Juni 2005, del 2

Denne novellen er vist 7332 ganger.

Etter å ha blitt stelt godt og lenge med av mine to nye unge venner var det godt å komme tilbake til hytta. Jeg var sliten og matt av både mye sol og massevis av god sex. Jeg la meg i hengekøya og tenkte på mine to delige elskere som hadde oppfylt nesten alt jeg hadde av seksuelle fantasier.

Jeg tenkte også på min ”stakkars mann” som svettet i byen og fikk et snev av dårlig samvittighet, men slo det fort vekk da vi hadde hatt en stor samlivskrise 1 år tidligere hvor han hadde vært utro med en av sine kvinnelige medarbeidere.
Nå var det min tur og med to deilige guttekropper på en hytte bare 50 meter unna fikk igjen fantasien fritt spillerom. Jeg merket på nytt at jeg ble kåt der jeg lå og lot høyre hånden min leke forsiktig med klitten min selv om den fremdeles var litt øm etter den behandlingen jeg hadde fått tidligere på dagen.

Jeg hørte at guttene på nabohytta lo og at det klirret i flasker. Hvorfor skal jeg ligge her alene tenkte jeg og gikk inn og tok kun på meg en lett sommerkjole uten noe under og tuslet opp til mine to delige elskere.
Når jeg kom til hytta så jeg ingen, men hørte at de var inne, så jeg banket forsiktig på og gikk inn. Til min store overraskelse fikk jeg se at Kjell satt på knærne naken og sugde pikken til Per. De var så opptatt at de ikke merket at jeg var der før jeg kremtet og sa at jeg synes det så godt ut. Begge guttene ble ganske flaue, men fortalte at de noen ganger også synes det var godt å suge pikk og kose med hverandre. Bare fortsett sa jeg, jeg vil sitte å se på.

Dette var første gang jeg så to menn som hadde sex med hverandre. Jeg må innrømme at jeg også har prøvd litt jentesex, men det for nesten 20 år siden når jeg studerte. Jeg ble utrolig opphisset av å se guttene suge hverandre, ronke hverandre og når Per hentet glidekremen som han smurte i rompehullet til Kjell for så sakte skli inn i han skalv jeg i ren opphisselse. Jeg merket at fittesaftene rant nedover lårene mine og fitteleppene hovnet opp.

Jeg klarte ikke å sitte stille, tok av meg kjolen og gikk bort til guttene og begynte å suge Kjell. Med en pikk i rompa og min munn og tunge rundt pikken hans tok det ikke lang tid før han sprutet. Jeg liker ikke å svelge, så sæden hans sprutet utover mine tunge bryster.

Synet av min nakne kropp gjorde tydeligvis både Per og Kjell opphisset og mindre kåte ble de ikke når de så at jeg koste med meg selv ved å la fingrene mine gli ned i den våte og varme fitta mi. Jeg var nå så kåt at jeg nesten ikke klarte å stoppe å kose med meg selv.
Men ærlig talt, med to delige pikker rett foran meg sa jeg høyt og tydelig nå var det på tide at de tok godt vare på meg.
De la meg på ryggen og Per slikket og bet forsiktig på klitten min, samtidig som Kjell stilte seg slik at jeg kunne suge han. At jeg i en alder av 45 kunne nyte så sterkt hadde jeg ikke trodd.
Jeg hadde nok en sterk mistanke om at guttene hadde blitt enige om hva de ville gjøre med meg hvis jeg dukka opp på hytta for plutselig stoppet Per å suge meg og forlangte at jeg skulle gni og kose meg selv. De satte seg godt tilrette i hver sin stol og ronket hverandre mens jeg la der og tok meg på klitten, tok først en finger inn i den våte fitta mi, så to fingre og kjørte de ut og inn. Jeg følte at jeg var nesten i en annen verden. Å ligge å se på guttene som ronket
hverandre med sakte delige tak samtidig som de så på meg gjorde meg onanere gjorde sanseløs kåt. Jeg ville ha begge pikkene og det med det samme.

Med litt myndig stemme ba jeg guttene å legge seg i senga. Kjell la seg la seg på ryggen med sin delige stive pikk og jeg satte meg oppe på han med mine ganske fyldige pupper dinglende mot ansiktet hans. Jeg bøyde meg fremover og lot han kose, slikke og bite i mine knallstive brystvorter samtidig som jeg rei han forsiktig. Per stilte seg bak meg og begynte å smøre inn rompehullet mitt med krem. Jeg hadde aldri før prøvd analsex, men nå ønsket jeg å bli fylt opp i begge mine to hull. Per trengte forsiktig inn i meg og jeg nesten skrek i en blanding av smerte og lyst. Etter en kort stund fant de godt rytmen og med en pikk i fitta og en i rompa merket jeg at orgasmen kom fort. Jeg har aldri opplevd en så sterk orgasme i hele mitt liv. Hele kroppen skalv og jeg følte at jeg nesten holdt på å besvime. Guttene ga seg ikke og ble villere og villere, de støtte så hardt at jeg måtte be de å ta det med ro, men det virket som de begge nektet å høre. Jeg følte meg maktesløs og bare måtte la det gjøre de ville.

Per trakk seg ut av rompa mi og sa til Kjell at han hadde lyst til å se om de begge fikk plass til pikkene sine i fitta mi. Jeg var helt utmattet, men allikevel vanvittig opphisset.
Jeg la meg til rette og med Kjell litt bak ryggen min og Per foran trengte de seg begge inn i meg. Følelsen var fantastisk. Jeg trodde nesten at jeg skulle revne. To kukker som synkront sklei ut og inn av den klissvåte fitta mi var så opphissende og godt at den ene orgasmen etter den andre avløste hverandre.

Da det endelig gikk for guttene var jeg nesten lettet for det er da måte på hva vi litt eldre damer skal bli utsatt for av sterke påkjenninger. Jeg hadde problemer med å stå oppreist, fittesafter og sæd rant nedover beina mine og jeg var sår om øm i både rompe og fitte.

Hvordan skal dette ende tenkte jeg, jeg har fremdeles 5 dager igjen før mann og barn kommer.

Legg igjen en kommentar