Jeg venter på dagen..

Denne novellen er vist 11561 ganger.

Min fantasi er en jeg ønsker å oppleve. Jeg har en kjæreste som snart fyller 27 år. Jeg har før «lekt» meg litt med jenter, men det har aldri gått linjen helt ut.

Jeg ser for meg at jeg ber deg om å holde bursdagshelgen hellig. Ingen jobbing. Fredag drar vi mot Oslo. Jeg har bedt deg stelle deg godt, du vet jeg liker deg barbert og deilig. Jeg har allerede brukt timer på å gjøre meg klar. Alt skal være perfekt. Kjenner at du virker spent. Dette har jeg planlagt lenge. Bestilt hotell, funnet en perfekt jente, en du med sikkerhet vil like. Vil begjære.

I Oslo stopper jeg bilen. Du beordres ut og må åpne døren for en venninne jeg sier jeg kjenner fra tidligere tider. Jeg sier hun skal være med oss, jeg er usikker på veien. Vel inni baksete smiler jeg til henne. Hun er slank, selvsikker, et vakkert ansikt omkranset av brunt halvlangt hår. Etter de første møtene med henne, var det smilet og de veldreide bena hennes jeg somoftest tok megselv i å tenke på. Smilet som trollbinder deg. Når hun smiler tror jeg ingen vil kunne si henne imot. Som om smilet hennes gir en videre indikasjon på at ”det som kommer vil du like uansett”. Jeg bøyer meg mot henne og gir henne et dypt kyss. Det kribler inni meg. Hun smaker søtt, noe av henne fester seg på leppene mine. Får meg til å bite litt på dem. Hun smiler igjen og tar frem handjern. Du sier ingenting. Hilste hjertelig på henne utenfor bilen, men nå som du tenker, håper, vet du ikke lengre hva du skal si. Hun låser deg fast til seg og bretter forsiktig den tettsittende genseren over håndleddet sitt.

Etter å ha kjørt et lite stykke, kommer vi til hotellet. Går inn, kjenner det kribler i magen min. Jeg er svært glad i denne gutten. Er trygg på ham ,men det skal bli anderledes å dele. Se ham med en annen. Har fryktet dette, samtidig som hele kroppen dirrer av spenning. En liten rus over å få tilbringe natten sammen med denne deilige jenta. Få kjenne smaken av henne på mine lepper. Kan jeg gi henne den tilfredstillelsen jeg ønsker?

Vi går inn. Dere litt bak meg. For folk som kommer oss i møte vil det se ut som om dere bare holder hverandre i hendene. I virkeligheten er det håndjerna som holder dere sammen. Går til skranken. Sjekker inn. Inn i heisen.
Jeg kan kjenner min egen puls, lar hendene mine gli over brystet ditt. Akkurat som om jeg savner deg, like sårt, selv om du står rett forran meg. Kjenner den veltrente kroppen din under det tynne stoffet. Jeg har alltid vært som trollbunnet av kroppen din. Alle de årene med hardtrening som bunner ut i dette maskuline. Armene dine rundt meg. Deilig å kjenne styrken, når du løfter meg, eller bare forsiktige stryker over ansiktet mitt. Forsiktig, som om jeg kunne knuse som en skjør glassvase. Den solbrune fargen som til min misunnelse pleier å vare til langt uti de kalde måneden.
Du frigis fra Vendela. Hendene dine varme, litt klamme, låses sammen bak på ryggen din.

Oppe på rommet står allerede champangnen, hjelper deg med et glass. Kler sakte av deg. Kjenner varmen fra kroppen din. Finnes ingen jeg heller vil dele sengen med en deg. Vendela ser på oss. Hun holder et glass i hånden. Nipper forsiktig, øynene hennes er skinnende blanke. Rundt i rommet settes det opp store hvite kubbelys. Tenner dem og slukker ellers alt lys i rommet. Et vakkert skinn brer seg rundt i rommet. Hun kommer mot oss. Du er nesten naken nå. Jeg setter frem en stol forran sengen. Vendela kysser meg førsiktig, ømt. Først på leppene mine, deretter nedover halsen. Jeg kjenner den søte duften fra parfymen hennes. Vendela snur seg og hjelper deg av med det siste plagget. Jeg ser på dere med noe jeg i ettertid ville erkjennt som en følelse av både kåthet og sjalusi. Hun binder deg til stolen. Overser trangen din til å bli berørt. Kuken din står stiv og klar. Gud hvor deilig du er.

