Jentetur

Denne novellen er vist 41378 ganger.

De var varme og svette etter å ha bakset seg vei gjennom snøen. De hadde vært og handlet og fra kjøpesenteret og hjem til leiligheten var det bare oppoverbakker, i tillegg til at leiligheten lå i øverste etasje uten heis. Da de var kommet opp trappen og skulle til å gå inn døren endte det med at de snublet begge to, noe som endte i et latterbrøl. Latteren deres kunne sikkert høres i hele huset, i hvert fall inntil Veronica kom seg på beina igjen og fikk lukket døren.

 

            Veronica hjalp Solveig med å komme seg på beina og de fikk av seg de fuktige ytterklærne og tatt med seg handleposene og tømt innholdet ut på sengen. De hadde bare vært i et par butikker, men det var noen lekre små saker de hadde kjøpt. «Åh, jeg gleder meg til å prøve de nye tingene», sa Solveig. «Ja, det gjør jeg og», sa Veronica. «Men jeg skal i hvert fall dusje før jeg prøver de nye klærne for jeg er så svett.» «Gjør det, så kan jeg dusje etterpå», svarte Solveig.

 

            Veronica rev av seg klærne, hun ville forte seg inn i dusjen for hun var begynt å bli kald, også gledet hun seg sånn til å prøve de nye klærne. Når hun var kommet i dusjen tok hun ekstra varmt vann, hun skulle barbere fitten og overraske Solveig etterpå tenkte hun. Hun fant fram barberhøvelen og dro forsiktige drag over venusberget så ikke hun skulle skjære seg. Da hun var ferdig var hun egentlig ikke helt ferdig, men hun ville la det være igjen en veiviser for det visste hun at Solveig likte. Så fortet hun seg ferdig i dusjen sånn at Solveig kunne få dusje også. Da hun kom ut av badet satt Solveig på sengekanten og beundret det de hadde kjøpt, men hun merket fort at Veronica stod der for det dryppet på gulvet fra håret hennes.

 

            Solveig så på Veronica med beundring i blikket, Veronica var så vakker der hun stod inntullet i håndkle og med vått hår. Hun reiste seg fra sengen og gikk mot Veronica, nå var det hennes tur til å dusje, men hun måtte stoppe ved Veronica og smake på henne. Kysse henne, først lett, så dypt og inderlig. Veronica svarte med å begynne å kle av Solveig, men da trakk hun seg for det ville hun gjøre selv, i hvert fall i dag. Siden Veronica ikke fikk hjelpe Solveig med å kle av henne så dyttet hun heller Solveig mot dusjen på badet sånn at hun fikk løsrevet seg fra henne, i tillegg fikk Veronica muligheten til å knipe på den faste rumpen til Solveig. Den deilige faste rumpen som hun likte så godt å kose med.

 

«Skal du ikke ha med deg rene klær?», spurte Solveig. «Nei», svarte Veronica, uten å si noe mer enn det. Solveig ble nysgjerrig, men fant ut at hun heller skulle komme seg i dusjen enn å stå der å diskutere så hun lukket baderomsdøren. Veronica hørte at Solveig kastet klærne fra seg på gulvet og at hun gikk på do før hun endelig kom seg i dusjen. Veronica ville ikke bråke før hun hørte vannet i dusjen for da visste hun at Solveig ikke kunne høre henne. For det var ikke meningen av Solveig skulle skjønne at Veronica bare skulle ha på undertøy når hun var ferdig i dusjen. Veronica var blitt så kåt da de var i undertøysbutikken, av alt det herlige undertøyet som hang der. Nå måtte hun bare velge hva hun skulle bruke selv for å pirre Solveig mest mulig. Hun gikk for en bh, strømpeholdere og en liten truse som egentlig var et nummer for liten, men det gjorde ikke noe. Så var det å få tørket håret litt så ikke hun ble kald igjen også var det bare å vente.

