Jeg og Håvard

Denne novellen er vist 22077 ganger.

Jeg kom til leiligheten til Håvard litt tidlig. Hadde vært en liten runde i sentrum før jeg trasket oppover dit han bor. Jeg var invitert på fest, og gledet meg noe veldig. Samboeren min var bortreist i to uker, så jeg hadde hengt litt med Håvard de siste dagene. Vi har kjent hverandre en stund nå, etter at vi traff hverandre på en fest hos en venninne for et års tid siden. Vi har mye til felles, og trives godt i hverandres selskap, så det er alltid hyggelig å bli invitert over på besøk. I dag skulle det være fest med noen felles bekjente, så det ble nok en trivelig kveld.

Jeg og kjæresten min har vært sammen noen år nå, og bodd sammen i ca to. Han reiser nå og da bort i forbindelse med jobb, så det er godt å ha noen andre å treffe når jeg blir rastløs hjemme. Han har heller ikke noe imot at jeg har en god guttekompis, siden jeg alltid har hatt guttekompiser.  Dessuten er det alltid bra for et forhold at man kan dra ut og treffe noen andre nå og da. Det er lissom så mye mer avslappende og hyggelig å være sammen med gutter en gang i blant. Ingen intriger, eller baksnakking, i tillegg til at det er fint å snakke om andre ting enn det vi jenter gjør.

Jeg ringte på døra, og det tok en liten stund før Håvard åpnet. Han åpnet døra med bare et håndkle rundt livet, som akkurat passet.

«Hei, tidlig ute?», sa han med et smil, og ga meg en god klem. Jeg la armene rundt han, og fikk et kort øyeblikk kjenne den nakne overkroppen hans mellom hendene. Hadde aldri sett han slik før, og ble ikke skuffet. Håvard er en normalt kjekk fyr, med glimt i øyet, et pent smil, og alltid «to-dagers-skjegg». Nå fikk jeg se en overkropp som minnet litt om min kjæres. Han var godt trent, men ikke overtrent, med fine muskler.

«Jeg hadde plutselig litt bedre tid enn jeg beregnet, så jeg tenkte jeg kunne komme innom og slappe av litt først», svarte jeg mens han trasket inn i stua. Han bor i en passe stor ett-roms, så soverommet ligger bak en lettvegg i stua.

«Det går helt fint det vet du. Kunne trengt litt hjelp til å gjøre klar».

Jeg gikk etter inn i stua, og så akkurat at håndkleet hans falt til gulvet bak veggen. En fast og fin rumpe kom frem i lyset, før jeg trakk blikket til meg, og satte meg i sofaen. Dette var så absolutt ikke hva jeg hadde tenkt å se i dag. Her hadde jeg nettopp sett Håvard naken bakfra for første gang, og jeg likte det jeg så. Følte at det hele ble litt pinlig, men jeg tror ikke han la merke til at jeg så han. Han kom inn igjen i en stram hvit bokser, mens han kneppet igjen en lys blå skjorte. Jeg kunne tydelig se konturene av utstyret hans mellom bena, og det virket ikke som om det kunne skuffe heller. Herregud, her satt jeg og studerte Håvard som om jeg hadde planer om å ligge med han, noe som ikke hadde falt meg inn tidligere. Jeg har en fantastisk kjekk kjæreste, som jeg har deilig sex med, men likevel formet det seg nå bilder i tankene mine jeg ikke hadde hatt før. Jeg ristet tankene bort, og tenkte at det jo ikke gjorde noe å ha sett det jeg hadde sett.

«Så fin du er i dag», sa jeg til Håvard, etter at klærne var på. Han hadde en litt rocka stil, som jeg syntes han kledde veldig godt.

«Det er jo uansett ingenting i forhold til favorittjenta mi. Du er like fin til hverdags og til fest», svarte han.

Selv om det var høst, hadde jeg tatt på meg en lett sommerkjole i forskjellige farger, som rakk meg til over knærne. På bena hadde jeg et par rosa høyhelte sko. Håret var perfekt i dag også, så starten på kvelden var strålende.

Etter hvert dukket det opp flere og flere på festen, og til sammen var vi vel 10-12 stk. Det ble mye skravling, og artige historier underveis. Nå og da tikket det inn sms’er fra kjæresten min, som ville forsikre seg om at jeg hadde en bra kveld. Det var det ikke noe problem å bekrefte. Jeg gledet meg veldig til å se han igjen neste uke. To uker var på mange måter mer enn nok å være fra hverandre.

