Julebord

Denne novellen er vist 8396 ganger.

Det var fredag morgen. Jeg stod opp, slo av vekkerklokken som kimte hissig på nattbordet, og tuslet ut på badet. Tok en rask dusj tok på meg et halvkort skjørt og en topp, tok en brødskive i hånden og løp til bussen. I kveld var det julebord, men først måtte man komme seg gjennom arbeidsdagen.
Jeg gikk til plassen min satte meg ned og så på tårnet med dokumenter som jeg skulle gå igjenom i løpet av dagen og slapp et oppgitt sukk og satte meg ned.
-stått opp på feil fot i dag? Jeg så opp, i døren stod en mann jeg aldri hadde sett før. Du ruslet inn, tok meg i hånden og presenterte deg uten at jeg helt fikk med meg hva du sa. Det var noe med deg som gjorde at jeg fikk gåsehud, og det var ikke på den ekle måten. Jeg tok meg selv i og stirre, og så ned i papirene med rødme i kinnene og presenterte meg kort,før jeg gikk løs på tårnet av papirer.
Da lunsjen kom stod du i døren igjen, og lurte på om jeg skulle ha lunsj. Jeg mumlet noe til svar, da jeg var midt i en setning i papirene mine, og la ikke mekre til at du kom inn på kontoret mitt, lukket døren og satte deg ned i stolen på motsatt side av skrivebordet. Du grep tak i dokumentet jeg leste på og tok det fra meg.
-Du har krav på lunsj vet du? Sa du og så meg inn i øynene.
-Ja, sa jeg og rødmet igjen. Det er virkelig ikke likt meg og rødme,det var som om at jeg skammet meg over og bare være i samme rom som deg, på grunn av hvordan det fikk meg til og reagere, særlig i arbeidstiden. Jeg kjente at det begynte og sitre i underlivet. Du tente meg, noe helt utrolig. Jeg ble om mulig ennå rødere også ned. Du tok armen min, dro meg rundt til din side av skrivebordet, ansiktet mitt var kanskje 5 cm fra ditt, og jeg kunne kjenne lukten av deg. Noe som bare gjorde meg ennå mer tent.
-Nå tar vi lunsj, sa du og slapp meg og reiste deg. Jeg brant innvendig. Jeg gikk mot døren og tok i håndtaket. I det du tok tak i meg igjen snudde meg så jeg stod med ryggen mot døren. Du løftet haken min så jeg ble nødt til og se deg inn i øynene, før du kysset meg lidenskapelig. Jeg kjente at sitringen i underlivet ble sterkere nå,og bena truet med og streike under meg.
Du trakk deg plutselig unna
-Beklager..men du er så……han tok en pause
-..så utrolig tiltrekkende, det er kanskje best at jeg går.
Så forsvant du. Jeg sank ned på gulvet. Kjente at jeg var våt nedentil. Jeg lukket igjen døren etter deg, tok en hånd ned i buksene mine. Jeg var så våt at jeg definitivt burde hatt en ny truse. Jeg dro av meg den jeg hadde på, og lekte litt med meg selv, vel vitende om at alle andre hadde gått til lunsj satt jeg der og kjælte med meg selv, med deg i tankene. Orgsamen kom ganske fort, og jeg sank sammen og pustet tungt i det det banket på døren. Jeg spratt opp, samlet meg litt.
-Kom inn. Sa jeg
-Jeg begklager virkelig for i stad, sa du, jeg tok med lunsj til deg, for du hadde vel ikke tid til og skaffe noe selv så det ut til. Jeg smilte, tok imot smørbrødet su tilbydde meg, la det på skrivebordet.
Du smilte. Smilet ditt var bare så utrolig sjarmerende. Jeg stønnet lavt og håpet du ikke hadde hørt det. Jeg var rød i kinnene og på gulvet der jeg hadde sittet fikk jeg plutselig øye på trusene mine. Jeg håpet inderlig du ikke skulle legge merke til dem.
-Hva er dette? Sa du da du fikk øye på trusen. Jeg ristet på skuldrene ute av stand til og komme på en hvit løgn. Du tok den ganske våte trusen min opp fra gulvet, og ble stående med ryggen til meg lenge, før du snudde seg sakte og så på meg. Du fikk noe vilt i blikket, du strakk den ene hånden bakover og låste døren,før du gikk mot meg,fremdeles med noe vilt i blikket, jeg greide ikke møte det og ble stående og se ned og fikk øye på bulen i buksene dine. Du hadde skjønt hva jeg hadde drevet med. Tanker om oppsigelse gikk gjennom hodet mitt, men jeg skjønte fort at det ikke var det du hadde i tankene da du tok tak i hoftene mine, satte meg opp på skrivebordet mens du dro av genseren min. Jeg dro av genseren du hadde på deg også,mens du strøk meg opp overlårende, og kysset meg på halsen. Munnen min møtte din i et heftig kyss i det jeg løsnet beltet i buksene dine og dro de ned. Bulen ble ennå større i det du fant ut at jeg ikke hadde truser på. jeg sprikte litt med bena, for at du skulle komme bedre til. Telefonen din begynte og ringe. Du lot den ringe, men den ville ikke slutte,så til slutt rev du deg løs og tok den.
– Jeg må gå,sa du og kledde på deg i rekord fart. Jeg satt skuffet tilbake og visste ikke hva jeg skulle si, jeg var så kåt nå at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.
– Du kommer vel på julebordet? Spurte du før du forlot rommet. Jeg nikket.

