Jeg, min elskerinne og fotografen

Denne novellen er vist 17359 ganger.

Jeg plystret for meg selv der jeg gikk bortover korridoren på hotellet. Jeg ante ikke hva som ventet meg og ikke hadde jeg vært på dette hotellet før heller. Det var et lekkert hotell og skrittene mine laget ikke en lyd på de myke teppene i korridoren der jeg gikk for å finne rommet du hadde sagt du var på.
Jeg var helt på toppen av hotellet og det oste av luksus overalt. Suite 4810 stod det på nøkkelkortet jeg hadde fått i resepsjonen og jeg kjente det sitret inni meg av spenning. Hva hadde du funnet på denne gangen tro? Tankene mine raste rundt i hodet mitt, det var alltid spennende disse datene med deg. Noen ganger var det jeg som satt settingen for kvelden og natten, andre ganger var det du. Felles for dem var at vi hadde deilig sex, gjemte oss vekk fra hverdagen, vekk fra unger, jobb, telefon, familie, venner og bare nøt hverandre i 24 timer. Det unte vi oss uten dårlig samvittighet ovenfor noen. Vi trengte det også for å holde liv i sexlivet vårt. Dessuten var dette mye mer spennende enn å ha sex hjemme i vår egen seng.

Jeg fant rommet og stakk nøkkelen i døren, jeg rakk ikke mer enn på innsiden før jeg hørte stemmen din. ”Hei vennen, er i stuen, ikke gå deg vill da, det er stort her!” Jeg hadde jo nesten fått sjokk når jeg kom inn døren. Dette var ikke noe vanlig hotellrom nei, dette var en suite, jeg hang fra meg jakken og gikk den veien jeg hadde hørt stemmen din. Jeg bråstanset av synet foran meg.

En smilende du lå lett henslengt i en beige skinnsofa, masse puter rundt deg, fotolamper og all slags paraplyer og fotoutstyr stod overalt. ”Hei kjekken, hils på Hege, hun skal bare ta noen bilder av meg………og kanskje deg da…..om du vil?” Du smilte frekt til meg, jeg hilste på Hege, men studerte henne ikke særlig nøye, det var deg jeg var interessert i. Du var bare rå der du halvveis satt halvveis lå i den myke sofaen.
Skinnkorsettet satt som klistret på kroppen din, de deilige runde brystene dine var presset oppover og sammen og gav deg et helt vanvittig sexy utseende. Lange, blanke støvletter smøg seg oppover dine veltrente ben og du var bare til å spise opp. Du måtte se det på meg, at jeg ble kåt av deg mener jeg.

”Kom hit litt” du hvisket til meg, jeg bøyde meg ned og kysset deg lett på munnen mens pekefingeren min gled over de runde kulene over kanten på korsettet. Du stønnet svakt mot munnen min, tungen din ville leke og jeg lot den få lov. Du holdt meg rundt nakken, presset meg mot deg og jeg kjente jeg blodet strømmet rundt i kroppen min og samlet seg i underlivet mitt, jeg ble stiv og du tente meg som vanlig.
Det kremtet bak meg og jeg skvatt litt, hadde glemt hele fotografen jeg så kåt som jeg var blitt på deg. Jeg lot tungespissen min bli over leppene dine før jeg frigjorde meg fra grepet ditt og reiste meg opp. ”Skal vi få tatt noen bilder kanskje?” Hege så spørrende på oss og du nikket til svar. ”Beklager, men hver gang jeg ser denne gutten blir jeg sinnsykt kåt, syns du det er noe rart? Spørsmålet ditt var til Hege som målte meg opp og ned, hun smilte og svarte at ”nei da, ikke i det hele tatt, men jeg tror sannelig han har lyst på deg også”: Hun smilte til meg og jeg rødmet kledelig, pikken min hadde røpet meg, den presset mot buksen min og det syns tydelig at jeg var kåt.

Jeg fant ut at jeg like godt kunne sette meg ned å se på fotograferingen i stedet for å stå der med ståpikk, så jeg skjenket meg litt vin, tente meg en røyk og satt meg for å nyte. Hege stilte inn lys, kamera, fortalte deg hvordan du skulle sitte og så var dere i gang. Du var bare så sexy. myke hofter, smalt liv og noen deilige bryster. De høye støvlettene var prikken over i’en og du spilte på all din frekkhet og all din sensualitet mens Hege knipset i vei. Du lå tilbakelent i sofaen, pekefingeren din hvilte på leppene dine, den andre hånden hvilte over det ene brystet ditt, du lå med lukkede øyne og det så ut som du fantaserte om noe himmelsk deilig, du satt bredbeint og sexy i sofaen, godt tilbakelent med brystene dine fristende mot meg, jeg ville egentlig bare suge meg fast i vortene dine, råknulle deg der og da, du stod med rumpa mot oss, lente deg litt fremover slik at rumpa di kom helt til sin rett, og jeg kjente jeg bare ble mer og mer opphisset etter hvert som du varierte i stillinger.