En vinflaske mer beruset, sto jeg inne bak veggen til stua for å finne litt ny musikk i hylla til Håvard. «Er det mulig å stjele en klem», fikk jeg plutselig som spørsmål bak meg, før to hender la seg rundt livet mitt bakfra. Håvard smøg seg inntil meg, og la kinnet sitt inntil mitt. «Har du det bra her i kveld», spurte han, og klemte meg hardere. En hånd lå over magen min, med fingrene akkurat over trusekanten, mens den andre lå under puppene mine. Et øyeblikk mente jeg han strøk fingrene litt lenger ned over trusestrikken, men jeg rakk ikke kjenne etter før han slapp meg.

«Jeg har det veldig bra her i kveld, som alltid», svarte jeg, og så inn i de gnistrende øynene hans. Det virket som en liten evighet, og det ble en litt pinlig stillhet. Håvard smilte til meg, og gikk inn stua igjen. Hva var det egentlig som skjedde nå? Var det en litt annen kontakt mellom oss i kveld? Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro, men tenkte at det bare var vinen.

Etter hvert gikk vi en tur på byen, på en plass vi alltid ender opp på. Det var god stemning, og akkurat passe med folk, så det var plass til en dans. Håvard er en forholdsvis god danser, så etter en liten stund var vi ute på gulvet. Han svingte meg rundt, og bidro til å gjøre kvelden enda bedre. Rytmene var akkurat passe til at det ikke ble for intenst, men likevel tett. I løpet av andre dansen strøk han hendene nedover ryggen min, til øverste delen av rumpa, og lot de hvile der. Vi smilte til hverandre, og levde i nuet. Det var ikke første gangen vi hadde danset slik, men likevel følte jeg det litt annerledes i kveld. Følelser som kunne minne om at jeg begynte å bli kåt strømmet gjennom meg. Det er en deilig følelse å bli kåt, og jeg synes som regel det gir et ekstra pluss til stemningen. Jeg synes heller ikke det er noe galt i det, men noe var som sagt annerledes i dag. Håvard snudde meg rundt, og trakk meg inntil seg med ryggen min mot han. Han løftet en hånd og strøk fingrene over kinnet mitt, lot de gli nedover halsen, over det ene brystet mitt, på siden av magen min, og ned på høyre lår, før han lot den gli sakte på skrå opp til magen min igjen. Det var bare så vidt den ikke gle over det aller helligste. Jeg lente meg inntil han, og nøt den litt nye tilnærmingen. Jeg tok det som en uskyldig flørt, selv om det kanskje var litt over grensen for hva det vanligvis var. Vi avsluttet etter litt, og gikk bort til de andre for å ta en drink.

Jeg kunne kjenne at jeg bare ble kåtere, og at jeg skulle ønske kjæresten var hjemme i natt. Jeg sendte han en melding hvor jeg skrev nettopp det, og fikk som svar at jeg nok måtte vente litt til. Han var nok litt skuffet over at han ikke kunne bidra, så jeg måtte trøste han med alt det deilige vi kunne gjøre sammen neste uke. Tilbake skrev han at jeg jo måtte kose meg likevel, og ikke la kåtheten stoppe meg. Håvard kom bort med en drink, og ga meg et lett klaps over rumpa da jeg fikk den.

«Blir du med på nachspiel etterpå?», spurte han. «Vi er noen få som stikker hjem til meg igjen». Jeg svarte at det ville jeg gjerne, og vi skålte for den gode festen.

En time senere var vi på vei hjem, vi to, og to andre. Håvard bodde på veien hjem til meg, så det passet alltid bra med nachspiel der. Da vi nærmet oss leiligheten, sa de to andre at de heller ville hjem til seg selv, og takket for laget. Håvard spurte om jeg fortsatt hadde lyst, noe jeg selvfølgelig hadde. Nachspiel er jo ofte det artigste, og nå var jo klokka bare halv tre. Vel inne i leiligheten fyrte Håvard opp noen stearinlys, og åpnet en flaske vin. Vi ble sittende å prate litt, mens musikken summet i rommet. Tiden gikk, og vinen kicket inn mer og mer. Kåtheten fra tidligere hadde ikke gitt seg, men nå følte jeg heller at det hele var litt spennende. Her satt jeg med en god kompis, som jeg tidligere hadde sett delvis naken, og som hadde strøket hendene dristig over kroppen min på dansegulvet. Det føltes litt forbudt, men hvem andre enn meg selv trengte å vite om det.

