Jeg lånte bort min kone

Denne novellen er vist 54114 ganger.

Vi er et par i slutten av 30 årene, min kone vet om min fantasi om å se henne med andre menn.
Dette er en fantasi som jeg har fortalt henne om og hun tenner på fantasien når vi leker med tanken for oss selv. Vi har aldri prøvd den ut i virkeligheten.

Det var helg og vi hadde bedt til oss noen kamerater av meg for å spille litt kort på fredagskvelden. Kvelden var hyggelig og vi spilte, drakk litt og koste oss med deilig mat.
Min kone hadde kledd seg i et sexy anntrekk for annledning. En nydelig kort kjole, sko med skikkelig høye heler. Et syn for øyet var hun der hun serverte oss og spilte litt sammen med oss.
Vi var min kone, meg og 4 kamerater av meg. Vi koste oss skikkelig og kvelden ble litt høylytt etterhvert som inntaket av alkohol ble litt stort. Ikke noe ravende fulle men i godt humør.
Jeg la merke til mange av de lange blikkene som ble sendt etter min kone hver gang hun var ute for å hente noe på kjøkkenet.
Min kone la nok merke til det hun også for hun smilte fra øret til øret hele kvelden, og hadde nok fått i seg sin del hun også.

Når vi hadde spilt en stund gikk min kone ut på toalettet en tur og vi spilte videre. Det begynte å bli småseint og Gunnar sa han måtte gi seg og tenke på hjemveien.
Han kledde på seg og vi sa hade til han, de andre ga ikke noe inntrykk av å ville gi seg.
Jens ville spille med litt innsats, og ventet på å høre hva de andre ville. Jeg satt litt aventende å ventet på hva de andre ville si om spill med litt innsats.
Frode åpnet munnen først og ville gjerne bli med. Jeg sa meg enig og Sten ville også bli med. Min kone var fortsatt på badet, hørtes nesten ut som hun var i dusjen, for vi kunne høre vannet renne.

Vi Snakket litt om hva innsatsen skulle være, ingen ble enige. Forslag ble forkastet. Jeg hadde hittil sittet litt still å hørt på forslagene.
Det ble helt stille når jeg kom med forslaget mitt:
At vi skulle spille en runde og hvis jeg tapte skulle jeg forlate rommet og de kunne gjøre hva de ville med min kone alle 3.
Det var stille en lang stund. Jeg kunne fortsatt høre vannet renne på badet.
Til slutt brøt Frode stillheten. Mener du hva vi vil?
Og jeg svarte: Akkurat hva dere vil.
Hun er med på det meste.

En kort stillhet fulgte, men Vi ble enige at Hvis jeg vant skulle de forlate huset med en gang. Og hvis jeg tapte skulle jeg gå ut av stua og de kunne gjøre hva de ville med min kone.
Vi delte ut kort, lite viste dem om at dette var min fantasi og at jeg kom til å tape med vilje.
Vi kikket alle på kortene og byttet de kortene vi ville med nye.
Så var det på tide å vise kortene. Jens hadde ett par og regnet med at han tapte, Sten fikk 2 par og smilte fra øre til øre. Frode hadde et hus og nå var dem sikre på at dem hadde vunnet.
Jeg viste frem mine kort og hadde selvfølgelig ingen ting.
Vi skålte og de lurte på om jeg mente alvor. Jeg svarte at jeg selvfølgelig sto ved mitt ord.
Jeg fylte opp glassene dems og forlot stuen. Fortalte dem om at jeg måtte fortelle min kone hva vi hadde blitt enig om og gikk ut til badet.
Lukket døren etter meg når jeg gikk inn og ga min kone en god klem.
visket inn i hennes øre at hun var helt nydelig og at nå hadde vi en mulighet til å leve ut fantasien vi hadde lekt med lenge.
Hun så litt rart på meg og skjønte ingen ting.
Jeg fortalte hva vi hadde gjordt, og hun ble først litt sint på meg.
Men når jeg sa at jeg hadde hatt en mulighet til å trekke meg fra veddemålet men at jeg ikke ønsket å trekke meg tenkte hun litt for seg selv. Før hun smilte til meg og lurte en gang til på om jeg var helt sikker?
Jeg svarte: Ja
Og hun lurte på om jeg ville stå å kikke inn fra speilet på kottet som er sånn at du kan se ut men ikke inn på rommet?
Jeg svarte: Selvfølgelig vil jeg det.

Hun tok på seg kjolen igjen, hoppet over undertøyet, som hun sa vill bare bli tatt av igjen fort. Og tok på seg de høy helte skoene igjen.
Ga meg et dypt kyss og jeg kunne merke at hun var blitt skikkelig tent, og når jeg kjente på musa hennes var den helt gjennombløt.
Hun åpnet døren på badet og gikk ut igjen. Jeg snek meg inn på kottet og stilte meg til ved speilet.
Der kunne jeg se henne komme inn i stuen. Litt usikker i skrittene, Men med et smil rundt munnen somfortalte meg at hun gledet seg til å leve ut fantasien som vi hadde lekt med så lenge.
Frode reiste seg litt usikkert opp når hun kom inn. Hun gikk med bestemte skritt til sofaen og satte seg mellom Sten og Jens.
Jeg kunne høre hva som ble sagt, og hun var ikke lite frempå i munnen.
Hun tok seg en god slurk av glasset sitt og med litt ustø stemme sa hun:
Er det her det er spilt om meg?
Og jeg har ingen ting jeg skulle ha sagt?

