Jordbærmunn

Denne novellen er vist 4248 ganger.

Jeg drømmer om din jordbærmunn. Dine fyldige, røde, deilige lepper som lukker seg så elegant rundt en beinhard kuk.

Hvor ofte har jeg ikke betraktet deg når du har frisket opp leppestiften? Utallige ganger. Sett de nydelige, myke leppene bli gnidd av den lekre fargestiften som avgir jordbærfarge på munnen din. Tenk å få være leppestift! Få beføle munnen din, kjæle med leppene dine og drømme om hva de kan gjøre, og hvor de kan gjøre det.

Røde lepper fulle av liv. Fulle av lyst og lidenskap, kåthet og begjær. Jeg skjelver ved tanken. Lukker øynene, dveler med bildet av din fristende munn som etterlater merke etter merke, perfekte avtrykk av leppene dine når du kysser munnen min, kinnene, halsen og brystkassa.

En lekker, lyserød tunge stikker ut mellom de jordbærrøde leppene. Den glitrer av væte når tunga vifter lekent mot meg. Kuken har et øye og det kan se! Derfor svir det av lyst i kroppen og koker i kuken når de røde leppene smiler svakt med tunga såvidt stikkende ut. Jeg skjelver av synet, det dirrer like under huden, som en stille elv med sterk strøm under vannoverflaten.

De fuktige strekene som blir liggende igjen på brystkassa etter tunga di, tørker langsomt inn mens du lager nye. Langsomt drar du tunga over huden. Av og til legger du igjen et kyssemerke, en kopi av dine deilige, myke lepper. Hver gang du presser dem mot huden skjelver jeg hjelpeløst og stønner.

Kuken står klar og venter spent. Hjertet slår hardt og fort. Pulsen sendes rundt i kroppen som et ekko, et deilig ekko som også høres i kuken, hvor du kan se det. Den vipper i takt med pulsen, vinker svakt til leppene dine som en invitasjon.

Du fortsetter å legge fra deg lekre, saftige kyssemerker i jordbærfarge mens det bruser i kuken, nytelse, som kullsyre i en colaflaske som noen har ristet hardt. Du vet hvordan du skal åpne flasken og få det til å bruse over.

Lette kyss dekker kukstammen fra nederst til øverst, mens det dirrer stadig sterkere i kuken. Jeg puster tungt, fortere, spent og støtvis når jeg venter på at leppene skal skille seg, dele seg, åpne seg for å dekke min sitrende stake.

Jeg er så kåt. Kuken så hard og stram at du ikke engang trenger å dra skinnet ned. Forhuden har trukket seg tilbake uten hjelp, ligger like over vingene på kukhodet som en høyhalsa genser. Og så kommer øyeblikket da du åpner munnen og stikker ut tunga, berører øyet som ikke kan se men som likevel ser alt du gjør. Hver gang du gjør noe, vibrerer det i kuken og nå når det endelig blir kontakt mellom kuk og tunge, freser det et sting gjennom hele stammen og ned til underlivet.

Jeg grynter stønnende mens jeg vrir meg og krafser med fingrene i lakenet. Det er så godt, jeg må tvinge meg til å ikke lukke øynene i nytelse. Vil se på leppene når de omslutter kukhodet og glir nedover stammen. Vil se dem når de glir opp og ned, opp og ned, mens kinnene dine blir innhule når du suger.

Så bruser colaflasken over.

Hvite klaser av sperm blir melket ut av kuken ved hjelp av de røde leppene som rytmisk klemmer, og munnen som suger. Et par klaser pynter opp i munnviken din.

Hver gang jeg ser deg pynte leppene og friske opp fargen med jordbærstift, ser jeg denne fantasien som et fort blaff i tankene, som en lang, deilig seanse og jeg må gå og runke med det samme. Jeg er hjelpeløs i din vold, og du vet det ikke.

Du, dine lepper og din jordbærmunn.

Legg igjen en kommentar