Kjære Dante

Denne novellen er vist 6954 ganger.

Jeg gikk bort til Dante og la meg kjærlig og tett inntil han. Kjente han la armene rundt meg og klemte.. Føltes nesten som om han ikke ville slippe meg igjen. Vi hadde natten foran oss. En hel natt. Men vi visste det begge. Dette var den siste..
Vi lå på sofaen tett omslynget. Og lignet vel mest et elskende par sett utenfra. Han slapp taket og så på meg med de klare blå øynene sine. Jeg så på han og smilte. Men en tåre snek seg ut fra øyenkroken min og fort tørket jeg den bort med handbaken . \"Jeg vil savne deg\", sa jeg stille. \"Jeg vil alltid elske deg Julia\", svarte han grøtet. …. . Kysset vårt ble langt.

Noen timer senere satt jeg på flyet hjem. Det ville bli fint å se vennene mine igjen. Men i likhet med Dante hadde også jeg en kjæreste som ventet på meg der hjemme. .
Hverdagen innhentet meg, og snart var jeg tilbake i mine vante omgivelser. Det var travle dager i klesforretningen hvor jeg jobbet. Men jeg glemte aldri Dante. Min store kjærlighet denne høsten. Flere ganger om dagen tenkte jeg på han. Og en hjertesorg som knapt kan beskrives brant innvendig. Jeg hadde aldri savnet noen som jeg nå savnet Dante.Og jeg følte jeg heller aldri hadde vært så forelsket og betatt.. Og heller ikke hadde noen mann elsket meg som han…

Vi møttes første gang nede på stranden. Hele 14 dager skulle jeg være på sommerhytta alene her oppe i nord. Flyet hadde landet sent på ettermiddagen, så jeg hadde bare rukket og fått kastet inn bagasjen i hytta. Raskt kledde jeg meg om og tok turen ned til vannkanten.. Sjøen hadde alltid tiltrukket meg. Og denne ettermidddagen var det litt vind i luften og bølgene smalt mot skjærene og sprutet høyt.
\"Så store og mektige som disse bølgene var\" – tenkte jeg – \"men allikevel like skjøre som porselensglass\". Jeg vippet av meg skoene og våget meg uti vannet med tærne..Vannet var litt kaldt. Det var blitt høst.
På veien tilbake til hytta fikk jeg øye på han. En mann satt på en stol og malte på et lerret. Han vinket da han fikk øye på meg. Jeg løftet hånden og vinket tilbake .Og jeg skulle akkurat til å vende han ryggen og gå videre da stemmen hans nådde meg. Slik kom vi i snakk. Jeg likte han med det samme. Han fortalte meg om hans facinasjon til havet og menneskene. Dette gjenspeilet seg i arbeidet hans. Og jeg kunne se han var en dyktig maler. Han hadde bodd her oppe hele sommeren i år, men var opprinnelig fra Oslo fortalte han .Praten gikk lett og før vi gikk hver til vårt hadde vi en avtale om å spise lunch sammen neste dag.

I dagene som fulgte fortsatte vi å tilbringe mye av tiden sammen, Dante og jeg. Vi koste oss i hverandres selskap og oftest møttes vi til lunch. Og en kveld ble jeg invitert til en uhøytidelig middag hjemme på hytta hos han. Han ville vise meg arbeidene sine

