Jeg kom aldri til bunns i Stine

Denne novellen er vist 48242 ganger.

Stine er min stedatter og har nylig fylt 30 år. Da denne historien utspant seg var hun 24 og ei flott jente som elsket friluftsliv, en interesse hun deler med meg og som har brakt oss ganske så tett sammen.

 

Historien ville det slik at vi begge har gått med et ønske om å gå en vandring i Rondane, men det hadde aldri blitt noe til. Vi er begge var travle på hver vår kant, men dette året, i slutten av juli, skulle vi endelig få det til.

 

Stine er lesbisk og har vært gjennom noen forhold med jenter, men var for tiden fri og frank. Hun hadde også en gang prøvd å finne kjærligheten med en gutt, liksom for å prøve og passe inn i den riktige verden som hun uttrykte, men det hadde ikke fungert lenge. Hun hadde et vinnende vesen og en flott trent og smekker kropp som gutta så langt etter, men Stine glante bare på jenter. At jeg glante litt i det skjulte, tror jeg ikke hun visste noe om. Vi har en god og trivelig tone, Stine og jeg. Moren hennes var nok ikke det spor betenkt på at vi skulle gå den fjellturen sammen, da vi annonserte at vi ønsket oss på tur.

 

En onsdag reise vi oppover mot Høvringen og Rondane. Planen var å rusle rundt i Rondane i tre, fire dager, sove i telt og leve av det naturen kunne gi oss i tillegg til Real turmat som vi hadde med rikelig av, sånn for sikkerhets skyld.

 

I og med at Stine var best trent av oss, ble det til at hun gikk først på stien og oppover de første motene. Jeg tok meg i å se på rompa hennes i shortsen hun gikk med i varmen. Stram og fin og jeg misunte de jentene som fikk leke med den. Hennes korte og lyse hår ble svett i varmen og gjorde henne ekstra søt da hun snudde seg for å sjekke at stefar hang på ennå. Jeg hadde aldri tenkt på henne som noe annet enn ei stedatter før. Nå kjente jeg imidlertid at det murret litt i underlivet, da hun snudde seg og stod i sidepositur med sine fyldige bryster under sports-BH-en. Herregud, så flott du er, tenkte jeg. Det ble så varmt at jeg valgte å kaste t-skjorta og spente på meg sekken igjen. Vi ruslet videre, før Stine brått stoppet. – Tror jeg følger ditt eksempel jeg. Så vippet hun av seg sekken og dro trøya av seg, før hun knøt den fast på sekken for å tørke i sola. Brystene hennes lyste mot meg i BH\’en, før hun akslet sekken igjen og strøk svetten av panna. – Går det bra, spurte hun? – Æh, joda, sa jeg og tittet vekk. Torde liksom ikke feste blikket helt på henne.

 

I fem-tiden fant vi ut at vi skulle campe for kvelden. Vi var framme ved et mindre vann og bestemte oss for å slå opp teltet ved utløpet hvor en bekk rant med liten vannføring i sommervarmen. Stine var fremdeles i bare BH og shorts, mens vi sammen fikk opp teltet og ordnet i stand campen. – Jeg vasker meg litt før maten, sa hun og tok med seg et håndkle bortetter bekken og ble borte bak noe vierkratt. Jeg tittet etter henne i håp om å få se naken hud og kropp og kjente samtidig at ereksjonen vokste. Herregud så kåt jeg var blitt. Men hun var jo lesbisk og min stedatter, så jeg prøvde å riste det av meg, men uroligheten i kroppen ville ikke slippe tak. Stine kom tilbake, nyvasket og med vått hår og sa bare at det var deilig vann borte i bekken. Jeg tok hintet og fisket med meg såpe og håndkle og gikk i retning av der hun hadde vært. Kjente det skulle bli godt med en liten avriving. Kuken min stod stiv da jeg vrengte av meg for å ta en grundig vask. Jeg kjente behov for å onanere, men greide å motstå fristelsen. Stine kunne jo begynne å ane uråd om jeg ble for lenge borte.

 

Vi ble sittende å prate etter maten. Stine hadde kledd på seg en lett genser og tights, for det begynte å bli litt kjøligere i kveldslufta. Jeg betraktet henne i smug og så brystene hennes som avtegnet seg mot ullgenseren, tunge og fristende, der hun satt framoverbøyd med bena i kors under seg.

 

 

 

– Tror jeg vil prøve soveposen, sa hun. – Blir en lang dag i morgen også, vet du, la hun til. Så krøp hun inn i teltet og jeg hørte hun dro opp glidelåsen i soveposen et stykke. Jeg ble sittende med en urolig følelse i magen. Hadde aldri sovet i nærheten av Stine før, så jeg følte en rar spenning i kroppen. Faen, jeg må få en utløsning tenkte jeg. Dette går jo ikke i lengden. Tre, fire dager i fjellet med den jenta krevde at kuken fikk ro. En syk plan tok form i hodet mitt. Jeg fant fram den brukte trusa mi og krabbet inn i teltet og ned i min egen sovepose. Stine sov allerede virket det som. Hun lå med posen halvåpen, og jeg så hun lå i kun BH. Antagelig hadde hun truse på også, men jeg var så kåt at jeg fantaserte henne naken der jeg lå. Kuken stod beinhard inne i soveposen, og jeg runket forsiktig. Måtte ikke lage en lyd når jeg kom. Jeg så på henne i det svake lyset. Den lyse luggen hennes som lå over det ene øyet mens hun pustet stille, kanskje litt for stille? Jeg kjente jeg var i ferd med å komme og skulle til å tømme meg i den brukte trusa. Plutselig ser Stine på meg med et altfor våkent blikk. Jeg skvetter, redd for å bli avslørt i min mildt sagt spesielle situasjon.

