Kurset, del 1

Denne novellen er vist 10073 ganger.

Endelig tenkte han, endelig skal jeg få oppfylt mine drømmer. Lenge hadde han prøvd og få til et kurs sammen med forretningens nye medarbeider. Hun hadde kommet som et vakker og friskt pust inn i den lukkete verdenen de levde i, og med sitt livlige erotiske vesen, hadde hun virkelig fått gutta til og gå i spinn, hele rekken hadde falt for hennes utstråling og vinnende vesen, som sammen med en utrolig dyktighet, hadde gitt henne en sikker og god jobb på rekord tid. Missforstå meg ikke, hun hadde såvist ikke fått posisjonen sin p.g.a. smisk eller andre uhumskheter, men kun fordi hun var dyktig, og tilførte mannsbastionen noe den sårt trengte, nemlig en ung kvinnes livslys.
Meeen, og det var jo et men, hun er også av den typen som utstråler sex apeel, men hennes langbete skjønnhet, omrammet av et laaangt naturlig blondt hår, gjør henne, på tross av sin jordnærhet, utilnærmelig. På en måte kan vi si at, se – men ikke røreJ, og så gjorde vi jaJ men selv øynene våre hadde respekt for henne, slik at det omtrent ikke forekom overtramp av noe slag.
Selvfølgelig klarte jeg ikke heller denne gang og få til et kurs hvor vi begge var tilstede samtidig, noen ganger lurte jeg på om vår alles sjef, hadde en finger med der i gårdenJ Men denne gangen klarte jeg i hvert fall og få kommet meg med på dag to, av kurset, og derfor reiste jeg innover til hovedstaden sent denne Tirsdags kvelden.
Kl. 23:45 ankom jeg SAS hotell , sjekket inn, og fikk servert et nøkkelkort av en Portier, med et fast på klistret smil. Det smilekurset du har gått på, har vært hardtslåendeJ tenkte jeg i mitt stille sinn, der jeg tok heisen opp til rommet mitt i 5 etg.
Vel inne, får jeg av meg klærne i en hvis fart, og hiver den hvite morgenkåpen rundt den sprekkferdige kroppen min. Dette har jeg ventet leeenge på, noe den smertefult bankende pikken min, var et svært så levende bevis på.
Tidligere på dagen hadde jeg funnet ut hvilket rom nummer hun hadde. 522 tenkte jeg men jeg vandret nedover gangen, bærende på bagen, med alle godsakende iJ, et svakt smil spredte seg om leppene mine, når jeg tenkte på hevnen jeg skulle få i kveld, hevnen for alle de gangene hun hadde ertet meg opp til bristepunktet, slik at toalettet ute i gangen var neste stoppe-sted, hvor mange timer har jeg tilbringet der de siste mnd. Tro?? Mens jeg tømte jernet for hyperaktive hormoner?? Mange, veeeldig mange.
522, nummeret lyste mot meg fra skiltet, pulsen min hadde steget noe voldsomt nå, alt måtte klaffe på et brøkdel av et sekund.
Med hetten på morgenkåpen trukket godt ned i ansiktet, banket jeg på…..lavt hører jeg noen romstere der inne, klinken går ned, døren går opp, sakte hever hun det vakre hodet sitt, for å se ansiktet mitt.
Med en lynkjapp bevegelse snurrer jeg henne rundt, og løfter henne opp med den ene armen, mens den andre holder for munnen hennes, et spark med hælen sender døren i smekk, mens jeg bærer henne inn på rommet. Nylon snoren som jeg hadde i bagen fiskes opp, og på få sekunder har jeg surret hendene hennes fast, et strikk med en liten gummi ball, hindrer henne i og bite meg, den hindrer også svært effektivt lyder i og komme ut av munnen hennes.
Forsiktig legger jeg meg inntil den vettskremte kroppen, øyeblikkelig oppfatter jeg at jeg har gått alt for langt, det stummende mørke hotellrommet, halvveis våken, en ukjent mann, og bastet og bunnet, ble for mye for henne, øynene hennes blir helt glassaktige, og kroppen dovner henn. I vill panikk får jeg av henne snoren og kneblet. Ingen pust, herreguuuud, nå dør hun!!! Hva har jeg gjort, en klamm hånd snører seg rundt hjertet mitt mens jeg legger leppene mine mot hennes, forsiktig prøver jeg og båse litt liv i kroppen, en advarsel brer seg i bakhodet «du blir lurt sier stemmen» det blir forsterket av at tungen hennes spiser av min, frykt følelsen erstattes gradvis av lystfølelsen, etter hvert som tungene blir grådigere og grådigere, en sviende smerte bre seg i leppen min, tungen smaker den søt/salte smaken av blod fra bittet hennes i leppen min. En svært så levende kropp åler seg under meg, en kjapp liten kamp blir fort avgjort, idet hun holder den bankende pikken i den ene hånden, og ballene i den andre. Liggende på ryggen, er jeg totalt prisgitt hennes vilje, en følelse av frykt og begjær farer i gjennom kroppen i det leppene hennes forsiktig omslutter det bankende røde hode, HVA NÅ????

Legg igjen en kommentar