Konemor alene på hotell

Denne novellen er vist 38754 ganger.

Skrevet av OJ

Du gir meg en rask klem før du svinser ut døren, nydusjet og nysminket med en kort, tynn kjole uten undertøy, høye sko og en kort dongerijakke. Du skal møte en fremmed mann på SAS-hotellet for å ha sex.

Du har ikke fortalt meg hva du skal, men jeg skjønner det, og det gjør meg vill av kåtskap. Jeg ser for meg hva som vil skje. Du skal gi deg hen til en annen. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg.

Du får kjent på følelsen av forbuden frukt, følelsen av å være vill, billig, horete, hemningsløs, ny.

Jeg får kjenne på sjalusien og håndtere den. Det er dog lettere siden du har med deg det skjulte videokameraet som skal ta opp hele sekvensen.

Vi ble enige om å hjelpe hverandre med å leve ut egne fantasier. Min er å se deg med andre, og siden jeg ikke kan være i samme rom, så er opptakeren en god erstatning. Vi ble enige om at du ikke skulle fortelle meg på forhånd om dine møter. Avtalen var at du skulle gi meg kameraet når du kom hjem etter affæren din.

Noen timer går og du kommer hjem igjen. Rødkinnet, litt bustete og med en ny glød. Du slenger kameraet i fanget mitt:

Gå opp på kontoret ditt og kos deg, sier du. Hva? Har du, sier jeg. Du bare smiler skjevt og går til badet.

Jeg tar trappen i tre steg, og inne på kontoret kobler jeg kameraet til pc’en. Pulsen min er ute av kontroll.

Videoen starter og jeg har et godt overblikk over hele rommet med sengen sentralt i bildet. Du titter inn i linsen og lager et slengkyss i det det banker på døren. Du reiser deg, retter på klærne og håret, og svinser bort til døren og åpner den.

Inn kommer en høy mørk mann. Han er kjekk. Han ser både trygg og nervøs ut på samme tid.

-Hei kjekken. Dette har jeg ventet på, sier min kone.

-Jeg også, sier han.

Du går inn i rommet og aker deg inn på sengen.

-Skal vi ikke bare sette i gang, sier du

-Jeg er så jævlig kåt, sier du

-Gjør hva du vil, sier du, mens du drar den fløyelsmyke kjolen ertende oppover lårene dine.

Jeg sitter på kontoret og ser det hele helt perfekt, og det med en krystallklar lyd, så bra at jeg like gjerne kunne vært i rommet.

Hjertet banker ukontrollert, og jeg er steinhard. Jeg kommer til å komme ved den minste berøring. Jeg venter derfor. Jeg vil se og nyte hele opptaket før jeg kommer.

Han bøyer seg over deg og kysser deg. Først forsiktig, så grådig. Han strekker ut en hånd og legger den over kjønnet ditt. Du reagerer villig ved å sprike. Han fører en finger opp og ned i sprekken, før han dytter to fingre inn i deg. Han fingrer deg rask. Du stønner rytmisk og høyt og klamrer deg til ham og kysser ham.

Han tak i deg og drar deg ut på kanten av sengen, setter seg på huk på gulvet mellom lårene din. Du reiser deg opp på albuene dine og ser at han slikker deg. Du holder ham i håret og presser ham mot kjønnet ditt og skriker «Jeg kommer, jeg kommer, aaaaaaaaahhhhh».

Han reiser seg. Du skjønner hva han vil. Du setter med knærne i gulvet og knapper opp buksen hans og drar den ned. Ut svaier en svær pikk. «Ah, den er stor. Du har en svær kuk», sier du begeistret. Du lar tungen gli prøvende opp og skaftet før du grådig tar den i munnen, suger og stønner, suger og stønner. Han holder deg i hodet, stryker deg over håret men du ser opp på ham med kuken jagende inn og ut av munnen dit.

