Kollegaer – Byturen del 2

Denne novellen er vist 6501 ganger.

“Når vi kommer på rommet er det jeg som bestemmer, og du må adlyde” – sier du med et skjevt smil.
Jaja, dette kan bli spenneden tenker jeg. Det er heldigvis ikke langt til hotellet, så det tar ikke lang tid før vi står i heisen på vei opp til 15. etasje. Inne i heisen snur du ryggen mot meg og bøyer deg fremover og drar opp skjørtet.
“Du liker rumpa mi, ikke sant! jeg har nok sett hvordan du har tittet på den”.
Og du har helt rett. Du har en utrolig sexy rumpe, og nå når jeg ser den helt naken ser jeg hvor fast den er. Når du står slik fremoverbøyd ser jeg også hvordan leppen henger litt ned mellom bena dine. Heisen stopper og vi går bort til rommet ditt.
“Husk, at nå er det jeg som bestemmer” – Sier du.
“Selvsagt!” – sier jeg, og er spent på hva du har i tankene. Det er et stort fint rom du har ordnet med en stor metallseng.
“Ta av deg på overkroppen!” – sier du med en gang.
Jeg gjør som du sier og venter spent på fortsettelsen.
“Legg deg på sengen” – befaler du, og jeg strekker meg ut på den myke gode sengen.
Da tar du frem noen reimer fra en bag du har liggende der, og binder armene min fast til sengen.
“Sånn, da er du bare min” – sier du og klyper meg lett i brystvorten.
Det er ikke bare du som har følsomme brystvorter, jeg reagerer momentant og jeg ser hvordan pikken vokser i buksene mine. Du har også sett det, og knepper langsomt opp buksene og drar de av meg. Så da ligger jeg der i en liten boxershorts som står som et telt. “Tror nesten du er kåt på meg” – sier du mens du sakte lar en finger gli over pikken min. Plutselig setter du deg opp, river trusen av meg, og binder også beina mine fast. Nå ligger jeg altså her helt naken bundet på hender og føtter uten mulighet til å bevege meg. Du står foran sengen og gransker meg fra topp til tå.
“Hmm, dette ser jo bra ut” –sier du.
“Men det er en ting vi må fixe på”.
Dermed forsvinner du inn på badet, og kommer ut igjen med barbersaker og et håndkle. “Kan ikke ligge her med så hårete baller” – flirer du, og setter deg mellom bena mina. Sakte smører du inn hele pungen min med skum. Du tar deg god tid, og jeg kjenner hvordan pikken min rykker til for hver berøring. Så tar du høvelen og begynner å barbere meg. Du tar deg god tid og gjør en god jobb, når du er ferdig tørker du bort resten av skummet.
“Mmm, så glatte å myke de ble” – sier du mens du sakte masserer de med den ene hånden din.
“Da tror jeg du er klar” –sier du og tar med deg bagen din inn på badet igjen.
Denne gangen blir du borte lenger, og jeg lurer på hva du driver med. Så hører jeg at døren åpner seg, og du slukker nesten alt lys i rommet. Bare to små lamper som gir et dempet lys i hele rommet. Og så står du der!
“WOW” – sier jeg ukontrollert.
Du har skiftet antrekk. Nå har du på deg et sort lærkorsett, sorte strømper og ingen truse. Korsettet dekker ikke brystene dine, bare løfter de opp slik at de stive vortene står rett ut. Du ser FANTASTISK ut.
“Hvordan liker du antrekket mitt” – spør du.
Jeg er så kåt at jeg ikke klarer å svare, bare ligger der med en banken pikk. Du går sakte mot sengen og stiller deg så nærme at jeg kjenner lukten av deg. Jeg vrir på hodet og ser rett på den deilige fitta. Den glinser av dine safter. Jeg prøver å bøye meg mot deg, men reimene tillater det ikke.
“Nei, nei ikke enda, nå er det jeg som bestemmer” – sier du strengt.
