Kjærlighet gjør vondt.

Denne novellen er vist 7908 ganger.

Jeg er misunnelig på alle som kan være rundt ham om dagen, kvelden eller natten. Jeg er misunnelig på kollegaene hans som kan se ham i situasjoner jeg aldri kan, de kan kjenne varmen hans, kjenne lukten av ham. Jeg er misunnelig på alle som kan hvile øynene på ham, se det flotte håret hans, de vakre øynene hans, nyte den maskuline flotte kroppen. Jeg skulle ønske jeg var rundt ham hele tiden, at han ikke merket meg, men uansett hvor han var så kunne jeg hvile øynene mine på ham. Han gjør meg godt, han gjør meg vondt, han gjør meg så total hjelpeløs fordi jeg må ha ham, vil ha ham. Han er mann med stor M.
Han har fingrer som kan gjøre underverker med kroppen min, han har en tunge som vet akkurat hva den skal gjøre, hvor den skal gjøre det. Han har hender som stryker meg akkurat så ømt over kroppen min som jeg ønsker, og akkurat så mykt som jeg ønsker eller så hardt som jeg ønsker, han har en munn som kysser så det kjennes ut som om tusen ildtunger danser på leppene mine, han har en pikk som glir så sakte og deilig inni meg at jeg blir gal av begjær, han har en stemme som hvisker de ordene jeg ønsker å høre, vil høre og må høre, jeg er totalt avhengig av ham, kontakten med ham, tenningen hans, blikkene hans, frekkheten hans, han er den perfekte mann og den perfekte elsker og han er helt totalt uoppnåelig.

Vi møttes den gangen han flyttet inn i nabohuset mitt. Det hadde stått tomt lenge, og det var mange som var på visning, men ingen kjøpte det før han gjorde det. Kall det skjebnen, kall det hva du vil, men jeg kaller det lykken for meg, eller kanskje jeg skal si ulykken. Spørs hvordan man ser det.

Jeg så ham den ettermiddagen han var på visning. Han skilte seg ut fra alle andre som hadde vært der, mest fordi han var ung, men også fordi han var ualminnelig kjekk. Det lyset håret hans skinte i solen, de brune hendene hans strøk forsiktig over rekkverket på terrassen og blikket hans gled sakte over eiendommen, før øynene hadde fanget inn meg. Jeg tror han hadde sett meg, fordi han skygget for øynene når han så over mot terrassen der jeg hadde satt meg ut med et glass vin og en god bok. Han kastet et blikk over skulderen sin når han gikk, og jeg tror han kjente blikket mitt brant i ryggen hans. Han måtte være varm der han gikk i dress og hvit skjorte og slips, det var jo mitt på sommeren og jeg misunte ham ikke om han var nødt til å gå kledd slik på jobb.

Neste gang jeg så ham hadde han flyttet inn. Jeg hadde sett etter ham hver dag siden visningen og hver dag ble jeg like skuffet over at han ikke dukket opp. Jeg hadde nesten gitt opp håpet når jeg endelig så han satt i en solstol på terrassen. Han hadde olabukse og bar overkropp og jeg klarte ikke å ta øynene fra ham der jeg sniktittet på ham gjennom kikkerten min. Han var noe av det kjekkeste jeg hadde sett, olabuksen satt stramt over smale hofter, og når han strakk på seg, gled buksen hans lenger ned og kanten på trusen hans syns. Han løftet ølflasken til munnen og bare måten han drakk ølet sitt på fikk meg kåt.
Jeg gikk å la meg på en solseng på plen i håp om at han skulle få øye på meg, og han trodde ikke jeg så ham når han snek seg bort til hekken og han trodde heller ikke at jeg hørte lyden av videokameraet der han lå på magen og filmet meg. Jeg lot bena gli sakte til siden slik at han kunne filme rumpa mi og jeg frydet meg og kroppen min ble varm og kåt når jeg forstod at han runket og sprutet sæden sin inn i hekken, nesten før han hadde tatt på seg selv. Jeg hørte han listet seg vekk, men kameraet ble stående, jeg smilte for meg selv.
Greit, ville han filme meg, skulle jeg vel gi ham det han ville ha.

