Kinarestauranten som fasade

Denne novellen er vist 14203 ganger.

Jeg hadde ofte lurt på hvordan det var mulig å drive en kinarestaurant i Norge .. med så lave priser og så mye god mat. Det var ubegripelig. Ofte, når jeg snakket med kompisene mine om dette så mente alle sammen at det var lave personalkostnader som var hovedårsaken til den lave prisen, all den tid det ofte var familier som drev disse restaurantene i fellesskap.

De skulle bare visst hvor feil de tok.

.. forrige søndag innså jeg at kjøleskapet var tomt, jeg hadde glemt å kjøpe inn mat for helgen. Det var ikke første gangen det skjedde, og det var heller ikke første gangen jeg da ruslet bort på den lokale kinarestauranten som lå en kilometer lenger ned i gaten, for mat må man jo ha.

Som vanlig var det ganske mørkt i lokalene, og alle de kinesiske lampene i rødt og gull var tent rundt på veggene. Jeg kunne kjenne den svake lukten av karri og soyasaus, og i løpet av ett par minutter hadde jeg blitt plassert ved ett fint lite bord ved vinduet. Det var ikke mange mennesker i lokalene så tidlig på ettermiddagen, men det pleide å være flere der på kvelden.

Menyen kom på bordet, og jeg kan jo ikke tyde kinesisk. Menyen hadde heldigvis engelsk oversettelse, men den er tydeligvis ikke helt eksakt skulle det vise seg… Etter ett par minutter kom ei søt lita snelle, tekkelig antrukket i silke og damask. Ved en tilfeldighet hadde jeg festet meg ved en rar kinesisk bokstav nederst på side 4, og pekte derfor direkte på denne bokstaven for å spørre henne om hva den betydde. Hun kikket raskt bort på meg, bøyde seg fremover med ett lite nikk og ba meg deretter følge henne ut på kjøkkenet…. .. Skulle jeg få lov å velge ingrediensene selv ???

.. nei da…. Vel inne på kjøkkenet tok vi til høyre, og ned trappen til lageravdelingen. Midt på veggen nede i gangen var det en dør som den silkekledde skikkelsen foran meg fikk åpnet via en skjult bryter på motsatt vegg. Med ett smil om munnen ba hun meg gå inn….

.. Jeg innså at jeg var omtrent rett under det bordet jeg hadde sittet ved bare ett par minutter tidligere. Rommet jeg hadde kommet inn i var ganske mørkt å trist, men jeg kunne kjenne at spenningen steg inne i kroppen da en nydelig jente i midten av tretti-årene kom inn gjennom en annen dør, kun ikledd lange støvletter. Støvlettene var så lange at de nesten berørte fitteleppene hennes når hun kom gyngende mot meg i en sakte.. sensuell gange.., og jeg kunne skimte at kanten på støvlettene hadde fått en våt hinne etter kåtsaftene hennes. Selv på avstand kunne jeg se hvordan fitteleppene hadde svulmet opp, og til og med klitorisen hadde krøpet frem fra hudfoldene slik at jeg så vidt kunne skimte den rosa lille erten hennes… rett under ett nybarbert venusberg som også hadde fått litt ekstra blod… nesten som ei god gammeldags bollefitte…

Det var vanskelig å anslå hvilket land denne skjønnheten kom fra, men det spilte ikke så mye rolle for meg. I løpet av noen sekunder hadde hun kommet helt frem til meg, og startet med å ta av meg skjorta. Jeg er klar over at jeg er muskuløs, og kunne nesten høre på pusten hennes at hun ble ennå mer opphisset etter hvert som hun blottla mer og mer av kroppen min. Jeg kjente den våte tungespissen hennes smake seg nedover ryggen .. og kunne ikke helt skjønne hva jeg nå var med på. Det skulle vise seg at kinarestauranten egentlig var ett skalkeskjul for en sex-klubb for enslige.. som aldri hadde markedsført seg selv. Det var ett par stykker som hadde startet klubben, som etter hvert hadde fått ca. 80 aktive deltakere. ..og noen av de var der denne søndagen.

.. Selve klubben holdt til ennå lenger inn i kjelleren, men det var ingen som kom inn i de lokalene med klærne på. Det var ingen sex-press i klubben, det var alltid lov å si nei til noen, men det var vanlig at de som hadde lyst på hverandre faktisk gjorde det i offentlighet… og ikke i skjul for de andre. Dette var utgangspunktet for klubben, ingen klær, mye kåthet, alltid noen som knuller eller slikker hverandre.. og ingen skyhøye medlemsavgifter. Eneste kravet til medlemskap… man må være singel, man må være mellom 25 og 45 år, og hver og en av medlemmene må i løpet av ett år handle/kjøpe mat og/eller drikkevarer i restauranten for minimum kr. 5000,-. .. og det var jo ikke mer enn 400,- i måneden.. noe jeg allerede hadde i forbruk på det stedet…..

