Jente og meg, pluss mann som ser på

Denne novellen er vist 44833 ganger.

Sitter I bilen på vei til Oslo, skal treffe et par litt utenfor Oslo. Avtalt med jenta I paret at jeg skal komme en tur I dag. Hun vill at jeg skal kulle henne I kjelleren på blokka der de bor. Hennes mann skal komme etterhvert for å se på. Vi har pratet på nette og gjort avtale på hvordan dette skal skje. Kaller henne S. på grunn av att dette er en sann historie så skal hun få være anonym.

S. er 19 år, skal jobber hjemme I dag så var greit med en knulle pause. Dette er en bestemt jente som vet hva hun vil. Gleder meg til å treffe henne og mann, det å låne dama av menn som vil låne bort, trigger meg voldsomt. Før jeg satte meg I bilen, dusjet jeg og tok på meg en olabukse, T-skjorte, sløyfer truse då dette er et knull og gå treff, vil ikke ha noe klær I veien, og så blir jeg kåt av å gå uten truse.

Ringer på, tar litt tid før det kommer noen, jo der blir døren åpnet og der står S. en kjempe søt jente med asiatisk utsende, herlig sexy kropp, øynene mine blir hengene en stund på puppene, som er skult bak en skjorte som ikke er så veldig godt kneppet igjen.

Hei. Får en klem, hei bli med meg, hun snur og går inn og ned noen trapper, jeg betrakter henne der jeg går bak henne. En flott, sexy jente som bare er kledd I en litt lang skjorte, ser nesten ut som hun ikke har truse på, kan hende det er en liten en, ser igjen på puppene hennes då den ikke er knept mye igjen. Kjenner spenningen stiger I hele kroppen.

Jeg skvetter til litt da døren smeller igjen etter oss når vi går inn I parkeringshuset I kjelleren, går forbi mange biler, hmm er det her S. vill bli tatt på panseret av en bil, men nei går så gjennom en ny dør, kommer til der bodene til blokka er. Lyset kommer på, rekke med rekker av boder, oppdelt med netting, veldig opplyst og oversiktlig. Her kan alle se hva vi skal gjøre tenker jeg for meg selv. S. stopper opp og ser bestemt på meg, min mann vil komme å stå her slik at han ser oss når du knuller meg. Går det greit, ja svarer jeg. Døren smeller igjen bak oss, hun viser vei og jeg går bak henne en deilig kropp og en søt jente. Nå kjenner jeg hvor spent jeg er, dette å gå bak henne gjør at tankene flyr, deilig og sexy jente vil ha sex med meg her som hvem som helst kan komme å avsløre. Glad jeg har lite klær som kan taes på I en fart.

S. har på seg en lang skjorte som stoppe rett nedenfor rompa. Ser bare det deilige faste lårene når hun går, kan noen ganger så vidt se nederst av rompe hennes, pirrende, kjenner hvordan jeg blir mer og mer kåt. Når jeg blir kåt begynner det alltid å renne litt fra pikken, kjenner at det er blitt fuktig på det høgre låret mitt.

Vi har avtalt at jeg kan få holde på I ca 30 min og etter at jeg har sprute skal jeg kle raskt på meg for så å gå. Hun blir igjen med sin mann. Jeg må finne veien ut selv.

Vi kommer fram til boden deres, S. låser opp og åpner netting døren, lar den stå oppe. Hun går inn I det innerste hjørne, er stabler noe ting der, registrerer ikke hva det er, er mest opptatt av henne. Vi møtes I et kyss og kliner en stund og jeg lar hendene vandre, kjenne på rumpa, en herlig sprett rompe, fast som en rumpe til en 19 åring skal være.

Står sånn en stund og jeg kjenner på de herlige puppen og rumpa til S. så kjente jeg en hånd som lure seg ned og knepper opp knappene I buksa, hun tar et godt tak rundt skaftet mitt og drar forhuden rolig tilbake. Plutselig I en brå bevegelse dyttet hun meg mot noen kasser og setter seg ned på kne foran meg, hun drar ned buksa, så kuken spretter ut og står stivt og pekte rett mot henne.

