Jentetur i København

Denne novellen er vist 34663 ganger.

Jeg skulle gifte meg om noen få måneder. og min beste venninne og forlover foreslo at vi kunne dra til København for å finne drømmekjolen min. Man kan spare noen tusen lapper på å kjøpe brudekjole i utlandet, så vi bestemte oss for å dra. Hun spanderte turen på meg, så snill som hun er. Og vi hadde det utrolig artig. Den andre dagen fant jeg drømmekjolen, og på kvelden dro vi på en bar for å feire! Der møtte vi noen gutter, og det endte opp med at de ble med oss tilbake på hotellrommet på naschpiel. Jeg var ikke interessert i disse guttene i det hele tatt. det eneste jeg hadde i tankene var at jeg snart skulle gifte meg. Venninnen min flørtet litt med guttene og de med henne. Jeg kan forstå det, hun er innmari sexy. Hun er ca.1.60 høy, mørk, fast rumpe, store faste nydelige bryster og utrolig sjarmerende. Etterhvert begynte jeg å bli lei av guttene og naschspielet. Klokken begynte å bli mange, og føttene verket. Det tror jeg hun merket på meg. Plutselig forsvant hun og guttene på gangen, hun skulle si ha det. De avtalte å møtes dagen etter. Da hun omsider kom tilbake, hadde jeg lagt meg. Jeg var sliten og trøtt etter den lange shoppeturen vi hadde hatt samme dag.

Hun listet seg inn og stilte seg ved sengen vår. Hun begynte å kle av seg. Først forsvant den trange toppen, hun hadde visst ikke behå på seg. Da Brystene kom til syne, ble brystvortene hennes var stive, de var mørke og stod struttende i været. Jeg kjente jeg ble litt våt mellom bena. Hva var det som feilet meg? Dette var min beste venninne og jeg ble kåt av å se henne kle av seg. Jeg prøvde å lukke igjen øynene , men det enste jeg kunne tenke på var de deilige, faste brystene hennes. Jeg åpnet øynene igjen, og så rett på kropen hennes i en liten stringtruse. Herlighet, hun var utrolig vakker. Utrolig deilig..Hun gikk på badet for å stelle seg, og kom tilbake etter noen få minutter. Jeg prøvde å late som jeg sov. Dette var altfor pirrende og rart.Jeg ville ikke føle sånn om venninnen min. Hva ville hun sagt hvis hun visste hvilke tanker jeg hadde om henne akkurat nå? Jeg knep igjen øynene og prøvde å tenke på alt jeg kunne komme på som ikke var sexy.
Så tok hun forsiktig borti meg, og lurte på om jeg forsatt var våken. mhm, svarte jeg trøtt. Vi begynte å prate litt om dagen som hadde vært. Vi fliret og tøyset litt om enkelte episoder. Og plutselig klarte jeg ikke å styre meg selv lengre. Kan jeg kysse deg? spurte jeg forsiktig. Det ble stilt. Hvorfor vil du det, spurte hun litt overrasket. Jeg vet ikke, fikk bare lyst å kysse deg nå svarte jeg hes. Ok, svarte hun. Jeg tok hånda mi på midjen hennes og begynte forsiktig å kysse henne. Hun gjengjeldte kysset heftig, og vi begynte å kline som aldri før. Jeg merket hun ble utrolig kåt. Hun presset kroppen sin inntil meg, og da klarte jeg ikke å holde ut mer. Hendene mine begynte å gli nedover den slanke, faste kroppen hennes. hun var mørk, slank, vakker. Så utrolig deilig. Jeg tok av henne behåen, og sugde og småbiet på brystene hennes. jeg pirret henne en god stund. Hun var så kåt, kroppen hennes skalv. Hun tok av meg behåen og deretter den svarte lille stringtrusen, og hun begynte å suge og massere brystene mine. Det ble mer og mer heftig. Jeg lukket igjen øynene og bare nøt det. Plutselig kjente jeg en våt og varm tunge slikke meg. Hun slikket som om hun aldri hadde gjort annet. Hun byttet mellom forsiktig slikking til knullig med tungen. Det var utrolig deilig, helt vidunderlig. Hun fingerknullet meg mens hun slikket og sugde. Plutselig kom jeg i en herlig orgasmen, den beste noen gang! Hun smilte mot meg og kysset meg. Nå var det hennes tur å nyte. Jeg la henne på ryggen og ga henne den beste behandlingen hun noengang hadde fått. Hun nøt hvert eneste sekund og vi sovnet i hverandres armer. Det var det herligste knullet/elskoven jeg noen gang har opplevd. Jeg kommer aldri til å glemme det. Dagen etter latet vi som ingenting, og vi snakker om denne natten kun i beruset tilstand. Vi har aldri gjort noe sånt igjen, men vi er forsatt bestevenninner. Og vi planlegger snart å dra på en harmløs jente tur igjen. Hvem vet hva som vil skje. Jeg håper, og fantaserer ofte om det. Og kommer definitivt til å skrive om vår neste opplevelse hvis jeg er så heldig å få elske med henne ei natt til. Elske, pule, knulle. Alt.

Legg igjen en kommentar