Kaldt stål mot het hud

Denne novellen er vist 7470 ganger.

Hun sto med hendene i hodehøyde, ut til siden slik at albuene var lett bøyd. Lenkene som holdt henne fast, var festet i taket. Rundt håndleddene var håndjernene dekket med leopardfarget fuskepels. Hun trakk pusten dypt da han kom inn av døra. Det første hun så var at det blinket i stål.

Først nå skjønte hun hvorfor han hadde insistert da han ringte henne på jobben.
– Ta på deg noe gammelt i kveld, hadde han sagt. – Noe du ikke er redd for.
– Hvorfor det? Hadde hun spurt. – Skal jeg hjelpe deg å male veggen?
– Vent og se…

Hun hadde tatt på seg en gammel behå, en truse som ikke var av det dyre slaget, en gammel t-skjorte, en utslitt joggebukse og en college-genser som hadde sett sine bedre dager. Dette var første gang hun følte seg svært lite sexy når hun møtte opp på et stevnemøte, men hun kunne ikke la være å gjøre som han sa. Han fant alltid på så mye spennende. Det ante henne at dette ville bli en slik spennende kveld.

Det første han gjorde da hun møtte opp, var å skjenke henne et glass med rødvin. Litt småklining i sofaen som oppvarming, hun ante ikke hva hun hadde i vente. Så ble hun vennlig, men bestemt geleidet ned i kjellerstuen, hvor biljardbordet sto. Kjettingene hang fra taket og glitret, han hadde nettopp hengt dem opp, sa han. Hun gjorde store øyne da hun så dem, og kjente et stikk i magen ved synet. Det var aldri noen tvil om hvem som skulle henge der. I alle fall ikke første gangen. Skjønt, henge… Hun sto med begge føttene flatt på gulvet. Sokkene hadde hun fremdeles på, selv om teppet var mykt og godt.

Villig hadde hun latt seg lenke fast. Det var lett å stole på ham. Kjærlige hender som strøk henne over håret og kinnene, ømme kyss på sitrende lepper, et blikk som forsikret henne om at hun var i trygge hender. I sitt hjerte visste hun at hun kunne stole på ham. Derfor holdt hun villig opp hendene og lot den myke fuskepelsen beføle håndleddene da håndjernene gikk i lås. Han satte på en rolig cd i anlegget og gikk ut. Lot henne stå en liten stund alene og lure på hva som kom til å skje. Og mens hun sto slik og ventet, begynte hun å puste tyngre. Hjertet slo litt hardere. Sakte kom spenningen krypende mens tiden gikk og hun undret seg hva han hadde i tankene. Dog, da han kom inn døra med saksa i hånden, skjønte hun hans ønske om klesvalg.

– Hva skal du med den saksa? Stemmen var ustø av spenning, hun kjente den ikke igjen selv. Han smilte rolig.
– Jeg tror du vet hva jeg skal bruke den til. Han klippet langsomt i lufta foran henne og hun trakk pusten dypt igjen, så brystene hevet seg nesten aggressivt mot ham. Han tok tak nederst på collegegenseren og begynte langsomt å klippe oppover, slik at genseren bit for bit ble til en jakke. Det knyttet seg i nervene i magen, av spenning og opphisselse da hun kjente saksa stryke mot kroppen, utenpå t-skjorten. Hun skalv. Han bøyde seg inntil henne.
– Ikke vær redd, hvisket han med leppene kilende inntil øret, så gåsehuden prikket nedover den siden av halsen.
– Jeg er ikke redd, hvisket hun tilbake. – Spent, ja… men ikke redd.
– Fint, smilte han og kjælte med brystene hennes utenpå t-skjorten. Selv under behåen struttet brystvortene så det vistes. Så førte han den butte halvdelen av saksa under det ene ermet og begynte å klippe oppover armen.

Bit for bit ble armen blottlagt, før han endte opp i halslinningen og fortsatte med den andre armen. Til slutt lå college-genseren på gulvet, klippet i tre deler. Hun skalv av spenning nå. Han måtte ta i litt for å klippe over den tykke strikken i livet på joggebuksen. Hun kjente saksa stryke mot utsiden av låret da han førte den nedover. Saksa åt seg vei gjennom bomullsstoffet med grådige lyder, for hvert kutt han gjorde ga det gjenlyd i underlivet hennes – det snørte seg sammen i iver og spenning. Da han åt seg nedover på det andre låret, klarte hun ikke la være å stønne, og slik avslørte hun hvor kåt hun var.

Han smilte. Selvsikkert. Sto rett foran henne med munnen så nær hennes at bare noen millimeter manglet på et kyss. Saksa gled bortover den nakne overarmen så hun grøsset av opphisselse, gjøs av fornemmelsen kaldt stål mot het hud. Han strøk med den spisse enden bort, så saksa ikke skulle stikke. Da han så ned på brystene hennes, så hun det, hun også. Brystvortene. Knallharde under behå og t-skjorte. Spissen på saksa ble ført over den ene knoppen som sitret oppjaget. Hun stønnet hjelpeløst og følte trang til å dekke seg med armene, men hun var prisgitt hans innfall nå. At han ville kjæle med saksa mot hennes stive brystvorter måtte hun bare finne seg i. Hun skalv. Klynket da spissen gled mellom brystene og over til den andre brystvorten, hvor han lot spissen sirkle rundt så det strålte gjennom kroppen og ned mellom lårene. På gulvet ved føttene lå den gamle joggebuksa i to deler. Snart ville t-skjorten, behåen og trusa følge etter, det var hun sikker på, og bare tanken var nok til å få henne til å stønne igjen.