Jeg reiste meg, fortet meg inn for å hente favorittdildoen min, flyttet litt på solsengen slik at jeg lå rett mot kameralinsen. Først la jeg meg på magen, lot bena mine være samlet, og lot solen varme meg, sakte lot jeg bena gli til siden samtidig som jeg lot pekefingeren gli over leppene mine. Jeg løftet rumpa litt slik at jeg visste han kunne se hva jeg gjorde. Jeg visste at solen traff musa mi slik at solstrålene ville gjøre sitt til at det glinset i saftene mine. Fingrene mine var våte og de gled sakte ut og inn av musa mi. Jeg roterte svakt med hoftene, fingret meg selv, åpnet meg opp og visste at filmen fanget hver bevegelse jeg gjorde. Jeg var vanvittig kåt og det at jeg visste han ville se dette senere, gjorde meg ikke særlig mindre kåt. Jeg reiste meg og stod på knærne, skjøt rumpa mi ut mot videokameraet, lot han få se at jeg knullet meg selv med fingrene mine. Grep fatt i dildoen og kjørte den sakte og deilig dypt inni meg, langt inni meg, hardt inni meg. Jeg stønnet ned mot solsengen, dildoen fylte hele fitta min, klamret seg rundt jeg og jeg knullet meg selv hardt og deilig.

Jeg la meg på magen, sprikte med bena, fingrene gned over hovne, store lepper, klitorisen struttet og saftene rant av meg. Jeg løftet bena rett opp og ut til siden, musa mi åpnet seg, stirret rød og frekk mot kameraet og jeg lot dildoen knulle meg igjen. Ut og inn, fort og hardt, mykt og sakte. Jeg stønnet og da jeg lot pekefingeren gli inn i rumpa mi, kom jeg voldsomt. Hele kroppen min ristet og skalv og jeg lot saftene bare renne ut av meg og ned mot rumpehullet mitt, smurte saftene rundt og lot to fingrer gli inn i rumpa mi mens orgasmen raste rundt i kroppen min. Jeg smilte for meg selv der jeg lå og lot kroppen min komme til seg selv igjen.
Hvilken herlig tanke at han senere skulle sitte å se på filmen av meg, jeg skulle gjerne ha vært til stede i rommet, bare for å se reaksjonen hans.

Jeg reiste meg fra solsengen og gikk inn til meg selv, tanken på en dusj fristet, men først dagens faste treningstime. Jeg slurver aldri med den. Heldigvis har jeg stort hus og i 2. etasje har jeg innredet mitt eget lille treningsstudio. Jeg smøg meg inn i en trangs shorts og en trang topp, stilte inn spinningssykkelen på ½ time og det tok ikke mange minuttene før svetten silte av meg. På motsatt side av rommet har jeg fri-vekter og et stort speil og det var en refleks i speilet som fikk meg til å forstå at jeg ble iakttatt.
Hmmmm her måtte noe gjøres. Jeg gikk av sykkelen og liksom helt tilfeldig åpnet jeg vinduet mot nabohuset mens øynene mine lette etter en bevegelse i vinduet som var i loftsetasjen hans. Jeg måtte smile for meg selv, jeg skimtet ham så vidt på innsiden av de flortynne gardinene, med videokameraet i hånden stod han sannelig å filmet meg igjen! Skal si han var frekk, men gjorde det meg ikke en smule kåt igjen? Når jeg kjente etter så kriblet det i kroppen min og når jeg snudde meg fra vinduet lot jeg hotpantsen min gli sakte nedover rumpa mi, jeg bøyde meg ekstra godt fremover slik at jeg visste han ville få med seg min glatte, våte mus.

Jeg var kåt og svett og varm og lengtet etter en dusj. Denne leken pirret meg noe voldsomt, jeg ville ha ham, jeg skulle ha ham og jeg ville få ham, det bestemte jeg meg for der og da.
Etter en rask dusj, fant jeg frem en minimal bikini og la meg på solterassen igjen. Jeg håpet at han fortsatt ville være interessert i å filme meg, og skulle jeg være helt ærlig, ønsket jeg vel innerst inne at han skulle tørre å komme over til meg for å hilse på.

