Kollegaer – Byturen del 1

Denne novellen er vist 6899 ganger.

Vi skulle møtes nede i byen for en helaften, noe jeg så veldig frem til. Vi hadde jobbet sammen i mange år, og jeg må si at jeg flere ganger har drømt om den flotte kroppen din. Når vi møttes så jeg til min glede at du hadde på deg skjørt og en sort og hvit stripete tynn bluse. Vi går sammen ned mot restauranten og jeg passer på å gå noen skritt bak, så jeg kan se den flotte rumpa. idag har du høye hæler på de ankelhøye støvlettene, noe som gir deg den lille svaien i ryggen og en herlig sexy vrikk. Vi ankommer restauranten der vi har bestilt bord og får heldigvis et lite bord helt for oss selv i en krok. jeg holder frem stolen for deg, og når du setter deg ned sklir skjørtet litt ned slik at jeg ser at du har en liten sort string truse på deg. Jeg reagerer umidelbart og kjenner at jeg blir hard. Du ser rart på meg idet jeg setter meg – har du sett hvordan jeg reagerte?
Praten går lett og vi snakker om alt mulig. Etter en stund må jeg bare gi deg et kompliment for antrekket ditt. Du takker, men sier at du ikke var helt sikkert på om du skulle ta den blusen. Du synest den “spriker” litt mye og kan være litt dristig. For å vise det retter du deg opp og skyter brystene frem. Og JA, blusen spriker slik at jeg ser at du har en helt gjennomsiktig sort BH under.
“Nå, hva synest du?” – spør du.
“Lekkert” – er det første som detter ut av meg.
Du ler og ser skrått på meg.
“Ikke for utfordrende altså, kanskje jeg kan kneppe opp en knapp til da.”.
Jeg sitter bare stum og ser på at du knepper opp blusen litt til, og lener deg mot meg. Nå har jeg fritt syn til to fantastiske bryster, og mens jeg stirrer kan jeg se hvordan brystvortene dine blir stive og harde. De presser mot det tynne materialet i BH’en. Kelneren kommer med hovedretten, og jeg ser at han kaster et langt blikk ned i blusen din, han ser nok det samme som jeg. Reaksjonen uteblir ikke der heller, han rødmer og får det veldig travelt med å servere. Når han har gått blunker du til meg og ler litt for deg selv. Praten går videre og etter en flaske vin kommer vi inn på temaet sex. Du forteller at du elsker å kle deg i sexy undertøy.
“Ja, jeg ser det” – glipper det ut av meg.
“Jasså, og hvor mye har du sett da?” – spør du.
Så da må jeg jo innrømme at jeg fikk en liten titt da du satte deg. Du smiler lurt og ser deg rundt.
“Har du lyst til å se mer?” – spør du.
Jeg bare nikker stumt. Du drar skjørtet litt lenger opp og sprer bena litt.
“Du får miste servietten under bordet, så du kan plukke den opp” – sier du med et lite smil.
Jeg lar servietten falle under bordet og bøyer meg ned. Du skiller bena enda litt slik at jeg kan se hvordan det lille tynne tøystykket former seg over kjønnet ditt, men det er litt for mørkt til at jeg ser noe detaljer. Da samler du bena igjen og jeg reiser meg opp igjen.
“så du noe du likte?” – spør du.
“Ja, men skulle gjerne sett litt mer.” – sier jeg frekt.
Du ser lurt på meg og sier – “Vi får se på det da”.
Middagen er over og du spør om jeg vet om et stille og rolig sted hvor vi kan sitte litt for oss selv. “Jada” – sier jeg, og vet akkurat hvor vi skal. Det er ikke langt å gå, men på det lille stykket vi går synest jeg du vrikker enda litt mer på den deilige rumpa. Det er som vanlig lite folk på stedet jeg har valgt og vi finner oss et bord innerst i en krok skjermet fra alle andre. Du må på toalettet en tur, så jeg går og bestiller to øl. Det tar litt tid før du kommer tilbake, og du smiler lurt og blunker til meg idet du setter deg. Da ser jeg det!
Du har tatt av deg BH’en, så nå ser jeg hvordan brystene fritt presser mot blusen.

