Kink party

Denne novellen er vist 43048 ganger.

Skrevet av: BenoniRosa

«Æ lika det best når du adlyde og e flink, æ e ikke så glad i protesta. Spesielt nu når vi e hos fremmedfolk» Det kiler i magen mens du instruerer meg fra førersetet i bilen. Blikket ditt er ikke til å ta feil av, det lekne glimtet er langt der bake, men du mener alvor. Du ber meg åpne vesken din som jeg sitter med på fanget, og lener deg over for å fiske noe fram. Du roter litt rundt, og holder opp et stykke lær. Et halsbånd med en reim. Et hundehalsbånd. «Dette e så du ikke ska gløm kem du e, di tøs», sier du alvorlig, mens jeg bøyer nakken så du kommer til for å stramme det. Jeg har aldri gått med halsbånd før og får stammet fram et «t-takk», mens sommerfuglene tydeligvis har funnet verdens feteste blomst og holder fest i magen min.

Jeg stiller meg bak deg på på trappen idet du ringer på. Ikke at jeg har noe valg, du holder et godt tak i lærreima og leder meg som en hund. Jeg skjelver lett, og ser at du også er litt kortpustet der du står, mens skritt nærmer seg innenfra. Et smilende og sjarmerende par åpner døren. De er i midten av tredveårene, og ser ut til å være i normalt god form. Ut fra profilen på datingsiden er hun den dominante i forholdet, men de bytter litt på det. Begge er kledd i hverdagsklær, akkurat som oss. Det eneste som tyder på at dette ikke bare er et vanlig kaffebesøk er halsbåndet og reima mi. Samt at jeg er kommandert ned i knestående for å hilse på vertene våre. Jeg setter meg på kne som jeg får beskjed om, og slår øynene ned slik jeg har lært.

Dette er første gangen vi møter et annet par på denne måten. Via vår felles datingprofil har du ordnet alt, jeg har bare blitt spurt om eventuelle grenser og ønsker. Jeg har aldri truffet disse menneskene, og vet ikke engang hva de heter. Den eneste beskjeden jeg har fått er at jeg skal lyde kommando fra alle i kveld. Det er definitivt en del av spenningen. Nå sitter jeg altså på kne på et hardt flisgulv i en entré hos vilt fremmede mennesker, med nedslåtte øyne og hundehalsbånd, mens jeg knapt får puste av kåtskap og nervøsitet, og venter på kommando.

Du håndhilser på vertene våre, men ingen presenterer seg ved navn. «Ikke vær uhøflig nu, hils på vertan vårres. Kyss føttern til vertinna!» Du rykker litt i halsbåndet, og jeg kryper frem til vertinnen og kysser begge føttene hennes. «Også verten!» kommanderer du. «Han foretrekker faktisk å bli hilst i skrittet, som en ordentlig hund» kvitrer vertinnen og humrer litt. «Gjør som du får beskjed om, kyss verten din i skrittet, ikke slutt før du får beskjed!» Jeg setter meg på kne, går bort til verten og legger ansiktet mot skrittet hans. Jeg kjenner bulen gjennom buksa, og begynner å kysse den mens jeg kjenner en lett hånd i nakken.» Faen for ei tøs du har, bruker han alltid å kysse fremmede mennesker han møter i skrittet?» ler vertinnen. «Haha, han e uforbederlig kuksugen ihvertfall, bare se kordan han tar før sæ!» svarer du og napper litt i halsbåndet. Jeg er sprutrød i ansiktet der jeg sitter, men tør ikke annet en å fortsette. Jeg kjenner at bulen blir hardere mot leppene mine, og kåtskapen overkommer skammen.

