Korsefestet

Denne novellen er vist 13277 ganger.

Idag skal jeg arrangere en liten privatfest, det pleier å bli ganske ville fester hos meg og du har gledet deg i hele dag sa du, slaven min;)

Du kom en time før de andre fordi jeg sa jeg hadde en overraskelse til deg.

Når du kom ga jeg deg beskjed om å kle deg naken, du adlød med ett spørrende blikk, men jeg bare ristet på hodet og sa at du snart fikk vite det.

Når du var naken trædde jeg en svart hette av lær nedover hodet ditt, med åpning til munnen og to små hull til nesa. Hetta låser jeg fast med ett halsband , også det er av lær, med en metall ring foran og en bak. Siden det ikke er hull til øynene i hetten ser du nå ingenting og jeg hjelper deg forsiktig ned trappen til kjelleren.

Nede i kjelleren kommer vi inn i ett rom som jeg har innredet spesielt til deg, det er varmt i rommet så du ikke skal fryse siden du er naken.

Jeg leier deg bort til ett stort svart kors som stor boltet fast i veggen.

Jeg stiller deg med ryggen mot korset og begynner og binde deg fast med brede belter som også er festet i korset.

Når jeg er ferdig står du med spredde ben og armene opp og litt ut til siden i X form , fullstendig

fastbundet med remmene rundt handleddene, overarmene , brystet (rett under brystene) magen , lårene og anklene.

Du er fullstendig «fastklistret» til korset nå og kan ikke røre deg en millimeter.

Du spør meg med kåt hes stemme om ikke du skal få bli med på festen, og jeg ler til deg og sier at det skal du, men ikke før om ca to timer , da regner jeg med at du har fått nok.

Så tar jeg fram to vibratorer, en liten ( til rumpa ) og en litt større til musa di.

Smører dem godt inn med vaselin før jeg «smetter» dem på plass i deg. Begge glir inn uten problemer , særlig den i musa siden du nå er blitt skikkelig våt av kåthet.

Så tar jeg beltet (som er festet til korset) som henger ned mellom bena dine opp mellom lårene dine og fester det til det som går rundt magen din og strammer det til slik at vibratorene ikke skal «gli» ut.

Tilslutt tar jeg en gummikule med remmer på begge sidene og knebler deg, remmene fester jeg også til korset slik at du nå ikke kan bevege hodet heller.

Du stønner av kåthet nå og prøver å bevege deg , men du sitter fullstendig fast.

Jeg kysser brystene dine før jeg forteller deg at begge vibratorene er «lyd styrte» slik at jo mer lyd (bråk) det er jo mer vibrerer dem.

Og forresten sier jeg, mottakeren sitter fast teipet under stuebordet så jeg håper at det ikke blir for mye bråk når gjestene kommer.

Men ikke vær redd, jeg kommer ned og henter deg om ett par timer , sier jeg før jeg går opp for å sette på musikk ;=)

Legg igjen en kommentar