Jeg kledde meg i en sommerkjole og satte opp håret.Sminket meg lett og kastet et siste blikk i speilet før jeg kunne si meg fornøyd. Med en flaske vin under armen ruslet jeg bort til hytta hans som bare lå en knapp kilometer unna. Jeg gledet meg og var både spent og forventningsfull.
Maten smakte himmelsk. Krabber og hvitvin. Hadde han husket at jeg hadde fortalt at jeg elsket sjømat? Igjen gikk praten lett og ikke minst, han fikk meg til å le. Jeg rett og slett elsket tosomheten vår.
De blå øynene hans strålte og det halvlange brune håret hans var festet i en hale bak. Den korte skjorten viste meg hans muskuløse senete armer. Og den store hånden hans lekte rundt hvitvinsglasset med fingertuppene. Jeg satt og så på han mens jeg nærmest druknet i øynene hans. \"Himmel\",- han var et syn for Guder!. \"Julia\",- gjentok han. \"Hva?\",- svarte jeg. Igjen hadde jeg drømt meg bort og lekt med tanken om å berøre han. Jeg så ned i bordplaten, litt skjelmsk. Han lo og kalte meg en drømmer. Og han hadde så rett. Visst hadde vi begynt å flørte med hverandre og vekslet blikk som kunne forvekles med forelskelse. Men han visste ikke om de \"skitne\" tankene mine. Hvor jeg av og til kikket bort på han og fantaserte om å være i hans armer. \"Hjelpe meg\", han skulle bare ha visst. Bare tanken fikk meg til å rødme heftig.
Med ett var han oppe av stolen og hadde funnet skisseblokken sin og en kullstift. \"Å, la meg få tegne deg Julia\", utbrøt Dante entusiastisk. Jeg måtte le av den oppspilte mannen. Jovisst var han en gentlemann til fingerspissene, og et syn for øyet. Men jeg likte også sidene han viste meg når gutten i han kom frem. Sånn som nå. Så revet med i sin facinasjon av øyeblikket.
På peisen hadde han tent opp med noen vedkubber og det var lunt og varmt i den lille hytten hans. Jeg var også blitt ganske så avsalppet etter et par glass med vin, og igjen kunne jeg kjenne på hvor jeg koste meg over å være i hans selskap. Dante sto nå foran meg og betraktet meg nøye, mens kullstiften han holdt i hånda for som en vimpel over arket. \"Skisserer opp noen raske crouqier\", forklarte han.

Pensler, terpentin og farger sto overalt. Og et nytt lerret var spent opp på det gamle staffeliet i stua. Jeg gikk rundt med hvitvinsglasset i hånden og studerte maleriene hans. Det var flere av havet, og noen damer hadde han også portrettert. Mine øyne falt på et med en lettkledd kvinne på stranden, iført et sjal og her var ikke mye overlatt til fantasien. \"Hvem var hun?\", tenkte jeg. \"Det bildet du har foran deg der er av min kjæreste\", forklarte han. \"Hun er egentlig ikke noe glad i å bli malt så dette er det eneste erotiske bildet jeg har fått til av henne. Jeg betrakter kvinnekroppen som et kunstverk i seg selv, og det er med en ydmykhet jeg maler disse\". \"Hva med deg Julia, kunne du tenke deg å stille opp på et erotisk motiv?\" Spørsmålet ble liggende ubesvart i luften. Han kom bort til meg og berørte hånden min idet han skjenket i mere vin. Han ble stående tett inntil meg og se meg dypt inn i øynene før han fortsatte. \"Må innrømme jeg er blitt betatt av deg Julia, du virker så fri, og allikevel har øynene dine, de har noe vemodig i seg\". Jeg kjente jeg ble varm i kinnene igjen. Han strøk en hårlokk vekk fra pannen min og det var et kjærtegn så ømt. Varsomt bøyde han seg frem og leppene våre møttes i et varmt kyss. Jeg lot tungen min lekende møte hans og besvarte kysset så godt jeg kunne.
Han gikk bort til peisen og la en ny kubbe inn. Han så på meg og smilte. \"Julia, kan jeg få male deg? \" spurte han igjen forsiktig. Jeg så på han og ble overasket selv da jeg svarte ja.

