Jobbflørten

Denne novellen er vist 22428 ganger.

"Du er vakker", sier han.

Hun blir sprutrød i ansiktet, noe som er svært ulikt henne.  Han smiler ertende, tydelig klar over hvilken reaksjon han skaper.

De har holdt på lenge slik – småflørtet, egget hverandre opp. Det har nok vært av og på i to år nå. Men enda klarer de alltid å ta den andre litt "på senga" med kommentarene… Gud, hvor mange ganger har hun ikke drømt om å få han tett inntil seg… Hun sukker av lengsel, slik at han skjønner hva hun tenker på. Herregud, det hele er så åpenlyst!  Det er ofte små og uskyldige kommentarer, berøringer … Sukk! Uheldigvis er det forbudt frukt – for dem begge. Han er samboer med barn, og hun er gift.. I tillegg jobber de sammen. Det er bare ikke "ment to be". Men det stopper dem ikke fra å flørte! Det er jo så utrolig deilig!

Øynene deres møtes og de begge smiler til hverandre..

"I et annet liv", sier hun og trekker lett på skuldrene.

"Ja…" responderer han, og går videre..

 

Hun prøver å riste det hele av seg og fortsetter å jobbe. Av og til dras tankene mine mot han, og hun lurer på om han av og til tenker på henne. Ikke at det betyr så mye, det er bare godt å tenke på. Gir en god følelse..

Skulle nesten tro at hun er forelska, men nei.. det er hun ikke. Betatt, ja! Helt klart. Betatt av han, fantasien om han, drømmene… Ja, det har holdt på lenge, men flørten har vart såpass lenge på grunn av at de ikke sees hele tiden.  Selv om de jobber i samme bedrift så jobber de til forskjellige tidspunkt, og hun er ikke så ofte i den avdelingen han jobber.  De møtes noen minutter et par ganger i måneden. Akkurat nok til å holde liv i fantasien.

 

Dagen går mot slutt, og de fleste har gått. Hun går rundt og sjekker at alle dørene er låst da Hun plutselig kjenner en arm ta rundt seg.  Brått snur hun seg og ser rett inn i de brune øynene hans.. Uttrykket hans er alvorlig men mildt. Pusten hennes blir med ett mye tyngre, og kriblingene suser gjennom kroppen.

"Du kan ikke gjøre slik.. jeg kan jo finne på å hoppe på deg" ler hun mot han.

"Ja??" Svaret hans nærmest henger i lufta og gjør henne utrolig usikker. Sakte tar hun ett skritt bak, men han følger etter. Det varme blikket hans glir over kroppen hennes idet han fører ene armen opp mot ansiktet hennes og stryker henne over kinnet. Hun svelger tungt og prøver å skjule nervøsiteten sin.

"Det er bare oss her nå.. Ingen behøver å vite…" Stemmen hans er lav men den borer rett gjennom henne.. Kriblingene samler seg nå mellom beina og hun kjenner hun allerede er våt.. Totalt forvirret over situasjonen blir hun bare stående helt stum med blikket i bakken. Hun prøver å samle tankene, men det virker umulig. Hun hadde aldri trodd… tanken blir avbrutt av to varme lepper mot kinnet hennes. Hun ser opp på han, nøklene hun hadde i hånda faller på gulvet, og hun møter leppene hans med sine. Fylt av begjær glemmer de alt annet og beveger seg sakte mot personalrommet. Han tar med en gang styringen, men er uventet øm i bevegelsene. Hun hadde lenge sett for seg at de kom til å rive klærne av hverandre, så hun blir overrasket over hvor rolig han virker. Hendene hans kjærtegner nakken og ryggen hennes med ømme bevegelser. Det er nesten som om hun smelter i armene hans – alle forventningene hun hadde har blitt overgått og, i dette øyeblikket, gjort henne til hans!

Hendene hans sklir inn i det lange krøllete håret hennes og han drar henne litt fra seg.

"jeg er sikker… er du?"

Hun gir han et kåt smil og nærmest kaster seg over han.

"Jeg tar det som et ja" stønner han når hun småbiter i øret hans.