Du reiser deg, knapper opp skjorten hans og dytter han over ende på sengen. Du klatrer over han, kiler han i ansiktet med håret ditt og kysser ham, tar tak i pikken hans og trer deg ned på ham. Du rir han først sakte, så raskere og raskere mens du stønner høyt. Du tar av deg dongerijakken. Han river kjolen din over hodet. Det eneste du har på deg nå er de høyhelte skoene dine. Hendene hans er over alt på kroppen din mens du rir ham og spriker med lårene slik at han får sett mest mulig av deg.

Han tar tak i deg, hiver deg rundt og plasserer deg på alle fire. «Ja, ta meg bakfra. Jeg elsker det. Jeg elsker pikken din. Kjør den i meg» Han trenger seg brått inn i deg og holder deg fast i hoftene. Han dundrer inn i deg gang på gang. Du remjer. «Fy faen for ei trang og deilig fitte du har. Fy faen for en deilig kropp, for en deilig rumpe. Jeg skal knulle deg sønder og sammen».

Du hiver deg fra side til side, reiser deg opp fra fra sengen for å kysse ham, du strekker hånden bakover for å massere ballene hans når han holder på.

Dere glinser nå av svette begge to. Jeg drar ned buksen og drar meg. Det ser så jævlig deilig ut når dere holder på. Jeg kjenner jeg kommer snart.

Han bevegerer seg fortere nå. Han tar tak i hoftene dine og legger deg over på rygg. Han trenger inn i deg og legger seg over deg med full tynge, holder deg fast som en skrustikke og hamrer pikken inn i deg mens han kysser deg. Dere stønner i kor. Han roper «nå kommer jeg, nå kommer jeg, nå kommer jeg. Jeg kommeeeeeerrrr!» Han strekker seg litt og med rykninger i hele kroppen sender han kaskader av sæd inn i deg.

Du holder hendene dine rundt ham og jukker med mens du skriker ut din kåtskap og din orgasme.

Han sklir ut av deg og legger seg ved siden av deg. Det renner sæd ut av deg. Du legger deg inntil ham og kysser ham mildt før du sier «Takk for et sjukt jævlig deilig knull» Han smiler stolt.

Dere ligger slik stille en stund før du sakte begynner å stryke deg på kjønnet ditt. Snart raskere og mer krevende. Du stønner. Han ligger passiv og ser på med store øyne. Du aker deg nedover magen hans og griper tak i hans halvstive pikk, runker han forsiktig og slikker og suger på pikkhodet hans. Det går ikke lang tid før han er steinhard igjen.

Du legger deg tilbake på rygg og fisker frem en flaske med glidemiddel fra nattbordet. Du smører deg godt inn bak og gnir restene opp og ned over skaftet hans. «Ta meg nå» sier du. Han stiller seg på knærne foran deg. Kuken hans ser om mulig enda større og hoven ut nå. Han tar tak i lårene dine og løfter de. Du hjelper til og holder hendene dine rundt knehalsene. Han plasserer pikkhodet i anusåpningen din og presser seg sakte inn. Du ynker deg svakt, stirrer ham rett i øynene og sier «kom igjen, fortsett». Han beveger seg litt frem og til bake og lenger inn for hver gang. Snart er han helt inne. Han starter så et rytmisk og bestemt ritt. Du ligger samtidig og masserer klitten din. Han øker rast tempoet. «Å faen, dette klarer jeg ikke lenge», sier han. «Kom igjen, knull meg, knull meg, knull meg», roper du. «Jeg kommer», skriker han ut. Han trekker seg ut, runker og spruter satsen sin ut over magen og brystet ditt.

Du ligger der, hvidåpen både foran og bak, bustete og tilsølt med sæd. Fornøyd.

Han kysser deg, kler på seg og spør «Kan jeg møte deg igjen».

«Klart du kan. Kanskje du til og med kan ta med deg en kompis neste gang», sier du og smiler.

Det er det siste jeg ser av videoen før den går i svart. Jeg blir da først klar over at du står og lener deg til dørkarmen, nydusjet, kliss naken. «Likte du det du så? Var jeg flink? Vil du knulle meg nå?»