Juleskyssen

Denne novellen er vist 6122 ganger.

– Faen i helvete! hylte Torunn og sparket i støtfangeren, uten håp om at denne gesten av frustrasjon ville få motoren til å starte igjen. Den var steindød. Mørket var på vei, det var to-tre timers kjøretur igjen fra Kvikne til Trondheim, og det var alt for langt å gå i mørke og snøvær. Store, hvite, våte dotter dalte ned fra himmelen og kysset Torunn på kinnet, som et løfte om hvordan kvelden ville bli.

Hun sukket tungt mens hun fant fram varseltrekanten og begynte å gå de påkrevde meterne for å sette den et stykke bak bilen. Mobiltelefonen var ute av dekning, så hun fikk ikke ringt etter hjelp til bilen, heller. Da den tunge motorduren fra et vogntog lød i det fjerne, snudde hun seg etter lyden og tvilte et lite øyeblikk. Vurderte. Torunn var ingen haiker, men hun ville hjem til jul!

Det tok ikke lange sekundet å bestemme seg, men da kom også høyre tommel ut i haikeposisjon mens hun viftet med armene og hoppet og danset, for at trailersjåføren skulle få øye på henne. Innvendig ba hun en stille bønn om at sjåføren måtte være en snill familiefar og ikke en rabiat voldtektsforbryter. Sjåføren så henne tydeligvis, for hun så en vinkende hånd før nedbremsingen begynte. Det hveste i luft fra ventiler under vogntoget mens han bremset og giret seg ned, og stoppet et stykke lenger borte. Torunn grep bagen sin, la bilnøklene i lommen og smelte igjen bildøren, før hun løp mot vogntoget med hjertet dunkende i magen. Hun måtte strekke seg for å nå opp til dørhanken, og skjøv bagen inn først, før hun klatret opp med et nervøst smil
– Hei, har du trøbbel på lillejulaften, gitt?

Torunn ble stående på det øverste trinnet og måpe. Et par mørkebrune øyne glitret mot henne, i et glattbarbert ansikt. Smilerynkene vistes godt mot den solbrune huden, og den brune panneluggen som var strøket tilbake, utgjorde et perfekt punktum for et vakkert ansikt. Det var den peneste fyren hun noensinne hadde sett, og nervøsiteten ble på et blunk byttet ut med et påtrengende, ustyrlig begjær. Hun smilte tilbake, og denne gangen var det et ekte smil.
– Ja, snakker om uflaks, lo hun og satte seg godt til rette i den komfortable stolen. Hun smatt støvlettene av seg også, det var godt og varmt. Den moderne kupeen var såpass høy under taket at hun med letthet kunne stå oppreist der inne, hvis hun ville. – Motoren er helt død, og jeg er på vei hjem til familien. Det passet dårlig å bli stående i veikanten nå. Det var bra at du kom forbi.
– Å, jeg følte mer for å ta riksvei 3 enn å kjøre E6 hjem, smilte fyren igjen. – Jeg heter Kenneth.
– Og jeg er Torunn, svarte hun med bankende hjerte og sødmefylt underliv.
– Jeg vet det, smilte Kenneth. – Jeg er så synsk i jula, skjønner du. Han konsentrerte seg om veien igjen og Torunn så rart på ham.
– Jaha, smilte hun skrått og regnet med at det var en fleip. – Da vet du kanskje hvor jeg skal også, da?
– Klart det, sa Kenneth og strakte seg etter stereoen. P4, julemusikk lavt i det fjerne. Det passet perfekt med den halvmeter høye bamsenissen som hang i frontruta. Et juletre med blinkende glitter og stas sto på en sugekopp mellom setene, Kenneth hadde pyntet til jul. – Du skal hjem til Trondheim, til foreldrene dine. Og til søstera di. Han gløttet på Torunn, som stirret forbløffet tilbake. – Og du har et veldig nært forhold til søstera di. Dere forteller nesten alt til hverandre.
– Vet du hvor jeg bor, også?
– Så synsk er jeg ikke, lo Kenneth. – Men en ting kan jeg i hvert fall se!
– Hva da? Torunn kjenne spenningen i magen, dette var jo helt fantastisk!
– Jeg ser at du er kåt på meg.

