Ikke helt som forventet

Denne novellen er vist 13688 ganger.

Jeg ba henne låse døra der jeg gikk i forveien for å tenne alle stearinlysene. Jeg hadde vert der tidligere og rigget klart for en «hyggelig» aften. Det var ikke ofte vi kunne treffes, så jeg ville at alt skulle være perfekt. Da hun kom opp kledde jeg sakte av, først meg selv og så henne. Hun var aldeles nydelig der hun stod foran meg på gulvet i all sin nakne prakt. Jeg kysset forsiktig hennes nakne skuldre før jeg følte noe var galt.

Jeg synes jeg hører en lyd, men lytter mer og det er helt stille. Jeg rister lett på hodet mens jeg smiler og setter meg på kne foran henne, klar til å begrave ansiktet mitt i hennes deilige, nybarberte mus,

Jeg er helt i en annen verden, da, kjenner jeg plutselig en hand på skulderen min og tusen tanker raser rundt i hodet mitt. Min venninne smiler og plutselig går det opp for meg at hun kanskje har en liten overraskelse til meg. Jeg har som de fleste gutter i svake øyeblikk ymtet frempå om at det hadde vert fint å se henne elske med en venninne. Men dette var jeg aldeles ikke forberedt på. Ja vist det skulle vise å stemme slik tanken først slo meg.

Jeg snur meg sakte rund for å se hvem handa tilhører og kan ikke annet enn å smile.
Hun hadde gjort det, hun hadde tenkt å oppfylle mitt ønske. Det ville kåte ønsket om å se henne elske med en venninne. Men neste sjokk stod i kø bak denne nye kvinnen. Plutselig ble jeg klar over at hun ikke var alene, det stod en mann bak henne og flirte. Jeg kom meg fort opp på bena og fikk dekket meg til med håndkleet jeg hadde tatt med. Min skjønne venninne ble bare sittende og smile lurt.

«Sorry sexy, men jeg har også et lite ønske og mine gode venner skal hjelpe meg med det»

«Mine gode venner» sa jeg lavt inni meg og studerte de som nylig hadde kommet til oss. Dette var litt i overkant av hva jeg hadde drømt om og jeg var et øyeblikk vippet av pinnen.

Mannen, eller Robert som han het, ba meg sette meg ned ved siden av ham og jeg fikk etter hvert en flaske pils i handa. Jeg var overrasket over at ikke min homofobi ikke ødela det hele. Jeg var vel for tent på hva som skjedde foran våre øyne.

«Nå skal Nina, min deilige yppige, rødhårete kone, og din venninne her få lov til å kose seg litt» smilte han. «Litt er til ære for deg også, så sett deg ned og slapp av»

Nina kler av seg til hun står der i et lekkert hvitt undertøy, det vil si lekkert er det, og hvitt også, men det er kun en hofteholder og tynne deilige silkestrømper. Yppige og perfekte bryster strutter flott i det fri foran våre øyne. Jeg ser at hun er en ekte rødtopp, med en flott trimmet rød liten trekant, jeg kan skimte og lurer samtidig på hvor gammel hun kan være. Min venninne har så vist visst unge venner.

«Er hun ikke flott vennen» sier min venninne i det Nina er på vei mot henne.
«Men i dag er hun bare min»

Jeg kjenner klumpen i brystet og det begynner å krible i mellomgulvet og jeg vet ikke helt hva jeg kan vente meg. Jeg ser Nina begynner å kysse henne, først forsiktig på munnen, tungene deres leker lett med hverandre, mens lekre røde lepper smiler og treffer hverandre. Nina legger så en hånd rund hvert bryst mens hun klemmer og klemmer lett i brystvortene, hun kysser venninnen min nedover halsen og nærmer seg brystene.
Hendene fortsetter å massere brystene og hun drar lett i brystvortene samtidig som den rosa deilige tungen hennes slikker ivrig på en av dem. Hun veksler mellom å slikke og bite, og venninnen min begynner nå å puste tungt.

«Jeg har lyst å slikke din deilige nybarberte mus» sier Nina og hun beveger seg nedover magen med tungen, mens hendene fortsatt kjæler ivrig med brystene.
Hun har tatt min plass mellom hennes ben og her sitter jeg bare og ser på. Sa jeg bare??. Det var ikk emningen, det er det sterkeste synet jeg noen gang har sett.

Det er et utrolig opphissende syn der tunga beveger seg nedover kroppen hennes og pikken min står nå i all sin prakt under håndkledet, Jeg ser at Robert også begynner å få problemer med plassen i buksa. Jeg har lyst å ta pikken min i hånda mens jeg ser på, men blir forstyrret av et høyt stønn borte fra sofaen.

