Etterlengetet squirt

Denne novellen er vist 27897 ganger.

I dager, om ikke flere uker, har jeg lengtet etter kroppens hans. Sexen har ikke vært den samme som den en gang var, og frykten for at gnisten skal dette helt bort er der. Jeg legger meg på kvelden, han er sliten og trøtt, jeg er kåt. Jeg lengter etter han skal ta på meg slik han gjorde for en tid tilbake. Jeg lengter etter å kjenne den varme hånden hans gli nedover låret mitt, stryker over vaginaen min. Jeg lengter etter følelsen av å bli våtere og våtere når han tar på meg. Jeg satt hjemme en dag. For første gang på lenge har jeg fri en hel dag. Han er på jobb, og jeg tenker på kroppen hans, lukten av ham og stemmen hans. Jeg sender en melding til han om at jeg gleder meg til han kommer hjem. Han svarer at han savner meg. Jeg sender tilbake at jeg vil ha ham nå, at jeg er kåt. Han svarer ikke.

En time senere kommer han hjem. Blikkene våres møtes fra hver sin side av gangen. Han smiler. \»Ta av deg klærne\» kommer det fra han. Jeg går inn på stua, drar opp plissé-gardinene, og tar av meg alt, unntatt trusa. Han kler av seg, dytter meg ned i sofaen og kysser meg på nakken mens han tar av meg trusa. Han presser hodet sitt mellom beina mine, og fører en finger langsomt inn i vaginaen min. \»Du er våt\» sier han, før han plasserer tunga på klitorisen min og slikker meg langsomt, forsiktig og bestemt. Jeg kjenner den våte og varme tunga hans som glir over vaginaen min og støter på klitoris. Han presser knærne mine ut mot sidene, vaginaen min åpner seg mer og mer, og jeg kjenner at det renner langsomt av meg. Han slikker meg forsiktig men bestemt, og jeg vrir overkroppen mens jeg kjenner at det kiler godt i klitoris. Jeg rykker til og stønner hardt. Han stopper opp, ser på meg en stund før han presser tungen inn i meg. Han jobber langsomt, men strammer tunga. Jeg klarer nesten ikke puste før jeg stønner igjen.

Jeg river meg løs, drar han mot meg, og setter meg oppå ham. Jeg plasserer vaginaen min over ansiktet hans. \»Det er så sexy når jeg får se deg sånn\» sier han. Jeg tar tak i penisen hans og putter den i munnen min. Jeg slikker skaftet hans, fører han inn igjen i munnen samtidig som jeg runker han. Han veksler mellom å slikke meg og føre tunga inn i meg. Jeg får ikke nok.

Han hiver meg over på siden, ansikt mot ansikt. Han ser på meg mens han fører hånden sin forsiktig over vaginaen min. Jeg kjenner jeg er dyvåt. Han tar beina min over skuldrene hans. Han fører penisen forsiktig inn i meg mens han trekker kroppen min mot seg. Han lener seg mot ansiktet mitt, kysser meg, og begynner å jobbe. \»Hardere\» sier jeg. Jeg kjenner klitorisen min mot huden hans, jeg kjenner hvor dypt han treffer inni meg. Jeg kommer igjen og igjen.

Han stopper opp, trekker seg raskt ut. Sofaen er klissvåt, og for første gang på veldig lenge squirtet jeg. Han er vill i blikket, plasserer meg oppå ham. Beina mine er over skuldrene hans. Jeg lener overkroppen bakover mot knærne hans. Han drar meg i låra mens jeg sprer de så langt fra hverandre som jeg klarer. Han studerer vaginaen min mens han drar meg frem og tilbake. Det renner fra meg, og nok en gang squirtet jeg. Jeg puster tungt mens jeg klatrer av ham. Jeg fører penisen hans inn i munnen min, jeg runker skaftet hans fort mens jeg suger ham. Han kommer i munnen min mens jeg ser ham i øynene, før jeg svelger spermen hans.