Han ville ha meg liggende på skinnfellen foran peisen. Jeg tok av meg skoene og la meg ned med bare tær. Kjolen min føltes med ett så altfor kort og jeg prøvde å dra den ned så den dekket knærne. Dante kom bort til meg og løftet opp igjen kjolen. \"Kan den ligge sånn?\" spurte han. \"Litt bar hud fremhever kvinnen i deg\". Jeg lot han diktere. Og kjente begjæret han vekket i meg med sin lette berøring. Hånden hans var som en fjær mot låret mitt og da han kneppet opp kjolen foran kjente jeg at pusten min ble tyngre.
Dante lot penselen leke seg på lerrettet, og snart hadde han skisset opp grovtrekkene. Jeg iakttok han som han iakttok meg. Og det var et spill som fikk blodet mitt til å bruse heftig. Av og til møttes øynene våre og jeg kunne se på han at han var blitt varm og litt rødlett i kinnene. \"Det får være nok for i dag\", sa han omsider. \"Gjesten min fortjener litt oppvarting\". Han vætet en svamp med terpentin og tørket omhyggelig av penselen. Han tok med seg flasken med vin og knelte foran meg. \"Litt påfyll kjære\", spøkte han og fylte opp glasset mitt igjen.

Forsiktig tok han rundt hendene mine da jeg begynte å kneppe igjen kjolen. \"La meg få se på deg\", hvisket han ømt. Blikket hans var blitt alvorlig, og da han møtte meg i nok et kyss var det ingen av oss som ville stoppe. Hendene hans fikk kjenne det blikket allerede hatt fått et lite innsyn i. Forsiktig dro han kjolen til side og blottet de struttende nakne brystene mine. \"Så flott du er\" sa han og smilte varmt. Jeg kjente hvor brystvortene mine knottet seg der jeg stod. Jeg lengtet etter hans berøring, og jeg sukket da han bøyde seg frem og slikket de med tungen.
Så reiste han seg plutselig opp. Romsterte litt ved kjøkkenbenken og kom tilbake med en kopp varm olje. I munnen bar han en malepensel. Dante trakk meg ned på det loddne skinnfellen, og dro av meg kjolen forsiktig mens han så på meg med det ømme blikket sitt. Snart lå jeg naken i bare trusen. Selv tok han også av seg klærne.
Med ett kjente jeg malepenselen. Dyppet i varm olje som gikk i sirkelbevegelser over magen min. Så opp igjen, og sirklet rundt brystvortene mine, og pirret så de sto som to uutsprungne roser. Å, så lett den var. Det kilte. Dante kysset meg forsiktig på munnen før han fortsatte videre med penselen over kroppen min.. På lårene kilte det ekstra og jeg kjente jeg ble varm av berøringen, og ikke minst kåt. \"Ja,\" hvisket jeg \"fortsett\". Penselen fant veien under trusen. Men bare så vidt. Dante løftet på kanten på trusen og jeg kjente penselens myke strøk over klitten min. Herregud så deilig! Den myke busten på penselen roterte over klitten min igjen og igjen, ømt og forsiktig. Dante tok tak i trusen min og rullet den av. Jeg lukket øynene og kjente jeg skalv lett idet oljen dryppet fra penselen og ned på kjønnet mitt..To dråper fant veien ned mellom kjønnsleppene mine, og jeg kjente hvor pirrende og opphissende det var. Igjen dyppet Dante penselen i den varme oljen, og jeg sitret i hele kroppen da han igjen malte over de hovne kjønnsleppene mine.\"Himmel\", hvor kåt jeg var. Og da jeg kjente kostens varme strøk rundt \"kosehullet\" mitt ynket jeg meg lett. Kjente saftene mine blandet seg med ojjen fra penselen, og jeg hadde mest lyst til ¨skrike \"mer!\"

Dante spredte beina mine. Åpnet meg med et par fingre, og lot penselen få male såvidt innenfor.Jeg hevet underlivet….. \"Nei\", hvisket han. \"Ligg helt rolig. Du får ikke gjøre noe ennå. Jeg vil stoppe opp om du rører på deg!\".. Med all min selvkontroll lot jeg meg diktere og skalv over hele meg da han begynte å rotere med penselen inni musa mi. Den ene hånden min gikk automatisk ned til klitoris og jeg gned meg forsiktig. Med sakte bevegelser førte Dante penselen inn i meg. Ikke mye. Bare forsiktig innenfor. Og roterte med små bevegelser. Så tok han den ut og strøk meg deretter utenpå \"kosehullet\" igjen med penselen..