Jeg får beskjed om å reise meg, og sammen går vi inn i stua. De har forberedt et lett kveldsmåltid, og det er dekket på stuebordet. Instinktivt iler verten og jeg til og drar ut stolene for dominaene våre. «Vi har diskutert litt og funnet ut at dere ikke trenger klær for å spise…». Vertinnen gliser mens hun forklarer at vi skal kle av hverandre. Jeg begynner med skjorten til verten, knepper den opp og han vrenger den av seg, så fortsetter jeg med beltespennen, og drar ned buksa hans. Han har en imponerende bul i boxeren. Så er det min tur, og verten gir meg samme behandling. Tilslutt står vi i bare boxeren foran dere, lett rødmende med nedslåtte øyne. Du kommanderer meg igjen ned på kne, og jeg setter meg ned med ansiktet i høyde med vertens bulende boxer. «Gleda du dæ til å endelig få se en anna manns kuk på nært hold?» spør du smilende. Jeg nikker forsiktig. «Di jævla tøs» fnyser du med dårlig skjult skadefryd, og ber meg trekke ned boxeren til verten. Jeg tar tak i linningen og trekker den sakte ned. Hjertet mitt hamrer i tinningen idet kuken hans spretter opp og vipper mot meg. «Kyss den!» kommer det hardt fra vertinnen. Jeg lener meg fram og kjenner varmen fra kukhodet mot leppene mine, jeg kysser den nedover langs skaftet og tilbake mot hodet igjen. «Det ser ut som du lika dette! Ikke bli for engasjert, vi ska spis mat først, så kan du få spis kuk etterpå.» Jeg får beskjed om å kle av meg boxeren, og jeg og verten blir kommandert til å sette oss ved bordet.

Etter et hyggelig måltid med prat om løst og fast, forflytter vi oss til soverommet. Jeg og verten får beskjed om å sette oss på kne mot hverandre i dobbeltsengen og ronke hverandre sakte, mens du og vertinnen hjelper hverandre av med klærne, og så på med hver deres strap-on. Jeg hører at verten blir tungpustet, og han ber med øynene om at jeg må være forsiktig, han er tett ved å komme. Som den solidariske slaven jeg er, slutter jeg å bevege hånden og løsner litt på grepet uten å slippe kuken hans. Jeg får et kontant og overraskende rapp på rumpa, det svir skikkelig! «Fikk du beskjed om å slutt?» bjeffer du til meg med pisken i hånden. «Unnskyld» hvisker jeg, og fortsetter å runke den fremmede kuken. Både jeg og verten skjelver av kåtskap og er fryktelig nært ved å komme, men ingen av oss tør stoppe, eller en gang roe ned tempoet. Jeg hiver etter pusten idet vi endelig blir kommandert til å presentere rumpene våre. Kuken min rykker rytmisk mens jeg lener meg framover og bruker kroppsspråket for å tigge om å bli pult. Du og vertinnen ser utrolig deilige ut der dere står, nakne, begge med en pisk i hånden og med hver deres strap-on som vipper opp og ned når dere beveger dere. Jeg og verten kneler ved siden av hverandre i sengen, med hodet hver vår vei, slik at vi skal få god utsikt til at den andre blir pult. Du kommer opp i sengen og tar plass bak verten, og jeg kjenner at vertinnen gjør det samme med meg. Jeg lukker øynene og strekker rumpa forventningsfullt bakover, men får et rapp over ryggen med pisken din. «Æ vil at du ska se på mens æ pule et ordentlig mannfolk, vænnen» sier du smilende, med honning og kåtskap i stemmen. Jeg føler meg ydmyket og liten, men kuken er steinhard, idet dere sakte trenger inn i hver deres tøs.

Jeg og verten stønner i takt, mens dere puler oss, vekselvis sakte og ømt, vekselvis hardt og brutalt. Følelsen av underkastelse er total når dere gir oss små rapp med pisken eller kommer med kommentarer om hvor horete vi er, og hvem som har størst kuk i dette forholdet.

«Nu e det vel på tide at guttan ordne sæ sjøl, trur du ikke?» Vertinnen stønner bekreftende, tydeligvis veldig opphisset av situasjonen, før hun sakte drar dildoen ut av meg og legger seg på sengen. Dere kler av dere strap-on harnessene og vi blir kommandert tilbake i kneleposisjon foran hverandre, så nært at kukene nesten berører. Vertinnen legger seg tilrette på rygg, og du sitter på kne mellom de skrevende bena hennes, mens hun instruerer oss. «Det er på tide med en konkurranse, og vinneren får en hyggelig overraskelse. Taperen blir nok ikke like fornøyd.» Vertinnen gliser skjelmsk, «dere skal runke hverandre slik dere sitter nå, helt inntil hverandre, uten å ta blikket fra oss et sekund. Den som holder lengst uten å komme har vunnet. Forstått?» Jeg og verten mumler bekreftende mellom de korte åndedragene, og begge legger hånden rundt kuken til den andre og begynner å dra.

