Krangel

Denne novellen er vist 5196 ganger.

Vi hadde kranglet, hun er hissig og jeg er sta. Hva vi kranglet om husker jeg ikke, men det endte med at hun dro på trening og jeg på leirduebanen. Ukonsentrert og irritert ble skytingen deretter og humøret var fortsatt dårlig da jeg kom hjem. Jeg kunne høre at hun sto i dusjen, men like etter ble vannet skrudd av og inntullet i en stor håndduk gikk hun forbi meg. Hun sa ingenting, men blikket hun sendte meg var mørkt. Jeg tok tak i håndduken og rev den av henne. Hun ble rasende, men også litt perpleks der hun sto naken framfor meg. Jeg benyttet anledningen og grep henne samtidig som jeg kysset henne hardt. Hun var sint, men jeg kunne også kjenne brystvortene hennes stivne mot meg. På tide å handle igjen, ikke la henne tenke, dette var enten eller. Derfor grep jeg om puppene og lot tungen min gli over brystvortene, bet litt hardere enn hun vanligvis liker. Plutselig skjøv hun meg unna og jeg fryktet det verste, men jeg kjente igjen kåtheten i blikket.

Like etter kastet hun seg over meg. Jeg ble liggende på rygg og hun akte seg raskt fremover og presset fitta mot munnen min. Hun var allerede våt og gned de deilige saftene sine utover hele ansiktet mitt. Jeg forsøkte å slikke i meg så mye som mulig, men hun virket likeglad om det var nesen, munnen eller haka mi hun støtte mot. Jeg lot to fingre gli inn i henne og jeg kunne kjenne musklene trekke seg sammen da jeg traff g-punktet. Jeg fuktet enda en finger og lot fingertuppen massere anus, hun tredde seg inn på den og stønnet mellom sammenbitte tenner. Dette ble tydeligvis for mye, kroppen begynte å skjelve, fingrene mine ble melket mens saftene hennes randt nedover meg..

Mens hun pustet ut rev jeg av meg klærne, ville ikke gi henne noen pause. Jeg la beina hennes over skuldrene mine. Øynene hennes fulgte pikkhodet som gled mellom de glinsende fitteleppene. Hun er veldig følsom etter orgasmen og da jeg traff klitoris trakk hun pusten slik at brystene hevet seg og med ett langt stønn slapp hun luften ut igjen. Akkurat da gled jeg langsomt, men bestemt inn i henne, helt til bunnen. Jeg var så kåt, ville ha denne råe, sexy kvinnen som lå fremfor meg. Med lange harde støt gled jeg inn og ut. Hun begynte å støte imot og hennes ivrige fingre kløp i de stive brystvortene. Jeg lot en hånd gli ned for å massere klitoris som var stor og hård. Øynene hennes var fiksert på hånden og pikken som arbeidet med fitta hennes. Vi så hverandre i øynene, pupillene hennes utvidet seg og hun bet seg selv i underleppen. Tempoet økte, ballene mine klasket mot rumpa hennes og jeg kunne kjenne orgasmen bygge seg opp. Hun slapp brystene og grep rumpa mi slik at jeg kunne kjenne neglene rive meg opp. Vi ropte begge ut våre orgasmer, fitta hennes melket pikken min og jeg kjente den varme sæden sprute gang på gang langt inni henne. Jeg la meg over henne og ga henne et vått dypt kyss som smakte av henne selv. Uten ett ord ble vi liggende å høre på hvordan pusten vår sakte roet seg….

Legg igjen en kommentar