Det gikk et par kilometer i taushet, og Torunn takket i sitt stille sinn for at radioen sto på, så slapp de i hvert fall å føle tausheten pinlig. Når hun gløttet på Kenneth, satt han med den nærmeste munnviken lett dratt opp i et irriterende smil. Men fyren hadde jo rett. Hun var kåt på ham, det hadde hun kjent som et park i magen med det samme hun klatret inn! Og selv om hun hadde prøvd å skjule det, så hadde det ikke nyttet. Og dessuten, det sto jo ikke tatovert i panna hennes at hun var på vei hjem til søstera og foreldrene, heller!
– Jeg ser noe annet også, sa Kenneth plutselig. Han så på Torunn, som rødmet dypt. Det føltes som om han plukket tankene rett ut fra hodet hennes da han fortsatte: – Vi kommer til å ha det veldig koselig ett sted mellom Kvikne og Alvdal.
– Er du så sikker på det? mumlet Torunn og kjente den sødmefylte bankingen mellom bena bli sterkere ved tanken. Musa hadde visst ører. – Jeg har ikke for vane å stupe inn i engangsnummer, skjønner du.
– Jeg vet det. Smilet til Kenneth var irriterende selvsikkert. – Men så er ikke dette et vanlig engangsnummer heller. Torunn klarte ikke å fortrenge opphisselsen som gradvis spredde seg i kroppen ved Kenneths ord. Hun kunne ikke fornekte at situasjonen var spennende, og at Kenneth var en fascinerende fyr som hun med letthet reagerte på. – Du tenner ved tanken på å bli tatt av en helt ukjent, fortsatte Kenneth rolig og så på veien mens han kjørte. – Det banker mellom bena dine, kribler i brystene og murrer i kroppen. Tankene dine har allerede begynt å leke med forskjellige stillinger og hvordan det vil bli å elske i køya mi bak oss. Torunn rakk ikke å presse hodet tilbake for å hindre øynene i å kaste et blikk bakover i kupeen. Hun rødmet hett igjen da hun oppdaget at Kenneth hadde rett. Han lo mykt.

Veien snodde seg ned fra Kvikne og Kenneth førte traileren med stødig hånd. Stemningen i kupeen var en uvant blanding av intimitet og trykk, noe julemusikken fra P4 klarte å legge en demper på. I alle fall trykket. Intimiteten derimot, den begynte å snike seg innover i Torunns sjel og når musikken av og til tok en pause på radioen, hørtes tydelig den tunge pusten hennes. Forventningsfull kåthet sydet i årene og hun hadde vansker med å tenke på annet enn Kenneths ord. Men etter hvert lurte hun på om Kenneth hadde tatt feil, for de begynte å nærme seg Alvdal snart, og hun hadde så visst ikke tenkt å være frampå for å bekrefte synskheten hans. Hun stivnet langsomt i kroppen da hun merket at Kenneth begynte å gire ned. De nærmet seg Jutulhogget og parkeringsplassen utenfor kafeen var sikkert brøytet for snø, med tanke på trailere.
– Tid for en pause, sa Kenneth og svingte inn på parkeringsplassen. – Må jo følge EU-bestemmelser om kjøre- og hviletider. Dessuten er vi snart i Alvdal. Han bremset helt ned, satte på håndbremsen og smilte svakt mens han så på Torunn. Øynene hans glitret i det svake lyset.
– Skal du bevise at du er synsk, nå da? sa Torunn lavt og stirret rett fram. Mørket utenfor var totalt da Kenneth slo av lysene. Men han lot motoren og varmen være på. Og radioen.
– Man trenger ikke være synsk for å vite at du er kåt, Torunn.