Du poserte som en modell og jeg var skikkelig stolt av deg. Du bærer alderen din godt, du er supersexy, frekk og jeg klarer bare ikke å holde meg unna deg. Hele tiden mens fotograferingen pågikk sendte du meg frekke blikk, og jeg visste denne kvelden ville bli vel så deilige som alle andre kvelder vi hadde hatt gjennom årenes løp. Hege stilte seg bak deg og snørte opp korsettet ditt, det falt til gulvet og jeg kjente det sitret i kroppen min når Heges hender strøk deg varsomt nedover armene dine og hoftene dine. ”Vil du bli med på bilder?” Hege så spørrende på meg…..jeg nikket. Du ba meg komme bort til deg, du stod nå kun iført de høye støvlettene dine, med den lekre rumpa di mot meg. Hege ba deg stille deg på siden, jeg hadde fortsatt klærne mine på. Hege ba deg om å kle sakte av meg, mens du skulle kysse den bare huden som kom frem. Øynene dine gnistret mot meg, jeg kjente det knøt seg i magen min, herregud så deilig du var der du stod, de runde brystene dine duvet fristende foran meg, hendene dine var varme og gode mot huden min og jeg lukket øynene et øyeblikk når jakken min forsvant. Du kneppet opp skjorten min, jeg måtte bare smake på munnen din, måtte kysse deg. Vi smeltet sammen mens knappene i skjorten forsvant en etter en, tungene våre lekte, ertende og pirrende, blodet strømmet rundt i kroppen min og jeg var stor og stiv. Jeg hørte Hege knipse bilde etter bilde etter hvert som mine plagg ble mindre og mindre, du gned hoftene dine mot meg, hvisket at jeg var så utrolig deilig, hendene mine holdt om den deilige rumpa di, jeg var så kåt som jeg ikke kunne huske jeg hadde vært noen gang. Jeg lengtet etter å legge deg ned på sofaen og slikke deg, smake på den himmelske deilige musa di.

Hvordan buksa mi havnet på gulvet husker jeg ikke, heller ikke hvordan skjorten min havnet samme vei, men det jeg ikke glemmer er hvordan tungen din gled fra trusekanten min oppover hele brystkassen, til halsen og til slutt endte mot leppene mine. Du kysset meg dypt, krevende, og jeg svarte deg. Det er deilig å kysse deg, du har myke lepper og tungen din er ertende og lekende. Jeg glemte Hege, jeg glemte alt det eneste jeg sanset var deg. Pirrende og lekende, du er sanseløs frekk og du vet å bruke kroppen din til det den er skapt for. Å erte og tirre en stakkars mann. Alderen din tatt i betraktning så er du superdeilig. Du har flotte former og det oser sensualitet av deg når du virkelig tør slippe deg løs, og du tør heldigvis sammen med meg.

Du huket deg ned og pekefingeren din gled sakte nedover bulen på bokseren min. Jeg stønnet, tok tak i hodet ditt og presset deg mot meg, kjente den varme pusten din gjennom trusen min, herregud som jeg lengtet etter deg. Bokseren gled av meg, hendene dine la seg på rumpa mi, du snuste inn lukten av meg, du elsker pikken min gjør du ikke? Hendene dine strøk nedover mine lår, jeg skalv, jeg tok tak i pikken min og drog den sakte foran øynene dine, du pustet tungt, blikket ditt mørknet. ”Du er deilig, vet du det? Jeg elsker å se på deg”. Du bare hvisket til meg, og endelig lot du tungen din gli over pungen min, slikket den ømt og forsiktig mens blikket ditt var festet til mitt. Det knøt seg i pungen, tungen din gled helt tilbake til rumpehullet mitt, jeg grøsset lett. Gud du er deilig med meg! Tungen føltes som ild mot pikken min når du gled sakte oppover skaftet, fulgte den bankende blodåren helt opp til pikkhodet. Tungen din gled rund hodet, over og rundt, rundt og over til jeg holdt på å bli gal av behandlingen din. Hodet gled sakte inn i den varme, våte munnen din, jeg presset meg forsiktig mot deg, ville langt ned i halsen din, egentlig ville jeg sprute sæden min i deg der og da, men det var for godt til å avslutte enda, så jeg holdt hodet ditt mens jeg sakte gled ut og inn av munnen din. Du runket meg samtidig, sakte og forsiktig, pirrende og ertende.