Du snur deg med ryggen mot meg og bøyer deg sakte frem over. Nå har jeg den deilige rumpa bare noen centimeter fra ansiktet mitt. Sakte lar du en finger gli inn mellom leppene dine og langt inn i deg. Jeg kan høre hvor våt du er idet du drar fingeren ut.
“Vil du smake?” – spør du, og jeg kan bare nikke.
Da stryker du forsiktig den våte fingeren over leppene mine. Du smaker himmelsk. Jeg har så lyst til å slikke deg, men du har andre planer.
Du setter deg skrevs over magen og bøyer deg fremover slik at brystene dine svaier rett over ansiktet mitt.
“Nå skal du slikke brystvortene mine, forsiktig” – sier du og bøyer deg frem slik at jeg akkurat når brystvorten din med tungen. Den er så stor og hard! Jeg slikker den mykt og hører at du stønner av vellyst.
“Sug den, sug den hardt” – sier du.
Jeg tar vorten inn i munnen og suger den hardt mens jeg masserer den med tungen. Jeg husker hva du sa tidligere, så jeg tar vorten forsiktig mellom tennene.
“Ja, bit meg hardt” – skriker du.
Når jeg biter og suger hardt i vorten kjenner jeg hvordan den vokser enda litt inne i munnen min. Samtidig kjenner jeg at jeg begynner å bli våt på magen. Du er nå så opphisset at det renner ned på magen min. Brått reiser du deg opp.
“Herregud, du må se hvor våt jeg er” – stønner du og setter deg slik at fitta er rett over ansiktet mitt. Jeg strekker ut tungen for å slikke deg.
“Nei, ikke enda” – sier du. Jeg ser hvordan saftene dine renner på innsiden av lårene dine, og klitoris står som en stiv ert.
Da tar du en ekstra pute under hodet mitt og blunker lurt.
“Så du skal se bedre” – sier du mens du legger deg mellom bena mine.
Jeg kjenner en tunge som begynner å leke med innsiden av lårene mine og sakte beveger seg oppover. Helt opp til de nybarberte ballene. Sakte og forsiktig lar du tungen leke med ballene mine, før du plutselig suger den ene inn i munnen din.
“åhhhh, herregud så godt” – stønner jeg.
Jeg kjenner hvordan du ruller den rundt i munnen din med tungen. Du slipper den nesten ut av munnen din, men biter forsiktig i skinnet. Det er litt vondt men mest deilig. Så lar du tungen gli sakte oppover pikken min men du hele tiden ser på meg.
“Har du lyst til å komme?” – spør du.
“Ja, sug meg til jeg kommer” – stønner jeg.
“Å nei, jeg skal få deg til å komme med bare tungen” – sier du og lar tungen gli forsiktig over hodet. jeg kjenner det stramme i pungen, men prøver å holde igjen. Men så finner du den lille flekken på undersiden av hodet og kiler meg forsiktig der med tungespissen. Da klarer jeg ikke lenger.
“Jeg kommer” – roper jeg ut.
Da retter du deg opp og tar pikken i hendene så den peker mot magen og brystene dine. Den første spruten treffer deg på oversiden av brystene og renner nedover. Jeg spruter og spruter over deg. Når jeg er ferdig så ser jeg hvordan sæden renner nedover puppene og det svarte korsette. Du tar litt på pekefingeren og gnir det utover brystvortene dine mens du sier. “Tror kanskje vi begge trenger en dusj før vi fortsetter”

Vi går inn på badet og du tar av deg klærne og står der naken foran meg.
“Nå skal vi ta oss en lang god dusj sammen, før DU skal få bestemme” – sier du drømmende.
I dusjen står vi tett sammen og vasker hverandre med varsomme hender. Idet du såper meg inn mellom bena blir jeg har igjen og du vasker den litt ekstra godt. Jeg såper inn puppene dine og klyper lett i vortene, men ikke for mye. Nå er det jeg som skal erte deg litt.