Å, så herlig! Dante bøyde seg over meg og lot tunga si få slikke inn saftene mine som rant. Jeg grep fatt i hodet hans og ville trykke det nærmere. Men da stoppet han han opp og smilte til meg. \"Rolig\", hvisket han igjen. Med en blanding av fryd og et enormt begjær jeg knapt hadde kjent før, begynte jeg og skjelve over hele meg. Kroppen min nærmest skrek om mer. Men jeg trykket underlivet ned mot golvet, og klarte og ligge stille så jeg fikk kjenne tunga hans som sirklet over kjønnsleppene mine.

\"Kan du snu deg og vise meg den flotte baken din?\" ,spurte Dante. Jeg var ikke vond og be. Og mens jeg sto der på alle fire fikk jeg igjen penselen. Dyppet i den våte musa mi denne gang, før han førte den nedover mot baken min. Han lot den leke litt rundt hullet der bak. Dyppet den igjen i musa mi og penslet meg nedover mot rompa igjen. Igjen og igjen med rolige bevegelser. Jeg ynket meg høylydt nå. Det var så utrolig deilig. Og samtidig,- med all min viljestyrke sto jeg så rolig jeg kunne ifrykt for at han ville stoppe.
Dante presset en finger inn i musa mi. Og jeg kunne kjenne mine egne safter som rant nedover lårene mine. Han lot den gå så langt inn han klarte. Da han begynte å rotere klarte jeg ikke mer, men skjøt underlivet mitt imot. Han presset ennå en finger inn og jeg støtet mot de og ville bare kjenne mere. Jeg begynte å støte og red de heftig. Saftene mine rant villig ut og jeg kjente noe bygget seg opp i underlivet mitt. Da klarte ikke Dante mere, men hvisket kortpustet: \"Nå kommer jeg Julia\". Raskt fikk han av seg den svarte boxeren han ennå bar på. Satte penishodet mot \"kosehullet\" mitt og støtet inn i meg med kraft. Det store lemmet hans jobbet hurtig. Og han knullet meg godt. Langt inn. Å, jeg skrek at han skulle ta meg hardere. Jeg hadde vært på nippepunktet nå så lenge og endelig fikk jeg smake hans penis ordentlig inni meg. Jeg var sikker på at jeg ville sprute. Aldri noensinne hadde jeg vært så kåt!

Jeg knep og presset om hverandre. \"Musa de er den deiligste jeg har kjent\", mumlet Dante. \"Hvor har du lært å knipe sånn\". Vi kom likt. Jeg holdt pusten et øyeblikk idet orgasmen skyllet over meg. Dante stønnet høyt og røsten hans var dyp. Han holdt meg rundt hoftene, dro meg mot seg i forte tak og jeg kjente væsken som blandet seg med min. Svett og sliten falt vi om på den lodne skinnfellen. Dante kysset meg på munnen. \"Vet du hva?\" sa han. \"Jeg er forelsket!\" Jeg lo mot han . Dette var bare begynnelsen.

I dag sitter jeg nå her hjemme og dagdrømer over minnene med Dante. Og jeg må bare innrømme at jeg aldri noensinne vil glemme han. Dagene og nettene vi hadde sammen føles som en kjær skatt som jeg tar frem i tankene mine og føler på så ofte jeg kan. Jeg elsker han. Det sto så klart for meg da jeg kom hjem at kjæresten min her hjemme var bare blitt en vane. Jeg var ikke forelsket i han lenger. Derfor gjorde jeg det slutt. Men Dante er også opptatt på sin kant, så jeg vet jo han er en mann jeg aldri kan få. Allikevel takk kjære Dante for at du viste meg hva kjærlighet er.
En gang vil jeg nok kunne elske igjen. Men størst av alt vil kanskje alltid være, den kjærligheten man aldri kunne få.

Legg igjen en kommentar