Julenissen i Norge

Denne novellen er vist 7788 ganger.

Det var siste skoledag før jul, snøværet dro inn fra nord-vest og det var julestemning de lux. Som sedvanlig skulle det være grøt, gang rundt juletreet og førjulskaffe for oss lærerene. Jeg hadde fått oppgaven å finne frem og koipere noen julesanger, så jeg gikk opp på kontoret mitt for å finne frem det jeg skulle. Kopiene lå pent i haugen sin, men på toppen lå en vanlig konvolutt med navnet mitt på. Jeg tenkte det var en julehilsen eller noe, så jeg tenkte ikke mer på den i første omgang. Jeg tok med meg kopiene og gikk ned til de andre, men jeg glemte jakka mi og gikk opp igjen. Der lå ”julehilsen” i konvolutten sin så jeg spretten den og forventet God Jul –hilsen rektor. Brevet var håndskrevet, ikke på verdens beste norsk men innholdet var en god julehilsen verdig.

Slik sto det å lese:

Hei, min kjære venn !

Jeg har en drøm etter å ha jobbet med deg denne sesongen. Jeg har tapt mitt hjerte til deg, men det vet du ikke. Jeg kommer aldri til å glemme deg, du er faen så pen, så det halve kunne ha greid seg. Jeg kan aldri glemme et så pent ansikt. Hvis jeg fikk ei natt med deg, vet du hva vi skulle gjort? Vil du høre? Okei…..

Vi skulle ha hatt et deilig varmt soverom, med masse levende lys, og ei god seng, med ”gitter” i den ene enden, vel og merke………

Ideelt for håndjern…..Hmmm….vi skulle ha stått inntil hverandre, og bare strøket og kysset hverandre…sånn en halv time……for det er nok til at jeg blitt helt vannvittig opphisset i alle fall…..så skulle du lagt meg forsiktig bakover, og ned på senga. Så skulle du ha tatt av meg det jeg evnt. måtte ha igjen avklær…mulig det bare blir ei lita stingtruse, som skjuler den nybarberte og våte musa mi……så skulle du ha kysset meg nedover…nedover… til du nådde to små ..pupper, eller hva vi skal kalle dem. Du måtte bite litt i dem og latt tunga di leke med dem…før du fortsatte nedover….nedover til du kom til en liten forhøyning ..uten ”gress”…bare slette bakken. Så skulle du spredt bena mine fra hverandre for så å la den sikkert deilige tunga di, finne veien fram til startknappen min….så skulle du ha slikket meg som bare faen.

Du skulle ha slikket meg til jeg hylte rett ut, der jeg lå fastspent med håndjernene mine. Du skulle ikke sluppet meg løs, men kysset deg oppover igjen, til du når mine øvre lepper. Du skulle råkline med meg og samtidig tatt et lett kveletak på meg. Bare kvelt meg sånn litt forsiktig, men ikke alt for forsiktig heller.

Deretter skulle du ha sluppet meg løs og latt meg overta.

Hendene dine skulle jeg ha bundet fast over hode på deg og bind for øynene….deretter skulle jeg ha arbeidet meg nedover..helt til jeg fikk tak i noe stort og hardt, som var klar til bruk.

Jeg skulle lett tungespissen min kjærtegnet den..rundt og rundt, opp og ned..latt tunga arbeide litt..og så skulle jeg tatt kukken din og lukket munnen min om den…ut og inn, sakte ut og inn..så forter samtidig som jeg skulle la en leken tunge gjøre jobben sin. Jeg skulle holde på med dette en stund til du nesten så stjerner..men bare nesten…så skulle jeg ha funnet veien tilbake igjen til de myke leppene dine og kysset dem..for det er noe jeg virkelig elsker å gjøre..det å kline. Og jeg er sikker på at du er best på det.

Så skulle jeg ha løslatt deg fra min forvaring, v el vitende om at du hadde likt det jeg hadde foretatt meg. Men du hadde ikke fått reise deg og lagt deg i noen annen stilling, å nei du. Du skulle pent bli liggende på anvist plass…ellers blir det ris på rompa!!! He-he.

Så skulle jeg ha skrevet over deg og tredd den søkkvåte fitta mi ned over den knallharde kuken din, så skulle jeg ha ridd deg til jeg så mannen meg ljåen. Men du skulle ha dytta meg av når du ikke klarte å holde deg lenger, snudd meg rundt så jeg sto på alle fire og tredd deg inni meg, bakfra .så langt du kom og til jeg skrek av bare nytelse. Deretter skulle jeg ha lagt meg på ryggen og prøvd ut min lille orgasme hemmelighet. Jeg skulle onanert mens du tok meg forfra og da hadde vi ha kommet i en deilig kjempe orgasme, så vi så stjerner og måner i flere dager etterpå, det er jeg sikker på.

Når vi hadde kommet til oss selv igjen skulle jeg sovnet i armkroken din.

Jeg har ikke fått med alle detaljer, men det hadde blitt enda bedre live…hvis det hadde skjedd, men slik blir det nok ikke. Jeg skulle nok ha grepet sjansen før.

Vel jeg skal gå å finne senga mi. Hadde du bare ligget der å venta på meg! det hadde vært saker, faen nå er jeg kliss våt og tro jeg må late som det er du som slikker meg….men selv om det bare er fingeren min som masserer en hoven klitoris som lengter etter tunga di.

Ser deg på avslutningen i morgen!

Lille Meg

Jeg husker ikke hvordan grøten smakte, eller hvordan sangene gikk, jeg satt bare å forsøkte å finne ut hvem som hadde skrevet brevet. Alle mine kvinnelige kollegaer ble saumfart fra gammel til ung. Alle var i julehumør, smilte og var julerøde i kinnene, men jeg fant aldri ut hvem det var som hadde skrevet brevet. Jeg sluttet noen måneder senere uten at noen ga seg tilkjenne, men hver gang jeg kjører forbi den gamle skolen, tenker jeg og kjenner at jeg blir stiv ved tanken, kanskje jobber hun der ennå, kanskje ligger hun fremdeles å onanerer ved tanken på en gammel kollega –synd jeg ikke vet hvem hun var.

Legg igjen en kommentar