Kjerringa mi

Denne novellen er vist 8640 ganger.

Kjerringa mi er ei flott berte. Det syns jeg fremdeles, selv om vi har vært gift i mange hundre år. Det kjennes i alle fall ut som om det er så lenge, av og til.
Hun er litt kortvokst, og kanskje lite granne lubben. Strekkmerkene på magen og på lårene har hun etter de tre ungene våre, som selv er voksne nå. Brystene er litt slappere enn de var da vi var nygifte, men de duger ennå. Faktisk er de ganske pene etter å ha gjennomgått tre amminger, og fremdeles deilige å klemme på. Og det lille belegget rundt magen hennes som hun alltid klager over hvis vi ser noen snertne berter på fjernsynet, det hører liksom hjemme der. Er en del av henne, slik som strekkmerkene og jeg ville aldri hatt henne annerledes. Hun har forandret seg slik gjennom ekteskapet vårt, forandret seg sammen med meg og jeg har elsket henne hele tiden. Min kvinne. Kjerringa mi. Klart at jeg nyter synet av pene jenter når vi går i byen, men jeg viser henne aldri at jeg kikker på dem. Jeg unnlater også å nevne at jeg merker godt når hun kikker på andre mannfolk, selv om hun forsøker å skjule det. Men det gjør meg ikke noe, vi kikker jo, begge to.
En gang snakket hun om å ta en ansiktsløftning. Vi hadde hatt lite sex i den tiden, så jeg tror at hun følte jeg hadde mistet interessen for henne. Jeg så på henne. Virkelig så. Gransket de små, fine smilerynkene rundt øynene, de lange rynkene rundt munnen som kom av at hun smilte så ofte. De bittesmå rynkene rundt leppene, de kom kanskje av de gangene hun hadde vært snurt på meg og snurpet munnen litt sammen. Jeg smilte svakt, så på halsen hennes, den lille posen under haka som visstnok er uunngåelig for kvinner oppe i åra. Halsen hadde også rynker og mens jeg satt og stirret på henne, kjente jeg kjærlighet og lyst vokse i meg. Og noe annet vokse i buksa. Jeg gikk bort til henne, kledde av henne, løftet henne opp og bar henne inn på soverommet. Der bandt jeg henne fast i senga og slikket henne fra ansiktet, ned til brystene, nedover magen og til venusberget, hvor jeg tok meg en svingom til musa før jeg dro ned det ene benet, tok hver tå i munnen, slikket meg opp og dro ned det andre benet hvor jeg gjorde det samme. Så dro jeg opp til musa hennes og boret ansiktet inn i foldene. Jeg slikket henne til orgasme og tok henne hardt og lenge etterpå. Et hesblesende nummer, sikkert for voldsomt for enkelte på vår alder, men det dreit vi i. Siden den gangen har hun ikke nevnt ansiktsløftning, for jeg har vært veldig påpasselig med å la henne forstå at jeg begjærer henne slik hun er.
Det beste jeg vet, er å elske med henne. Og det nest beste jeg vet, er å fantasere om at jeg gjør det. Å se for meg de forskjellige, deilige kroppsdelene hennes mens jeg er på jobb, og tenke på hva jeg liker å gjøre med henne.
Jeg liker å kjæle med brystene hennes. De har forresten strekkmerker, de også. Fine, tynne marmoreringer, hvite streker på huden hennes. Puppene er såpass store at jeg ikke klarer å ta et helt bryst i hånden, det blir mye bryst utafor da. De er litt tunge, med store brystvorter som stivner ivrig som harde knopper i håndflatene mine når jeg legger hendene rundt og masserer. Først lett, så litt hardere og jeg vet at hun under denne behandlingen kommer til å bli våt. Allerede nå. Da jeg klyper brystvortene mellom fingrene, griper hun etter pikken min og – halleluja – finner den. Hun er god til å runke, kjerringa mi. Drar’n med lange, seige tak mens hun klemmer godt rundt. Jeg tar en brystvorte i munnen og kjenner når jeg drar tunga over at vorta spretter sprekt tilbake i stående stilling. En erigert brystvorte, som sitrer under tunga mi. Jeg kjenner det ikke, men vet det for kjerringa mi har fortalt det. Jeg liker å kjæle med brystene hennes. Liker å stå overskrevs over henne, legge pikken mellom brystene hennes, klemme dem sammen og jukke mens hun skraper neglene mot rumpeballene mine. Da får jeg gåsehud nedover lårene.