 

Men Veronica hadde ikke tålmodighet til å vente så hun åpnet døren når hun hørte at Solveig gikk ut av dusjen. Solveig kvapp, men da hun så en gang til på Veronica ble hun målløs. Veronica var jo så sexy der hun sto at Solveig ikke klarte å gjøre noen ting. Hun tok opp håndkledet og ga det til Veronica, hun tok hintet og tørket Solveig mykt og forsiktig samtidig som de kysset hverandre. Kysset var dypt og krevende, men etter hvert som Veronica kom lenger nedover på Solveig bøyde hun seg og lot tungen leke og smake på den rene og myke kroppen til Solveig. Når hendene var kommet til lårene på Solveig stoppet Veronica opp og dvelte ved puppene hennes, først det ene, så det andre, før hun fortsatte videre på tørkejobben. Å tørke rumpen og fitten hoppet hun over med håndkledet for det ville hun bruke tungen til, hun skulle bare gjøre seg ferdig med bena. Solveig sitret av spenning og kåthet og syntes det tok en evighet før Veronica begynte å tørke fitten hennes. Men Veronica tørket ikke med håndkle, nei, hun slikket det i seg og rumpen tørket hun med hendene. Til slutt brukte hun håndkledet litt bare for å terge, men Solveig tok håndkledet i egne hender og dro det fram og tilbake mellom fitten og rumpen så hun ble enda kåtere.

 

Da klarte ikke Veronica mer, hun reiste seg opp og dro med seg Solveig inn på sengen. Hun måtte bare smake mer på Solveig og Solveig ble villig med og la seg ned. Det Veronica ikke visste var at Solveig hadde vært innom en butikk og kjøpt litt forskjellig utstyr før de møttes for å handle undertøy. Solveig hadde nemlig vært og kjøpt massasjeolje og to vibratorer, en til hver. De hadde hun lagt i sengen sånn at hun kunne nå dem, men det gikk ikke an å se dem. Solveig fulgte nøye med på det Veronica gjorde for Veronica var flink. Hun knadde puppene hennes så hun nesten fikk vondt og gikk over til å småbite og kysse på den ene mens hun fortsatt gned på den andre. Solveig presset Veronica til å legge seg nærmere slik at puppene deres kom i hverandre for det var så deilig å kjenne stoff mot bar hud.

 

Da Solveig så nedover kroppen til Veronica oppdaget hun veiviseren og akte seg ned i sengen for å smake på den. Hun begynte ved navlen smakte seg nedover. Dvelte litt ved begynnelse av veiviseren for så å følge den videre. Da hun kom til trusekanten stoppet hun opp igjen og lekte med tungen der både over og utenpå trusen. Trusen var litt trang så Solveig fikk ikke til å dra den av siden Veronica stod på kne så Solveig fortsatte heller ferden utenpå trusen og slikket og smakte så den ble helt våt.

 

Solveig akte seg opp igjen og Veronica fanget munnen hennes i et dypt og inderlig kyss mens hun la all vekten på Solveig. Mens de lå slik og kysset og utforsket hverandres kropper strakk Solveig ut en arm for å finne massasjeoljen hun hadde kjøpt. Veronica merket at Solveig holdt på med noe så hun holdt opp å kysse henne for å se på det Solveig holdt i hånden. Det var en flaske massasjeolje med skogsbærduft, noe som hørtes veldig fristende ut å bruke.

 

Solveig begynte med massasjeoljen, hun fikk Veronica til å legge seg på magen og begynte på ryggen hennes. Først tok hun vekk bh-stroppene og åpnet bhen så ikke den nye bhen skulle bli ødelagt eller tilgriset også tok hun olje i hendene og varmet den opp. Det var en herlig duft av oljen, og bare etter en liten stund merket Solveig hvor glatt huden ble, og myk ikke minst det. Veronica nøt massasjen og ventet egentlig på at Solveig skulle flytte seg lenger nedover og kanskje bruke litt olje på rumpen hennes og mot toer åpningen. For å gi Solveig et lite hint dro Veronica trusen ned sånn at det ikke var noe problem å komme til rumpen hennes. Solveig så hva Veronica gjorde, men valgte å holde henne litt på pinebenken og heller gi henne litt mer massasje på selve ryggen.