Etter ca en time måtte jeg på toalettet. Jeg løftet opp kjolen, og dro den hvite blondetrusen ned over knærne. Jeg var nødt til å kjenne etter med fingrene. Jeg strøk to fingre lett over kjønnet mitt, og lot de etter litt gli inn mellom leppene. Det var deilig vått, og et lite stønn slapp ut av munnen min. Jeg sto slik noen sekunder, før jeg gjorde det jeg egentlig skulle. Tilbake i stua hadde Håvard skrudd på en plate med deilige rytmer.

«Lyst til å danse mer?», spurte han. Det ville jeg gjerne.

Vi svingte oss rundt på lille stuegulvet, like tett som på byen. Etter hvert som rytmene tok tak i oss, kunne jeg tydelig kjenne hvordan lårene mine gnei seg mot hverandre, og skapte en deilig følelse som bygget oppunder kåtheten min. Jeg følte meg helt i kåthetens makt, og ble bare mer og mer tent. Hadde jeg virkelig lyst på Håvard? Han er jo en utrolig kjekk fyr som jeg liker godt, men jeg har da overhodet ikke behov for noen andre enn min kjære. Sexen med han er noe av det aller beste jeg har hatt, og det ser ikke ut til ta slutt heller. Likevel var det noe som akkurat i dag trakk meg i gal retning, noe som jeg egentlig ikke ville skulle være der, men som helt klart vekket nysgjerrigheten i meg. Jeg følte jeg kunne ta tak i spenningen i luften. Det er jo ikke sikkert at Håvard tenker det sånn, tenkte jeg for meg selv, og fortsatte å late som ingenting. Det kunne jo fort bli veldig pinlig.

Plutselig snudde han meg rundt igjen, slik at jeg sto med ryggen tett inntil han.

«Merker du også en litt annen stemning mellom oss i dag?», spurte han. Jeg ble stum, klarte ikke svare i det hele tatt. «Jeg så nemlig at du så meg naken, og hvordan du har kikket etter meg i kveld», fortsatte han. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Her sto Håvard å la an på meg, mens han holdt meg hardt rundt livet. «Er det galt av meg å spørre om det?», spurte han. Endelig klarte jeg å åpne munnen. «Nei, det er ikke det», svarte jeg. «Jeg liker deg veldig godt, men må innrømme jeg er litt usikker på meg selv akkurat nå».

«Jeg skal overhode ikke presse deg til noen ting, men jeg må innrømme jeg har hatt lyst på deg veldig lenge», fortsatt han. «Du er en helt fantastisk deilig jente». Han holdt meg fortsatt inntil seg, og jeg lente meg bakover mot han. Jeg klarte ikke lenger holde styr på meg selv, og måtte bare leve her og nå. Alle konsekvenser ble lagt til side, og jeg smilte opp til han. «Jeg har lyst på deg også», sukket jeg.

Vi møttes i et langt og deilig kyss, og jeg følte det som om jeg skulle synke sammen av kåthet. Armene hans holdt meg oppe, og vi ble stående slik et lite minutt. Jeg kunne kjenne at noe hardt presset mot rumpa mi. Jeg følte jeg kunne stå slik en evighet, men nå kjente jeg hendene hans begynne å vandre over kroppen min. Høyre hånd la seg mykt over brystet mitt, og klemte svakt gjennom det tynne kjolestoffet. Den andre hånden fulgte etter opp på motsatt bryst. Slik sto han og befølte meg, mens vi fortsatte å kysse. Han ble bare hardere og hardere mot rumpa mi. «Jeg vil bare stå sånn som nå, men gjør hva du vil med meg», sukket jeg mot han. Han førte den venstre hånden sin sakte ned magen min, mens han tok et hardere grep om brystet mitt. Han slapp ut et lite sukk selv. Den ene hånden sirklet nå rundt magen min, og ned over låret. Sakte gled den inn mellom bena mine utenpå kjolen, og jeg merket at jeg flyttet beina litt mer ifra hverandre. Han trykket lett over det allerede våte kjønnet mitt, og gned to fingre opp og ned. Med den andre hånda tok han tak i min høyre hånd, og førte den rundt til sitt eget belte. Med en listig hånd fikk jeg åpnet beltet og smekken hans, før hånden fant veien ned utenpå bokseren hans. Under bokseren kunne jeg kjenne en pikk med en meget respektabel størrelse. Jeg tok tak rundt den, og begynte sakte å dra den opp og ned.

