Jordbær

Denne novellen er vist 4543 ganger.

Middagen hadde vært perfekt. Vinen var perfekt og du var perfekt der du satt og så på meg.
– Fin kjole, jeg liker den, sier du.

Den nye svarte kjolen har stropper over skuldrene , og dyp utrigning. Utrigningen på ryggen går helt ned til det punktet der ryggen skifter navn. Puppene mine trenger ingen hjelp til å holde seg der de skal være, så du kan lett se brystvortene mine gjennom det tynne stoffet.

Jeg tenner deg. Ser det godt. Reiser meg opp og kommer bort til deg. Du legger hendene dine på hoftene mine. – Ikke ennå, smiler jeg. Dessert først. Jordbær med krem.

Jeg setter meg ved siden av deg, blikket mitt følger hånden din når du tar et jordbær fra skålen og dypper det i kremen.

– Kremen gjør bærene spesielle, vil du smake? Spør du.

Jeg smiler og lurer skulderstroppene langsomt ned. Du svelger når du får se de nakne brystene mot deg.

– Vil du?

I det jeg stryker litt krem på den ene brystvorten. Den er stiv og fristende, samtidig som jeg lukker leppene rundt fingrene dine og suger bæret i meg, kysser du kremen vekk fra mitt lille jordbær. Jeg stønner svakt..

– Et til. Jeg har allerede åpnet buksene dine, de detter ned på gulvet sammen med trusene dine.
– Jeg vil ha et jordbær til. Jeg stryker det stive lemmet, fukter leppene, griper rundt staken. Fører forhuden tilbake og blotter hodet.

Stryker krem på den stive pikken din. Du nyter behandlingen, biter tennene sammen når jeg slikker kremen av og tar deg dypt i munnen, langsomt ertende, dvelende.

– Så du liker krem? mumler du og tar kremskålen. Du synker ned på knærne ,drar av meg kjolen , fyller nevene med krem og smører utover magen min. Du gir brystene samme grundige behandling som de små krusete kjønns hårene og spalten. Du stønner svakt av nytelse når jeg griper etter pikken din og runker deg langsomt og du begynner å slikke kremen av.

Jeg gisper, støtter meg til bordet og sprer bena slik at du kan komme til. Den ivrige tunga lepjer i seg krem og kjønnsafter. Sørger for at all kremen rundt skamlepper, kjønns lepper og klitoris forsvinner. Slikker deg oppover, gjør maven ren, sirkler rundt brystene og fjerner kremen mens jeg vrir meg av lyst.

Du stikker et jordbær i munnen på meg. Nyter å se kinnene hule seg innover som om det var pikken din jeg sugde.

Du dytter meg ned og jeg legger meg villig på bordet. Sprer bena og lar deg borre ansiktet inn i fitta. Du vil ha mer av meg, jeg smaker godt. Det dufter av kjønnsafter og krem.

Tunga glir opp og ned den våte spalten og den lille harde tappen. Du holder kjønnsleppene til side for å komme til, presser leppene mot klitoris og tungen sirkler lett og raskt over.

Jeg masserer brystene, mens pusten går tungt. Hele kroppen rykker hver gang tungen sveiper over klitoris, jeg er på nippet til å komme. Akkurat i det jeg jamrende begynner å skjelve, griper du brystene og spidder meg med pikken, jager den dypt i meg, knar brystene og pumper meg inn i orgasmen. Nyter musklene mine der de rykker rundt pikken…herregud som jeg kommer…

Spasmene gir seg og jeg ser lykkelig opp på deg, smiler. Har du mer krem?

– Litt, smiler du og trekker deg ut. Pikken protesterer, den er fylt til randen av sæd, men du vil vente så lenge som mulig.

Jeg stikker pekefingeren opp i kremskålen du holder frem. Stryker krem rundt den ene vorten, byr frem brystet til deg. Du slikker den ren, det er for fristende til å la være.

Fingrene dine finner fram til det våte kjønnet mitt igjen, rede for pikk. Du masserer meg ,lar fingrene gli opp og ned spalten, henter safter fra åpningen og lar de våte fingrene sirkle rundt klitoris mens du lukker munnen din om min og vi møtes i et dypt tungekyss.

– Hvis du legger deg på kne på stolen skal du få pikk igjen. Jeg krabber ned fra bordet og stiller meg med rompa mot deg, lent over stolen.

Med et stønn presser du den tykke, sitrende pikken inn i meg. Sæden ligger nesten i tuppen av pikken, og det skal ikke mange støtene til før du kommer i den deilige grotta mi.

Du griper etter brystene og knar dem kraftig i det jeg samtidig skriker ut i orgasme. Du kjenner det knyter seg helt i korsryggen og varer i en deilig evighet.Jeg sovner i arm kroken din den kvelden. Når du våkner morgenen etter er du alene ,kåtere enn noensinne.

Er jeg fremdeles bare en drøm?

Legg igjen en kommentar