– Skal jeg ta trusa di først? hvisket han i øret hennes, så gåsehuden freste som fyrverkeri nedover fra øreflippen og fikk huden på halsen til å prikke. – Eller skal jeg ta t-skjorta? Hun klynket skjelvende. Hendene åpnet og knyttet seg av nervøsitet og lyst.
– Jeg vet ikke, hvisket hun og så bedende på ham. – Ta trusa, hørte hun sin egen stemme i tankene, men å si det vågde hun ikke.

Det var t-skjorta som gikk først. Som ble klippet opp slik som collegegenseren ble. Først som en jakke, nedenfra og opp. Hun jamret tynt nå, hver gang hun pustet ut, tynne hvin som avslørte hvor hjelpeløs hun følte seg. Tankene begynte å kjennes ulne ut, det ble vanskelig å huke tak i ord og bilder i hodet. Tung i blikket så hun nedover kroppen og betraktet saksa mens den åt seg oppover på t-skjorten. Hun visste at hun var våt i skrittet nå, at trusekilen var dyvåt. Hun klemte lårene sammen, gned dem mot hverandre. Klarte ikke lenger å stå i ro da saksa tok det siste jafset i halslinningen – og han kunne åpne den. Brystvortene struttet som harde rosiner og sitret enda sterkere nå, med bare den tynne behåen mellom hud og saks, da han strøk det kalde stålet over skålene så hun jamret.
– Da er det vel behåen som står for tur, sa han mykt og strøk henne over kinnet. Da hun så på ham, glitret øynene av begjær. Fingrene kjælte med håret i nakken hennes mens han kysset henne dvelende, et kyss hun besvarte med en iver han aldri tidligere hadde merket hos henne. Hun strakte seg etter ham med lang hals, da han trakk seg tilbake og avbrøt kysset. Så stønnet hun utålmodig mens hun gned lårene mot hverandre igjen.

Stroppene var tynne. Det var en gammel bikini-overdel og saksa bet fort over stroppene på skuldrene og mellom brystene, så plagget nærmest spratt av og frigjorde brystene. Hun jamret tynt da han tegnet usynlige mønster på brystene og magen med saksa. Rispet lett i huden uten å lage merker, han var så forsiktig, så kjærlig og lett på hånden. Som om han ikke klarte å vente lenger, bøyde han seg ned og kysset brystene, lot tunga sirkle rundt vortene slik spissen på saksa hadde gjort. Hun vred seg i lenkene og tryglet ham om å slippe henne løs, men hun tagg for døve ører. Hun hadde jo ett plagg igjen!

Da han sank ned på kne med saksa i hånden, sitret det oppjaget i kjønnet. Hun kjente den våte stripen han hadde laget med tunga, fra det ene brystet og ned magen og til trusestrikken da han sank ned. Ør i hodet så hun ned på ham, så at det blinket i stål da han strøk saksa over venusberget. Selv med tykt, krusete kjønnshår kjente hun spissen kile ertende, noe som spredte seg langs leppene og helt til åpningen.
– Kom igjen, tenkte hun ør – Klipp over linningen, få den av…

Han skjøv mildt føttene hennes lenger ut til siden. Selv om trusekilen lå klemt mot kjønnet, var det så hovent av lyst at leppene skilte seg. Da saksa kilte på utsiden av trusekilen, skrapte den ørlett rett over klitoris og hun kom med et lite rop av nytelse. Det stakk i den lille knotten, spredte dirrende bølger utover i kroppen og gjorde henne mo i knærne. Gang på gang gled det kalde stålet over hennes varme kjønn, inntil hoftene begynte å leve sitt eget liv og han måtte trekke saksa vekk så hun ikke stakk seg. To klipp på hver hoftekam, så kunne han rive vekk det vesle plagget og bore tunga inn mellom lårene hennes så hun skrek. Saftene rant nedover haka hans, stønnene han ikke klarte å holde igjen – eller brydde seg ikke om å gjøre det – fikk hele kjønnet til å vibrere.

Til og med før han førte to fingre opp og inn i henne, hadde hun nådd toppen. Han kjente musklene melke fingrene, følte kroppen skrike etter å bestige henne og klarte ikke vente lenger. Han reiste seg opp, gikk bak henne og førte lemmet inn bakfra så det sang i kroppen. Hun hang slapt i håndjernene og lot det skje, nøt følelsen av å bli brukt og likevel hadde hun et merkelig inntrykk av å ha full kontroll. Hjelpeløst tømte han seg med et rop som skrev seg fra steinalderen, gutturalt og gurglende, det var instinktet som overmannet ham for en stakket, deilig stund.

Da han låste opp håndjernene etterpå, var øynene fulle av kjærlighet. Hun smilte lykkelig.
– Dette kommer til å bli dyrt etter hvert.
– Nei da, smilte han tilbake – Vi får hamstre når det er klessalg.

Legg igjen en kommentar