Jeg la meg godt til rette på solsengen og lot solen igjen varme kroppen min. Hjertet mitt dunket litt ekstra hardt da jeg hørte det raslet i løvverket i hekken som delte tomtene våre. Jeg ble ikke spesielt overrasket når noen skygget for solen, men måtte jo late som om jeg ble en smule forskrekket når han plutselig bare stod der, brun, umåtelig sexy og tusen ganger så deilig som jeg hadde sett på litt avstand. Han strakk frem hånden og presenterte seg og jeg grep den. Elektriske strømninger jog oppover armen min og traff magen min som et spark. Håndtrykket var fast og sterkt og jeg gjengjeldte det. ”Hmmmm ikke noe puselanker det der nei”, sa han og smilte. ”Forstår at du blir sterk slik som du tre….” han tok seg i det, forstod at han hadde røpet seg, men jeg lot som ingen ting og ba han om å sitte. Spurte om han ville ha en øl, men han ristet på hodet og beklaget at han ikke hadde tid. En kompis hadde ringt og hadde behov for noe hjelp med bilen, men om han kunne stikke innom senere? Jeg smilte mot ham og sa selvfølgelig ja. Vi avtalte at han skulle komme over til meg i åtte tiden på litt mat og litt vin, slik at vi kunne bli bedre kjent.

Den dagen gikk forferdelig sent, jeg kikket stadig over mot huset hans og håpet at han ikke ble forsinket. Jeg hadde dusjet og kledd meg i kort skjørt og en trang, hvit gjennomsiktig topp. Jeg stusset når jeg så at TV hans stod på, lurte på om han ikke skulle komme over snart, klokken var jo nesten åtte.
Jeg bestemte meg for å være frekk og sniktitte på hva han drev med, listet meg bort til stuevinduet hans og holdt på å besvime når jeg så hva han holdt på med. Han satt i en stol, naken og brun, sexy og deilig med verdens herligeste ståpikk i hånden og på TV flimret filmen av meg! Jeg lå der på magen med rumpa i været og knullet meg selv med dildoen min. Solen traff musa mi perfekt, det glinset i saftene mine og jeg forstod godt at han var kåt. Han satt og runket forsiktig, strøk seg over magen og blikket hans stirret stivt på filmen av meg.

Plutselig reiste han seg og skrudde av TV, grep skjorten og buksen sin og kledde på seg. Jeg fortet meg hjem, og visste at snart……snart ville han være hos meg og da…….
Hjertet mitt banket når han ringte på, jeg glemmer ikke blikket hans når han fikk se meg. De blå øynene hans skiftet raskt farge til nesten sorte, jeg skulle etter hvert lære meg at dette var tegnet på at han ble kåt. ”Herregud så sexy du er”! Han lot blikket gli over kroppen min og jeg kunne ikke noe for det, men brystvortene mine knoppet seg, strammet seg og jeg visste de avtegnet seg brune og frekke under den tynne toppen min. Jeg smilte mot ham og innrømmet for meg selv at denne gutten gjorde mer virkning på meg enn godt var. Varmen og lukten fra ham pirret neseborene mine, og om han hadde tatt meg der og da oppetter veggen i gangen, hadde jeg ikke protestert med en eneste lyd.

Vi spiste, skålte og drakk vin, masse vin. Det var deilig å bare sitte slik å nyte ham, smilet hans, håret hans, og de vanvittig ertende øynene hans. Det glitret i dem når han lo, de mørknet når han lot de gli over brystene mine når han trodde jeg ikke så ham. Jeg hevet glasset mot ham, holdt blikket hans og plutselig stilnet både latteren og praten. Tungen min gled forsiktig på kanten av vinglasset. Uten å ta øynene fra ham, tok jeg et jordbær fra dessertskålen og lot det gli sakte over munnen min. Leppene mine lukket seg halvveis rundt bæret før jeg forsiktig bet det i to. Han stønnet. Jeg tok resten av bæret mellom leppene mine, reiste meg og satt meg forsiktig ned på fanget hans. Bena mine gled mykt mot hans, han tok hendene sine og holdt meg forsiktig rundt livet, jeg bøyde meg frem mot ham, bød ham jordbæret med munnen min, stanset og øynene hans fortalte alt jeg ville vite. Han var like kåt på meg som jeg var på ham. ”Kom nærmere” hvisket han, vi bøyde oss mot hverandre……..”enda nærmere” stemmen hans var hes av kåthet, jeg stønnet svakt ”enda nærmere”…….når munnen hans la seg om min og tok halve jordbæret i munnen, kjente jeg det dirret i hele kroppen min. Han drog meg inntil seg, hånden hans la seg bak nakken min og han kysset meg så mykt, så ertende, så pirrende at jeg kjente musa mi hovnet opp, at saftene mine samlet seg der nede og ville ut, små dråper av safter presset seg frem mellom mine glatte lepper, jeg gned meg mot underlivet hans, kjente at han var stor og stiv under meg.