 

Veronica var ikke enig i det og begynte å leke med fingrene på veiviseren til Solveig, i håp om at det skulle bli fart på sakene. Og det ble det for Solveig var sprekkeferdig av kåthet og det var Veronica også. Solveig tok mer massasjeolje fra flasken og varmet i hendene sine før hun gned hendene utover rumpen til Veronica og inn mot toer åpningen. Der tok hun seg ekstra god tid slik at det skulle bli vått og glatt til hun fant fram de nyinnkjøpte vibratorene. Veronica kom selv med den ene av vibratorene og ga den til Solveig, her skulle det ikke somles, Veronica ville ha action. Solveig tok hintet og smurte vibratoren inn med olje og dyttet den forsiktig mot toeren. Veronica var alltid veldig trang til å begynne med så derfor måtte hun være litt ekstra forsiktig. Etter noen par støt gikk det bedre, men det var fortsatt trangt. Solveig fant ut at hvis hun skrudde på vibreringen så kanskje det gikk fortere, og det gjorde det. Vibratoren skled inn nesten med en gang og det var ingen problemer å ta den inn og ut og hun kunne høre på pusten til Veronica at dette var godt. Veronica pustet tyngre og var litt hesere i låten. Så kom det noen stønn av vellyst og Veronica ble litt mer høyrøstet, Solveig hadde definitivt truffet blink og ikke lenge etter kom den første orgasmen.

 

Veronica snudde seg fornøyd rundt og trakk Solveig ned til seg for å gi henne et kyss, et vått og langt kyss med masse tunge. Så trakk hun tungen til seg og begynte å slikke nedover halsen og videre ned til puppene og navlen. Hun hadde lyst på noe mer, hun hadde lyst å smake på fitten hennes. Det gjorde hun også, først forsiktig, så hardere, hun brukte masse tunge og snek samtidig en finger inn i musen. Solveig la seg på rygg slik at Veronica skulle komme bedre til, men hun gjorde det også fordi hun hadde noe på lur under puten. Hun ville bare nyte tungen til Veronica litt først, før hun tok fram overraskelsen.

 

Veronica tok seg god tid med tungen, presset den mot lystknoppen til Solveig. Hun fikk deilige, opphissende stønn til svar fra Solveig. Da ble Veronica mer ivrig med fingrene og dyttet to til inn i musen til Solveig og leitet seg fram til g-punktet. Solveig snappet etter pusten og Veronica kjente de deilige sammentrekningene rundt fingrene. Solveig strakte på seg, nå kunne hun ikke vente mer, hun måtte ta fram overraskelsen. Det var en strap-on og Solveig verket etter å ha noe større i musen en de deilige fingrene til Veronica.

 

Veronica sperret opp øynene når hun så hva Solveig hadde tatt fram, og sa hun mer enn gjerne kunne prøve den. De hjalp hverandre med å få den på Veronica før Solveig la seg til rette på ryggen med beina på skuldrene til Veronica. Denne stillingen gjorde at Veronica kunne treffe ordentlig dypt i musen hennes og det likte Solveig.

 

Veronica var først litt ustø på hvordan hun skulle få det til, men etter et par støt, satt det som bare det og hun fant en god rytme. Og mens hun støtet i Solveig kunne hun se på at Solveig masserte klitoris og det var et nydelig syn, så godt at Veronica økte farten og tyngden i støtene. Solveig svarte med å følge Veronica sitt tempo og snart gikk det igjen for Solveig, denne gangen mye kraftigere enn første gangen. Det var så godt at Solveig buet ryggen og presset igjen mot Veronica og kom med et langt stønn før hun sank sammen under Veronica. Veronica var på god vei til en orgasme selv og fant fram vibratoren som Solveig hadde brukt i toeren på Veronica. Hun satte den på full vibrering og presset den mot klitoris, hun brukte strap-onen til å holde den på plass og ta et par støt til inn i Solveig. Det var en fantastisk virking og Veronica falt sammen over Solveig i en herlig orgasme. Solveig var begynt å komme til hektene igjen etter den heftige orgasmen og tok av strap-onen og overtok styringen av vibratoren til Veronica. Den tok hun og strøk langs musen før hun kjørte den hardt inn i musen til Veronica. Hun tok vibratoren inn og ut og vippet den litt opp slik at hun traff g-punktet til Veronica og ikke lenge etterpå kom Veronica i en heftig orgasme og datt helt sammen oppå Solveig. Da hun kom til seg selv smilte hun og kysset Solveig, dette hadde vært en fantastisk dag.

Legg igjen en kommentar