Vi står forran deg nå. Kysser. Kler av hverandre et plagg etter det andre. Sakte. Du ser på oss.
Stryker henne forsiktig nedover halsen, ryggen, beundrer hennes vakre kropp. Legger oss ned på sengen, slik at du vil få se alt. Smyger meg over henne. Kysser henne ømt på leppene, jeg kjenner blodet bruse. Kåtheten tar over. Vil bruke tid på henne. Leppene mine føler konturene i ansiktet hennes, tungen finner halsen hennes. Hører henne gi fra seg et lite stønn under meg, noe som bare tenner meg enda mer. Jeg kysser henne forsiktig på det ene brystet mens jeg har øyekontakt med henne. Fører hendene mine på baksiden av ryggen hennes. Blondene faller til sengen og avslører to vakre bryst. Stryker henne rundt brystvorten. Vil at hun skal bli bli kåt. Skrike ut, be meg til helvete gjøre det ordentlig. Be meg kysse brystene hennes skikkelig, fitta hennes. Slikke i meg saftene.
Jeg tar den ene brystvorten inn i munnen min. Kjenner den myke rosa overflaten i munnen min. Biter hardt nok til at jeg vet det vil gå et stikk igjennom deg. Kjenner brystvorten knoppe seg, rugler mot tungen min. Hvor jeg har smilt av din konklusjon. –”Jo det må være kåtstoffer i brystene”.

Det er første gangen du ser dette Espen. Første gangen du ser brystet til en annen kvinne i munnen min. Kan du se jeg nyter?

Jeg beveger meg nedover. Over den slanke midjen hennes. Ned til trusekanten. Lar tungen gli langs blondene, kysser innsiden av lårene. Kjenner lukten hennes. Trusen er våt mot ansiktet mitt. Stringen forsvinner fort, men rekker likevel å få et glimt av en hjerteformet rumpe før hun igjen ligger stille på madrassen. Jeg ber henne legge seg skrevende mot deg. Slik at du skal se hvor våt og deilig hun er. Jeg ser deg rykke i stolen. Vet du lengter etter smaken. Jeg står ved hodet hennes. Hun lar handa si gli mot fitta mi. Jeg fryser, stopper helt opp, kjenner en iling gjennom hele kroppen da hun uten forvarsel skyver to fingre opp i meg. Føler det nesten svartner for meg. Akkurat som da vi var på konsert sammen. Og Vendela helt åpenlyst satt å bet i øreflippen min. Hardt. Jeg sverger om vi hadde dratt hjem i samme øyeblikk ville jeg fått mitt livs beste seksuelle erfaring. Undertrykket kåthet som bygger seg opp, kan vise seg å eksplodere med uventet kraft…

Hun hjelper meg av meg undertøyet, er ikke meg imot. Nå har vi bare strømpene igjen. To jenter forran deg, myke kurver.
Jeg setter meg over munnen hennes. ber henne slikke meg.. Bøyer meg fremover og får kjenne smaken av henne for første gang. En lett syrlig smak jeg aldri vil komme til å glemme. Jeg bretter henne ut og stikker en gullvibrator inn i henne. Tungen min beveger seg fort over knoppen hennes. Nyter dette. Da jeg øker tempoet på vibratoren ser jeg det stramme seg i lårene hennes. Hun kommer like etter. Overkroppen hennes rykker til og hode hennes trykker ekstra deilig mot fitta mi.Hennes safter har gjort hele ansiktet mitt glatt.

