Jeg, hun og ham

Denne novellen er vist 9965 ganger.

Jeg er nervøs, det kitler i magen og jeg er usikker på om jeg gjør det rette? Men hva er riktig, hva er fasit og hva skjer etterpå?
Jeg, hun og ham: Det smaker fremmed, spisst og søtt. Varmt og brennende, kaldt og avskrekkende.

Om jeg setter meg i sofaen, hvem av dem vil sette seg nært meg, hvem av dem vil lirke seg nærmere for å stryke hånden min som ligger på sofaryggen og nærmest tigger om å bli tatt på…?

Jeg føler en forsiktig bevegelse, og hånden min ligger under en annens, det er varmt trygt eggende…
En annens hånd kommer smygende fra andre siden, stryker fingrene forsiktig over kinnet munnen halsen og jeg snur på hodet… biter lett i pekefingeren og holder fast, mens tunga slikker lettlettlett over fingertuppen. Mmmm… jeg kjenner hånden spre fingrene og legge seg flat, jeg suger fingeren hardt dypt inderlig.. og slikker deretter hele hånden med djupe lange sveip… Jeg elsker å slikke!

En munn puster varmt inntil halsen, kysser forsiktig. Jeg bøyer hodet, tigger om mer – gud, det er lenge siden! Jeg blir varm i hele kroppen: Jeg sitter i sofaen og byr meg fram til fremmede, ber om mer, vil ha mer, krever mer … en munn, en tunge – det spiller ingen rolle.. la meg slikke suge bite … vær så snill!!

To hender smyger seg under genseren, leter seg fram brystknoppene som er stive og lengtende.. Den ene er en arbeidsneve, ru og litt hard … den andre er mykere, forsiktigere – nesten redd for at jeg skal reise meg å gå. Men nå er det for sent, jeg er fanget i en ring av hud, lukt, smak og lyder.. lyder av noen som stønner og hvisker kåte ord i øret mitt – nei, i munnen min! Jeg klarer ikke la være, jeg smyger meg nærmere en kropp, et bryst, ei jente. Jeg kysser ei jente – en myk åpen forsiktig krevende munn, en tunge som snor seg om min mens en annen slikker meg i nakken. Jeg kjenner en hard pikk støte mot rompa.

mmmMMmmm små forsiktige kyss lettlettlett nedover halsen hennes, kragebenet, armhulen. Jeg slikker der buen begynner å bli mjukere, rundere, og jeg stopper opp. Noen har klart å fjerne klærne, det er kun naken hud å finne.. når skjedde det?! I erotikkens lek og kåtskap lever jeg i min egen verden, min og deres, og jeg gir meg over – jeg klarer ikke holde på kontrollen! Jeg lener meg bakover, i en sterk og trygg favn
” Du vet jeg passer på”

Legg igjen en kommentar