Kjappis i det grønne

Denne novellen er vist 8886 ganger.

Jeg liker å plukke multer, derfor var jeg ute denne vakre høstdagen. Kona var mer sånn tyttebær og blåbærhenter, men multer gikk så fort å hente og dessuten var de dyrere så det passet meg bra.

Mens jeg gikk der på skogsstien på vei mot de gullkledte myrer, hørte jeg noen umiskjennelige lyder inne i skogen. Jeg spisset ørene. Vanligvis er jeg ingen kikker, men det stakk litt i meg av både nysgjerrighet og av å se etter for å forvisse meg om at det ikke var noe skummelt i gjære. Jeg mener, det KUNNE jo være noe ufrivillig også, ikke sant? Noe skummelt som lusket i buskene. Jeg listet meg gjennom skogen og kikket mellom noen busker, og fant fort ut at det slett ikke var ufrivillig, dette nei!

De var godt oppe i åra, faktisk eldre enn meg (og jeg er i de midterste førti!) de to som drev på. Derfor ble jeg så jævlig overrasket, pluss at jeg faktisk ble litt glad. Sånne ting som å pjuske i skogen var visst bare forbeholdt unge, kåte mennesker. I alle fall i følge blader og filmer, men her var et godt voksent par i sexlek i det grønne.

Jeg ble stående i buskene med bærspannet i den ene hånden mens jeg holdt grenene så vidt til side med den andre, mens jeg stirret på at kjerringa sto med ryggen inntil et digert tre, med buksa på knærne og kaillens tunge dypt begravd mellom lårene som ikke klarte å sprike så mye på grunn av at buksa strammet rundt knærne. Kaillen sto på knær i lyngen og hadde den ene hånda presset mellom lårene til kjerringa si, mens han jobbet med å finne fram med tunga, noe han tydeligvis lyktes med for hun så ut som hun nøt lidderlig mye der hun sto.

Jeg hadde tydeligvis ankommet like etter at de hadde begynt. Kaillen hadde i alle fall ikke blitt sugd enda, for da han reiste seg opp, heiste kjerringa opp buksene og gikk selv med på knær foran ham. Han hadde en grov pikk som så lilla ut, i alle fall fra der jeg sto. Og da jeg fikk se kjerringa suge kaillen sin i profil, begynte det å røre seg i buksene mine! Bærspannet måtte jeg sette pent fra meg, for andre ting skulle plukkes frem.

Hun var grundig, kjerringa. Lukket munnen og tok hele stasen i munnen, og skaftet glinset fuktig da hun trakk munnen tilbake og lukket hånden rundt for å runke litt mens hun så opp på ham og smilte. Det stakk av lykke i brystet på meg da jeg så hvor forelska det eldre paret var! Og midt i det lykkelige stikket sto jeg der og runket i buskene. Jepp, det var det jeg gjorde. Stiverten lå klar i neven og skinnet dro jeg som på instinkt mens jeg stirret på den sugende kjerringa (som ikke var mer enn kanskje femti år?)

Da hun reiste seg og snudde rumpa til kaillen sin, kunne jeg ha jublet. Selvfølgelig var det bakfra i skogen, hva ellers? Hun dro ned buksene til knærne igjen og støttet seg til trestammen med rumpa mot kaillen, som sto med raperen i neven og viftet så det glinset i det blanke hodet som ikke var plaget av forhud akkurat nå. Med en neve dro han den ene skinken til kjerringa litt til siden, og fikk hjelp av henne på den andre skinken. Det var såpass at jeg fikk et glimt av ei hårete, mørk ei før han trengte inn så jeg hørte kjerringa stønne helt hit til buskene jeg sto og lusket i. Dette fikk meg til å dra skinnet litt fortere. Da buksene til kaillen gled litt ned i kampens hete, så jeg at rumpa hans fikk innhule skinker for hver gang han trengte inn i kjerringa si.

Det begynte å gå hetere for seg der borte. Selv var jeg så opptatt av å se på dem at jeg ikke tenkte over mine egne lyster, ikke før det begynte å bygge seg opp, men jeg holdt igjen. Jeg ville se om kjerringa kom. Kanskje komme samtidig med henne. Hun begynte i alle fall å stønne høyere, og kaillen holdt hardt i hoftene hennes da hun jamret og lente panna mot hendene som hun støttet seg til trestammen med. Av klynkene og stønnene var det tydelig å skjønne at hun hadde orgasme, noe som fikk meg til å sprute der og da! Sæden rant ned fra bladene den hadde truffet mens jeg runket meg tom. Jeg brydde meg ikke om å vente på kaillen, han kom allikevel han. Men jeg rakk å få opp buksene før han hoiet i fistel og kom, han også.

Kjapt plukket jeg opp bærspannet og kom meg tilbake til skogsstien igjen. Ville ikke ødelegge hyrdestunden deres med å la dem vite at de hadde hatt tilskuer. Dette var min første kjappis i det grønne. Kanskje jeg skulle lokke med meg kona mi på bærtur i morra?

Legg igjen en kommentar