Kundebesøk på jobben

Denne novellen er vist 7552 ganger.

Jeg satt på flyet mot Oslo. Det sitret så deilig i hele kroppen. Jeg var helt sikker på at alle som så meg kunne se at nervene var i helspenn og at øynene var svarte av begjær. Det var lenge siden jeg hadde vært så kåt. Men så var det også lenge siden det hadde blitt noe på meg. Alt for lenge!
Jeg er et lidenskapelig vesen, og trenger å ha sex litt oftere enn det jeg har nå for tiden. Men så er det ikke like spennende med noen hvem som helst heller. Jeg er kresen, og finner de fleste gutter på min egen alder lite spennende… Jeg liker dem med litt livserfaring. De vet så utrolig mye mer om åssen ei jente ville ha det.
Nå var jeg på vei til Oslo for å møte drømmemannen. Han er en ekte MANN, og vet alt om åssen jeg vil ha det. Han er deilig rå i senga!
Jeg kjente hvordan brystvortene knoppet seg under den tynne toppen. Mannen ved siden av meg kikket stadig min vei og smilte. Han ante nok hvordan det var fatt med meg. Jeg lente meg bakover i setet, krysset beina og snudde meg mot ham. Jeg slikket meg rundt munnen og smilte frekt mot ham. Han så på meg. Jeg følte hvordan blikket hans kledde av meg med øynene, og bare nøt det. Jeg ble bare enda kåtere av det. Jeg så at han ikke var helt upåvirket av situasjonen. Jeg lo inni meg og snudde meg bort. Gamle grisen! Han var sikkert 50 år. Men drømmene kunne jo ingen ta fra ham.
”… Vi nærmer oss Oslo Lufthavn Gardermoen og ber dere rette opp stolryggen og spenne fast setebeltet”. Jeg lukket øynene og kjente at jeg trengte sex nå. Da jeg gikk av flyet var jeg kåt som bare det. Saftene glinset på innsiden av lårene. Jeg kjente at det var klamt og deilig. Jeg gikk mot flytoget, og merket mange blikk på meg. Jeg hadde på meg kort dongriskjørt, nettingstrømper og høye støvletter. Jeg smilte og likte vel at folk så på meg. Jeg fant et ledig sete på toget. Det føltes som en evighet inn til Lillestrøm. 15 minutter! Men det føles som to timer. Jeg var spent og utrolig kåt!
Jeg gikk av toget og mot jobben hans. Jeg hadde vært der før. Så jeg visste godt hvor det var. Det sitret i hele kroppen, og jeg hadde bare lyst til å stønne når jeg gikk opp trappen. Lårene gnikket så deilig mot hverandre. Jeg smilte til resepsjonisten og spurte etter ham. Resepsjonisten sa at det bare var å gå rett inn. Jeg gjorde som han sa, og banket på døra hans. Han åpnet og smilte mot meg. Øynene gransket hele kroppen min. ”Oi, så sexy du var! Du vet virkelig åssen du skal få meg kåt!” Jeg visste at han kunne se åssen det var fatt med meg. Han leste meg som en åpen bok. Han tok meg i armen, og trakk meg innafor døra. Han lukket igjen døra og trakk meg mot seg. Presset meg opp mot døra, og kysset meg. Åh, den mannen visste åssen han skulle kysse. Jeg kjente at det var nesten like før det gikk for meg. Jeg hadde vært kåt hele dagen, og visste at det var lite som skulle til for meg nå. Jeg kjente hendene hans på rumpa. Kjente at han løftet meg opp mot døra. Åh, han var gæren. Han hadde bare tenkt å knulle meg der og da. Opp etter døra på kontoret sitt. Han holdt meg oppe. Jeg klemte beina rundt hoftene hans. Jeg bet meg i leppa for ikke å stønne. Det var lytt på kontoret hans, og han var ikke den eneste som jobbet der. Han kysset meg hett og lidenskapelig. Han bet meg i leppa. Jeg elsker det. Ingen ting tenner meg mer enn akkurat det. Noen som biter meg i leppa når vi kliner.
Jeg stønnet mot munnen hans. ”Jeg vil ha deg… Åh… Ta på meg… Jeg vil ha deg!” Han lette seg fram opp under genseren min, og fant puppene mine og stive brystvorter. Hånda kjælte med dem. Mmmmm… Jeg var så våt mellom beina nå, og var sikker på at han kunne lukte det. Hånda hans forsvant fra puppene, og lette seg under det korte skjørtet mitt. Han smilte da han kjente at jeg ikke hadde truse på. ”Så våt du er… Har du vært kåt i hele dag, snuppa?” Han gliste mot meg. Jeg kunne ikke annet enn å nikke. Han kysset meg igjen. Bet meg lett i leppa i det han kjørte to fingrer opp i meg. Og det var det som skulle til. Hele kroppen ristet. Jeg stønnet mot leppene hans, fitta strammet seg rundt fingrene hans og jeg kom i en deilig orgasme over hendene hans. Fitta rant over av safter. Jeg stønnet, og var glad for at han holdt meg oppe. Ellers hadde jeg nok falt sammen. Hele kroppen ble helt skjelven. Han sluttet å kysse meg, og så spørrende på meg. ”Allerede?” Jeg nikket, og smilte mot ham. ”Jeg har vært kåt i hele dag! Men nå vil jeg ha deg – på ordentlig!” Jeg smøg hendene mine mellom oss, og åpnet beltet og buksa hans. De falt på gulvet, og jeg så at pikken var stiv og stor. ”Ta meg! Knull meg! Jeg vil kjenne at du gjør meg til din!” Han tok et bedre tak under rumpa mi. Løftet meg opp, og trædde meg ned på pikken