”herregud så frekk og deilig du er, jeg så videoen i stad, du visste jeg filmet deg gjorde du ikke?, du lå der og sprikte med bena og ertet meg ikke sant?” Jeg smilte bare mot ham og nikket svakt. ”Du er ikke sann, du er sexy, moden, flott og deilig og jeg vil ha deg, jeg vil smake på den sexye musa di, jeg vil la pikken min gli inn og ut av deg om du lar meg få lov….”

Jeg hadde ikke tenkt til å nekte ham noen verdens ting. Han skjøv meg opp fra stolen, snudde meg rundt slik at jeg stod med ryggen mot ham. Han tok tak i toppen min og drog den over hodet mitt, skjørtet falt til gulvet og jeg stod iført kun stay-up strømper. ”Herregud” hørte jeg bak meg, før hendene hans la seg på skuldrene mine, strøk meg nedover armene, hendene før de flyttet seg til livet mitt. Jeg kjente pusten hans i nakken og fjærlette kyss drysset over skuldrene mine. Jeg la hodet bakover, blottet halsen min og en leken tungespiss tegnet små sirkler på siden av halsen min.
”Gud som du tenner meg, musa mi renner over av saftene mine” jeg stønnet og jeg visste at jeg var hoven og våt. Det rant på innsiden av lårene mine, men jeg nøt hvert sekund av dette deilige som skjedde med meg.
Han snudde meg rundt, og leppene våre møttes. Jeg kneppet opp skjorten hans, ble utålmodig når en knapp satt seg fast og slet skjorten av ham, hvor knappene havnet aner jeg ikke og ikke brydde jeg meg heller. Fingertuppene mine strøk over brun og deilig hud, herregud han var så sexy at jeg kunne spist han levende der og da på flekken!. Tungen min slikket en stiv brystvorte, sirklet rundt den før den beveget seg nedover den flate magen hans. Pikken hans strammet så fristende, så deilig på innsiden av buksen så når jeg la hånden min over den, presset han seg mot meg, hånden hans la seg over min og han roterte svakt med hoftene.

Han lot olabuksen falle til gulvet, og han stod kun iført en hvit boksershorts. Jeg elsker trange boksershortser. De SKAL sitte trangt rundt rumpe og lår og de skal helst være sorte eller hvite. Han er så ut som en gud i mine øyne. Stramme, faste lår, smale hofter og jeg var nær ved å rive trusen av ham og suge ham dypt ned i halsen før han fikk sukk for seg. Men jeg klarte å ta meg sammen, med et nødskrik. Hånden min strøk over pikken, en våt flekk øverst avslørte at jeg hadde hisset ham opp såpass mye at han også var blitt våt.
Sakte lot jeg boksershortsen gli ned fra pikken hans og når pikkehodet kom til syne over kanten var tungen min på plass, leken og ertende gled den rundt hodet, smurte saftene hans utover og lot hodet gli forsiktig inn i munnen min. ”Å herregud så deilig” stønnet han, holdt hodet mitt fast og lot meg leke. Han skjøv selv bokseren nedover de deilige lårene sine og jeg kunne konsentrere meg om den herlige pikken hans. Han var stor, han var stiv og han smakte himmelsk! Hånden min holdt den forsiktig, runket ham mykt og ertende, tungen lekte og han presset seg ned i halsen min, det smakte salt og søtt og MANN….

Plutselig tok han tak i skuldrene mine og drog meg opp, skjøv meg bakover mot sofaen, snudde meg og presset meg forover over armlenet. Jeg sprikte med bena, kjente hvordan musa mi åpnet seg, kjente hvordan saftene rant av meg, kjente hvordan blikket hans brant seg fast i fitta mi, fingrene mine gled mellom mine ben, åpnet opp min glatte mus rett foran øynene hans. Han hadde huket seg ned bak meg, åpnet munnen og lot dråpene etter meg dryppe ned i munnen sin.
”Du har den deiligste fitta jeg noengang har sett. Herregud så sexy”! Jeg smilte for meg selv, ba han om å slikke meg, tryglet han om å drikke saftene mine. Han tok tak i hoftene mine, drog meg ned til seg, tungen hans lekte på innsiden av mine ben, oppover mot stedet hvor jeg var som våtest, slikket i seg saftene som hadde rent nedover, åpnet munnen og lot musa mi fylle munnen sin. Tungen hans var som en glødende pinne der den gled ut og inn av min våte, bankende fitte.