Du lener deg over vertinnen og kysser henne dypt på munnen, fortsetter å kysse henne over kinnet, og lar tungen din løpe over øret og ned halsen. Du fortsetter småkyssende nedover, og legger munnen over den ene brystvorten. Vertinnen stønner og spenner kroppen idet du biter henne lett, før du fortsetter din ferd nedover magen hennes. Jeg kjenner at jeg holder på å eksplodere allerede, og prøver å tenke på isfjell mens du stanser ved musa til vertinnen. Ansiktet ditt er bare en centimeter fra sprekka hennes, og hun kan kjenne den varme pusten din. Hun greier ikke å vente lenger, og legger en hånd i nakken din, og presser underlivet sitt opp i ansiktet ditt. Hun er søkkvåt, og du lar tunga leke i lange drag oppover fitta hennes. Ryggen til vertinnen står som en bue opp fra sengen når du finner klitten hennes, hun vrir seg og er tydeligvis allerede svært nær. I det samme kjenner jeg at grepet om kuken min løsner, og jeg hører et brøl fra verten idet han spruter oppover magen og kuken min. Synet av vertinnen som tvinger ansiktet ditt mot fitta si ble for mye for verten. Han kommer og kommer med en vanvittig, pulserende ladning, og jeg blir våt helt fra skjegget til ballene. Det var ikke et sekund for tidlig, jeg har sammentrekninger i underlivet, men tipper ikke over kanten enda. Du fortsetter å slikke vertinnen, som har blitt ekstra opphisset av å se mannen sin sprute meg ned, og hun kommer med et vanvittig brøl mens hun legger lårene rundt nakken din så du holder på å drukne i den søkkvåte musa hennes.

Etter et minutts stillhet, bare brutt av anpusten kåtskap og stønn fra etterdønningene til de som nettop har kommet, blir jeg kommandert ned på rygg av vertinnen. Du legger det glinsende våte ansiktet ditt inntil øret mitt og hvisker «flink gutt», før du slenger det ene benet over, og uten videre seremoni setter deg ned med hele din tyngde. Nesen min presser mot rumpehullet ditt, og tunga mi finner fort fram til klitten din. Jeg hører at verten får kjeft av vertinnen, men lårene dine presser mot ørene mine og pakker verden inn i bomull. Det er kun underlivet ditt som eksisterer. Underlivet ditt, kåtskapen min og lungene mine som etterhvert skriker etter luft.

Jeg kjenner vertens tunge mot bryskassen. Han jobber seg nedover kroppen min, tydeligvis igang med å rydde opp i griseriet sitt. Du rir ansiktet mitt hardere og hardere, og jeg kjenner at det rykker i lårene dine hver gang  tunga mi glir over klitten din. Verten har akkurat fått med seg siste rest fra pungen min, og jeg kjenner den varme munnen hans omslutte den knallharde og verkende kuken. Bristepunktet er nær, og idet du letter litt på deg så jeg får dratt inn litt luft, rekker jeg å rope ut et spørsmål om å få komme. «Du våga ikke å kom før mæ, di jævla tøs!» hikster du, og jeg kjenner at du også er nær. Jeg lar tunga løpe som besatt, mens lungene brenner i brystkassen. Du klemmer lårene hardere mot hodet mitt og stivner plutselig til, jeg hører du hikster og roper herregud! Jeg ser stjerner mens jeg spruter og spruter en kjempeladning inn i vertens munn, som fortsetter å suge helt til jeg er tom. Det svartner for øynene mine, idet du rister de siste bølgene av orgasmen gjennom kroppen din og ned på ansiktet mitt.

Vi ligger i en dunge på sengen, gispende etter luft. Vertinnen bryter stillheten: «Er dere ledige neste helg?»