.. Kliss naken, med støvlett-dama gående ved siden av meg entrer jeg det indre rommet. Det var ca. 15 av medlemmene som var der i dag, hvorav 11 kvinner. Det var tydelig at kvinnene satte pris på ett nytt mannlig medlem, fordi det tok ikke lange stunden før det stod tre nakne og deilige kvinner rundt meg. Kvinnen med støvlettene het faktisk Andrine, og var belgisk student på Universitetet i Oslo. Hun hadde blitt introdusert til klubben ett halvår tidligere, og pleide å reise ut hit hver fredag ettermiddag for å tilbringe helgen sammen med andre mennesker som er like avhengig av kukk som henne selv. Jeg kunne kjenne hvordan Andrine ønsket å beholde ”plassen sin”.. som en slags innvier av ett nytt medlem. Hånden hennes strøk meg varsomt over kukken, tok noen små… men lange runketak, samtidig som jeg kjente hvordan den andre hånden hennes strøk meg over rumpa i stadige sirkler.

Nesten før jeg hadde klart å svelge alle inntrykkene kjente jeg ett par varme og våte lepper som la seg rundt kukken min, og sakte med sikkert skled de nedover stammen.. Andrine hadde satt seg på huk, og mens alle jentene kikket ned på kukken min så vi hvordan leppene hennes skled inn og ut på kukken min for å gjøre den klar til jentetreffet…

Jeg lukket øynene. For en nytelse…. Andrine hadde endelig forlatt kukken min.. og den hadde nå lagt seg til ro på magen min. den så ut som en knakkpølse som hadde ligget for lenge i pølsevannet… litt oppblåst… og relativt slapp… Tre ganger hadde den fyrt av.. to ganger langt inne i Andrine, en gang i munnen hennes. Andrine var som en halvtam tispe i løpetiden… på jakt etter den ultimate orgasmen. Hun benyttet seg av alle triks, jeg knullet henne forfra, bakfra, fra siden .. liggende, stående, over en sofa… hele tiden bivånet av de som ikke selv var i ferd med å innhente de deilige kriblingene…..

Jeg hadde nesten sovnet då jeg kjente en het pust i øret. Ett par tenner tok tak rundt øreflippen min, og jeg kunne kjenne en nydelig parfyme som snek seg inn gjennom neseborene…
.. en ukjent hånd fulgte konturene av låret mitt og jeg kjente at det rykket til i lysken idet hånden passerte. Uten mer nøling la den seg på kukken, og strøk den varsomt frem og tilbake uten å gjøre noe forsøk på å holde rundt den. Jeg kunne kjenne hvordan hun strøk .. frem og tilbake… med ett varsomt…. men bestemt trykk klarte hun atter en gang å gå liv i’n…

Jeg åpnet øynene og snudde meg til siden der jeg nå visste at jeg ville finne en kåt kvinne. Sjokket var ikke rent lite da jeg kikket inn i øynene på en gammel flamme, en kvinne jeg har tenkt mye på de siste par årene. Lise var ei jente som var den direkte årsaken til at jeg meldte meg inn i Arbeiderpartiet for noen år siden. Jeg klarte dessverre ikke å komme meg i buksene hennes den gangen, og selv etter mange forsøk på å melde meg ut av AP er jeg fortsatt medlem der… Lise kikket på meg under sine lange øyevipper. Kroppen hennes var fast og fin, selv etter to barnefødsler. Hun hadde nettopp passert 42, og akkurat opplevd at hennes mann hadde forlatt henne og flyttet inn på hybelen til sin økonomiassistent. Hun var bare 34 år, men også Lise måtte innrømme at det var ei flott jente, ei jente hun godt kunne
tenkt seg å elske med selv….