Når jeg kom hjem var jeg fortsatt kåt, og var fast bestemt på og få deg til og gjøre ferdig det du begynte på, og begynte og lete gjennom skapet etter noe jeg kunne ha på meg. Jeg fant strømper og hofteholdere, en g-streng med franskåpning. Og en korsett,alt i svart. Så trakk jeg på meg en kort enkel svart kjole og tredde på meg høyhelede støvletter. Håret lot jeg henge. Jeg ringte etter en drosje og var så full av forventninger at jeg bare måtte ta litt på meg selv. Jeg lekte litt forsiktig med klitorisen, stønnet lavt, masserte raskere og raskere til jeg kjente orgasmen rive tak i meg. jeg ble liggende på sofaen en liten stund helt til drosjesjåføren ringte på døren, jeg rettet påkjolen og tok et siste blikk i speilet før jeg dro.

Da jeg ankom hotellet julebordet skulle være på var det mange som hadde kommet allerede. Jeg kunne ikke se deg noe sted så jeg gikk bort til baren og bestilte en drink. Jeg blir sittende der en stund før jeg går inn for og spise med de andre. Når jeg har satt meg ned ser jeg du kommer inn. Jeg biter meg i leppa og ser på deg hele tiden. Du har fått plass rett ovenfor meg. Jeg smiler til deg, rødmer litt og ser ned i tallerken som står foran meg et øyeblikkfør jeg ser på deg igjen. Du har fremdeles noe vilt i blikket. Du er faktisk ut som om lidenskapen du har i deg skal renne over. Så jeg finner bena dine under bodret, og behøler det i noen sekunder med min egen fot mens jeg hele tiden ser på deg. du gir fra deg et lydløst stønn uten og se bort. Jeg slutter i det maten blir servert. Jeg greier ikke spise noe særlig. Tenker på helt andre ting. Jeg drikker opp vinen jeg har fått og går en tur på toalettet,på vei ut igjen står du og sperrer veien. Dytter meg baklengs inn igjen på toalettet. Du dytter meg inn i et hjørne mens du kysser meg lidenskapelig. Jeg legger bena rundt livet ditt, du tar et godt tak i baken min. Jeg kjenner at du er hard.
-jeg er kåt, stønner jeg inn i øret ditt. du slipper meg ned på gulvet igjen. Drar ned kjoe stroppene mine. Kysser skuldrene mine. Jeg setter meg ned på kne. Knepper opp buksene dine. Du har ikke undertøy på deg,og der er pikken din den er hard og stor.Jeg kysser den varsomt smaker litt på den før jeg putter den i munnen og suger deg. Varierer med hurtige og sakte bevegelser mens jeg bruker tunga intenst, runker deg litt samtidig. Du stønner, kjenner at du ikke er langt unna, såjg stopper opp litt, ser opp på deg, smiller og putter den i munnen igjen, mens jeg ser deg i øynene hele tiden, du legger hendene på hodet mitt og presser deg litt i mot når jeg suger. Du stønner og jeg kjenner at du kommer snart, pikken din blir hard. Kjenner at det pulserer, suger deg sakte i det du kommer i munnen min. Suger deg til du er helt slapp.
Jeg skal til og forlate toalettet da du tar tak i armen min, tar en hånd opp under kjolen min, og oppdager den franske åpningen, lar fingrene gli på insiden i et par sekunder som er nok for deg til og kjenne at jeg er kåt, jeg skjelver av berøringen din, stønner lavt.
-møt meg her etter middagen, sier du og gir meg en nøkkel med romnummer på.

