Kamilles natt

Denne novellen er vist 6550 ganger.

Tankene surret rundt i hodet hans. Hun denne vakreste av alle skapninger gjorde ham mo i knærne og fikk ham til å gå rundt som i transe. Hennes måte å te seg på og hennes lekenhet og tanker drev ham til vannvidd. Hele den siste uken hadde hun holdt ham på is. Tirret ham, ertet ham, kommet med sine små antydninger og historier uten at han hadde mulighet til å nærme seg henne. Han var på bristepunktet av attrå og begjær. Denne skjønne kvinnen som han lengtet slik etter skulle bli hans i natt. Det var i hvert fall det hun hadde forespeilet ham og ledet ham mot. Han så frem til det som skulle skje, hadde gått gjennom hele seansen i tankene, memorert det hun hadde fortalt ham, alt det hun uten blygsel hadde delt med ham om sin lyst og sine fantasier. Hun var krevende det visste han. Hun forlangte at han var hundre prosent konsentrert om henne og at hun skulle være den som bestemte farten. Det eneste hun hadde gått med på var å ta på seg den kremhvite silkeblusen han hadde kjøpt til henne for den var en viktig del av kvelden akt. Han så det for sitt indre blikk. Hennes blussende kinn og funklende øyne. Brystvortene hennes som allerede struttet og knoppet seg under silkestoffet. Ventende i spenning på den behandling de skulle få av ham senere på kvelden.
Han kjent lemmet sitt pulserende i buksene av denne fantasien som om det allerede gjorde seg klart til henne. Men det var enda mange timer til hun ville komme det viste han. Forsiktig ristet han tanken av seg og konsentrerte seg om forberedelsene. Vinen var klargjort, den røde til maten var riktig temperert og skulle snart åpnes for å luftes, den hvite var lagt på is for å holdes kald slik hun likte det. Han hadde kjøpt inn en hvit søtlig dessert vin for anledningen en som ga mer fylde og smak når den blandet seg med saftene og luktene fra henne. Tanken hisset ham atter opp da han langsomt snurret flasken rundt i is kjøleren.
Maten hadde han bestemt skulle være som det han viste ville komme, leken og lett. Til forrett hadde han lagt opp kammskjell lekkert dandert på en seng av salat med noen fargeklatter av noen cherry tomater. Som smakstilsetning hadde han laget en lett basilikum tomat saus til. Retten skulle serveres med en utsøkt hvitvin som han viste hun likte. Hovedretten var en lekker liten komposisjon. En fiske gryte han hadde tillaget med omhu og kjærlighet til denne kvinnen han elsket. Kun de mest utsøkte råvarer og risen var av det ypperste som kunne skaffes. Han husket hennes foraktfulle uttalelse om den amerikanske industririsen og hadde derfor funnet en jasmin ris og blandet den med villris. Til dessert sto det en skål med jordbær på is og en klase med søte druer lagt i isvann slik de serveres i Italia. Jordbærene druene og den søte dessert vinen var jo bare en del av det hele. Den virkelige desserten var ham og ingrediensene var der for å gjøre henne klar for det som skulle skje i natt.
Han skulle få henne til å føle seg slik hun hadde fått ham til å føle seg den siste uken. Han skulle hisse henne opp til hun tryglet ham og selv da skulle han ikke gi etter. Han visste med seg selv at han var klar.
Han kjente igjen at lemmet pulserte i frydefull forventning til det som skulle komme. Han så for seg henne der hun satt ovenfor ham ved bordet. Øynene hennes som han syntes var noe av det vakreste han hadde sett, de små smilerynkene som han viste hun ikke likte at hun hadde men som han fant så uimotståelige. Blikkene de vekslet seg i mellom var elektriske. Han fantaserte om kroppen hennes, hvordan han skulle utforske den og lære den å kjenne. Hvordan hun gir lyder fra seg når lysten stiger. Var hun verbal eller mer stille undret han. Vel han slo tanken fra seg det ville åpenbare seg tidsnok likevel. Som i et glimt så han for seg hvordan brystvortene hennes knoppet seg når han lot det kalde jordbæret stryke rundt dem. Han konsentrerte seg om arbeidet. Bordet var ferdig dekket og maten sto klar til å legges i fatene. Tiden var snart inne. Hun hadde sendt ham lystige hint i hele dag som små snutter på tekstmelding på mobiltelefonen hans. Det hele var bare med på å forsterke lysten som bygget seg opp i ham som en demning som var i ferd med å renne over. Ti minutter bare så ville hun være her. Han gikk rolig bort til bordet for å tenne stearinlysene. Musikken hadde han valgt ut med omhu. Lett, romantisk, uten at det ville forstyrre deres samtale skulle den kun forsterke stemningen der den dempet ble spilt i bakgrunnen. Han kastet et lett nervøst blikk over rommet. Var alt ferdig var det noe han hadde glemt. Nei. Alt var klart. Kvelden kunne starte nå var det bare å vente på Kamille.