«Å jaaa, slikk meg, slikk meg, Vær så snill» min nå så kåte venninne har sklidd lengre ned i sofaen og lagt bena sine på skuldre til Nina. Jeg flytter meg litt i sofaen for å se bedre og det er litt av et syn.

Nina napper henne lett med leppene i hennes skamlepper, samtidig som hun stikker to fingre så langt inn i henne som hun kan komme. Hun er så våt at saftene renner ut av henne og Nina tar ut fingrene, snur seg mot oss og slikker seg på fingrene.

«Noen som vil smake» sier hun mens hun slikker fingrene igjen, før de finner veien inn i den deilige fitta til min venninne. Robert stønner høyt ved siden av meg og gnir seg lett på bulen i buksa.

Jeg kikker bort igjen og nå holder en ivrig rosa tunge på å leke og slikke på en mørke rød og hoven klitoris. Fingrene er krommet oppover og jager fort inn og ut samtidig som hun nå suger og biter, vekselvis på klitorisen hennes og skamleppene, Jeg vet så inderlig godt at hun er veldig våt og klar og har lyst til å styrte bort og overta men klarer å la være. Dette er noe jeg har fantasert om lenge og hun gir det til meg nå. Det er et vakkert syn å se de to elske slik der borte i sofaen.

«Jaaaa, ååå jaaa, herregud jeg koooomer» hyler hun plutselig. Hodet hennes detter bakover samtidig som hun spenner kroppen i en bue og jeg kan se fitta henne renne over idet det går for henne.

Den ene handa mi har funnet fram til pikken min som nå står som ett spett, klar og glinsende av mine egne safter. Klar til å knulle både henne og hennes flotte venninne. Jeg slipper den fort igjen da jeg ikke tror helt hva jeg hører.

«Sånn, nå begynner hun å bli klar for dere» Nina kikker bort på oss. «Drikk litt mer pils, så skal jeg gjøre henne helt klar»

Robert begynner å kle av seg og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg blir bare sittende der. Nina leier henne bort til et bord hvor der er har lagt et stort håndkle og ber henne legge seg på bordet. Raskt er både hender og føtter bundet med silke bånd, bena blir bundet med Ninas strømper. Både hender og føtter er bundet godt fra hverandre og hun ligger der helt forsvarsløs. Jeg måper, mens jeg tenker at dette må være nøye planlagt, veldig nøye planlagt.
Men hva i h. har de planlagt nå ????????

Nina finner frem en flaske, en brun flaske som jeg ikke skjønner helt hva er.

«Vær så god, hun er nå servert» flirer hun idet hun heller noe mørkt og seigt over brystene hennes. Jeg reiser meg sakte og går nærmere og skjønner at det er sjokoladesaus. Nina bruker en finger å smører sjokoladen utover det ene brystet hennes, så putter hun den i munnen min og ber meg slikke.

«Vær så god, hun er servert «sier Nina igjen og trekker seg tilbake.

Jeg ser at Robert er i ferd med å forsyne seg grådig av det ene brystet og jeg rekker raskt ut tungen og begynner å slikke det andre. Jeg slikker med sakte bevegelser rundt brystvorten, men kan ikke dy meg og suger hardt og fort på brystvorten, som står til min disposisjon. Jeg bruker kun tungen og munnen, men har veldig lyst å ta på henne, hele henne

«Ååååå, dette er deilig» kommer det i et stønn fra bordet. «Ja slikk meg, spis meg opp, hele meg»

Nina tar frem flasken igjen og lager to tynne streker med sjokolade nedover magen.

«Følg streken» smiler hun.

Jeg slikker sakte nedover mens jeg ser at min venninne begynner å bli blank og tom i øynene. Hun vrir og bukter seg og sliter med båndene for å komme løs.

«Deilig» mumler hun «deilig»

Robert jobber ivrig med sin sjokolade strek, når vi nærmer oss hennes hovne fitte fortsetter Nina å sprute sjokolade, men det er nå kun en strek. Jeg stønner lavt når jeg ser sjokoladen renner ned og inn mellom kjønnsleppene hennes. For der å blande seg med hennes safter, det er utrolig opphissende å se på.

«Ekte sjokolade mus» gliser Robert i det jeg treffer tungen hans på veg inn mellom skamleppene hennes. Jeg stopper brått, men fortsetter når jeg ser hun begynner å vri seg noe voldsomt på bordet. Vi nesten sloss med tungene våre når Nina åpner henne for oss , slik at vi kan komme bedre til.

«Åååå ja, slikk meg, slikk meg for faen» stønner hun og skyter fitta frem så langt hun kan. «Slikk meg hardt, spis opp fitta mi» jamrer hun mens hun vrir seg for at vi skal komme til over alt.