Jeg lot deg gå ut av toalettet først før jeg fulgte etter noen minutter. Jeg satte meg på plassen min rett oven for deg, greide ikke konsentrere meg om og spise overhodet, såetter og ha pirket i maten og drukket 3 glass vin, smilte jeg til deg og gikk mot heisen. Tok heisen til 3 etasje og fant rom nummeret som stod på nøkkelen. Låste meg inn. Slengte meg ned på sengen. Og tenkte på deg, og blow joben jeg hadde gitt deg for under en time siden. Du var bare så utrolig deilig. Ingen hadde noen gang fått meg til og føle noe lignende. Jeg løftet litt på kjolen, og fingret meg selv litt i det jeg får øye på deg i døren, jeg fortsetter, ser at du liker det du ser. Jeg stønner, legger meg til slik at du kan se ennå bedre hva jeg holder på med. Du kommer bort drar kjolen over hodet mitt og stønner lavt i det jeg legger hånden rundt den harde pikken din.du bøyer deg over meg,sprer bena mine ennå litt til og masserer klitorisen min med tungen din. Jeg stønner høyt og vrir meg i nytelse. Du hjelper til med en finger. Jeg kjenner at jeg kommer ganske snart, du merker at kroppenmin spenner seg i det jeg kommer. Nytelsen sprer seg raskt i kroppen ogjeg blir liggende og puste ut.du leger deg ned ved siden av meg kjærtegner halsen min, jeg ser på deg. reiser meg litt og setter meg oppå deg. gnir underlivet mitt mot ditt kjenner den harde pikken din. Den er deilig, kan nesten ikke vente med og få kjenne den inni meg. Jeg drar av deg alt du har av klær og kysser deg intenst i det jeg lar kjønnet mitt gli sakte ned over ditt. du gir fra deg et lite stønn. Blir liggende slik nyter følelsen av og ha deg inni meg, du greier ikke vente stort lenger. Du ruller rundt og havner over meg og kysser meg intenst, trekker deg sakte ut og presser deg raskt inn igjen. Jeg stønner høyt. Det er så deilig. Du er så deilig. Kroppen din er deilig. Jeg beveger meg i takt med deg, holder deg fast. Jeg kjenner at jeg kommer snart. Du tar meg litt hardere, du er kåt, veldig kåt og jeg ser at du ikke er langt unna, du nyter det nyter og være inni meg. Jeg kysser deg intenst i det Orgasmen tar meg. Det tar pusten fra meg, og du kommer du også i det saftene mine legger seg rundt pikken din. Jeg kjenner at du kommer. Og kysser deg om mulig ennå mer intenst i det du kommer.
Du trekker deg sakte ut. Og blir liggende ved siden av meg. Du smiler og jeg kjenner at jeg ikke har fått nok av deg, ikke ennå. Jeg smiler tilbake. Kysser deg, du tar tak i meg, kler sakte av meg alt jeg har påmeg, begynner med og dra av meg støvlettene jeg har hatt påmeg. Og fjernerkorsetten jeg har hatt på meg. du tar det ene brystet medhånden og leker med brystvortene med tungen. De blir stive og strutter mot deg. Hele kroppenmin sitrer, vil hamer av deg. Du trekker av meg g-strengen med fransk åpning. Fjerner strømpene og hofteholderne. Jeg ligger bare bakoverlent og nyter det du gjør med meg.
Jeg legger meg over på siden,du legger de gbak meg, beføler hver lille centimeter av kroppen min. jeg kjenner pikken din mellom bena, legger meg slik at du kommer lett til, og du er ikke sen med og penetrere meg. Jeg stønner høyt, presser meg mot deg. du holder meg fast, som om du aldri vil slippe. Du koser med brystene mine. Klemmer de forsiktig, beføler, stryker.
-Ta meg bakfra,stønner jeg.
Du trekker deg ut.Jeg steller meg på alle fire, og du penetrerer meg sakte bakfra. Jeg stønner,masserer klitoris samtidig som du glir inn og ut av meg. Du har fremdeles et godt tak i det ene brystet mitt. Jeg reiser meg halvt opp,blir stående påknærne, med ryggen mot magen din,fremdelesmed deg inni meg, du kjæler med brystene mine,kysser meg på halsenog skuldrene og berører klitoris slik at jeg ikke greier stå slik lenger må støtte meg med hendene mine. Kjenner hvordan du når bunnen i meg. om igjen og omigjen, stønner høyt, Jeg kommer. Du kjenner hvordan jeg spenner hver muskel i kroppen og greier ikke holde igjen. Jeg stønner høyt i kor med deg, det er så deilig. Jeg vet ikke hvor jeg skalgjøre av meg, jeg legger hodet ned på madrassen, og puster ut, du glir fortsatt ut og inn av meg men veldig sakte nå.
-Du er så utrolig deilig, mumler jeg
Du trekker deg ut, tar hånden min og trekker meg med inn i dusjen, jeg kan bare ikke tro det,men du er fremdeles kåt….

Legg igjen en kommentar