Jeg fantaserer om pikk, som vanlig ;)

Denne novellen er vist 5934 ganger.

Jeg venta på han. Så sykt nervøs har jeg ikke vært før, jeg vandra på rommet – frem og tilbake. Blå øyne og blondt hår, pent smil, akkurat som jeg liker det. Akkurat den typen jeg faller for -Hvis jeg lar det skje. Jeg holder så tilbake på følelsene at jeg er sikker på at hvis jeg slipper dem løs, så kunne jeg forelska meg i en gråstein! Jeg vet jeg er sær, jeg vet jeg forelsker meg i spenning og ikke i mannen, avhengighet kalles det men følelsen er jo like forbanna den samme (er den ikke?)! Hælene mine klakker i gulvet for hvert steg jeg tar og hjerterytmen slår følge. Trodde vinen skulle hjelpe til nå, men ikke om den gjør det. Jeg har vært gjennom alle mulige følelser i dag; glede, irritasjon, kvalme, spenning, kåthet, benektelse og mani, ja jeg tror til og med at jeg hadde litt pusteproblemer et øyeblikk. Det var ikke langt unna at jeg avlyste det, men jeg fristes av hans.. livlighet.. mangel på sperre og hans unge fremtreden. Jeg tror han er kjekk, jeg vet jo ikke, han ser kjekk ut – det jeg har sett av han. Fitta mi synes i alle fall det, ikke bare den da, jeg og.  Jeg føler meg så ikke gammel selv, når man er i slutten av 20-åra så er man ikke gammel, sant? Nei, det er man ikke! -Fint å kunne svare på sine egne spørsmål.

Jeg hører at døra smeller igjen bak meg og jeg kjenner jeg at hjertet banker enda kraftigere. Jeg vandrer mot heisen. Det føles som om tida står stille. Nede i lobbyen må jeg sette meg ned. Jeg er litt tidlig ute. Meldinga hans sa at han var her om ti minutter. Det kjennes ut som det har gått tjue, men faktisk hadde det bare gått fem. «Ikke la meg vente der nede for lenge» sto det. Nei, det var sikkert og visst, jeg bare ventet på at spenningen skulle gå ut av kroppen, jeg var så gira at det nesten gjorde vondt. Skulle jeg la leppene mine møte hans lepper når jeg så han? Hva skulle vi si til hverandre? Kommer folka i lobbyen til å se at jeg er kåt? At jeg gjør noe som er utenfor min komfort-sone? -At det sannsynligvis kommer til å skje noe spennende mellom meg og han jeg møter?

Jeg så at han kryssa veien og kom inn døra. Jeg kjente han igjen med engang. Det var håret hans. Jeg var så nervøs! *Tenk om han ikke liker meg når han ser meg. Tenk om han blir skuffa!* Et lite øyeblikk snudde jeg ryggen til, ikke for at jeg ikke ville se han, men fordi jeg var så nervøs og ville ikke at han skulle se det. «Hei!» sa han og smilte forlegent. *Phew*, tenkte jeg, han snudde ikke brått i alle fall. Foran heisen stod det masse folk. En del av meg følte at dette kom til å bli kleint. *7 stykker i en heis!?* To av de; Jævlig kåt. Vel, jeg kan jo bare snakke for meg selv. Heldigvis kom det to heiser samtidig. Vi tok den ene alene. Han kyssa meg. Leppene hans var myke og deilige, ikke for vått kyss, helt perfekt. Jeg liker det ikke når det blir for vått.. ..på de øvre leppene. Vi kyssa vel hele veien opp til fjortende etasje. Det var alt som var tillatt i en glassheis på vei til toppetasje 14 som ikke er så lang heistur. «Led vei da!» sa han. Rommet mitt var det første etter heisen. Døra smalt igjen bak oss. Jeg ble ikke like redd denne gangen. Leppene våre rørte hverandre, mens vi smilte. Tunga hans var myk. Kroppen min skalv, av to grunner. For det først var jeg så nervøs, jeg har aldri gjort noe slik før, og for det andre var jeg så kåt at den følelsen som satt i kroppen der og da, den var som den ultimate fantasien. Du vet, den følelsen du har når du tenker på noe du ønske å gjøre, men som du ikke får. Vel, jeg hadde den følelsen når han kyssa meg. Jeg vet ikke hvorfor, ikke gjorde vi noe alvorlig, ikke noe grensesprengende. Det var nok bare spenningen. «Jeg tror bare du bø….» Jeg avbrøt han med et kyss. Vet hva han skulle si: «Bøyer deg ned og suger meg», men jeg kan ikke kommanderes likevel skalv jeg noe sykt. Jeg strøk han utpå bokseren. *mmmmh*.