Jeg kan ikke dy meg lenger og lurer en finger inn i den våte og deilige musa, samtidig som jeg slikker, biter og suger der jeg kan komme til. Liker ikke helt å måtte dele, men ser at hun snart er helt hinsides av nytelse og da for det bare være slik.

«Ja, gjør det» klynker hun «ja stikk en finger inn bak» og jeg ser at Robert er i ferd med å kjøre en finger inn i hennes andre hull.

Vi knuller henne sakte med fingrene våre, men hun stønner nå høyt og ber oss om å øke farten.

«Knull meg» roper hun «vær så snill og knull meg» Jeg vil ha dere begge, nååå.

Nå har Robert og jeg begynt å samarbeide om å bearbeide henne.

«Nei du lille venn, du må også smake på sjokoladen. Skal du slikkes, skal vi også»

Nina skjønner hintet og kommer ilende med flasken. Vi stiller oss på hver sin side av bordet, ved hennes hode, med klare, kåte pikker. Nina heller litt sjokolade på pikkene våre og vi bøyer oss over bordet slik at min venninne kan rekke frem til begge.
Hun åpner munnen villig og begynner å slikke oss vekselvis så godt hun kan. Hun vrir hodet frem og tilbake og slikker og suger og slikker og suger. Kroppen hennes er som en ål på bordet og jeg kjenner at en fantastisk orgasme er i ferd med å nærme seg.

«Jeg orker ikke vente lenger, vær så snill å knull meg» ber hun, nesten hviskende.

Og nå kan jeg ikke vente lenger, jeg løsner bånda fort og drar henne ned til enden av bordet. Løfter bena hennes opp på skuldrene og støter verdens kåteste pikk inn i henne i et langt støt med sprutende sjokolade. Hun fortsetter ivrig å suge pikken til Robert mens jeg knuller henne, og jeg kan ikke annet enn å bli ennå mer opphisset av å se henne ligge der og ta imot oss begge med alt hun har.

«Nei vent litt, jeg vil ha begge samtidig» sier hun plutselig og vris seg løs og hopper fort ned fra bordet.

Som ved et trylleslag har hun funnet frem en flaske med olje som hun så smører pikken min godt med.

«Vær så snill å ta meg bakfra » ber hun og snur seg rundt.

Hun sprer de deilige rumpeballene sine for meg og fører pikken min med den ene hånda mot det trange rumpehullet sitt. Samtidig drar hun Robert mot seg med den andre og styrer pikken hans mot fitta si. Jeg legger hendene mine på hoftene hennes og støter forsiktig mot henne og kjenner at hun sakte åpner seg for meg. Robert støter fort inn i henne og øker takten raskt, mens jeg må ta det litt mer med ro.
Hun er snart åpen og klar og jeg støter etter hvert pikken i henne med sakte deilige tak. Hun er så trang og deilig at det nesten svartner for meg.

Jeg kjenner pikken til Robert bevege seg langt der inne og kan ikke annet enn å nyte det vi begge er i ferd med å gi til henne denne opplevelsen. o deilige pikker, bare til hennes disposisjon.

«Jeg kommer, herre gud som jeg kommer» brøler hun plutselig og blir helt stiv i kroppen. Verken jeg eller Robert klarer å holde pikkene i henne lslik hun rister og må trekke oss ut. Jeg holder henne fast på bordet og kjører hele handa mi fort inn i henne samtidig som Robert massere klitoris og hun kommer i en orgasme som jeg aldri har sett maken til. Hele kroppen rister og skjelver og det spruter kaskader ut av henne idet jeg trekker handa mi ut.

Mens det går for henne ser jeg Robert også kommer og spruter ut over ansiktet og brystene hennes. Hun slikker begjærlig i seg sæden hun har fått rundt munnen, samtidig som hun bruker hendene sine og smører den utover sine deilige bryster.
Dette blir for sterkt for meg og med hjelp av hånden min kommer jeg, herre gud som jeg kommer, sæden min treffer hennes mage og den renner nedover og blander seg med hennes safter og en formue i sjokolade.

Hun ligger der på bordet og kroppen hennes glinser av svette, sæd og flekker av sjokolade. Et utrolig vakkert syn er hun der hun ligger, smilende og andpusten.
Må bare bort og stryke henne lett over magen og brystene og hun slikker fingrene mine før jeg gir henne et langt, deilig kyss.

«Kom vennen, vi tar en tur i dusjen» sier jeg, og samtidig oppdager jeg at våre venner er forsvunnet. Borte er de og jeg har ikke registret noe verdens ting. Hun smiler matt og sier

«Takk for at du ble med og gjorde drømmen min til virkelighet» dette mens vi tusler ut i dusjen sammen. Så var det altså ikke bare min drøm som ble levd ut.

I dusjen vasker vi hverandre, og kjenner jeg henne rett, er hun snart klar for meg igjen. Bare meg..

Legg igjen en kommentar