Julefrokost

Denne novellen er vist 4832 ganger.

Jeg var egentlig tidlig ute. I god tid til en deilig julefrokost med sylte og hjemmelaget leverpostei, rødbeter og juleansjos før jeg måtte på jobb. Hvor deilig den skulle bli, visste jeg ikke der og da. Men da samboeren min kom vimsende inn på kjøkkenet i nisselue, tynn morgenkåpe og ingenting under, skjønte jeg at jeg kom til å bli sen på jobb likevel. Hun skjøv nemlig frokosten min langt innover på bordet, og så satte hun seg på bordkanten og skrevde like foran nesa mi. Hun var småtrøtt, men hun var også kåt.
– Her er frokosten din, smilte hun og jeg så når leppene skilte seg, at det glinset mellom dem.
– Jasså, er nissemor kåt? smilte jeg og kjente at det rørte seg i lysken ved synet.
– Stemmer, så sett i gang. Morgenkåpen gled lett til side, og to fine brystvorter tittet fram.

Hun lente seg tilbake på albuene, og det var bare å forsyne seg av godsakene på bordet. Jeg bøyde meg ned og fikk nesten følelsen av å slikke opp noe jeg hadde sølt på bordet, da jeg kjørte tunga fra skamleppene til venusberget. Jeg ble behørlig belønnet av et skjelvende:
– Åååååhhh, fra kona også. Jeg fortsatte tungarbeidet mens adventsstjerna glitret i vinduet og radioen spilte julemusikk. Kona satt helt stille med øynene lukket, hvis hun ikke gløttet ned og så på ansiktet mitt mellom lårene, da.

En finger gled inn. Nye, søte stønn. En finger til, gud bedre så våt hun var! Jeg jukket litt med fingrene mens jeg fortsatte å slikke.
– Forsøk med denne! Jeg gløttet opp og stirret rett på en grønn agurk hun hadde lagt på magen sin. Jeg strålte opp. Grep grønnsaken, trykket den forsiktig helt inn og så hvordan musa hennes svelget den grønne staken. Da jeg trakk den ut igjen, sprikte skamleppene og da jeg stakk den inn, snurpet de seg liksom sammen. Jukket jeg fort med agurken, var det som å se skamleppene vinke mot meg. Agurken begynte å glinse av safter, dette var spennende! Kona la seg helt ned, ga seg ende over og ynka over grønnsaken mens hun løfta knærne, sprikte med beina og videt ut musa med hendene rundt rumpa.

Dette ble så alt for fristende! Jeg reiste meg opp, sulten på mus. Agurken skulle få konkurranse!

Svupp, ut med grønnsaken og tsjokk, inn med pikken. Nissekona jamret seg da jeg støtte inn så puppene disset. Hun klemte rundt staken så jeg kjente stjernedryss og engleglitter innvendig, så det også da jeg lukket øynene og begynte å jake pikken ut og inn. Kona jamra og jeg kjente fingertuppene hennes streife rota når hun masserte seg selv. Skjeden krampet seg, klemte urytmisk rundt skaftet og så jubla hun i vilden sky mens hun kom. Jeg så julestjerna for mitt indre og støtte til bunns, hvor jeg ble værende mens jeg strakte ryggen og skalv i hele underlivet. Stønna og gurglet gjorde jeg også, for dette, dette var deilig!

Ansjos, leverpostei og sylte kan bare gå hjem og legge seg. JEG vet åssen en julefrokost skal være!

Legg igjen en kommentar