Vil du smake på henne vennen? Reiser meg opp og bøyer meg ned mot deg. Ber deg slikke i deg saftene fra Vendela. Noe du gjør med en iver jeg mener jeg må belønne. Vendela kommer og sammen slikker vi forsiktig over kukhodet ditt. Din blanke smøring bytter vi i munnen på hverandre. Ser deg lene hodet ditt tilbake. Stønner. Lar henne kjenne kuken hard i munnen. Føre tungen over kukhodet ditt. Jeg elsker å suge deg. Du smaker godt og med trening har jeg lært å gå helt ned til roten på deg. Kjenne kuken gå i halsveggen på meg. Ber vendela løsne deg. Ønsker du skal bruke henden dine. Gi meg et lite press. Kjenne deg ta et tak i håret mitt. Ber deg ta kontroll. Når jeg er tilstrekkelig kåt kan en svak smerte forsterke gleden min.

Du vil ha henne til å suge deg. Jeg kysser deg, mens jeg lar hendene mine stryke over rumpa di. Kjenne den stramme seg når jeg fører en finger mot anus. Du står oppreist nå. Skjever som et aspeløv i kroppen da din første ladning går i munnen hennes. Hun svelger unna det hun greier mens resten renner i en hvit stripe ned det ene kinnet hennes. Jeg slikker henne ren. Hun legger seg på sengen forran meg. Jeg følger etter og slikker henne lett. Du begynner å kose med rompa mi. Det er ikke noe som gjør deg kåtere. Lar deg leke. Innimellom lar jeg deg se på handa mi når den glir over anus. En finger stikkes forsiktig inn. Ser deg smile. Vendela står også med rompa mot deg nå. Avventer et kyss. Et slikk som vil få henne til å lengte etter din tunge i lange tider.

Du er hard igjen, kuken din glinser. Uten et ord fører du kuken inn i meg, ber meg slikke rompa hennes. Noe jeg gjør med glede. Du vet jeg ville krabbet på alle fire for deg, om du bare ba meg. Deilig å kjenne deg inni meg. Du beveger deg sakte inn å ut i starten. Holder den ene handa di rundt hofta mi. Den andre glir forsiktig i et kjærtegn over korsryggen min. Du ser på ansiktet mitt. Hvordan jeg kysser hennes lyse rompeballer, småbiter henne litt. Fører en finger inn i henne. Lar deg få se. Du øker takten, stønner høyere nå. Jeg følger takten din og fingerknuller henne i samme tempo. Etter en stund ber du meg legge meg ned på ryggen. Du glir inn i meg igjen. Ser på kroppen din som skinner i lyset. Du ber henne sette seg på munnen min. Noe hun gjør. Kjenner tyngden hennes. Saften av henne som renner inn i munnen min når hun sklir ned på tungen min. Hun lener seg fremover. Jeg hører dere kysse, ser handa di legge seg rundt brystet hennes. Kjenner støtene i kroppen, langt inne i meg. Det er en flom med forskjellige følelser rundt i kroppen. Noen av dem, skulle jeg virkelig vært foruten. Må ignorere dem, kjenner heller etter de gode følelsene. Hun reiser seg opp, du kysser meg. Smaker henne på mine lepper. Deretter holder han rundt henne. Kysser brystet han for litt siden masserte. Hun står litt bakoverbøyd, vakker, kvinnelig. Har vel aldri før sett slik på en….kvinne.
Kvelden er enda ikke over. I kveld har vi ingen forstyrrelser. I kveld skal deres nytelse ligge i fokus. Jeg vet jeg får min belønning når du kryper tett inntil meg i natt. Holder hardt rundt meg, som om du aldri ønsker å slippe. Kysser meg i nakken og hvisker god natt.

Hun drar den kvelden, smilende. Hun var myk, myk og deilig. Kanskje vi igjen vil møtes? Om du ønsker?

Hvor er du Vendela?

Legg igjen en kommentar