Hun kunne ikke, klarte ikke å se på ham. Hendene føltes tunge som bly og kroppen var stiv av nervøsitet. I øyekroken så hun at Kenneth vippet armlenet opp og slo på lyset over døra si, før han smøg ut av stolen. Lyset var behagelig og intimt. Hun rørte seg ikke da han vippet hennes armlen opp, visste at han så hvor hardt hjertet hennes banket nå.
– Vi har tre kvarter før jeg må kjøre videre, sa han og tok hånden hennes. – Tre kvarter hvor du kan få oppfylt din fantasi. Du kan ikke skjule noe for meg, Torunn. Jeg vet at du lengter etter å elske ømt og hett med en ukjent. En som vet hva du liker, vet hva han skal gjøre med deg… Det var som om Kenneths stemme var små, kilende fingre mot Torunns sjel. Hun vred på seg, så vidt synlig, pusten gikk tungt og fort nå. Men kroppen var tung og nektet å røre seg.

– Kom her og sett deg, så skal jeg bevise for deg at jeg kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv. Torunn klarte å snu på hodet og se på senga, hvor Kenneth hadde satt seg. Han klappet på dyna ved siden av seg. Før hun rakk å se vekk igjen, la han en finger under haken hennes og løftet ansiktet opp så hun måtte møte blikket hans. Og da var det gjort. De store, brune øynene var brønner hun kunne drukne i. Det følte som om en magnet trakk henne mot ham. Hun reiste seg åndsfraværende og kjente hvor skjelven hun var i bena før hun satte seg ned ved siden av Kenneth. Hoven mellom bena, tydelig, og sikkert våt. Hun kunne ikke huske sist hun var så opphisset.

Hånden som strøk henne oppover ryggen, var både øm og bestemt på samme tid. Den stoppet i nakken og holdt et fast tak mens han dro henne nærmere. Hjertet sluttet å slå et øyeblikk da Torunn kjente varmen fra Kenneth stråle mot henne. Begjæret! Heten! Og så kysset. De myke, fristende leppene presset lett mot hennes og skilte dem da tunga hans smatt søkende imellom. Torunn klarte ikke holde tilbake et svakt stønn. Begjæret rant gjennom kroppen mens gåsehuden prikket uavlatelig i nakken av det faste grepet. Den andre hånden strøk kinnet hennes mens han kysset henne, gled gjennom håret og holdt hodet fast mens kysset ble mer krevende. Hun følte trang til å protestere da både leppene og hendene slapp taket samtidig. Hun brant innvendig og leppene kjentes numne ut etter det deilige kysset. Uten et ord reiste Kenneth seg fra sengen og begynte å dra for gardinene i kupeen. Det var nok mørkt ute, men desto lettere å se inn på tross av det svake lyset. Og når gardinene dekket vinduene, ble stemningen adskillig mer intim. Det føltes som å ligge i et høyst privat rede, en hemmelig hule, deres skjulested.

Torunn kjente kroppen slappe mer av da kupeen ble forvandlet til et koselig krypinn. Hun trakk pusten lydløst da Kenneth ble stående midt i kupeen og begynte å åpne beltet i buksene sine. Langsomt dro han glidelåsen ned og avslørte en solid kul under. Torunn stirret på bulen og kjente begjæret ulme i magen mens det sitret mellom bena. Kenneth dro av seg genseren og t-skjorten samtidig og avslørte en muskuløs overkropp som absolutt sto i stil til personligheten hans. Uten å fjerne stengselet for et tydelig utålmodig lem, rakte han hendene fram mot henne. Torunn grep dem og reiste seg opp da han dro lett. Urørlig ble hun stående foran ham mens hender smøg seg under genseren hennes og leppene igjen nærmet seg for å kysse. Hun tok imot munnen hans og den søkende tunga mens hekten på behåen ble løsnet av kyndige fingre. Da munnen trakk seg vekk igjen, brant Torunns lepper. Genseren ble dratt over hodet og behåen forsvant. Naken overkropp.