“Du så ut som du likte det du så i restauranten.” – sier du.
“Så jeg tenkte du ikke hadde noe imot at jeg lettet litt på antrekket”.
“Nei, langt ifra” – svarer jeg.
Du setter deg inntil meg slik at jeg ser rett ned i blusen din. Brystene er faste og fine, men det som fanger oppmerksomheten min er de store lysebrune brystvortene.
“Liker du de?” –spør du.
“De er fantastiske” – svarer jeg.
“Vortene blir så store og stive når jeg blir kåt, at det er vanskelig å skjule det” – sier du, men du sakte lar en hånd gli over den ene brystvorten.
Og jeg ser til min forbløffelse at du klyper hardt i vorten.
“Har du lyst til å kjenne” – spør du.
Kan jo ikke svare noe annet en ja på et slikt spørsmål. Du knepper opp enda en knapp i blusen slik at jeg kan stikke hånden inn. Brystet ditt er fast og varmt og jeg kjenner hvordan vorten presser mot håndflaten min.
“Klyp meg hardt i vorten!” – befaler du.
Så jeg tar vorten mellom tommel og pekefinger og klemmer til. Vorten er utrolig hard, men jeg kan nesten kjenne hvordan den vokser mellom fingrene mine. Du har lukket øynene og stønner lavt. Plutselig ser jeg at en servitør er på vei bort mot oss, så jeg trekker til meg hånden. Tror nok kanskje han så hva vi holdt på med, men han sa ikke noe.
“Herregud så godt!” – Sier du
“Jeg blir så utrolig våt når noen leker med brystvortene mine”.
“Javel, så du er er våt i den lille trusa nå da?” – sier jeg.
Du sender meg et kåt blikk og sier “Du får se selv da”
Du lener deg litt tilbake i sofaen og drar skjørtet godt opp på låret, mens jeg kjenner hvordan pikken min blir steinhard. Skal jeg virkelig få se direkte på den stringkledde fitta di. Du løfter det ene benet opp i sofaen slik at du spriker godt men bena. Da sklir skjørtet opp og jeg ser til min overraskelse at det ikke bare var BH’en du hadde fjernet. Trusen er også borte! Jeg sitter og ser ned på en en helt naken og nybarbert fitte. Du har ikke barbert bort alt, har beholdt en liten tynn stripe ned mot klitoris, men ellers er det helt glatt. Ingen ettervekst, så du må ha barbert deg før du gikk ut idag. Det første jeg legger merke til er de store leppene du har. De er store og oppsvulmede og glinser av saftene dine.
“Var det dette du ville se da vi satt på restauranten?” – spør du.
“ Dette har jeg drømt om lenge” – sier jeg med grøtete stemme.
Nå er jeg så kåt at jeg nesten ikke klarer å prate.
“Bare sitt rolig og nyt du” – sier du og lener deg enda mer tilbake.
Sakte lar du hånden gli nedover brystene dine, kniper litt i den ene vorten, før den glir over magen og finner den lille stripen med hår. Sakte lar du pekefingeren følge den ned mot klitoris, mens øynene dine er feste på meg.
“Vil du at jeg skal ta på meg selv? – spør du med litt hes stemme.
“Ja, vis meg hvor våt du er” – svarer jeg.
Jeg har helt glemt tid og sted. Sakte lar du pekefingeren gli over de store leppene som ser ut til å svulme opp enda mer, og skille seg litt slik at jeg aner det rosa/røde hullet innenfor. Du bruker pekefinger og langefinger til å skille leppene helt. Jeg ser hvordan det glinser av saftene dine, som jeg ser renner ned mot det bakre hullet ditt. Du er helt i din egen verden nå og lar sakte pekefingeren gli inn i deg. Fingeren forvinner lett inn i hullet ditt og det kommer et lite stønn. Idet du trekker den nå glatte og våte fingeren ut, ser jeg at klitorisen også har vokst seg stor og stiv. Dette har nok du merket selv også, så nå lar du den våte fingeren sakte massere den. Mens fingeren din sakte roterer over klitoris åpner du øynene og ser på meg.
“Kom kjenn hvor våt og varm jeg er” – sier du. jeg lar meg ikke be to ganger.
Sakte fører jeg hånden oppover innsiden av låret dit, helt til jeg kommer til de store leppene. Må klemme og leke litt med de før jeg sakte plasserer pekefingeren i åpningen din. Du løfter hoftene mot hånden min slik at fingeren glir inn i deg med en bevegelse. Du er utrolig våt, men samtidig kjenner jeg hvordann du strammer mot fingeren. Du må ha god kontroll over musklene der nede, for nå er det som du melker fingeren min. Fingeren din som har lekte med klitoris beveger seg nå nedover, og plutselig er den også inne i deg sammen med min. Jeg tar nå den andre hånden min på det ene brystet ditt og klemmer deg hardt i brystvorten. Jeg kjenner reaksjonen umiddelbart der nede. Du starmmer til rundt de to figrene som er tvinnet sammen inne i deg.
Plutselig reiser du deg opp og sier “jeg vil ikke komme nå, det skal vi spare til senere.” Dermed drar du ned skjørtet og knepper igjen blusen.
“Kom så går vi” – sier du og reiser deg.
Vi går ut på gaten hvor du snur deg mot meg og sier “Jeg har ordnet med hotellrom til oss”.
Det er da jeg skjønner at du har planlagt det hele.

Legg igjen en kommentar