Konsekvenser av sex

Denne novellen er vist 22586 ganger.

For snart ti år siden gikk jeg ett år på folkehøyskole. Det var en slags toppidrettsskole,og siden jeg var i norgestoppen i en noe marginal vinteridrett var det et år som passa meg bra. Passe skolelei etter 12 års skolegang, og med god lyst til å satse enda mer på idretten min. Det skulle vise seg å være et bra valg,jeg fikk gode resultater den vinteren, og kom meg også ut og konkurrerte med landslaget i WorldCup. Men det skjedde noe annet i løpet av det året som også skulle prege meg, jeg møtte Ingunn. Ei alldeles herlig jente fra Vestlandet, som virkelig tok meg med storm. Hun var utrolig søt, knallblå øyne, rødt krøllete hår som stod til alle kanter og kropp som ei gudinne. Nå er det ikke slik de aller fleste vil tro, og i grunnen ikke slik jeg ville venta heller, for jeg ble aldri forelska i henne, det ble,bare? det merkeligste vennskapet jeg noen gang har vært borti. Ingunn og jeg var som erteris,vi trente sammen hver eneste dag, vi hang sammen på kveldene og når romvenninna hennes hadde helgebesøk av typen sin sov vi sammen og. Vi klemte og kosa på hverandre, hun satt i armkroken min i TV-stua når vi så film, men vi var venner, ikke noe mer. Derfor var det den naturligste sak i verden å våkne ved sida av ei toppløs Ingunn når hun hadde sovet i senga mi. Jeg kunne se på henne mens hun sov, tenke at hun var utrolig sexy, men hun var vennen min, og sjøl om jeg aldri hadde hatt så nære venner av det motsatte kjønn så fikk jeg ikke lyst på henne. Noe sa meg at man ikke har sex med venner.

Nå har jeg ikke sett Ingunn siden dagen vi dro fra folkehøyskolen. Den dagen vi stod å holdt rundt hverandre mens tårene trilla, og vi lova hverandre å møtes snart igjen. Slik har det altså ikke blitt. Vi prata på telefon og sendte ganske jevnt med meldinger til hverandre det første året eller så, etter det har kontakten blitt ganske sporadisk, det har begrensa seg til noen setninger på MSN av og til. Hvor hen hun er i verden og hva hun dreiv med nå veit jeg ikke. For min egen del fulgte jeg en drøm og hjertet et par år etter folkehøyskolen, en gård i hjembygda mi ble til salgs, og med et fjøs fullt av kyr og okser ble det brått slutt på idrettskarrieren. Nå er jeg aktiv hobbymosjonist, trener en del sammen med sykkelklubben i området og kjører noen terrengritt i løpet av sommerhalvåret. Ellers er det gården som tar opp det meste av tida mi, men jeg stortrives.

En tirsdag kveld tidlig i august møtte jeg opp ved skolen for å trene sammen med sykkelklubben. Det var ikke lange veien fra meg og bort til skolen, så jeg sykla bort og var der et drøyt kvarter før oppmøtetid. Jeg satte meg på en benk og venta. Nedi bakken så jeg en person komme syklende, det var ei sykkeldrakt jeg ikke hadde sett før, og resten av personen virka også ukjent. Det begynte å kile i magen etter hvert som personen kom nærmere, jeg så rødt bustete hår som stakk ut under hjelmen, jeg så en vakker jentekropp som kom oppover, det var Ingunn!,Hva faen gjør du her? glapp det ut av meg, og jeg tenkte at det var da litt av en måte å si hei på. Ingunn var litt mer høflig, og et langt,heeeei? på Ingunn-vis kom mens hun hoppa av sykkelen og inn i armene mine. Der og da var jeg nesten ti år tilbake, alt var akkurat som det hadde vært, det var akkurat like fantastisk å få klem av Ingunn som det hadde vært.

På et lite kvarter rakk det å komme mye livshistore, sjøl om hennes var noe lengre og mer kronglete enn min, som dere jo allerede har fått. Hun var i alle fall kommet hit for et års vikariat som lærer på den videregående skolen, og på nett hadde hun funnet treningstidene til sykkelklubben. Hun unnskyldte at hun hadde satt trening foran å ta kontakt med meg, hun hadde så vidt fått begynt å pakke ut flyttelasset. Vi konkluderte med at hun fikk slått to fluer i en smekk nå, mens vi så de andre begynte å sige på en etter en og Ingunn hilste på de etter hvert som de kom. Jeg er sikker på at flere av de måtte ha falt for henne der og da, på samme måte som jeg gjorde den gangen for ei god stund sida.

Utover høsten og vinteren var alt som det en gang hadde vært. Vi trente sammen, Ingunn satt i armkroken min og jeg kosa ryggen hennes når vi så på film, og hvis hun overnatta hos meg etter en sein filmkveld sov hun tett inntil meg. Blygere hadde hun heller ikke blitt, fremdeles våkna jeg ved sida av ei toppløs jente når jeg skulle i fjøset. Noen ganger tenkte jeg på om hun gjorde slik med alle vennene sine, men jeg klarte å få meg sjøl til å tro at det mellom Ingunn og meg var et spesielt unntak. Ved flere anledninger overhørte jeg bråkjekke gutter i slutten av tenåra snakke om den sexy idrettslæreren, om hvor bra hun måtte se ut naken.,Dere skulle bare visst? tenkte jeg smilende.

