Kan drømmen bli virkelighet?

Denne novellen er vist 17206 ganger.

Jeg hadde lenge gått og sett på ham. Han var som tatt ut av en drøm, og hver gang jeg så ham la jeg merke til øynene. De var blå og fortalte meg så mye.
En dag bestemte jeg meg for å bli bedre kjent med ham. Jeg begynte å snakke med ham når vi møttes, og plutselig var vi bestevenner. Men antagelig forstod han ikke at jeg var stormforelsket i ham!

Etter hvert begynte han å ringe på hos meg. Vi var sammen nesten hele tiden i 2 år. Vi gjorde absolutt alt sammen. Vi dro på ferie sammen og lå over hos hverandre. En dag uten ham var som å være helt alene…

Som regel sov jeg ikke når han lå over. Istedenfor kjente jeg kroppsvarmen og hjerteslagene hans. Å se ham sove, fikk han til å virke så uskyldig. Jeg måtte stadig klype meg i armen for å være sikker på at det virkelig var han som lå ved siden av meg.

Hadde han visst om dette, hadde han antagelig ikke vært sammen med meg lenger. Derfor latet jeg som ingenting. Men det var vanskelig å gå med slike følelser alene, så etter en tid fortalte jeg hva jeg følte til en kamerat av meg. Han fortalte at dette var ikke så rart, og at han hadde hatt erfaring med gutter selv. Vi ble derfor enige om at han skulle fortelle hva jeg følte til bestevennen min.

Dagen etter fortalte han det. Det kom naturligvis som et sjokk, men egentlig hadde han nok hatt en mistanke. I alle fall om at jeg var homofil. Forholdet vårt ble dårlig i noen måneders tid. Vi sloss til og med et par ganger. Men etter hvert aksepterte han det, og forholdet vårt ble igjen bedre.

Samme dag som han hadde sovet over hos meg, ble han spurt om hva han mente om at jeg var homofil. Han svarte at det var det samme for ham. Den dagen var forresten ganske problemfylt. Jeg hadde lovet å kjøpe alkohol til kameraten min, som hadde fødselsdagsfest. Men istedenfor prioriterte jeg bestevennen min og valgte å «sove» hele dagen. Spørsmålet var derfor kanskje en slags form for hevn, nor han altså ikke lyktes med.

I det siste har jeg fått vite at flere på hjemstedet mitt har fått vite om forelskelsen min overfor bestevennen min. Antagelig har han selv fortalt dette, men jeg tilgir ham. Han har ikke hatt det lett og måtte vel få det ut på et vis. Heldigvis har jeg ikke møtt på noen større problemer på grunn av dette. Kanskje er bekymringene større enn hva de egentlig trenger å være.

Stadig drømmer jeg om at han sover over hos meg og at noe skjer mellom oss.
Han kommer inn i rommet, tar av seg skjorta si og legger seg ved siden av meg i senga. Der ligger vi begge med nakne overkropper og jeg kjenner varmen fra kroppen hans. Han puster meg inn i øret og kysser meg lett på kinnet.
Så stryker jeg ham over pannen, roter i håret hans og forteller ham hvor høyt jeg elsker ham. Han svarer med å gi meg et vått kyss på munnen, samtidig som han forteller meg hvor glad han er i meg.

Etter å ha ligget og holdt rundt hverandre en god stund, kler vi av oss til boxershortsene og legger oss under dyna. Jeg kan kjenne han beinflørte med meg og jeg velger å svare på tiltale. Jeg stryker han så nedover brystet og arbeider meg oppover mot ansiktet hans. Der føler jeg leppene hans, for så tilslutt å gi ham et velfortjent kyss.

Plutselig tar han tak i meg, vrir meg mor seg og legger leppene sine mot mine. De er små, men våte og jeg kan kjenne tungespissen hans bore seg inn i munnen min. Tungene våre roterer rundt og rundt, og jeg må konsentrere meg for ikke å bite ham i tunga. Han smaker godt, nesten for godt. Jeg leter febrilsk etter brystvorta hans og putter den i munnen. Den er god og hard å suge på. Han stønner lett, og plutselig er hånda hans nede i boxershortsen min.

Nå klarer jeg ikke lenger å beherske meg. Jeg beveger hånda mi nedover til jeg kjenner noen mørke, svarte hår. Såp river jeg av ham boxershortsen, tar tak i redskapen hans og drar forhuden forsiktig tilbake. Jeg gir den noen raske bevegelser og jeg kjenner at den begynner å vokse i hånda mi. Slik tilfredsstiller vi hverandre i noen minutters tid, inntil jeg tar redskapen hans i munnen. Den er stor og stiv og jeg kan allerede kjenne rykningene komme. Jeg stopper opp litt og han legger seg over meg. Nå suger vi begge hverandre. Etter litt kommer vi begge og jeg kjenner en våt strøm renne nedover brystet mitt. Nå er vi begge trette, så etter å ha tørket av oss, faller vi begge i armene på hverandre. Ikke mange minutter senere sover vi begge trygt i senga mi.

Plutselig våknet jeg og oppdager at alt har vært en drøm. Skuffelsen er like stor hver hang. Men det gjelder å ikke gi opp. For drømmen om at min nattlige drøm skal gå i oppfyllelse, vil jeg nok aldri bli kvitt!!!!!

Fortellingen er bygget på sanne hendelser, noen år tilbake.

Legg igjen en kommentar