Slik sto vi noen sekunder, før han førte venstrehånden sin innunder kjolen. Han tok tak i trusestrikken, og dro den av meg, før han raskt førte hånda si opp mellom bena mine igjen. To fingre fant veien inn i det aller våteste, og presset seg vei inn pinsomt sakte. Et stønn slapp ut av meg, og knærne sviktet meg igjen. Denne gangen var det to fingre inni meg som holdt meg oppe. Vi møttes igjen i et deilig kyss, mens jeg lot hånda mi gli inn på innsiden av bokseren hans. Herregud for en pikk han hadde. Den var akkurat passe stor, med tunge deilige baller hengende under. Opp langs skaftet kunne jeg kjenne en tykk blodåre, som bidro til å holde den steinhard. På tuppen kjente jeg at det nå var blitt vått og deilig, og jeg gnei tommelen min over den. Han slapp buksa si til gulvet, så jeg fikk skikkelig tak. Rytmene fra musikken bestemte fortsatt hvordan vi beveget oss. Den andre hånda hans hadde han nå klart å dra av kjolen min med, uten at jeg visste hvordan. Den lå nå på gulvet under meg, og jeg sto bare i Bhen. Han fikk tatt av den også, og jeg var nå helt naken foran han. Han knadde brystene mine, og kløp meg litt i brystvortene, mens jeg fortsatte å runke pikken hans.

Et lite øyeblikk tenkte jeg på at jeg nå faktisk sto med en annen mann enn min kjæres pikk i hånda, og en annen mann enn min kjæres fingre roterende inni meg. Det er overhodet ikke noe galt i den sexen jeg og min kjære har, og pikken hans er like god som den jeg holder i. Jeg tenker som så at det må være selve spenningen ved at det er en ny mann som driver meg. Nye lukter, en annen tunge, andre fingre, og en helt annen pikk. Følelsen var ubeskrivelig.

Jeg ble igjen dratt ut av tankene mine, da Håvard med ett løsnet grepet mitt om pikken hans. Han la hendene mine på mine egne bryster, før han plasserte pikken sin mellom rumpeballene mine og sakte begynte å gni seg mot meg. Etter litt dro han meg litt opp, og vippet det harde skaftet inn mellom bena mine. Nesten av seg selv fant det veien inn i meg, og i et langt støt gle hele han inn i meg. Det var nesten som om pikken hans bare fulgte fuktigheten. Jeg stønnet høyt av vellyst. Det var en helt utrolig deilig følelse å kjenne den store pikken hans pulsere inni mitt aller helligste. Han trakk hodet mitt bakover og ga meg et heftig tungekyss, mens han plasserte begge hendene sine over mine så vi sammen kunne kna brystene mine. Sakte men sikkert begynte han å rotere pikken sin inni meg, mens han innimellom dro seg selv inn og ut. Fortsatt sto jeg med ryggen inntil han ute på stuegulvet. Tiden sto nærmest stille, og det føltes mer og mer som om vi ble ett.

«Herregud, du er så vanvittig deilig», stønnet han inn i øret mitt. «Jeg kunne knullet deg hele natten om du ville det».

«Det skal du få lov til om du orker», fniste jeg tilbake. «Det er så deilig å kjenne en fremmed pikk inni meg».

«Vil du ha det litt røffere?», spurte han, før han gle ut av meg og dyttet meg mot stuebordet. Spørsmålet var egentlig ikke gjeldende. Han hadde allerede gjort seg opp en mening. Han satte meg ned på kanten av bordets kortside. Foran meg sto han med en av de deiligste pikkene jeg hadde sett, og jeg måtte bare smake på den. Jeg grep om roten, og bøyde meg fram mot han. Først tok jeg ballene hans i munnen, og smakte litt på mine egne safter. Det var salt og deilig. Deretter jobbet jeg meg sakte oppover langs skaftet hans, hele tiden med en deilig pirrende tunge. Det og plutselig sitte med en ny pikk i munnen var en noe spesiell opplevelse. En helt ny, men fortsatt behagelig smak, salt men samtidig litt søtt. En nesten litt dyrisk følelse hadde jeg nå. Han tok tak i hodet mitt, og begynte å knulle munnen min med forsiktige tak. Det var godt å kjenne seg litt brukt, samtidig som man følte seg helt trygg. Jeg masserte ballene hans, mens tungen min roterte rundt pikken, og førte han på randen av en utløsning. Han trakk seg til slutt ut, og dyttet meg på rygg ned på bordet.