Munnen hennes er helt herlig. Det virker som om hun har vakuum i hodet… sorry, i munnen, for hun er så sabla god til å suge. De påstår at fagfolk er fagfolk, men jeg sverger på at kjerringa mi kan danke ut enhver prostituert på det området! Hun klarer å svelge meg helt til rota, og av og til mistenker jeg henne for å klare å svelge pungen samtidig, hvis hun hadde prøvd. Men hun tar altså hele Bamsefar i munnen, og klør den hårete pungen min med lange negler mens hun suger opp og ned, opp og ned. Hver gang pikken min er nesten ute av munnen hennes, ser jeg at den glinser av fuktighet, før hun gaper over og tar’n i den myke munnen sin igjen. Det er så himla godt at jeg ikke klarer la være å vri meg under henne.
Det eneste jeg savner litt, er å sprute i munnen hennes. Hun liker ikke å få sæd i munnen, skjønner du. Men de gangene hun har bestemt seg for å suge meg opp til toppen, da løser hun det bra. Hun suger meg til den første sædskvetten tyter ut, så slipper hun taket med munnen og runker meg hardt og fort. Hun har forhuden i den runkende hånden og lar den gli over hodet, slik at hun runker hodet mens sæden kommer tytende ut mellom fingrene hennes. Det er skikkelig godt, og erstatter savnet med å sprute i munnen. Jeg ville aldri tvinge henne til å gjøre noe hun ikke liker. Det er en av grunnreglene våre i senga. Alt vi gjør skal være godt for begge.
Jeg er ingen sylfide lenger, jeg heller. Alderstillegget har nok lagt seg rundt magan og spensten er kanskje ikke den samme. Sannelig så jeg et par grå hår blant kjønnshårene her om dagen, men jeg bryr meg ikke om å forsøke å stoppe tiden. Kjerringa mi elsker meg slik jeg er, og vi har det så bra, så.
Ja, det var den suginga, da. Av og til holder hun rundt pikken med en hånd mens hun masserer steinene mine med den andre. Bare pikkhodet er gjemt i munnen hennes, hvor hun lager et lite, sugende vakuum mens tunga hennes virvler rundt og rundt det blanke, glatte hodet mitt. Herlig. Så glir hun litt opp og slipper nesten hodet med munnen, mens hånden følger med opp, før hun synker ned og dytter hånden ned til roten. Så suger hun opp igjen og hånden følger etter. Hun runker meg med andre ord både med hånden og munnen. Leppene er så sabla myke, det kjennes godt når hun med trutmunn legger dem rundt tuppen, det lille øyet, og kysser det. Gang på gang. Det er en helt eiendommelig følelse. Og hvis jeg har lyst til å smake mus mens hun suger, ja da snur hun seg villig vekk og plasserer et kne på hver side av hodet mitt, skrever godt og suger i vei på pikken min.
Musa til kjerringa mi, den er virkelig flott og ville nok gjort ethvert mannfolk som er glad i mus, stormkåt. Hun har åpen løsning! Kjønnsleppene hennes er ikke stramme, men slappe og ligger ikke inntil slik som de liksom skal, pluss at skamleppene er litt store. Når hun står helt naken foran meg og sprer bena litt, kan jeg se kjønnsleppene henge litt ned og skamleppene titte ut. Det er ikke snakk om no’ mye, men det er nok til at hun skiller seg ut fra andre mus. Jeg elsker den musa. Og klitorisen hennes er litt større enn vanlig. Ei spesiell mus, altså, musa til kjerringa mi. Ganske langstrakt også, i forhold til de dåsene vi har sett på de grisefilmene vi har. Akkurat som om spalten går litt lenger opp på venusberget enn vanlig, og åpningen er litt lenger bak enn vanlig. Den lange forhøyningen som ligger midt mellom kjønnsleppene, som blir litt høyere på slutten og som omkranser klitoris, den virker veldig lang. Ja, kvinnfolk er forskjellige, og jeg liker det jeg har.
Før pleide hun å bli så kåt at hvis hun sto, rant saftene ut av henne og ble hengende i kjønnshårene som små perler før de dryppet ned på gulvet. Det var herlig å se på. Nå er det ikke noe hår der som saftene kan feste seg i, for kjerringa mi har fått sansen for å barbere dåsa. Hun har alltid brukt krem for å få vekk bikinilinja, og litt hårvekst oppe i lysken, mellom bena. Men en gang hun satt slik og skrevde, med musa og kjønnshårene innrammet av hvit krem, så ringte telefonen og hun ble nødt til å reise seg for å svare, siden jeg ikke var hjemme. Hun ble stående med kremen i lysken inntil kjønnsleppene når hun sto og snakket i telefonen, og da hun skulle fjerne kremen etterpå, var kjønnsleppene dekket av krem, de også. Dermed endte hun opp med en hårløs mus med krus bare på venusberget. Jeg likte det, jeg, for det kilte ikke så jævlig når jeg slikket henne da. Og da hun så seg selv med et lite lommespeil, smilte hun glad og syntes det var pent. Virket liksom renere, som hun sa selv. Siden da har hun altså fjernet hårene over alt rundt musa – utenom på venusberget. Hun føler at det ville blitt litt for ekstremt, og jeg syns at hun skal få bestemme selv.