Brystene ble straks dekket av to kjærlige hender som klemte dem ømt mens leppene kom tilbake i et tredje kyss. Stadig mykere ble Torunn innvendig. Og stadig mer ør i hodet, av opphisselse og hete følelser. Hun merket ikke at hennes egne hender søkte opp til den glatte, muskuløse brystkassen før han begynte å åpne buksene hennes og kysset langsomt ble avbrutt igjen. Nei, ikke avbrutt. Bare forflyttet. Leppene gled fra Torunns munn og ned haken, små kyss ble etterlatt på den myke, sitrende halsen mens hun sto stille og bare nøt. Langsomt sank Kenneth ned på knær mens han dro buksene ned og lagde små kyss og våte merker med munn og tunge. Da han gled mellom brystene uten å berøre dem med munnen, klynket Torunn og skalv tydelig av utålmodig begjær. Hendene som hadde befølt brystkassen hans, strøk nå gjennom det myke håret mens tunga hans sirklet rundt navlen og fikk musklene under til å sitre ukontrollert i ilende sammentrekninger. Ben for ben forsvant buksene, til hun sto igjen i bare trusa og ble fuktig på magen av Kenneths tunge, og våtere mellom bena av behandlingen hans. Hun så ned på ham, ør i hodet, varm innvendig. Det brant og sydet mellom lårene nå, den ene hånden gled ned til knærne og oppover så innsiden av lårene sitret vilt. Den andre hånden gled fra den ene rumpeballen til den andre og kjælte med ømfintlig hud. Hun gispet da en finger strøk lett over trusekilen. Kenneth så opp på henne, blank i øynene. Han pustet like tungt som henne.
– Jeg vet hva du ønsker, hvisket han. – Jeg kjenner dine innerste lengsler. Pusten hans var het mot venusberget, kjentes tydelig gjennom det tynne silkestoffet i trusa. Torunn skalv og stønnet hjelpeløst.

Langsomt, langsomt ble trusa dratt nedover, dratt av. Det prikket i hodebunnen da gåsehuden reiste seg, og rant brått som løpeild nedover kroppen og fikk brystvortene til å knoppe seg hardt da Kenneth igjen pustet mot venusberget, som nå var nakent. Da tunga hans berørte begynnelsen på spalten, klynket hun så det hørtes gjennom P4’s julemusikk. Hun så Kenneth i øynene mens tunga bare fortsatte innover, inntil han lukket dem og stønnet dypt av nytelse da han kjente smaken av saft.
– Men jeg visste ikke at du smakte så godt, mumlet han mot dusken av kjønnshår mens han skjøv henne ned på sengen og skilte bena. Torunn lente seg villig bakover, støttet seg på albuene og nøt synet av det vakre ansiktet der nede. Søte ilinger blusset opp hver gang tunga berørte klitoris, og for hver gang klynket hun av nytelse. Kenneth nappet eggende i hudfoldene, smakte på hver lille bortgjemte krok mellom kjønnsleppene og strøk hendene oppover magen hennes, inntil de dekket brystene med sprikende, grådige fingre. Torunn lukket øynene og lente seg helt tilbake. Med halebenet på kanten av madrassen var det akkurat plass på tvers i senga. En hånd ble liggende og gli fra det ene brystet til det andre mens den andre gled ned igjen. Uten å slippe taket med tunga i Torunns hete kjønn, lot Kenneth en finger gli inn i det fuktige dypet. Hun jamret tynt og vred på seg mens fingrene krafset etter noe å holde i. Det ble dyna som måtte ta den støyten, hun klamret seg fast og stønnet mens fingeren ertende langsomt gled ut og inn.
– Jeg vet hva du vil ha, hvisket Kenneth hett mot sitrende, sensibel hud og en ivrig, brennende klitoris. – Og hvordan du vil ha det. Vil du ha det nå? Torunn klarte ikke å svare, halsen snøret seg av lyst og tankene ville ikke finne ordene som munnen ikke klarte å si. Hun slo opp øynene og så bedende på ham, sank inn i de dype, brune øynene og nøt å se begjæret i ansiktet hans. Han rettet ryggen og dro boxershortsen ned til midt på lårene. Et lem så hardt at det struttet blankt mot henne, reiste seg og kysset Torunns skamlepper. Hun klynket kort og fòr sammen ved den lette, men intense berøringen. Kenneth strøk lårene hennes mens han beveget hoftene lett fram og tilbake, så det blanke hodet gled i væten fra åpningen og opp til begynnelsen av spalten, og ned igjen. Forhuden hadde glidd tilbake da lemmet strakk seg i full størrelse. Kenneth var kåt. Torunn skalv.
– Vil du ha det nå? sa han lavt, bare den myke stemmen var nok til å få gåsehuden til å prikke i hodebunnen igjen. Torunn så tryglende på sin forfører. Brystene hevet og senket seg tydelig i tung, begjærlig pust.
– Skjønt, hvorfor spør jeg, sa Kenneth og smilte svakt mens han bøyde seg og grep rundt anklene hennes. – Jeg vet jo.