Aldri hadde noen slikket meg slik. Tungen hans gled sakte og deilig over musa mi, slikket hudfoldene mine, småbet meg i de hovne leppene mine, sugde forsiktig på klitorisen, før han lot tungen gli inn i meg så langt det gikk. Jeg skalv, klarte nesten ikke å holde meg oppreist, det brant mellom bena mine og aldri har jeg noen gang vært så våt. Det ville ikke slutte å renne og han ville ikke slutte å slikke meg. Han gned ansiktet sitt mot musa mi, lot meg gjøre ham våt, jeg roterte med hoftene presset meg hardt mot ham og stønnet at han måtte la meg få komme. ”Herregud for ei fitte du har, du smaker søtt og lukter himmelsk deilig, jeg får ikke nok av deg” Han ble helt vill og gal, og plutselig kjørte han fingrene sine langt inni meg. Da klarte ikke kroppen min å holde igjen noe mer. Jeg spente meg, skrek høyt i det jeg kom og lot saftene flømme over ham. Han knullet meg hardt med hånden sin og da skjedde det som aldri før hadde skjedd.
”Herregud ikke stopp, jeg kommer til å sprute, herregud jeg kommer til å sprute”! Jeg var i ekstase av det som skjedde med meg. Nye følelser raste rundt i kroppen min, varmen spredte seg, ilden samlet seg i musa mi, jeg lot det skje, spilte ingen rolle hva som ble vått, jeg visste han lå med åpen munn, han stønnet under meg, ”kom sexy, kom over munnen min, herregud dette er jo sinnsykt deilig, du er noe av det deiligste jeg har sett, sprut saftene dine over meg”. Det varme eksploderte og strålen min traff munnen hans, blank klar væske sprutet og han fikk noe av det i ansiktet sitt, det var sinnsykt, det var himmelsk, det var rått og det var heftig.

Han reiste seg, grep skjorten sin og tørket seg over ansiktet, smilte herlig og pikken hans vippet så herlig ut fra underlivet hans. Han grep tak i hoftene mine, det var vått over alt men han brydde seg ikke. ”Du er helt rå vet du det?” Stemmen hans var hes av kåthet og jeg klarte ikke å svare, jeg var helt slått ut, lå bare over kanten på sofaen og pustet tungt. ”Det er du som gjorde det for meg, ikke jeg” klarte jeg til slutt å si.

”Jeg må ha fitta di på pikken min, jeg må kjenne hvor våt og varm du er”….. jeg nektet ham ikke. Følelsen av den stive pikken mot åpningen min fikk meg til å våkne igjen. Når han gled inni meg stønnet han høyt og deilig og han fylte hele musa mi opp. Det var som en glødende jernstang som presset seg innover i mitt våte indre. ”Herregud så trang og deilig du er”. Jeg elsker å høre han snakke frekt til meg. Han tenner meg bare enda mer da.
Jeg brukte musklene mine rundt pikken hans. Strammet og slappet av, roterte og strammet, jobbet med pikken hans mens han gled hardt ut og inn av meg.
”Hvor har du lært å bruke fitta di slik?” stønnet han, jeg svarte med å melke pikken hans enda hardere, knep og jobbet med ham, lot ham aldri slappe av, fant rytmen hans og jobbet meg oppover sammen med ham.

Han kan knulle som en gud denne gutten. Jeg elsker å bli tatt av ham. Forfra, bakfra, spiller ingen rolle. Han er like deilig uansett. Han økte takten, pumpet pikken sin hardt inn og ut av meg, jeg stønnet og skrek om hverandre, kjente det bygget seg opp inni meg. Han måtte stoppe litt, ville ikke komme enda, men jeg knep sammen rundt pikken hans, han stønnet, beveget seg sakte sammen med meg, lot meg virkelig kjenne at han var dypt inni meg.
”Knull fitta mi, knull meg hardt, hardere, jeg kommer over pikken din”! Jeg merket jeg nærmet meg, han brukte fingrene sine og hjalp meg, lot de gli over klitorisen min, jeg flyttet hånden hans og ba han bruke en finger i rumpa mi, og når den gled inn var det gjort. Musa mi flommet igjen over av safter, jeg knep rundt ham, hardt og deilig, han knullet meg hardere og hardere, stønnet at han nærmet seg.