 

-Hva gjør du egentlig Terje? sier hun. Jeg har aldri følt meg så ferska før. Jeg stammer litt og prøver å finne på noe å si, men er lamslått. Her ligger jeg med tidenes ståkuk og er i ferd med å sprute. Stine ser undrende på meg før hun flirer og sier prøvende:

 

– Du må gjerne runke så jeg ser det. Så drar hun i glidelåsen i soveposen og viser seg fram.

 

– Du kan få seg på meg om du vil, sier hun. Jeg ser hun er naken nedentil. Så drar hun soveposen helt til siden og legger seg på ryggen. Jeg er fremdeles litt sjokka over å ha blitt ferska. Hun stryker litt på seg selv. Brystene får noen gode klemmer før hun gnir seg på klitten. Hun blir ivrigere og brått stønner hun ut en orgasme. Jeg river av meg soveposen og viser kuken som står beinhard. Jeg runker ivrig, mens hun ser henført på det som skjer.

 

– Sprut på meg, sier hun fort.

 

– Bare tøm deg på meg, legger hun til.

 

– Hvor, spør jeg, men får ikke svar. Jeg tar det som en åpen invitasjon og velger å stille med på kne over henne og runker raskt. Det knyter seg for i meg, og sæden kommer hardt og støtvis. Det meste lander på brystene og BH-en hennes. Hun ser på meg med et kåt flir.

 

– Har du noe å tørke opp med? Jeg famler etter den brukte trusa mi og gnir av henne sæden min.

 

Vi blir liggende å glane i telttaket begge to.

 

– Jeg hadde aldri trodd at noe slikt kunne skje, sier Stine.

 

– Jeg har jo prøvd pikk en gang, men det ga meg ikke noe, sa hun og snudde seg mot meg.

 

– Men jeg har merket blikkene dine i dag, og situasjonen med oss to alene i fjellet gjorde meg tent på en rar måte, sa hun og strøk meg over brystet.

 

– Og så har jo mamma sagt hvor god du er i senga da, kniste hun.

 

– Javel, sa jeg og følte at natten kunne by på mer moro.

 

– Kan jeg, sa jeg og fiklet litt med BH-en hennes. Hempa gikk opp og Stines bryster veltet ut foran meg. Jeg la meg inntil henne og slikket ivrig på brystvortene hennes og bet i den myke huden. Hun stønnet og tok seg i skrittet. Jeg hørte hun var våt da hun fingerpulte seg selv. Brått klemte hun bena sammen og skalv. Hun ristet og peste og veltet rundt med ryggen til meg, og jeg så fingrene hennes var godt oppe i fitta hennes. Pikken min reiste seg av synet, og jeg la meg inntil henne i skje og førte kuken opp mot kjønnet hennes.

– Ikke inn i meg, stønnet hun.

 

– Jeg vil ikke ta sjansen på å bli gravid. Hun grep kuken min og lot den gli opp og ned langs sprekken. Slik lå vi å jukket på hverandre et par minutter, før hun klemte kuken hardt mot klitten sin og en ny orgasme ristet gjennom henne. Jeg kjente jeg var i ferd med å komme og stønnet inn i øret hennes.

– Jeg kommer, jeg kommer, peste jeg. Sæden pumpet ut igjen og klinte ned fitta hennes. Jeg kjente kjønnshårene hennes var klebrige av sæden min, og tok litt av den og gned over magen hennes. Hun stønnet, fremdeles opphisset og la seg på rygg.

– Kom, sa hun og ledet meg over seg i en 69-er. Hun gapte mot kuken min og sugde ivrig og klønete, men du verden så deilig det var. Selv dukket jeg ned i fitta hennes og kjente min egen sæd dufte intenst sammen med hennes safter. Jeg begynte å slikke henne ivrig. Opphisselen bare bygde seg opp, og da hun eksploderte i en ny orgasme var hun helt ren for sæd. Bare hennes safter rant ut av hennes og jeg slikket det ivrig i meg. Så kom min tredje orgasme på under en time. Jeg stønnet ut at jeg kom. Hun tok pikken ut av munnen og runket sæden min utover halsen og brystene sine. Det var ikke mye som kom denne gangen, men orgasmen var like intens for det.

Jeg veltet meg av hennes og ble liggende å hive etter pusten.

– Tørker du meg? spurte Stine lavt mens hun så nedover kroppen sin som var tilsølt av min sæd. Jeg tørket henne ren nok en gang, før jeg la meg inntil henne og kysset brystene hennes ømt og lenge

 

– Takk Stine, hvisket jeg. Stine smilte i det svake lyset og mumlet at dette måtte vi for guds skyld holde kjeft om. Hun la seg inntil meg med det ene benet over meg. Kjønnshårene hennes kilte mykt mot hofta mi, der vi vi lå og strøk og småkysset på hverandre i sommernatta.

 

At det skulle bli en lang og deilig fjelltur, skjønte jeg allerede. Vi elsket i alle mulige stillinger de neste dagene og nettene. Men fitta hennes kom jeg aldri til bunns i, dessverre.

 

Etter denne fjellturen har vi fortsatt hatt en veldig god tone, men det har aldri blitt noen reprise på vårt eventyr. Stine har funnet seg en ny og veldig søt kjæreste. Nå ligger jeg våken og hører på jentene koser seg om natta når de er på besøk hos oss. Men det er en annen historie.