Det tittet så vidt innenfor skamleppene, det knallharde hodet, mens Kenneth løftet Torunns føtter og spredde dem foran seg. Han så ned på det våte kjønnet som gradvis ble gjennomboret av staven hans. Torunn jamret ukontrollert mens veggene ble åpnet innover av det store, harde, grådige jernet. Det ilte i kjønnet av å bli befølt av Kenneths blikk. Søte bølger og sitrende støt ble sendt stadig lenger utover i kroppen. Selv i fingertuppene prikket det som elektrisitet. Da han endelig bunnet, la han Torunns ankler over hver stolrygg og lukket nevene rundt livet hennes. Han lukket øynene i nytelse da hoftene begynte å gå fram og tilbake, pumpet det deilige lemmet ut og inn av den kvinnelige, våte mykheten som omsluttet ham så villig. Torunn ynket seg skjelvende for hver gang han bunnet og klemte veggene rundt ham.
– Ta på deg selv, sa Kenneth mykt. – Jeg vet at du pleier det. Bare gjør det, ta på deg selv. Fukt fingrene og bring deg selv til topps mens jeg tar deg.

Torunn adlød som i svime. Hun slapp taket i dynen med den høyre hånden og fuktet fingrene mens hun holdt seg fast med den venstre. Leppene kjentes numne ut da hun la hånden over klitoris og foldene, og begynte å massere i vante bevegelser. Å gjøre dette foran en ukjent hadde vært en barriere hun ikke hadde klart å forsere enda. Hvorfor gikk det så lett med Kenneth? Fordi han kjente henne, fordi han visste? Jernet fortsatte å gli dypt inn, halvveis ut og fort inn igjen mens Torunns fingertupper av og til streifet det harde skaftet i sine runde bevegelser for å massere seg selv til mål. Ilingene begynte å stramme seg, nervene skrek stadig høyere i underlivet og de søte fornemmelsene som pikken frambragte, flommet over.

Torunn svaiet ryggen og presset bakhodet og halebeinet ned i senga mens hun stønnet gutturalt, og lot seg overmanne av urinstinktet. Orgasmen rant gjennom kroppen som vårflom når isen endelig bryter og lar vannmassene fosse nedover elva. Hun skrek sanseløst i befrielse, mens Kenneth satte opp en vanvittig fart for å hjelpe henne enda høyere opp. Kroppen spasmet seg i nytelsesfulle kramper. Torunn holdt seg fast med begge hender i dyna nå, og fremdeles fosset utløsningen uavbrutt gjennom henne, kun hjulpet fram av Kenneths harde støt. Hun rakk å komme såpass til hektene da Kenneths stemme gikk over i et gurglende, langtrukkent stønn, at hun åpnet øynene og stirret på hans nytelse. Han støtte til bunns og ble der mens han holdt hardt rundt Torunns liv og rettet ryggen, løftet ansiktet mot taket og skalv svakt mens han tømte seg ettertrykkelig i henne.