Forsiktig knepper han opp blusen hennes og drar den av henne. Han er nesten irriterende kontrollert, men det er nok bare fordi hun føler hun skal til å eksplodere… Det er så mye som har bygget seg opp som nå vil ut, og dette gir henne store problemer med å holde seg rolig..           Hun nærmest rister av kåthet, men han fortsetter bare i samme rolige tempo. Bevegelsene hennes blir mer ville og hun presser seg hardt mot han. Det er ingen tvil om at han og er kåt – bulen i buksa er stor og hard.. Nå klarer hun ikke vente lenger. Hun nærmest faller ned på kne og knepper sultent opp buksa hans.. Hun drar buks og bokseren ned samtidig, og fram vipper et mesterverk av en pikk! Helt perfekt stor og rett. Uten å nøle gaper hun over den og lar den skli helt inn i munnen hennes. Det er nå kontrollen hans faller sammen og han stønner høyt! Hendene hans samler håret hennes i en hale som han holder godt fast. Det lugger litt, men det er bare deilig. Nå kan hun kjenne trusa si er gjennomvåt og lengter etter å få han dypt inni seg. Til tross for at han holder henne så godt fast, styrer hun takta.. hun vil ha overtaket litt nå.. Ovenfra hører hun at han nesten sliter litt med å holde igjen – han nærmest brøler for hver gang hun lar han skli helt inn. Hun stopper og ser opp på han..

Forsiktig drar han henne opp til seg igjen, fører hendene under skjørtet hun har på seg, tar tak i trusa og drar den av. Hele tiden kysser han og kjærtegner han kroppen hennes. Bevegelsene hans er hardere nå, mer intens og hun nyter hvert sekund. Han setter seg så ned på en stol rett ved og venter på at hun skal skreve over han. Hun gjør som han forventer, men før hun får sukk for seg lar han ene handa skli opp mellom beina hennes og fingrene finner vei inn i det våte hullet hennes. Det er så vidt hun ikke faller sammen over han. Hun bøyer seg fram mot han, holder seg fast i han og stolen mens hun beveger underlivet rytmisk mot fingrene hans. Sakte fører han hånda lengre ned, slik at hun følger etter. Han tar tak om den harde pikken sin og retter den rett mot hullet hennes – sakte lar hun han skli inn i seg, helt i bunn. Begge to klamrer seg til hverandre, helt oppslukt i begjær og nytelse. Det hele er nesten uvirkelig. Kroppene deres begynner å bevege seg rytmisk mot hverandre, sakte men intenst. Hun lener seg litt bak og lar ansiktet hans begrave seg mellom brystene sine. Tunga hans sleiker seg opp mot halsen hennes før han så biter henne forsiktig..   Hun gisper etter luft.. Orgasmen hennes er ikke lagt unna, hun beveger seg raskere og stønnene blir høyere. Han trekker henne inntil seg nå..

"Kom over meg.. kom… kom…" han stønner ordene i øret hennes gang på gang..

Pusten hennes blir tyngre og raskere, kroppen hennes skjelver og hun kliper seg hardt om han idet orgasmen skyller over henne og hun spruter over han. Bevegelsene roer seg litt ned før han tar hendene om hoftene hennes og skyver henne mot seg, samtidig som han støter seg mot henne.  Nå er det hans tur å komme. Igjen beveger de seg raskere og hardere.. De klamrer seg enda tettere sammen og små klaskelyder kommer hver gang de støter mot hverandre. Hun klemmer musklene sine godt om pikken hans og melker han til han ikke klarer å holde seg lengre. Han sender satsen dypt inni henne idet han brøler triumferende.

Plutselig slår hun øynene opp… Hun ligger i senga si, det er helt mørkt og stille. Rommet er kaldt, men hun er glødende varm.

Det var bare en drøm.. En svært virkelig en, men likevel bare en drøm. Hun kan ikke la vær å dra på smilebandet idet hun snur seg mot mannen sin… Kåt og våt av drømmen klarer hun ikke bare legge seg til å sove igjen… hun er klar for mer…

 

Legg igjen en kommentar