Campingvogna

Denne novellen er vist 61081 ganger.

Jeg var tredve år. Hadde fast jobb i kommunen. Månedslønna varte i tre uker, så jeg jobbet litt ekstra for en forretning som solgte campingvogner. Vasket, støvsuget, tok litt småreparasjoner og det jeg likte aller best – transportoppdrag. Vogner som skulle hentes og vogner som skulle leveres. Da brukte jeg firmaets Chevrolet som trekkbil. Ingen ting kan måle seg med gromlyden i en 5,7 liter V8.

Denne dagen skulle jeg levere en 6 meter lang vogn på en campingplass tre – fire mil unna, og deretter skulle jeg hente en liten combicamp som ble tatt i innbytte og ta med tilbake. Den sto ikke på campingen men hjemme hos kunden og det ble noen mil ekstra i Chevyen. En bra dag på jobben tenke jeg, da jeg fylte tanken med blyfri og var glad at det ikke var jeg som betalte.

En snau time senere var jeg framme på campingplassen. Da jeg svingte inn porten kom en kar i 50-åre løpende og fortalte at det var han som hadde kjøpt vogna og anviste plass der jeg skulle sette den. Kunden var hyggelig, og forklarte vegen til der hvor jeg skulle hente combicampen. Han trodde ingen var hjemme så jeg skulle bare kople den på å reise. Han var usikker på om baklysene virket, men jeg tenkte at det ikke kom til å bli noe problem – det var jo tidlig på dagen ennå.

Det tok litt tid å finne adressen, for jeg bommet på en avkjørsel og turen ble litt lenger enn nødvendig, men jeg hadde ingen andre oppdrag den dagen så det gjorde ikke noe. Endelig framme så jeg det gule huset med hvite skodder ved siden av vinduene, og combicampen sto der kunden hadde fortalt. Jeg rygget inntil og var i ferd med å kople på, da en koselig damestemme ropte på meg fra verandaen. \»hei, jeg har gardinene her inne så du får komme opp opp en tur\»

Jeg ruslet opp den steinsatte trappa, og ble møtt av en flott dame. Neppe over 40, og med langt lyst hår. Hun var gyllenbrun og hadde på seg en hvit t-shirt som rakk henne halvveis ned til knørne. Stoffet var ikke gjennomsiktig, men mykt og føyde seg etter formene hennes. Knoppene hennes struttet imot meg. Det var tydelig at hun ikke hadde bh. Hun så nok at jeg ble varm, for hun spurte om jeg ville ha noe kaldt å drikke. Jeg takket og sa at det hadde vært deilig. Kanskje du er sulten også, jeg har igjen noen baguetter med reke fra en badetur som gikk i vasken i går. Jeg takket ja til mat også, og hun viste meg veg til en overbygget uteplass på terassen. Sett deg her så lenge – så kommer jeg med mat og drikke til deg. Da hun forsvant tok jeg meg selv i å kaste lange blikk etter henne. Hun var formfull og lekker. T-shirten føyet seg lekkert, og jeg så at hun hadde en liten truse. Den var nok av et tynt stoff, for den var nesten ikke mulig å få øye på.

Et minutt gikk, og hun kom tilbake med en stor mugge saft og tre baquetter. En til meg og to til deg sa hun. Kos deg. Hun satt seg ved siden av meg i en toseter sofa. Hun luktet godt, og vi snakket om løst og fast, og fant tonen fort. Årsaken til ny stor vogn i bytte mot den lille combicampen var at mannen hennes hadde flyttet ut. Han var på utkikk etter nytt permanent sted å bo, men det var sommer og hastet ikke. Det viktigste for henne var at han hadde flyttet… De hadde ikke hatt noe ordentlig ekteskap på snart et år. Så nå skulle hun gå videre i livet… Da hun fortalte det lente hun seg litt mot meg slik at den nakne huden på armen hennes ble liggende mot armen min. Det gikk som et elektrisk støt gjennom meg og jeg merket at jeg ble kortpustet.

Etter å å sittet slik en kort stund sa hun; du må hjelpe meg å hente gardinene. De er i boden oppe i andre etasje. Ok sa jeg og tenkte at pokker – kanskje skulle jeg vært litt mer frampå. Jeg hadde nok blitt kortpustet uten grunn..