Når hun står sånn overskrevs over ansiktet mitt og senker musa ned mot den ventende tunga mi, da får jeg vann i munnen. Hun smaker så godt. Jeg kjenner hver lille kjøttfold, hver lille rynke i den dåsa. Kunne plukket den ut blant en million andre dåser.
Jeg tar forsiktig tak i kjønnsleppene mellom tommel- og pekefingre, strekker dem litt ut og kjenner kåtheten knytte seg i magen ved synet av den smilende dåsa. Og hvis jeg legger en finger på hver side av klitorisen hennes, presser litt inn og litt opp, veldig forsiktig, da kommer den enda mer ut. Titter ut, fristende, knallhard og blank. Hvis jeg legger en godt fuktig tungespiss oppå og slikker varsomt og lett, da merker jeg at saftene pipler ut av henne mens hun stønner og setter knærne litt lenger unna hodet mitt slik at hun skrever mer og kommer lenger ned til munnen min. Da gjør jeg slik som henne, kysser lett med myke lepper som jeg legger rundt klitorisen. Suger litt, drar leppene til meg og lager en søt, liten kysselyd, gang på gang, masse små kyss over den deilige, lille tappen før tunga dirrer fort og lett over igjen.
Kjerringa mi liker å bli slikket. Da kommer hun ganske fort, men så har hun vært flink til å fortelle meg hva som er godt og hva som ikke er det. Å bli slikket når jeg er ubarbert, det er ikke godt. Det stikker. Er sikkert de som liker det også, men ikke kjerringa mi. Som å ha et piggsvin i høna, sa hun en gang og lo. Dagen etter var jeg nybarbert og vi hadde et skikkelig deilig nummer.
Hvis jeg merker at hun er på vei til å komme når hun står sånn overskrevs over ansiktet mitt, da blir jeg ivrigere. Av og til stapper jeg to fingre inn i den våte åpningen. Ikke for å tette lekkasjen, men for å pumpe henne fram til orgasme mens jeg slikker og slikker, helt til hun rister ukontrollert og mister kraften i bena, slik at hun legger seg oppå meg med all sin tyngde. Da kan det være vanskelig å puste av og til, halvkvalt av fitte, men jeg lever nå enda. Andre ganger når vi ligger slik og hun begynner å nærme seg toppen, da stapper jeg en finger såvidt inni baken hennes. Bare det første leddet, men det virker tydeligvis på kjerringa mi.
Jeg trodde jeg kjente henne. Allikevel, etter mange års ekteskap oppdaget jeg en ny side ved henne. Jeg merket det en gang hun sto på alle fire og ventet med våt mus og deilige, myke, åpne lepper – både foran og bak. Jeg hadde en ivrig Bamsefar I Lia i hånden, og gned den opp og ned over det våte kjønnet hennes, gled opp til skjeden og forbi. Tok med meg en ladning safter opp til rumpehullet, hvor jeg begynte å gni pikkhodet over. Akkurat som jeg hadde gjort over klitten. Jø og fyse, så våt hun ble. Hun satte baken enda mer i været, gikk ned på albuene og stønnet i puta. Jeg ble så opphissa av at hun ble så opphissa, at det ikke tok mange øyeblikkene før jeg hadde spruta. Rumpehullet hennes var fullt av klissete sæd som rant nedover musa hennes. Hun ble litt skuffa, for futten min går liksom ut etter at jeg har kommet. Nummeret er over da, så hvis hun ikke har rukket å komme innen jeg har, da blir hun skuffa. Det er nemlig ikke alltid at jeg klarer å holde meg, jeg heller. Det er hardt å være mann hele tia.
Hun onanerte etterpå. Med to fingre som gned fort over klitten mens jeg kysset brystene hennes og pumpet fingrene ut og inn med våte, slafsende lyder, i grotten hennes. Det var det minste jeg kunne gjøre, etter å ha snytt henne for pikken min. Men da jeg vekket henne midt på natten med en stiv en, da tilga hun meg.
Hun har lett for å tilgi, kjerringa mi. Like lett som hun har for å bli kåt. Jeg er heldig, jeg.

Legg igjen en kommentar