Jeg flyttet meg, snudde meg rundt sank ned på kne og tok ham i munnen. Runket ham deilig, slikket pikkhodet hans, slikket pungen og lot tungen følge den tykke blodåren oppover kukskaftet og opp til hodet. Tungen sirklet rundt hodet, sugde det inn i munnen min, lot hele pikken gli langt ned i halsen, han jukket imot. Jeg lot han knulle munnen min. Suge og slikket, han holdt hodet mitt hardt fast og jeg kjente han nærmet seg. Pungen strammet seg og han brølte når den første ladningen traff ganen min. Jeg lot ham pumpe munnen min full, svelget den deilige sæden hans, han smakte bare herlig. Han tok pikken sin ut av munnen min, lot neste ladning treffe ansiktet mitt, brystene mine. Han stønnet ”herregud så deilig, endelig ei som kan ta sæden min i munnen, fy faen så deilig, sug meg mer, herregud kvinne sug pikken min mer”! Jeg slikket og sugde ham tom for sæd, det rant litt ut av munnvikene mine, men det fikk ikke hjelpe. Jeg gav meg ikke før han ble slapp og sank ned på gulvet ved siden av meg.

”Du er helt rå, vet du det? Ingen har noen gang sugd meg som du, og ingen har noen gang tatt sæden min i munnen heller, nå forstår jeg hva de snakker om de som har opplevd dette” Han lå på ryggen og smilte fornøyd opp til meg. ”Du smaker jo deilig, og jeg elsker å suge pikk så dette var jo himmelen for meg” svarte jeg.

Jeg husker ikke hvor mange ganger vi elsket den kvelden, jeg vet bare at jeg opplevde mer med ham på en natt enn jeg noen gang har gjort med noen andre menn. Han fikk meg til å føle meg sexy, fikk meg til å innse at selv om jeg var mange år eldre enn ham så var jeg sexy for ham og det var det som betydde noe. Han fikk frem det beste i meg, fikk meg til å kaste alle hemninger, fikk meg til å gjøre ting jeg aldri før hadde gjort, og jeg visste at jeg var solgt. Jeg visste at jeg ville ha ham, men at jeg aldri ville få ham. Jeg bare visste det.

Vi elsket sammen daglig etter dette. I hagen, på terrassen, i badekaret, i sengen, på gulvet, på kjøkkenbordet overalt. Det fantes ikke et sted vi ikke fant ut at vi kunne elske sammen. I bilen langs veikanten, i en heis på shoppingsenteret, i en trappenedgang til et garasjeanlegg, i skogen, ved vannkanten. Vi elsket overalt vi kunne få det til. Det var noen hektiske uker av sommeren og jeg glemmer ikke den dagen jeg stod opp sent, det var en lørdag og det var så merkelig stille. Som om hele verden hadde stanset opp et øyeblikk. Ikke en lyd var å høre ikke fra bilene på gaten, ikke fra fuglene i hagen. Forundret kikket jeg over mot huset hans og hjertet mitt stanset. Gardiner og møbler var borte, hagemøblene var vekk, det var bare et hus med tomme vinduer. Jeg slang en morgenkåpe rundt meg og løp gjennom hekken og bort til stuevinduene, tomt…….det fantes ikke noen ting igjen i huset……..alt var borte!

Jeg sank ned på trappen til terrassen, dette skjedde ikke, dette skjedde bare ikke med meg! Han var vekk, forsvunnet, denne drømmegutten som hadde sendt meg til himmels gang på gang med elskoven sin var vekk! Ikke et ord, ikke et brev, ikke en telefon, han bare forsvant for meg. Det var da jeg lurte på om det jeg hadde opplevd var virkelighet eller bare en del av min fantasiverden som jeg hadde for vane å flykte til når ting ble for tøft. Men det var som om jeg kunne kjenne leppene hans mot mine, kjenne den deilige lukten av ham, kjenne den myke huden hans mot min. Uansett hvor jeg er og hvor jeg drar etter dette var øynene hans med meg. Når jeg er trist og lei meg lukker jeg øynene og da er han der, smilende, kåt og leken, blikket hans glir over meg, får meg kåt, fingrene mine begynner å leke og jeg klarer å bli glad igjen, fordi han får meg glad når jeg vet hva jeg klarte å gjøre med ham.

Jeg visste jeg var blitt glad i ham, for meg var han blitt noe helt spesielt, noen jeg aldri vil glemme, jeg var takknemlig for alt han hadde lært meg i disse hektiske ukene, og minnene vil alltid leve inni meg. Jeg har tatt ham og plasserte ham i et helt spesielt rom i hjertet mitt, der skal han få leve til jeg en dag ikke lever lenger.

Ikke rart kjærlighet gjør vondt i blant.

Legg igjen en kommentar