Du ba meg legge meg ned i sofaen, du ble sliten av å stå slik og dessuten ville Hege ha bilder av deg bakfra mens du sugde meg. Ingen ting kunne ha stoppet meg der og da. Du fortsatt å suge, masserte pungen min og jeg var så kåt og så opphisset at jeg merket ikke at Hege hadde stoppet fotograferingen før hun plutselig var bak deg. Hendene hennes gled over ryggen din, over hoftene dine og Heges øyne var blanke og kåte. Hun så på meg som for å få aksept for å ta på deg, jeg nikket svakt og hun smilte forsiktig. Hendene hennes gled over rumpeballene dine, og jeg merket at du reagerte. Små stønn kom fra halsen din mens du sugde meg og når hånden til Hege gled sakte inn og nedover rumpesprekken din stønnet du høyere og jeg ble mer opphisset enn jeg trodde var mulig.

Fingrene til Hege gled over musa di, hele tiden så hun på meg og jeg holdt på å dø når hun sa : Jenta di er kliss våt, leppene hennes er deilige, store og hovne og jeg vil slikke henne om jeg får lov?” Jeg bare nikket svakt, så på deg og du sluttet å suge meg. Du bare runket meg sakte og deilig, og når Heges hode forsvant ned bak rumpa di forstod jeg at dette var noe dere hadde planlagt. Du smilte så frekt til meg og stemmen din var bare som en hvisken når du fortalte hva hun gjorde med deg. ”Gud tungen hennes er deilig mot musa mi, hun slikker og suger meg himmelsk, fingrene hennes glir sakte inn og ut og hun får meg vanvittig kåt” Hva med meg? Ble jeg mindre kåt av å høre på deg? Eller høre lyden av Heges fingrer og tunge mot musa di? NEI! Jeg måtte se hva som foregikk så jeg satt meg opp i sofaen slik at jeg kunne se over ryggen og rumpa di. Hegens hode gled opp og ned og jeg skulle ønske jeg kunne se, ikke bare forstå hva hun gjorde. Du vred på deg, jeg forstod at du gned deg inntil munnen hennes, roterte med hoftene mot henne og du pustet tyngre og tyngre. ”Gud så kåt jeg er, saftene renner ned i munnen hennes, jeg kjenner hun drikker av meg” Blikket ditt oste av kåtskap og jeg kjente deg godt nok til å vite at du nå var klar for pikk.

Jeg hadde ikke tenkt tanken ferdig en gang før Hege reiste seg og sa du var klar nok for meg. Jeg reiste meg og stilte meg bak deg, og når jeg forstod hvilke hensikter Hege nå hadde knøt det seg av kåtskap i pungen. Hun satt seg i sofaen foran deg, gled helt ut på kanten slik at du hadde fri tilgang til hennes mus.

Jeg elsker musa di, jeg elsker å kjenne de store, hovne leppene dine i munnen min så jeg klarte ikke bare begynne å knulle deg, jeg måtte smake. Jeg la meg ned på ryggen under deg og tok tak i deg og drog med inntil meg. Du åpnet deg opp for meg og jeg brukte hele bredden på tungen min over musa di. Gled frem og tilbake fra rumpa di til klitorisen din. Du gned deg mot meg, roterte over munnen min og jeg ble våt i ansiktet mitt av kåtsaftene dine. Samtidig hørte jeg lydene fra Hege når du slikket hennes mus, hun stønnet svakt, snakket deilig til deg og jeg forstod at du gjorde henne veldig godt.
Jeg reiste meg opp igjen, måtte kjenne deg rundt pikken min, og det var et herlig syn å se tungen din gli deilige rundt i Heges våte grotte. Jeg plasserte meg bak deg, tok tak i hoftene dine, førte pikken min mot åpningen din og gled sakte og deilig på innsiden av deg. Du er bare deilig å elske med. Jeg nyter hvert sekund jeg er inni deg, du strammer så deilig rundt pikken min, du vet hele tiden hvordan jeg vil ha deg, du jobber med musklene dine som ingen andre jeg har elsket med. Så jeg klarte ikke å holde tilbake et stønn når jeg bunnet deg. Du var varm, du var våt og du var som vanlig himmelsk trang.
Det å stå bak deg å knulle deg samtidig som du slikket en annen kvinne var jo en drøm som endelig gikk i oppfyllelse. Du gir meg alt når det gjelder nytelse og sex og du holder aldri tilbake når det gjelder deg selv. Jeg gled ut og inn av deg, sakte og deilig mens jeg nøt synet av Hege som gned seg mot munnen din, strøk over brystene sine, hun var så kåt og øynene hennes lyst av vilt og deilig begjær. Hun så på meg, slikket seg om munnen, holdt hodet ditt fast, gned seg hardere og villere mot deg, men slapp ikke blikket mitt. Gud som jeg tente av å se på henne. Jeg visste jo det var du som gjorde henne så vill og kåt og det var pirrende og deilig.