.. brystene til Lise var nok fikset på underveis, men det var utrolig opphissende å ta de to små vortene i mellom mine lepper, og små-rulle de mellom tennene uten å bite hardt. Selve brystene var harde og deilige, og stod opp fra kroppen som fine halvmåner.. uten antydning til skille fra solen. Jeg lot hånden følge kroppens naturlige kurver.. og havnet tilslutt på hoftekammen. Herfra var det bare noen centimeter inn til den deilige honning-tunnelen .. der livets vann blir servert i form av kvinnelig nektar og nydelig duft.. Det er så deilig å kjenne lukten av kåte kvinner, lukten av sekreter som kommer sildrende ned og ut av en skjede som bare lengter etter å knipe seg fast rundt en hamrende.. hard kukkestav…. en kukkestav som skal pløye seg frem og tilbake i landskapet, som skal ommøblere på sanse-sensorer og nervetråder…

Jeg ser på bevegelsene hennes at hun gjerne vil kjenne fingrene mine nærmere sentrum av sanseapparatet sitt. Hånden hennes har nå tatt tak rundt hele kukken, og runker den varsomt frem og tilbake for å holde den stiv. Jeg klarer ikke å styre meg, men snur meg rundt slik at vi ligger andføttes. Hodet mitt befinner seg rett over knullegrotten hennes, og med en ekstra innånding av livnærende luft blandet med kåtlukt dukker jeg ned mellom de vidåpne beina hennes, og plasserer tungespissen rett på knotten. Hun rykker til, men har allerede klart å ake seg innunder beina mine. Jeg kjenner nå hvordan leppene hennes smyger seg rundt kukken min, og hvordan tungen hennes polerer hodet langt inne i munnhulen. Jeg løfter hodet og spisser tunga det jeg klarer. Så setter jeg fart.. og pløyer inn i åpningen med tunga først… så langt jeg kommer inn i varmen og fuktigheten. Lise var så kåt at det rant små elver ned på gulvet mellom beina hennes. Musklene i skjedeveggen hardde startet sine krampetrekninger, og jeg kjente hvordan tunga mi ble sugd innover i hulen… kukken er også så stor som det var mulig å få den… den struttet av kraft og energi. ..med ett sukk ruller Lise seg rundt, og stiller seg på alle fire. Andrine har kommet tilbake igjen, og legger seg nå rett foran Lise, på ryggen og med knærne brettet langt ut til siden. Jeg ser hvordan de ytre fitteleppene hennes har kurvet seg.. fulle av blod og våte av kåtsafter. Det drypper hele tiden ned på teppet, og intensiveres også i det jeg ser Lise senke hodet sitt ned mot det deilige kukke-huset til Andrine…

.. jeg spenner musklene i rumpa, holder tak rundt hoftene til Lise og dytter kølla helt til bunns. Jeg kjenner at jeg møter en myk vegg helt innerst, og opplever plutselig ett vakuum som gjør det helt umulig å dra den ut igjen. Hele kjøtt-kanalen er blitt levende, og samtidig som orgasmen rister hele kroppen til Lise klarer hun å melke meg med en slik intensitet at jeg tilslutt bare må åpne kranene, og høytrykk-spyler hennes indre arealer med tall-løse og pulserende sprut. Jeg må holde meg fast i hoftene mens trykkbølgene er som verst, og når ting endelig har roet seg litt ned blir jeg skjøvet vekk av Andrine som vil smake på kjønnsblandingen som pulserer ut av grotten til Lise. Lise knekker ennå mer i hoftene, og jeg sitter helt paralysert mens jeg ser på at fitta hennes henter mer og mer av de indre innsjøene, og plasker de ut over ansiktet til Andrine som blir helt våt. Fingeren min får plass mellom beina til Andrine, og ved hjelp av to fingre rundt klitten hennes klarer jeg å rulle henne frem til en egen orgasme som alle i rommet må høre. Andrine skriker til…., og står bare å småjukker seg inn på mine to fingre mens orgasmen sentrerer alle bevegelser ut fra knutepunktet mellom beina. En utrolig opplevelse er det å se hvordan to spreke damer klarer å hengi seg så til de grader til de nytelser det faktisk er… når man oppnår multiorgasmer sammen med noen man føler seg tiltrukket av og føler seg vel med…..

.. så nå vet jeg sannheten… Kinarestauranter er ikke det samme etter denne opplevelsen. Jeg og Lise ble faste knulle-kompiser etter dette, og har nok med å tilfredstille hverandres hunger etter lystopplevelser. Det klarer vi fortsatt, og opplevelsene blir bare bedre og bedre. Noen ganger har vi også invitert med oss Andrine, noe alle tre setter veldig stor pris på. Det eneste vi aldri går glipp av er den første mandagen i måneden, da er det ”kinesisk aften”.

… vår-ruller har fått en annen betydning for meg etter dette…..

Legg igjen en kommentar