sin. Jeg måtte bite meg i leppa for ikke å skrike. Åh, det var så deilig. Dette hadde jeg drømt og fantasert om lenge nå. Han støtte hardt inn og ut av meg. Fylte meg opp, og kysset meg samtidig. Han dunket meg mot døra og knullet meg sønder og sammen. Jeg stønnet, og holdt meg fast rundt nakken hans. Åhhhh… jah… Han traff så deilig inne i meg. Jeg kjente at det ikke var lenge igjen før alt raste for meg nok en gang. Han måtte ha hørt det på pusten min. For han støtte enda hardere nå. Virkelig knullet meg. Det var så deilig. Jeg var hinsides denne verden. Jeg kjente hvordan det bygde seg opp… kjente hvordan det sitret fra tærne og helt opp i hårfestet. Jeg kjente hvordan alt samlet seg mellom beina, hvordan fitta strammet seg rundt pikken hans. Jeg skrek… Alt raste for meg. Jeg kom! Jeg lukket øynene, og bare nøt orgasmen som raste gjennom kroppen min. Han så på meg igjen, og smilte. ”Hva er det med deg i dag? Skulle ikke tro du hadde fått pikk på mange uker.” Jeg smilte mot ham. ”Det har jeg ikke heller. Ikke siden sist gang jeg møtte deg. Du vet at det er ingen som kan tilfredsstille meg som deg. Jeg er avhengig av deg.” Jeg lo mot ham. ”Du er bare herlig du” Ham smilte til meg. ”Du er ganske herlig du også, vennen!” Jeg så ham inn i øynene og deretter på skrivebordet. Han fulgte øynene mine med blikket, og smilte. ”Skal jeg ta deg på skrivebordet mitt?” Jeg nikket. ”Ja, ta meg på skrivebordet ditt, og knull vettet ut av meg! Slik bare du kan det!” Han bar meg bort på skrivebordet, og la meg forsiktig ned. Hele tiden var pikken hans inni meg. Han var hard og deilig mot mitt myke og våte. Han tok beina mine på skuldrene sine, og støtte hardt inn og ut av meg. Jeg stønnet og vred meg under ham. Så han inn i øyene og så at han elsket dette like mye som meg. Han var minst like kåt som meg. Jeg elsker å se de kåte øynene hans over meg. Det gjør meg om mulig enda kåtere.
Jeg løftet hodet, og tok tak i leppene hans med mine, og kysset ham. Lekte med tunga mi mot hans. Sluttet å kysse ham, og beit ham i øret. ”Ikke kom inni meg. Jeg vil suge deg til du kommer! Du kan knulle meg til det er like før. Men jeg skal kjenne at du spruter i munnen min!” Han smilte mot meg og nikket. Og han knullet meg, om mulig, enda hardere og fortere… ”Nå! Jeg nærmer meg!” Jeg dyttet ham bort og mer eller mindre plasserte ham på skrivebordet. Jeg satte meg på kne foran ham og tok pikken i munnen. Lot piercingen i tunga leke med pikken hans. Han stønnet og vred seg.
Jeg visste at døra ikke var låst, og at det når som helst kunne komme noen inn på kontoret. Men det bare tente meg enda mer. Tanken på å bli ferska var døds spennende, og gjorde meg bare enda kåtere og villere. Jeg sugde ham vilt og heftig. Pikken gled inn og ut mellom leppene mine. Jeg elsker å høre ham stønne. Elsker å høre at han liker det jeg gjør med ham.
Han vred seg der han satt oppå bordet. Jeg så på ham med ertende øyne, mens jeg lot pikken skli inn og ut av munnen min. Han smilte mot meg. Jeg så at øynene hans var kåte og svarte. Jeg hørte ham stønne…
Plutselig gikk døren opp, og inn kom kollegaen hans. Han ble bare stående å stirre. Jeg bare fortsatte med det jeg drev med. Jeg tror ikke at han registrerte at det kom noen inn en gang. Han var helt i sin egen verden med pikken sin i munnen min. Men jeg så at kollegaen hans ble flau. Jeg bare så ham rett i øynene, og han forsvant ut døra i ekspressfart.
Jeg sugde ham mer intenst og han stønnet. Pusten gikk raskere nå. ”Åhhh… jeg kommer… Jeg kommer!” Han stønnet. ”Ja, få høre deg komme. Få kjenne at du spurter i munnen min” Jeg sugde enda hardere og villere. ”Åhhhh…” Jeg kjente det rykke i pikken hans, og kjente at han sprutet inni munnen min. Det var nok lenge siden sist for ham også. For han sprutet virkelig! Jeg svelget unna og slikket meg rundt munnen. Han bare satt på skrivebordet med et salig glis. Jeg kysset ham på munnen. ”Du er deilig du, vennen min. Det var deilig å se deg igjen.” Han smilte og kysset meg på panna.

”Vi sees etterpå, vennen! Nå får du gjøre litt nytte for deg på jobben. Og husk det: Det er mer der det kommer fra! Bare vent til stampen i kveld!” Jeg kysset ham på munnen igjen, og gikk mot døra. Han tok tak i armen min, trakk meg inntil seg og holdt rundt meg. Han kysset meg igjen. ”Bare vent du ditt lille kåte dyr… Dette skal du få igjen for ” Han smilte.
Jeg gikk ut døra og smilte til kollegaen i det jeg gikk forbi. Han rødmet. Helt tydelig at han hadde blitt flau av å ferske sjefen sin på den måten. Jeg lo da jeg gikk ut døra for å finne meg en kafé i Lillestrøm. Jeg kjente at Jeg kunne trenge en iskald Cola Light og en røyk. Jeg smilte for meg selv. Kundebesøk er egentlig ganske spennende det…

Legg igjen en kommentar