Når vi har tørket oss godt går vi inn på rommet igjen og jeg ber deg om å ta på det undertøyet du hadde ute på byen, sort, gjennomsiktig truse og BH og strømper. Du er som en gudinne der du står foran meg og jeg kommanderer deg ned på sengen. Nå skal du få smake din egen medisin. Jeg binder armene og beina dina, slik at du ligger der med lett sprikende ben uten mulighet til å bevege deg.
Jeg setter meg på sengen ved siden av deg og lar forsiktig en finger gli over kroppen din. Fra munnen, nedover halsen og ned til brystene, der vortene står som små fjelltopper mot det tynne stoffet. Jeg kiler de lett før jeg beveger fingren nedover. Over magen ned til trusen, hvor jeg lar fingeren følge trusekanten ned mellom bena dine.
Du stønner et svakt “JA”, men jeg berører deg ikke enda.
Fortsetter å føre fingeren nedover innsiden av låret. Så stryker jeg den sakte oppover det andre låret. Nå ser jeg at det har blitt en våt flekk på trusen og du ligger med øynene lukket og bare nyter det. Da bøyer jeg meg ned og lar tungen følge den samme løypa. Slikker og masserer vortene dine gjennom BH’en og biter litt i de. De er så deilige der de strutter. Så slikker og kysser jeg meg over magen og ned mellom bena dine, men passer på å la tunga følge trusekanten. Du vrir deg og prøver å spre bena enda litt mer, men reimene er for stramme.
“vil du at jeg skal slikke deg?” –Spør jeg og ser opp på deg.
“Ja, jeg vil kjenne tungen din” – stønner du.
Jeg lar forsiktig tungen gli inn mellom bena dine og over det tynne trusestoffet. Det er vått og varmt av dine safter, det smaker deilig. Jeg lar tunga gli sakte opp og ned fitta, men hele tiden utenpå trusa.
“NEI, jeg vil kjenne deg inni meg” – roper du.
“Hmm, først må vi fjerne noe klær da” – sier jeg og løsner først reimene som binder armene dine.
Jeg løsner BH’en og tar den av deg før jeg binder armene igjen. Uten BH står vortene rett opp som og jeg klyper litt i begge to, bare for å kjenne hvor harde de er. Så løsner jeg reimene som binder bena dine, og drar ned trusen. Strømpene beholder du på.
Denne gangen binder jeg bena dine litt lenger fra hverandre, så nå ligger du der helt åpen. Jeg kan se hvor kåt du er. Leppene dine er svulmet opp og glinser av kåtskap, mens klitoris står der og bare venter på å bli sugd på. Jeg legger meg mellom bena dine og bare nyter synet. Jeg lar tungespissen gli forsiktig over leppen dine og du sukker tungt. Dette har jeg drømt om lenge de store leppen gjør meg så kåt. Jeg tar meg god tid før jeg suger den ene leppen inn i munnen min og masser den med tungen.
“Ja, sug de hardt” – sier du og løfter underlivet mot meg.
OK, tenker jeg og tar forsiktig leppen mellom tennene og biter lett i den. Du skvetter litt til men så ser det ut som du nyter det.
“Mer?” – spør jeg ertende.
“Ja, sug og bit leppene mine” – sier du.
Jeg fortsetter behadlingen av leppene dine litt til, før jeg plutselig lar tungen vibrere over klitoris. Du skriker rett ut idet jeg suger klitoris inn i munnen og masserer den med tungen.
“Ja, stikk tungen inn i meg, jeg vil kjenne den langt inni meg” – roper du.
“OK, men da må du vise meg hvor du vil ha den” – sier jeg og løsner den ene armen din. “Nå kan du spre leppene dine og vise meg hvor du vil ha tungen min.”.
Sakte sprer du leppene med langefinger og tommel, før du sakte lar pekefigeren gli litt inn i deg.
“her vil jeg ha tungen din” – sier du og smiler.
