Jeg hadde sett henne før.

Denne novellen er vist 13038 ganger.

Selvfølgelig hadde jeg sett henne før. Jeg hadde jo oppsøkt akkurat denne Kiwi butikken på den neste lørdagen, på samme tidspunkt, i håp at hun skulle være der igjen.

Hvorfor det? Hun var eldre enn meg – sikkert over femti, men hun hadde et innbydende smil.

Første gangen stod jeg i kassakøen, kikket tilfeldig bakover, blikket traff henne og hun smilte til meg. Jeg oppfattet ikke med en gang at det var meg hun smilte til og smilte ikke tilbake. Så at hun kikket litt beskjemmet ned. Hun tenkte vel at jeg var hoven. Ser kanskje sånn ut til og med? Jeg mener – for å være teit, men ærlig – jeg er ganske kjekk. Høy, slank, veltrent og, ja vakker har jeg også blitt kalt.

Nok om det.

Etter at jeg betalt ville jeg gjøre opp for meg. Stilte meg opp og ventet. Da hun kom frem til kassa snudde hun seg og så på meg igjen. Da sendte jeg henne mitt beste smil.

Jeg fikk det nydeligste, litt sjenerte smil tilbake!

Der ser dere hvor selvopptatt jeg er – har enda ikke sagt noe om hvordan hun så ut.

Mørkt hår, blå øyne. Mørkt skjørt, nydelige ben. Hvit, nokså tettsittende bluse som avslørte to store bryster. Brystvortene tydelig synlige gjennom blusestoffet.

Her var vi ved kasseapparatet igjen. Denne lørdagen hadde hun kakifargede bukser og en grønn genser. Jeg elsker kvinnebryst i gensere!

«Handler du alltid her?» spurte hun etter at jeg hadde smilt til henne igjen. «Ikke egentlig, men tror jeg skal begynne med det nå» flørtet jeg. Hun handlet ikke her bare på lørdager, faktisk var hun innom nesten hver dag.

Og det begynte jeg med også. Hver gang vi treftes hadde vi noen minutter sammen, vi smilte, vi snakket om vær og vind, hun var gift og bodde like i nærheten. Hver gang vi gikk fra hverandre spurte jeg spøkefullt «skal jeg bære opp varene for deg?». Og hun svarte «det er ikke sikkert mannen min vil like det så godt».

En gang hadde jeg prøvd meg med et «hvorfor ikke det?», men hun bare lo det bort.

Denne gangen var annerledes. Hun var i det mørke skjørtet igjen, men en annen bluse som viste en fristende kløft. Hun virket enda mer løssluppen enn ellers – var hun pussa?

Da vi kom til «skal jeg bære varene opp for deg?» ritualet svarte hun «ja takk, gjerne». «Og mannen din har ikke noe imot det?» måtte jeg forsikre meg.

«Nei, han ville gjerne at du hjalp meg».

Snart satt jeg i stua deres. De hadde iskald hvitvin fremme og frukten jeg hadde båret opp for henne kom på bordet – druer, fersken og jordbær.

Mannen hennes var like mørk som henne. Kortklipt og solbrun. En sjarmerende femtiåring ville vel de fleste damer kalt han.

De to satt i sofaen, jeg i lenestolen midt i mot.

Stemningen var munter og kommentarene ofte på kanten. Vi tømte enda en hvitvin.

«Kom og sett deg her, du også da» lo hun, og klappet på den ledige plassen ved siden av seg.

Jeg flyttet meg litt spent over til de to. Hun smilte og la en arm rundt hver av oss «så heldig jeg er, omringet av to sånne kjekkaser. Det er nesten litt skummelt – er jo ikke godt å vite hva dere to kan finne på».

«Eh.. nei» jeg lo nokså anstrengt.

«Da må vil nesten finne på noe» sa Bjørn (mannen hennes). Han lente seg over tok hånden min og la den på brystet hennes. Hun så meg inn i øynene og smilte det samme innbydende smilet. Brystet hennes var deilig og mykt. Jeg kjente brystvorten hennes stivne mot håndflaten.

Bjørn kneppet opp blusen, hun lente seg litt frem så han fikk åpnet BH-stroppen og løftet av BH\'en.

«Skal vi smake» sa han, og bøyde seg frem og slikket på «sin» brystvorte. Jeg gjorde det samme. Så satt vi der ivrige sugende på hvert vårt vakre kvinnebryst.

Hun sukket. Så kjente jeg hånden hennes utenpå buksen – utenpå den allerede knallharde pikken min. Jeg kikket bort og så at hun hadde den andre hånden på samme sted hos Bjørn. Mens jeg så på åpnet Bjørn buksene og trakk både bukser og underbukser ned i en bevegelse. Pikken hans var like stiv som min.

Jeg kunne ikke være dårligere, og snart hadde hun en pikk i hver hånd mens vi fortsatte å kjæle med brystene hennes. Den voksne hånden hennes var god – mykt, men bestemt runket hun oss begge.

Bjørn stakk hånden inn under skjørtet «kjenn hvor våt hun er». Han hadde tatt ut hånden igjen og trukket min med inn under. Hun hadde ikke truser på og var virkelig klissvåt. Fingrene vår skled opp og ned i den våte kløfta. Jeg førte to fingre inn i henne, mens Bjørn kjælte med kliten.

«Knull meg da, jeg sprekker snart!» stønnet hun.

Bjørn trakk ned glidelåsen i skjørtet og blottet henne helt. «Gjestene først» sa han og liksom åpnet bena hennes for meg. Jeg satt meg på kne mellom bena hennes, hun skjøv seg frem på sofaen og jeg glede rett inn. Hun var akkurat så deilig som jeg hadde trodd. Jeg stod på kne og støtte inn og ut. Bjørn satt ved siden av og runket. Så reiste han seg opp og hun tok han i munnen. Rett foran øynene mine så jeg kuken hans glid ut og inn av den røde, kåte munnen hennes!. Det var et vannvittig opphissende syn.

Hun så på meg igjen «tror ikke det er så behagelig for deg å stå slik på kne – sett deg opp i sofaen i stedet». Litt skuffet tenkte jeg \'var min tur over allerede?\', men jeg hadde ikke mer enn satt meg før hun var over meg. Med ryggen til tredde hun seg ned på pikken min. Det var første gang jeg hadde prøvd den veien – og jeg likte det. Jeg lente meg frem og grep bystene hennes.

Hun sugde ikke lenger Bjørn. Nå knelte han mellom bena hennes og slikket henne. Jeg kunne kjenne haka hans mot pungen for hvert støt. Snart slikket han skaftet mitt like mye som henne.
Da kom hun – hun ristet og skrek i orgasmen, og jeg kom også. Sprutet så jeg trodde det aldri skulle ta slutt. Bjørn hadde reist seg opp igjen, stod foran henne og runket.

Så prutet han i ansiktet hennes, halsen og utover brystene.

Vi sank sammen på sofaen alle tre.

Etterpå fortalte de meg at de lenge hadde fantasert om å ha med en mann til.

Jeg var glad det ble meg.

De fortalte også om en fantasi de hadde hatt om at begge kjælte med en vakker mann.

Den fantasien skulle de få leve ut en annen gang!

Legg igjen en kommentar