Alle 3 svart i kor: JA, vi bestemmer alt.

Frode starte ballet. Han satt seg ned på huk på gulvet og skilte beina hennes og lot tungen få leke med innsiden av lårene dine.
Fra kneet og helt opp til musa de. Du var litt stiv i førsten men når tungen traff klitten din spriket du så godt du kunne.
Jens og Sten hadde løsnet stroppene dine og latt kjolen falle ned til livet. De lot tungene sine leke med hver av brysvortene dine og jeg kunne se at de var blitt helt harde av behandlingen.
Når Frode da lot en finger gli inn i musa de mens han sleiket deg kom du i en kjempe orgasme og hylte ut. Jeg var ikke noe redd for naboer for vi bodde i en enebolig med litt avstand til neste nabo.
Nå begynte gutta å bli litt utolmodig, og du ble løftet rundt slik at du sto med armene opp i sofaen med rumpa rett ut.
Et helt nydelig syn både for meg og dem. Gunnar lot kukken sin leke litt ved åpningen og holdt deg god fast rundt livet. Du klarte ikke stå helt stille og ville ha kukken hans inn i musa de fort.
Han støtet til og lot hele kukken gli helt til bunns i deg. Du stønnet i nytelse. Jens og Sten hadde satt seg ved siden av deg i sofaen og knadde hver sin pupp til stor glede for deg. Du stønnet høyt nå og virket som du var like ved en ny orgasme.
Du tok tak i kukkene deres og runket dem, åpnet munnen og smakte litt på Jens sin. Mens da gunnar fortsatte å kjøre kukken sin inn og ut av musa de så vekslet du nå på å suge Jens og Sten.
Gunnar gryntet bak deg og jeg skjønte at han kom nå. Du var ikke helt der enda, men tok i mot alt han kunne gi.
Når rykningene i kroppen hans avtok satt han seg i stolen for å få igjen pusten.
Sten ville ha deg oppå seg og du satt deg oppå han og lot kukken hans gli sakte inn i deg.
Du fant en rytme og jeg kunne høre på stønnene dine at du koste deg skikkelig.
Jens satt med kukken i hånden og jeg kunne se at han begynte å bli ivrig.
Han sa til min kone at de bestemte alt nå, og hun svarte bare: Ja selvfølgelig, avtale er avtale.
Jens fant frem noe glidekrem og smurte inn rumpa til min kone, hun var i en helt annen verden og bare stønnet kraftigere og kraftigere.
Han smurte inn kukken sin og lot den gli inn i rumpa de. Veldig forsiktig. Men når den vel var innenfor himlet du bare med øynene og fant en rytme som passet dere alle 3.
Du snudde hodet mot speilet og smilte til meg og gjorde trutt munn mot meg. Jeg kunne se at du var helt i himmelen.
Gunnar hadde igjen fått reisning og ville være med, så han gikk foran deg og lot kukken sin leke rundt munnen din. Du åpnet munnen og slukte hele kukken hans. Du var blitt helt vill nå og så ut som  du ikke kunne få nok.
Dere stønnet og peste alle tre. Gunnar kom først og prøvde å svelge så godt du kunne.Litt kom ut av munnen din og randt nedover haken din og ned på Sten.
Så kom Jens og til slutt kom Du og Sten i kor.

Dere falt litt slapt sammen og ble ligende litt rolig.
Gunnar hadde kommet 2 ganger og var helt utslitt. Jens og Sten sattt med et lurt smil rundt munnen og forlangte at du skulle suge kukkene deres etter tur.
Min Kone måtte jo bare gjøre som dem sa og startet med Sten sin. Den reiste seg kjapt og hun gle over til Jens. Den reiste seg like raskt.
Jeg kunne se at du ble kåt igjen. Gunnar hadde satt seg til koste seg nok masse med å se på som jeg.
Jens ville nå ta min kone foroverbøyd over spisebordet, min kone ble fort bort og lent over stue bordet.
Jens la hendene sine på hoftene hennes og lot kukken sin gli rett inn i henne.
Han startet et kjempe ritt mens Sten satt ok runket kukken sin mens han så på.
Jens nærmet seg raskt orgasme og kom med et hyl. og sprutet hele satsen sin inn i musa til min kone.
Hun hadde ikke kommet enda og jeg kunne se på øynene hennes at hun hadde et stort ønske om orgasme nå.
Sten satt i sofaen med kukken i hendene og min kone gikk fort bort ditt og satt seg rett ned på den og senket seg slik at den gikk rett i bunnen.
Hun nærmet seg nå og startet et kjempe ritt, nesten helt fra sans og samling.
Gunnar og Jens adde funnet vært sitt bryst som dem vekslet på og bruke hendene og tungen på.
Du var helt i himmelen og du og Sten kom samtidig i en kjempe orgasme.

Etterpå falt dere tungt sammen alle 4.
Dere ble liggende litt, Så reiste du deg opp og de andre gjorde det samme.
De kledde på seg takket for en utrolig kveld.
Og fant veien ut, mens du kom naken inn på soverummet der jeg ventet klar. Smile

Legg igjen en kommentar