«Du har for mye klær på deg» sa han; «Vi tar av litt». Jeg hadde på meg den sort blonde-BH og brystvortene mine var stive, de hadde gnissa mot blondene og hendene hans strøk på brystene mine. «Mh, de var faste og deilige». Jeg følte meg litt teit der jeg sto. Hofteholdere hadde jeg på meg, blonde-BH og strømper som gikk til midt på lårene. Aldri før hadde jeg kledd meg på en viss måte fordi noen ville jeg skulle gjøre det. Vanligvis kler jeg meg frekt fordi jeg vil det selv. Klærne hans var borte, alt utenom bokseren, og jeg førte handa mi ned i bokseren hans og tok tak i pikken. Den var stiv og jeg så på ansiktet hans, gjennom pusting og uttrykk at han likte det. Han satte seg ned på senga og dro jeg dro bokseren ned. Tunga mi la seg mot ballene hans, og jeg sleika han hele veien opp til pikkhodet før jeg sugde lett på ballene hans igjen og slik fortsatte jeg; før jeg lot leppene mine omfavne pikken hans og; sugde han. Tunga mi sirkla rundt pikkhodet. Det var stort og deilig. Han satt der, på sengekanten og så på meg med de blå øynene mens jeg sugde han. Han smilte, og stønnet. «Dette liker jeg». Han tok tak i meg og sa at undertøyet måtte bort. Helt bort. Hvordan kunne denne yngre mannen ha slik makt over meg, jeg som er så bestemt? Jeg reiste meg opp og han tok av meg tok av Bh`en. Han grep tak i meg og dytta meg ned på senga, bøyde seg over meg og lot leppene bevege seg fra munnen min og nedover kroppen. Det gikk frysninger gjennom meg og han dro stringen til side og tunga hans la seg på klitten min. *Dette har jeg ventet på*.

«Du er veldig våt» sa han. «Mhm» klarte jeg å stønne frem mens tunga hans beveget seg på fitta mi; *you ain`t seen nothing yet*, var det jeg ville si. «Vil du kjenne pikken min inni deg?». –«Ja, så jævlig mye!». Han dro av meg alt undertøyet, løfta føttene mine opp og pressa seg inni meg. Jeg stønna med en smertelig tone. Det gjorde vondt! Han smilte og kyssa meg, og det tok ikke mange støt før smerten gikk over i nytelse. «Det der må du ikke gjøre for lenge!» Sa jeg, med antydning til at det ville gå for meg altfor fort hvis det fortsatte. Han knulla meg videre. «Du liker å knulle yngre gutter, gjør du ikke din kåte jente?». De ordene traff virkelig kåtheta mi. Jeg så på han, de blå øynene og svarte «Ja, og jeg liker å bli spruta på. Tenk når du nå endelig kan sprute hvor du vil på meg. På brystene mine, i ansiktet, i munnen. Mmmh. Når tunga mi strekker seg ut og tar i mot spermen din og du kan fylle munnen min». Han knulla meg hardere og stønnet. «Du liker å knulle eldre jenter!». «Ja, de har erfaring», stønnet han.

  «Ri meg!». Jeg pressa meg ned på pikken hans og bevegde meg frem og tilbake. Det var så deilig, at det kjentes ut som jeg skulle komme hele tiden. Jeg stanset, men klarte ikke sitte stille lenge før jeg måtte fortsette. «Fy faen, fitta di er våt» sa han med kåt stemme, «Dette kan du!». Deilige kyss og en pikk som fikk fitta mi til å renne mer enn på lenge, hva mer kan man ønske? Han snudde meg over på rygg og fortsatte å knulle meg i et høyt tempo, det var så deilig. «Hva har du av leketøy med deg?». Jeg klarte nesten ikke svare han når han knulla meg som han gjorde. «Hent det». Han trakk seg ut og jeg reiste meg opp, gikk til baggen og henta dildoen og vibratoren og drakk litt mer vin. Jeg var helt skjelven. Denne følelsen som satt i kroppen var helt jævlig og helt fantastisk. «Tar du dildoen og meg samtidig?». Jeg nikket og svarte ja. «Hvor vil du være i meg da?» spurte jeg med et smil om munnen. «Bak, selvfølgelig», sa han med et glimt i øyet. Jeg tok frem glidemiddel og han smurte det ut på pikkhodet. Det kilte i fitta mi, jeg gledet meg til å kjenne pikken hans inni meg, i ræva. «Hvordan stilling liker du det best i? Jeg har aldri gjort det før».  Litt sjokkert svarte jeg «Har du ikke? -På alle fire, med deg bøyd godt over meg. Da kommer du dypt, men ikke for hardt til å begynne med». Jeg fikk enda mer gode frysninger. Likte at jeg fikk litt av kontrollen tilbake.

Han pressa seg inni meg bakfra og jeg stivna til. «Rolig, jeg har ikke gjort dette på.. jeg vet ikke hvor lenge!». «Mhm» kom det i respons. «Bøy deg mer over meg». Han bøyde seg over meg og kyssa meg mens pikken han gikk sakte inn og ut av ræva mi. «Fy faen så godt» sa jeg. Vi glemte begge av dildoen og han begynte å knulle meg bestemt bakfra. Han strøk på brystene mine og lekte med mine stive brystvorter og fortsatte å kysse meg. «Jeg kommer til å komme snart» sa jeg. «Jeg også, skru på vibratoren». Men det var så deilig, jeg klarte ikke bevege meg. Jeg kjente på hans bevegelser og på pikken hans at han var nært å komme. Han knulla meg raskt. «Jeg kommer straks» sa han og knulla meg mer. «Jeg kommer nå». Han trakk seg ut, jeg snudde meg og han tok tak i pikken sin. Jeg la meg ned og gapte opp. Han begynte å sprute og jeg sugde tak i pikken og lot han fylle munnen min. Han stønna. Det var så deilig å høre at han nøt det. Han fortsatte å komme. Han fikk virkelig fylt meg. Faktisk så mye at jeg hadde litt problemer. Han smilte; «Har spart meg så du skulle få en skikkelig ladning!». Jeg svelget sæden hans og smilte, «Ja, den var stor». Spenninga satt fremdeles i kroppen. «Fy faen», sa han, «det der var sykt. Jeg hadde ikke tenkt å snu når jeg så deg for å si det sånn». 

Legg igjen en kommentar