I boden var det hyller helt opp til taket. Gardinene lå på øverste hylle. Hun sa at hun var litt ustø i gardintrapp så jeg måtte passe på henne. Hun gikk opp to trinn, og satt det ene benet på det tredje trinnet. Lange gyldenbrune ben rett foran meg. Og bakenden hennes neste i høyde med fjeset mitt. Lillgutt våknet til liv, og jeg fikk på nytt kort pust. Plutselig gjorde hun en brå bevegelse om om hun holdt på å falle, og jeg grep om hoftene hennes. Hun fikk tilbake balansen og satte nå begge bena på samme trinn. Da jeg løsnet grepet sa hun; nei hold godt på meg litt til. Du har så varme gode hender. Da våknet begjæret for alvor, og lillegutt og jeg spilte på lag ! Jeg tok mot til meg og strøk henne over hoftene, nedover mot lårene. Nå var det hun som ble kortpustet hørte jeg. Det ga meg mot til å fortsette. Hånden min passerte kanten på stoffet og traff naken hud. Hun var så varm og deilig. Ved kneet snudde jeg og lot hånda gli oppover låret. På innsiden av t-shirten denne gang, Da jeg kom til trusa kjente jeg at den var av deilig myk silke. Hun pustet tungt nå. Den andre hånda hadde også begynt å bevege seg og hadde vært ved kneet og var på veg oppover. Jeg lot den gli på innsiden av låret, og merket at hun flyttet føttene mest mulig fra hverandre. Da jeg kom til trusa var det knoken på tommelen min som først fikk kontakt. Hun stønnet og jeg kjente hun var våt. Jeg gned tommelen litt fram og tilbake mot musa hennes og kjente at hun åpnet seg litt for meg..

Vi hadde ikke sagt et ord på lenge, men nå visket hun, vi kan ikke stå her i boden – kom så går vi på soverommet. Jeg var ikke vond å be – og fulgte hakk i hel. Det store lyse soverommet med store vinduer lå badet i sol. Hun sa at ingen har innsyn hit, så jeg bruker ikke å trekke for gardinene. Er det greit for deg? Jeg bare nikket, var redd stemmen skulle sprekke. Nå var jeg så kåt at det hadde ikke spilt noen rolle om det var et kjøpesenter utenfor vinduet. Hun dro av meg skjorta. Tok seg ikke tid til å kneppe opp mer enn to kanpper før hun trakk den over hodet mitt. Shortsen trakk hun ned og trusa fulgte med i samme bevegelse. Fram tittet lillegutt i giv akt. Jeg hjalp henne med genser og truse og plutselig lå vi nakne i den store senga. Hun hadde puffet meg ned på rygg, og satt seg over meg. Hun styrte meg lett inn i den glatte, våte grotten sin, og beveget seg opp og ned i langsomt tempo. Hun tok full styring, og jeg kunne bare nyte. Etter kort tid kjente jeg at jeg var i ferd med å eksplodere. Da løftet jeg knærne, slik at jeg stoppet bevegelsen hennes, og fortalte at det var like før.. Hun stønnet og så at det var like før for henne også – så vi kjører på! Hun red meg villere og villere, og med ett kjente jeg at hun klemte til rundt lillegutt, og jeg var sjanseløs. Jeg sprutet og pumpet som om det aldri skulle ta slutt. Hun rykket til og hadde deilige små kramper. Da det roet seg sa hun – åh gud – noe så deilig. Det var ingen grunn til å protestere så jeg sa meg enig. Hun ble liggende oppå meg, og jeg var fremdeles inne i henne. Vi pratet, kysset og hadde det fint, og etter får minutter våknet jeg til liv igjen. Hun så på meg med store øyne og sa – en omgang til ?? Hun fortalte at to så tette omganger var helt nytt for henne, men hun var kåt igjen, så hun ville gjerne forsøke…..

Nå var det min tur til å være øverst og det ble rolige og deilige bevegelser. Jeg trakk meg nesten helt ut av henne og lekte med åpningen hennes. På øynene og på lydene hun laget skjønte jeg at det var godt. Helt uventet startet hun på en orgasmeserie, sikkert 7-8 orgasmer rett etter hverandre. Det ble for mye for meg, så jeg kom for fullt en gang til jeg også.

Er det mulig ? spurte hun da riene hadde gitt seg – jeg har aldri opplevd serier før. Bare lest om det.. Det var utrolig.

Vi avsluttet dagen med en dusj sammen, før jeg tok combicampen på slep og returnerte til basen. Etter 20 minutter ringte telefonen. Det var Ellen. Vi hadde utvekslet navn og telefonnummer før jeg dro. Hun fortalte at jeg hadde glemt gardinene, og lurte på om jeg kunne komme innom å hente de en dag….