Kåt som faen

Denne novellen er vist 21769 ganger.

Helt utrolig.
Kan ikke huske sist jeg våknet opp så kåt som nå.
I den siste tiden har dagene vært nesten uutholdelige. Tenker på sex døgnet rundt.
Ser en potensiell knullepartner i nesten alt og alle.
Våkner opp på morgenen og bare kjenner hvordan kroppen sitrer og underlivet murrer.
Bare må leke litt med meg selv før jeg begynner på dagens plikter.
Hører pusten fra min kjæres dype søvn og forstår at jeg må leke alene.
Fingrene glir nedover kroppen min ned mot mitt varme kjønn. Kjenner med en gang at den er klissvåt etter nattens hete drømmer. Stryker fingrene forsiktig over den varme dotten. Lar en finger gli sagte inn mellom de varme leppene og maserer kjønnet varsomt. Fingrene leker med vaginaen, stryker og kjæler på vei opp til start knappen min. Rører lett klitorisen som straks blir stor og stiv. Herregud hvor deilig det er.
Kjenner hele kroppen dirre – dirre av lyst. Bare må, må ha mer… Fingrene går fortere og blir mer intense i sin heftige lek. Fittesaften har nå begynt å sive ut, og renner nedover mot rompeballene mine. Kjenner at jeg er klar… klar til å komme… nå…
Akkurat i det jeg skal komme snur jeg hodet av en eller annen grunn bort mot min mann. Ser at han har våknet og sitter og runker med et stort stivt morgenbrød.
Herregud tenker jeg… og blir om mulig bare enda kåtere når jeg ser begjæret i øynene hans. Den stive pikken din peker frekt og freidig mot meg.
Ser at du er like kåt som meg, og vet at fellesforspillet definitivt vil bli droppet. Til dette er jeg så altfor klar og kåt.
Du er over meg i løpet av et sekund, og fører din deilige lange stake rett til bunns i min klissvåte fitte. Det er ikke mer enn noen få varsomme støt og jeg kjenner nok en gang at det er like før…
Rittet starter.
Kroppen min spenner seg, og jeg kjenner at det er umulig og holde igjen.
To harde støt og orgasmen bare farer over meg som et lyn fra klar himmel. Kroppen min dirrer og jeg hyler høylydt… åhå… Det er som et stort fossefall som bruser gjennom kroppen min. Krampene mine gjør at også du får kjenne virkningen av min himmelske orgasme.
Du nyter det, puster fortere og fortere, stønner litt, men klarer ikke lenger å holde igjen. Du spruter meg full av varm deilig sperma.
Dette var intenst sier du smilende og synker sammen over meg i senga.
Kroppene våre er utslitte og tømt. Andpusten og utmattet ligger vi tett sammen i hverandres armer herlig fornøyd.
En himmelsk start på dagen.

Legg igjen en kommentar