Hun tar et tak nede med roten med den ene hånden og masserte forsiktig ballene med den andre. Hun slikket hele undersiden av kuken og begynte å suge litt på tuppen samtidig som hun runket meg lett.. Jeg blir bare stående og nyte synet, ser pikken min gå inn og ut av den våte varme munn hennes. S. ser opp på meg med de brune øyne. Jeg merket det nesten går for meg, og det merket hun også, sluttet like brått som hun begynte. Hun reiste seg opp og gir meg et langt vått kyss, ser på meg å sier.

Nå vil jeg ha kuken din I fitta, snur seg med ryggen til meg, støtter hendene på noen kasser slik at rompa stritter mot meg, jeg løfter vekk skjorta og så kommer det fram en fast herlig liten rompe, hun sprer beina så jeg får se mer av den deilige glattbarbert fitta og gir plass så jeg kommer lettere til. Hun har ingen truse på som jeg trudde

Jeg tar å drar pikken min noen ganger I sprekken hennes. Hun gir fra seg et lite klynk, hun er trang, varm og myk. Jeg dytter den våte, harde pikke min inn mellom beina hennes og førte den inn, presser pikken min rolig inn I henne, dypt så drar jeg den litt ut igjen før jeg lar den gå dypt og hardt inn. Det kommer et skrik fra henne når jeg kjenner rompa hennes klaske mot meg. Jeg kjenner hvordan hun om sluker den harde pikken, hun begynner å bevege seg I takt med meg. Jeg pumper raskere og raskere, hardere og hardere, hun beveger seg etter meg. Jeg kjenner hvordan det rykker I pikken, må sette farten ned litt, vil ikke komme enda.. Øker farten igjen etter en pause, kjenner hvordan ballene klasker mot fitta.

Dette er vilt tenker jeg, har heftig sex med en veldig søt jente på 19 år, sexy og hot, og mannen som også har kommet til, står å ser på at jeg knuller jenta hans. Jeg knuller henne hardt og kjenner hvordan hun jukker I mot.

Jeg vil at du kommer I munnen min sier hun bestemt og jeg er lydig, trekker meg umiddelbart ut av fitta hennes. Vi flyttet oss litt så hennes mann kan se oss litt bedre. Hun stilte seg på knærne foran meg. Begjærlig griper hun pikken min og lar en ertende tunge leke med kuk hodet. Jeg stønnet av nytelse, og hun lar meg gli inn I munnen sin. Med den ene hånden runket hun meg, den andre lekte hun med pungen. Får meg til å stønne av nytelse, så økte hun tempoet.

Suger og runker meg raskere og raskere, jeg blir skjelven I beine, kjenner jeg snart kommer, vil holde på litt til. Hvor lang tid har det gått, har jeg mer tid, 30 min er ikke så lenge… Er hun som bestemmer, men jeg liker å ha styringen så jeg tar tak I håret hennes med den ene hånda og presser prikken hardere inn I munn hennes, den andre hånda må jeg holde meg fast I netting veggen, kjenner det dirrer I beina det, er så opphissende å se denne vakre jenta med den deilige kroppen stå der på knærne med kuken min langt nede I halsen. Passe på å ikke skygge slik at hennes mann har fri sikt, han ser jeg munn knuller dama si.

Kjenner at nå er det like før, det blir for godt, orgasmen skyllet gjennom meg, mens jeg leverer den varme sæden I munnen hennes med flere kraftige spruter. Hun passer på at hun får med alt ser jeg, prøver å ikke slippe noe av sæden ut, pipler ut litt I munnviken samtidig som jeg trekte meg forsiktig ut. Hun bruker fingeren å dytter alt inn I munn igjen. Jeg er helt nummen I beina, Titter bort på hennes mann, han smiler.

S. blir sittende på knærne med munnen lukket, svelger ikke, tid for meg å gå. Kler raskt på meg olabuksa og t -skjorten, går mot hennes mann, ett nikk og så går jeg ut døra, ser I side synet at han beveger seg inn I netting boden. Ser meg ikke tilbake. Døren smeller igjen bak meg. Går forbi alle bilene I garasjen igjen og opp å ut I frisk luft. Kjenner fortsatt lukten av henne når jeg sitter I bilen og kjørte til Drammen. Tenker at dette var deilig, kult og spennende kunne tenke meg å treffe henne igjen, men det skal vel mye til.

🙂 Jo då, de blir med meg en tur til Kiel senere.