Langsomt åpnet Kenneth sine nydelige, mørkebrune øyne og så på Torunn. Ansiktet ble avslappet og et lite smil brøt fram, før han bøyde seg fram og la seg over henne mens armene smøg seg rundt korsryggen hennes. Hun slo bena rundt ham, armene også. Kjente en klump i halsen som presset fram et par tårer av takknemlighet, så deilig som det hadde vært. Da Kenneth omsider rettet seg opp igjen, grep han t-skjorten sin og trakk seg ut.
– Bruk denne siden du, så bruker jeg denne, smilte han og tørket sæd fra en nå halvslapp pikk. Torunn gjorde som han sa og brukte magemusklene for å presse resten ut.
– Tenkte du ikke på å bruke noe?
– Trengte jeg det, da? Kenneth smilte betryggende. – Du får jo mensen om et par dager allikevel, og du er alltid presis. Som en kalender.
– Du er pinadø skummel, smilte Torunn tilbake og strakte seg etter trusa. – Jeg har aldri møtt noen som er synske før.
– Jeg vet det.

De kledde på seg før gardinene ble trukket i fra. Kenneths hvilepause var over, men det gjorde ikke noe. De var jo ferdige. Resten av turen gikk rolig for seg med vennskapelig prat og koselig musikk fra radioen. Da de kom til bygrensa, kjente Torunn hvor deilig avslappet hun var. Mer avslappet enn hun hadde vært på lenge, og hun visste at det skyldtes Kenneth og hans deilige behandling. Hun kremtet.
– Kommer vi til å møtes igjen?
– Klart det, smilte Kenneth og gløttet på henne mens de kjørte nedover Okstadbakkene med full panoramautsikt til Trondheim by. – Nå må du ikke fornærme meg med å spørre om jeg skal ha telefonnummeret ditt, da. Torunn lo.
– Nei, du vet det vel allerede.
– Du bor ikke langt herfra, så jeg stopper på denne busslommen hvis det er greit. Kenneth pekte og Torunn nikket. – Jeg kan ikke knote meg innover smågatene, skjønner du.
– Klart at det er greit. Hun grep baggen sin og nølte et kort øyeblikk, før hun strakte seg og kysset ham. – Takk, Kenneth.
– Takk selv.

Torunn ble stående på bussholdeplassen og se etter vogntoget til det hadde forsvunnet i snøføyka. Så begynte hun å gå mot barndomshjemmet. Det var godt å se foreldrene igjen, og høre den glade stemmen til søsteren Janne. Etter å ha ringt til Viking for å få dem til å hente bilen, var det godt å slå seg til ro med julegløgg foran peisen.
– Jeg venter besøk, kvitret Janne strålende. – Ken kommer snart. Han er så fiiiin.
– På tide at jeg endelig får hilse på forloveden din da, smilte Torunn idet det ringte på. Det var alltid lett å bli smittet av Jannes perlehumør. Janne spratt opp og løp for å åpne. Kysselyder i entreen var et tydelig tegn på at det ikke var ungene i nabolaget som kom for å synge julesanger og få godter. Torunn reiste seg og gikk mot entredøra for å hilse på idet Janne kom inn på stua og dro forloveden sin inn døra. Hadde ikke Torunn satt fra seg gløggkoppen, ville hun ha mistet den.

Torunn stirret inn i et par nydelige, mørkebrune øyne i et solbrunt ansikt. Hun kjente hvordan en mental bøtte med iskaldt vann ble tømt over hodet hennes, og rant nedover som vann hun ikke kunne se, men som hun så definitivt følte.
– Hei, Torunn. Du ser ut akkurat som på bildene som Janne har vist meg. De brune, vakre øynene så ertelystne på Torunn, som stirret forbløffet tilbake. Janne lo.
– Jeg sa jo at han var fin, kvitret hun stolt. – Hadde jeg ikke rett, kanskje? Uten å vente på svar, grep hun Kenneth i hånden og dro ham forbi Torunn. Hun rakk å få et blunk fra ham, før han forsvant opp trappa sammen med sin lykkelige forlovede.

Legg igjen en kommentar