Du holder fortsatt leppene fra hverandre og jeg lar forsiktig tugen gli litt inn i deg. Du er så varm og våt! Jeg gjør tungen min starm og stikker den så langt inn jeg kan, samtidig som du massere klitoris selv. Jeg lar tungene gli inn og ut av deg, fortere og fortere helt til jeg merker at det er nesten så du kommer. Da stopper jeg og trekker meg unna. Jeg binder fast armen din igjen, så du ikke får lekt noe mer med deg selv.

Nå er jeg så kåt at jeg må ha deg. Pikken min står og banker. Jeg setter meg over brystene dine så du kan se hvor hard jeg er.
“Herregud så hard du er!” – sier du.
Jeg gnir den mot brystene dine slik at vortene dine blir glatte av mine safter.
“Jeg vil at du skal suge meg” – sier jeg og legger en ekstra pute under hodet ditt.
Du gaper opp og jeg fører pikken sakte inn i munnen din. Du har ingen hender å hjelpe deg med så du holden den der bare med munn og tunge. Du suger den godt inn i munnen før du begynner å bevege tungen i sirkler rundt hodet. Det er så godt at jeg holder på å komme, så jeg må trekke meg ut.
Denne gangen vil jeg komme inne i deg. Jeg løsner alle reimene og kommanderer deg over på kne. Jeg vil ta deg bakfra. Jeg vil se den deilige rumpa mens jeg spruter inn i deg. Når du står på kne, binder jeg deg fast igjen, slik at du står med ansiktet og puppene ned i senga og rumpa rett i været, med bena godt fra hverandre. Du er vidåpen der du står, så jeg må bare slikke deg litt før jeg tar deg. Jeg lar tungen gli fra klitoris, over leppene og opp til den lille flekken mot rupehullet.
“Å herregud, ja ta meg, ta meg hardt” – skriker du.
Da klarer jeg ikke å vente lenger. Jeg tar pikken og kjører den inn i deg. Du er trang og deilig og jeg kjenner hvodan du bruker musklene til å stramme rundt meg. Jeg pumper hardt ut og inn av deg, mens jeg ser på den sexy rumpa. Når du står slik er den formet som et hjerte, fast og fin. Jeg kjenner hvordan det bygger seg opp hos deg også. Plutselig kjenner jeg hvordan hele fitta strammer seg sammen og du kommer.
Da klarer jeg ikke å holden meg lenger. Jeg kjører pikken så langt inn i deg som jeg kommer og spruter deg full. Etterpå synker vi bare sammen oppå hverandre. Jeg løsner på reimene og vi sovner i armene på hverandre.

Etter en time så sier du at du må gå, så du går inn på badet og jeg hører at du setter på dusjen. Jeg har kommet to ganger i kveld, men når jeg tenker på deg i dusjen blir jeg like hard igjen. Når du har kledd på deg så kommer du ut igjen.
“Dette må vi gjenta” – sier du med et smil.
“Ja, bare tanken på deg gjør meg kåt” – sier jeg og bretter dynen til side, så du får se hvor stiv jeg er igjen.
“Herregud, står den hele tiden” – sier du.
“Når det gjelder deg så gjør den det” – svarer jeg.
“Klarer du å komme en gang til da” – spør du og ser lurt på meg.
“Kanskje, har aldri klart tre ganger på en kveld” – sier jeg.
“Det vil jeg prøve” – sier du og drar opp skjørtet og setter deg skrevs over meg.
Du bretter bare trusen litt til side og setter deg nedpå meg. Jeg synker helt til bunns. “Bare ligg rolig og nyt” –sier du.
Du rir meg hardt og jeg kjenner at det ikke kommer til å gå lang tid. Du merker det også og setter opp tempoet enda litt til og etter bare et par minutter så spruter jeg inn i deg nok en gang. Du reiser deg opp og retter på trusen.
“Et lite minne på veien hjem” – sier du idet du går.

Legg igjen en kommentar