«Nå skal du knulles», stønnet han, og siktet seg inn mot den stadig så våte åpningen min. Jeg spredde beina for han, før pikken fant veien inn. Om mulig, så virket den enda hardere nå, og omtrent med engang satte han opp farten. Den ellers så rolige og balanserte Håvard, var omgjort til et lite villdyr, der han sto og pumpet pikken ut og inn av meg. Jeg kunne ikke annet enn å stønne med, og virkelig nyte denne siden ved han, som jeg ikke hadde sett før.

Han lente seg ned over meg, og igjen ble vi liggende å kysse på hverandre. Jeg strøk hendene mine over den stramme brystkassa hans, før den ene hånden min fant veien ned mellom oss. Med et par fingre tok jeg tak rundt pikken hans, og kjente på hvordan den gle ut og inn av meg. Med den andre hånda begynte jeg å massere klitoris. Jeg kunne tydelig kjenne orgasmen bygge seg opp. Likevel ville jeg gjerne vente litt til.

«Jeg vil ha deg bakfra», stønnet jeg . «Også vil jeg at du skal ta meg enda hardere».

Han løftet meg rundt, og plutselig sto jeg foran han på bordet med rumpa i været. Raskt førte han pikken i meg igjen, og kjørte på i et ubeskrivelig deilig tempo. Vi merket begge at dette ikke kunne vare veldig lenge, så jeg masserte klitoris heftig for å kunne nyte en lang orgasme. Pikken hans ga meg en nytelse jeg ikke hadde kjent på lenge. Det måtte være spenningen med det nye, og det litt ulovlige. Jeg nøt det til fulle, med visshet om at det måtte bli med denne gangen.

Jeg kjente med et at det var rett før jeg kom. Håvard stønnet mer og mer i takt med meg, og jeg skjønte at han var nær han også. Da jeg merket de første sammentrekningene i underlivet, merket jeg at han stivnet noe, før flere stråler ble tømt inni meg. Jeg kunne tydelig kjenne at det var en kraftig utløsning, og dette bidro til å gjøre min egen orgasme enda bedre. Den bølget gjennom meg, og så ikke ut til å ville gi seg. Håvard sto over meg med pikken fortsatt på plass, da den siste krampen slapp taket. Han reiste seg opp, og snudde meg rundt. Mellom bena hans hang en litt slappere pikk, og jeg kunne ikke gjøre annet enn og igjen ta den i munnen, og slikke den ren. Etter litt reiste jeg meg opp, og vi sto der og kysset på hverandre, mens hendene våre befølte alle deler av motparten.

Jeg kunne aldri tenke meg at dette kunne skje på forhånd, men nå når det hadde skjedd, så angret jeg ikke et sekund. Håvard hadde vist seg å være en vanvittig god elsker, og det som hadde virket som en hel evighet fra vi begynte å danse, hadde bare vært et kvarter. Etter litt tid i het omfavnelse bestemte jeg meg for å gå hjem. Jeg forklarte at det måtte bli med dette, og at jeg ikke kunne bli over til dagen etter. Det forsto han. Jeg overleverte trusa mi som et lite minne, og tuslet hjemover. Mellom bena kunne jeg kjenne safter som nå og da rant ut av meg, noe som minnet meg om hvilken frekk og deilig opplevelse dette hadde vært.

Uken etter kom kjæresten min hjem. Jeg kastet meg over han, og vi hadde den deiligste sexen vi noensinne har hatt. Han har ikke fått vite noe om mitt lille eventyr, men noen uker etterpå lå vi i sengen og fortalte hverandre om fantasier vi har. Han fortalte meg at han engang kanskje kunne tenke seg å dele meg med en annen mann.

Jeg vet akkurat hvem vi kan ringe…

Legg igjen en kommentar