Plutselig begynte kroppen til Hege å dirre, hun drog bena sine til siden slik at hun åpnet seg enda mer, du førte fingrene dine hardt ut og inn i musa hennes mens tungen din gled hardt frem og tilbake over klitorisen. ”Jeg kommer, gud slikk og knull meg, jeg kommer! Hege skrek ut når orgasmen tok henne, du holdt henne hardt og drakk av saftene som rant ut av henne. Du jukket i mot pikken min også, fortere og hardere, jeg kjente saftene rant av deg og forstod du hadde blitt enda mer tent av orgasmen til Hege.

Du ba meg stanse, og selv om jeg ikke hadde lyst, gjorde jeg som du sa. Du smilte mot Hege som satt og pustet tungt etter orgasmen sin. Du ba Hege ta på seg den store strap-on dildoen du hadde funnet frem. En stor, blå deilig sak. Hege spente den på seg, det stod stor og fristende opp fra musa hennes, Du reiste deg, skrevet over henne, åpnet deg opp og lot deg synke sakte og deilig ned på den store pikken. Det var herlig å se leppene dine klistre seg til dildoen, Hege holdt den for deg mens du gled lenger og lenger ned på den. Jeg stod bak deg og kunne se alt hva du gjorde. Du stønnet når den bunnet i deg, bøyde deg frem og møtte Hege i et deilig kyss, hun strøk over kroppen din, holdt de myke brystene dine i hendene og snakket frekt til deg. Det var deilig å se på dere og pikken min var stor og stiv. Du lente deg litt fremover, ba meg komme med pikken min, du ville ha meg i det andre hullet og jeg hadde ikke tenkt å nekte. Fingrene mine fant åpningen din og jeg lot de gli forsiktig på innsiden, du strammet deg om både dildo og fingrer, stønnet høyt og red den store dildoen hardt og deilig. Det rant av deg og ned på Heges lår, jeg tok fuktigheten og smurte rumpehullet ditt, lot pikken gli frem og tilbake i sprekken din før jeg lot den presse seg veg innover i deg. Lenger og dypere gled jeg og jeg måtte virkelig ta meg sammen for ikke å komme der og da.

Jeg kjente dildoen gjennom den tygge hudveggen og det var sinnsykt deilig å trangt. Du jamret deg, malte som en katt over behandlingen du fikk av oss begge. Vi knullet deg i samme tempo Hege og jeg ut og inn og du ble fylt opp som du aldri har vært før. Du skrek plutselig at du ville komme. Jeg økte takten det samme gjorde Hege mens hun gned klitorisen din.
Du strammet deg, skrek ut og lot saftene dine bare flømme ut av deg, jeg holdt deg fast, lot deg få tiden du trengte, men kjente det ikke ville vare lenge før jeg måtte slippe sæden min løs.
Du falt sammen over Hege, pikken min gled ut av rumpa di og du satt deg ved siden av Hege. Begge spredte bena så langt dere klarte, to fristende mus åpnet seg for meg, du var hoven og vanvittig våt og deilig, jeg klarte ikke å ta blikket fra deg mens jeg runket meg selv. Plutselig bøyde dere dere frem begge to og to lekte tunger gled opp og ned på pikken min, rullet rundt på pikkhodet mitt og gav meg den behandlingen jeg trengte. Det var for godt det var for deilig jeg klarte ikke å holde meg, du forstod at det nærmet seg så du skjøv Hege med deg slik at dere begge satt i sofaen, tett inntil hverandre, sprikende ben og med våte fitter, den første satsen traff Hege på magen, den andre over musa hennes og resten sendte du utover brystene og magen min, jeg pumpet og pumpet og når du tok meg i munnen og sugde meg for de siste dråpene mine, var jeg lykkelig. Lykkelig for at jeg fant deg en gang, lykkelig for at du er den du er……..lykkelig for all den deilige sexen vi har hatt i sammen de siste årene.

Jeg forsvant ut på badet, følte behovet for å dusje ganske stort, men hadde ikke vært der lenge før en velkjent kropp smøg seg inntil meg. ”Hmmmmm så deilig du er”! Du smilte mot meg og jeg kjente at dette ikke var siste gangen vi tok oss en slik tur for å teste ut sexlivet. Jeg drog deg inntil meg, kysset deg mykt og sa at det var ikke rart jeg var blitt glad i deg…………..

Legg igjen en kommentar