Kanarifuglen

Denne novellen er vist 6316 ganger.

Varme … bare ordet gjør meg ør. Det er som tusen somre fyller min kropp, en vellyst av begjær bølger gjennom meg. Hva er vel bedre når vinterkulden biter i kropp og sinn, enn å reise til sydligere breddegrader og la solstrålene kjærtegner min sultne kropp, varmen som sprer seg i fra fot til topp og sender deilige ilinger gjennom meg.
Ligge i strandkanten og bare nyte. Kjenne varmen som sprer seg til kjødet, den varme sanden som kiler meg på ryggen, vinden som stryker seg mildt rundt min kropp og det svalende hav som omfavnet meg ømt. Det er som en skulle blitt elsket av to samtidig.
Her naken på stranden i ett med elementene var i seg selv en følelse av orgasme.
Brystene mine strutter av kåthet og din lekne tunge som først kysser mine knopper for så å lekent finne veien til min brennende fitte, tirrende leke rundt min hovne klitt. Først ømt og forsiktig, som vinden, du biter vekselvis suger klitten. Uforutsigbart.
Som solen sender sine varme kjærtegn nyter jeg hver berøring du gjør med kroppen min, fingrene dine finner veien inn i min varme fitte, du vet hva du gjør.
Jeg vil ha mer, vrir meg rund, munnen min finner den stive pikken din og jeg suger ømt din faste pung, kjærtegner hele din maskulinitet, tungen som leker seg ytterst rundt herligheten og når jeg får hele pikken i min våte munn, eksploderer det i meg. Kroppen min er som havet, bølgene, lengter etter å kjenne pikken din i min våte fitte. Du lar meg vente, lar meg få kjenne varmen. jeg klarer ikke stå i mot, og senker meg ned på din stive kuk. Leppene mine omslutter deg perfekt, jeg har kontroll, nå er det din tur til nytelse. Hever og senker meg over ditt harde lem, musklene som strammer seg, for riktig å nyte godsaken, kjenner hvordan du fyller meg opp og kysser deg ømt på din panne. Vi er ett.
Pusten din går raskere, vil at du skal nyte det lengre, jeg stiger av, vinden stryker oss ømt og havet kjøler vårt brennende begjær, men vi er ikke tilfredstillt.
Du lar meg bestige deg igjen, din harde pikk trenger langt inn i meg, hardt holder du meg rundt livet og slår meg lett på rumpeballene i takt med bevegelsene. Vi nyter det begge.
Lener meg frem på albuene og du trenger dypere inn, vi gynger sammen i taktfast rytme.
Med dine sterke arme løfter du bena mine opp og som en slange snor jeg de fast rundt livet ditt, jeg kjenner din harde pikk langt inn i meg, du fyller meg om mulig enda mer, hver centimeter av min fitte er fylt opp. Kjenner hvordan fittemuskelen strammer seg og hvordan det bølger gjennom kroppen min, jeg klarer ikke mer, du holder meg stødig når orgasmebølgene rir meg. Forsiktig senker du meg ned til fast underlag og lar meg ligge å bare nyte det. Kroppene våre er tett omslynget. Kjenner pikken din presse mot rumpen min, fingeren finner veien til min bakerste blomst, du leker ømt, væter meg med mine safter, snur meg rundt og trenger prøvende din harde pikk mot rumpen min. Den glir inn, ømt, og rolig, du merker hvordan jeg nyter det og jeg støter forsiktig imot. Intensiteten øker og du trenger lengre inn, ømt og forsiktig kjenner jeg pikken din i rytmiske slag ut og inn av min rosa blomst, det sender ilinger så deilige gjennom meg og i det du roper ut din vellyst, rir orgasmebølgen oss begge. Vi synker sammen ned i den brennende sanden og bare nyter den herlige varmen som fylte oss begge, både den som kom fra solen og ikke minst den som kun begjæret fylte oss med.
Etter å ha følt seg som en fugl i bur gjennom en kald vinter var det deilig å kjenne varmen gjennom kroppene og å slippe følelsene fri.

Legg igjen en kommentar