En søndag i slutten av juni sendte jeg ei melding til Ingunn tidlig på formiddagen og lurte på om hun ville bli med på bakkeritt opp lia til den gamle demninga. Etter noen minutter fikk jeg melding om at hun allerede var på tur oppover.,Tror ikke du tar meg igjen? avslutta hun.,Ikke sikkert, men jeg kommer etter? svarte jeg før jeg skifta og kasta meg på sykkelen. Det var utrolig varmt denne dagen. Heldigvis går veien stort sett i tett skog, så det var skygge mesteparten av turen oppover. Likevel gjorde varmen det utrolig tungt, og det ble en pause for å fylle vannflaska i en frisk bekk et stykke oppi bakken. Jeg satte meg på sykkelen og begynte å tråkke videre så fort som mulig for ikke å stivne. Det var ikke så langt igjen nå, bare over denne kneika, så flater det ut i noen lange strekker før den siste bakken opp. Telefonen peip, og jeg fiska den fram fra lomma på ryggen. Fra Ingunn så klart,,jeg kommer først fram? stod det. Jeg kikka opp, hun kunne ikke være så veldig langt foran meg. Og der så jeg ryggen hennes noen hundre meter foran meg. Jeg tok meg ikke tid til å svare, bare tråkka på litt ekstra, og inn mot siste bakken så jeg at jeg tok innpå. Etter hvert som jeg nærma meg tenkte jeg at jenta var gal, for den ryggen jeg tok innpå var bar. Riktignok er sannsynligheta for å møte noen oppi her før 12 på formiddagen ganske liten, men likevel? Når jeg runda svingen ved dammen så jeg Ingunn løpe mot vannet, jeg kasta meg av sykkelen, hjelm, sko og skjorte forsvant i farta og jeg nådde henne igjen akkurat i vannkanten. Jeg kasta meg over henne og dro henne uti. Vi basa rundt i vannet, jagde hverandre og dro hverandre under etter tur. Vi basa rundt, spruta på hverandre og lo. Uten helt å mene det hadde jeg plutselig tak på Ingunn bakfra med begge hendene over puppene hennes. Begge bråstoppa et lite sekund, og jeg skulle akkurat til å slippe når hun kaster hodet bakover og vi begynner å kysse. Ikke et sånt vennskapelig mykt kyss som den dagen vi dro fra hverandre på folkehøyskolen, det var et grådig tungekyss. Hva som gikk av oss har jeg ikke noen forklaring på den dag i dag, men vi klenga oss til hverandre, kyssa og klådde på hverandre mens vi kom oss på land.

Vi reiv av hverandre det siste lille av klær og sank ned på bakken noen få meter fra vannet. Ingunn havna under meg og jeg kyssa henne nedover halsen, over puppene, nedover magen. Beina hennes skled lengre og lengre fra hverandre dess lengre nedover kroppen hennes jeg kom, og når jeg kysse henne på de glatte leppene stønna hun høyt. Jeg pressa tunga mi mellom leppene, og fikk to hender i bakhodet som signal på mer. Ingunn vred seg fra side til side og klynka som ei pint bikkje når jeg slikka klitten hennes og småbeit i leppene. Hun var våt og sprengkåt, og jeg var ikke mindre kåt. Jeg kyssa oppover magen hennes igjen, beit så vidt i begge brystvortene hennes med leppene før hun dytta meg over på ryggen og skrevde over meg. Med de stålblå øynene sine planta i øynene mine gled hun ned på meg med et høyt stønn. Det var knappe ti års seksuell spenning som hadde bygd seg opp uten at noen av oss helt visste om det som ble utløst akkurat her og nå. Ingunn red meg i et vilt tempo, jeg klemte og kyssa puppene hennes, beit henne i øreflippene, vi kyssa og stønna. Vi var ikke bare skapt for hverandre som venner, vi var skapt for å knulle og. Begge satte noe bortimot personlig rekord i både hurtig og voldsom orgasme, og vi må ha vekt både nøkken, huldra og eventuelle turgåere i mils omkrets. Ingunn sank sammen oppå meg, og slik ble vi liggende lenge uten å si noe, bare puste ut mens jeg strøyk henne på ryggen og hun kosa meg i håret.

Ingunn var den første som sa noe.,Fremdeles venner?? spurte hun og reiste seg litt opp.,Enda bedre venner? svarte jeg og kyssa henne på nesa. Vi lo, erta og kilte hverandre akkurat som det alltid hadde vært mens vi kledde på oss. Og selvsagt konkurrerte vi på tur ned og. Alt var som før, vi hadde bare hatt sex. Trodde jeg.

Hele uka etterpå gikk som vanlig, jeg hadde mye å gjøre på gården og Ingunn var i sin siste uke på skolen. To kvelder var vi ute og trente, og det var ikke noe merkelig eller pinlig med å se henne igjen, vi var de samme gamle, men i hodet mitt var det ingen annen enn Ingunn. I løpet av uka innså jeg mer og mer at jeg hadde falt for henne. At sexen var siste brikken i puslespillet, det som viste at vi i mine øyne var skapt for hverandre. En kveld etter de vanlige nattameldingene med,sov godt?,,hendene oppå dyna ;)? og,glad i deg? lot jeg det stå til.,Jeg er mer enn glad i deg, jeg er dønn forelska i deg? skreiv jeg, og det knøyt seg i magen mens jeg venta på svaret?

Legg igjen en kommentar