Han fornemmet hennes ankomst og beveget seg mot døren. Var nesten fremme da han hørte dørklokken ringe. Spenningen steg i ham. Forventningen som var bygd opp i ham fikk ham nesten til å sveve over gulvet de siste skrittene mot døren. Hånden hans lukket seg om dørklinken. Han snudde seg og kastet ett siste nervøst blikk rundt i rommet før han stålsatte seg og presset ned klinken. Hjertet han banket over tanken på denne kvinnen som sto der bare ett dørblad fra ham. Sakte trakk han døren mot seg og åpnet opp slik at hun nesten som om det var magi åpenbarte seg i all sin ynde der foran ham. Der sto hun med ett lite smil om leppene og et skøyeraktig glimt i øyet.
Ett øyeblikk var det som om tiden sto stille. Han stirret henne inn i øynene og hun gjengjeldte hans blikk. Han kom til seg selv, gikk litt til side for å slippe henne inn. De omfavnet hverandre lett og han hjalp henne av med ytterklærne.
Han gransket henne der hun gikk foran ham inn i rommet. Hun var iført ett kort skjørt og hennes lange ben ble fremhevet. Oventil hadde hun på seg den kremhvite silkeblusen han hadde gitt henne. Han kunne se at hun ikke hadde bh på seg i dag og han gledet seg allerede til det som skulle komme.
Han gikk bort til vinkjøleren og skjenket opp hvitvin i to høy stettede krystallglass. Gikk så rolig mot henne å bød henne det ene. Hun tok i mot glasset med sine slanke lange fingre, neglene var uten lakk og det fikk det til å gå ilinger gjennom kroppen hans.
Tanken på hva disse hendene og fingrene skulle utføre senere på kvelden fikk underlivet hans til å sitre. Han løftet glasset mot henne og bød henne en stille skål. De løftet glassene mot hverandre og unisont satte de dem til munnen mens de stirret hverandre lekende inn i øynene. De konverserte lett å ledig med hverandre og etter at glassene var tomme bød han henne en stol ved bordet. Alt var klart maten sto der foran dem og måltidet kunne starte. Forretten og hovedretten ble inntatt med lett konversasjon lekende smil og hyppig øyekontakt. Han fjernet maten og tallerkenene fra bordet, satte det på kjøkkenbenken og gikk tilbake til bordet. Han så på henne spenningen i ham steg.
Det var klart for desserten.
Han gikk bort til vinkjøleren der han hadde lagt dessert vinen til kjøling. Ilinger av spenning og fryd gikk gjennom kroppen han da han forsiktig åpnet flasken. Han gikk bort til henne og geleidet henne fra bordet bort til den store sofaen. Han gikk bort til vinkjøleren og løftet opp flasken, skjenket opp i to stettede glass og satte dem forsiktig ned på bordet. Han hentet så de avkjølte druene og jordbærene og satte dem foran henne. Til slutt satte han seg ned ved siden av henne i sofaen ikke for nær men nær nok til å kjenne varmen fra henne. Han bøyde seg over bordet og tok opp et jordbær. Han holdt det opp foran hennes munn så på henne lekent, så leppene hennes som skilte seg klare til å motta. Han matet henne med bæret rakte henne glasset med vin slik at de kunne drikke en skål. De så hverandre inn i øynene og smilte til hverandre. Han bøyde seg over henne og kysset de vin våte leppene hennes. Ett lett kyss bare, de hadde tid nok. Han så ned på henne øynene hans strøk over blusen hennes der brystene kurvet silken, hun fulgte blikket hans og han kunne se at huden hennes nuppet seg av fryd over hans begjær. Han ga henne et nytt bær og løftet glasset sitt men ikke for å skåle denne gangen. Beregnende helte han den kalde vinen ned over halsgropen hennes. Bøyde seg fremover for å drikke vinen fra hennes kropp. Han vekselsvis slikket og kysset halsen hennes og løftet så hodet slik at deres lepper kunne møtes. Hun skilte leppene forsiktig og åpnet munnen sin mot hans slik at deres tunger kunne starte sin dans med hverandre. Kysset startet forsiktig men ble heftigere etter hvert. Han trakk seg litt bort fra henne stirret ned på blusen hennes og så hvordan brystknoppene spente seg mot silken. Han løftet atter glasset og ledet det mot hennes munn. Hun tok en slurk av glasset og da lot han en liten del av vinen renne ned på det ene brystet hennes slik at silken ble våt og klamret seg til brystet under. Begjærlig bøyde han seg ned og sugde vinen ut av stoffet samtidig som han også sugde i seg den erigerte knoppen. Hun stønnet av vellyst. Hånden hans søkte det andre brystet og kjælte med det. Han konsentrerte seg med munnen om lett biting på det ene brystet mens hånden hans ble fylt av det andre brystet. De hadde fortsatt ikke hudkontakt silkestoffet skilte huden hennes og hans. Han løftet hodet å søkt hennes lepper, de kysset begjærlig og heftig nå. Hendene hans kjærtegnet halsen og nakkegropen hennes og han begynte forsiktig å kneppe opp blusen for å kunne skue disse herligheter som han visste ville åpenbare seg for ham.
Kvelden var begynt og de skulle endelig forenes som de elskende de var.

Legg igjen en kommentar