Kurset, del 2

Denne novellen er vist 6130 ganger.

Ja HVA NÅ???, frykten for at hun skulle bite av det svulmende røde pikke hodet blir fort skyvet vekk av den intenst deilige følelsen som forplanter seg fra hodet og ut i alle cellene i kroppen. To ertende og krystallklare klare øyne, stirrer triumferende på meg, de gir meg en klar melding: stakkars deg nå lille gutt, nå er du helt i min voldJ.
Smertelig klar over min sårbarhet der jeg ligger, må jeg bare erkjenne nederlaget. Det raskt voksende trykket i pikke hodet, som den lekende tungen, og masseringen i ballende frembringer med kirurgisk presisjon, vitner om at nederlaget snart er totalt.
Kjapt og rutinert som hun er, får hun snart sin seier. Pikken min eser ut, og febrilsk prøver jeg en siste gang og få kontroll over kroppen min igjen, men langt borte hører jeg de dypeste brølende en mann kan frembringe…. Ballene knyter seg under behandlingen fra den myke og krevende munnen, og mens hele kroppen min utløses i en voldsom orgasme, forsvinner virkeligheten, tilbake er bare en mann, fullstendig underlagt en vakker kvinne han respekterer og begjærer intenst,, sæden pumpes ut, og hun var så absolutt ikke forberedt på de mengdene hun klarte og lokke ut av den sprekkferdige kroppen, langt borte hører jeg hun hoster halvkvalt av mengdene hun tappert prøver og svelge unna. Fullstendig utslått av den intense opplevelsen, og vellværs hormonene som skyller igjennom kroppen, gir jeg etter for søvnen. Det siste jeg vagt oppfatter er varmen fra kroppen hennes, når hun legger seg inntil min, ennå er ikke et eneste ord utvekslet mellom oss!
Sakte men sikkert kommer jeg tilbake til den våkne tilstanden, øynene mine fokuserer seg på tak lampen, som jeg så vidt skimter i det mørklagte rommer. Et nesten uhørlig stønn fra et sted rett under haken min, vekker meg helt, så var det ikke en drøm, et fornøgd smil brer seg om munnen min, der jeg stadig blir mer og mer var den nakne kvinnekroppen, som ligger tett inntil meg, med kneet plassert over den nå så ufarlige pikken min, som om hun vokter den, slik at ikke andre skal komme og ta det som er hennes fra henne, mens hun soverJ. Pusten hennes går sakte og jevnt, der hun ligger på brystet mitt. Den bankende pulsen hennes er på det samme lavfrekvente nivået som min. Hevn!! En tanke farer igjennom hodet mitt: HEVN!, tanken formes og bearbeides inne i hodet mitt, noen minutter senere vitner smilet om munnen min at planen for en søt hevn er klar. Denne gangen skal du ikke klare og overliste megJ tenker jeg frydefullt.
Forsiktig velter jeg den sovende over på ryggen, et øyeblikk blir jeg bare liggende slik på siden, og betrakte den perfekte kroppen som ligger utstrakt ved min side. Stort mer fullendt går det knapt an og bli, tenker jeg forsiktig, nærmest redd for at mine begjærlige tanker skal vekke henne. Forsiktig stryker jeg henne fjærlett med fingertuppene, fra den høye pannen, over neseroten, langs de fyldige leppene, over haken, nedover den myke halsen, fra skulder til skulder, nedover siden. Forsiktig fører jeg fingertuppene rundt brystene, sakte bøyer jeg meg ned og berører brystvortene med tungespissen, de hardner straks til av pusten min. Huden hennes knupper seg der fingrene mine søker seg nedover magen via Venus og nedover innsiden av lårene. Om og om igjen utfører jeg runddansen med fingertuppene. De svake stønnene og den økende pusten avslører henne, hun våkner til liv. Planen fungerer så langt, tenker jeg triumferende. Upåaktet henn går heller ikke jeg, pikken pulserer og en blank dråpe på hodet avslører forventningene til lillemannJ
Så umerkelig jeg kan, aker jeg meg nedover, forsiktig løfter jeg benene hennes opp, slik at de viler på skuldrene mine. Ummm, lukten som siver inn neseborene får hormonene min til og gå amok, mmm deilig. Mykt streifer leppene mine innsiden av de myke lårene hennes, mens de følsomme hendene mine går sine egne veier på baksiden av knea, og nedover til de faste rumpeballene. Et kraftig ynk, etterfulgt av et kast med kroppen, vitner om at hun begynner og våkne for alvor. På tide og endre taktikk tenker jeg, mens pikken står hard som stein i ren forventning.
For før hun er helt våken bøyer jeg meg fremover mot fitta hennes. Leppene hennes har svulmet kraftig opp av behandlingen min, og de små indre leppene glinser av saftene hennes. Forsiktig lar jeg tungen leke rundt leppene, mens jeg holder et godt tak rundt rumpeballene hennes, og løfter henne opp i riktig høyde. Blodet mitt bruser i årene mine nå, mens jeg stadig spiser mer grådig av den deilige fitta hennes, tungen støtes fort ut og inn i åpningen, mens nesetippen min forsiktig stryker over den harde klitten.
Med to hender som tar tak i håret mitt, etter fulgt av høylytte stønn, viser hun meg tydelig at hun er våken, og nyter behandlingen. Nå er det JEG som er sjefJ, tenker jeg begeistret.
Hun trykker fitta inn i munnen min og skriker ut i ekstase. Fort fisker jeg opp en ledig hånd, og trykker to fingre opp i fitta. Jeg lar dem gå ut og inn noen ganger, før jeg med den andre hånden, som er plassert på magen hennes, trykker ned og opp, slik at klitten blottlegges helt. Begjærlig suger jeg på den, mens tungen flagrer over. Hun nærmer seg med stormskritt nå, en voldsom orgasme er på vei. Musklene hennes melker fingrene mine, som jeg nå bøyer oppover mot magen. Hard og fort støter jeg dem mot G-punktet, sammen med den virvlende tungen over klitten, får det henne over den siste høye toppen av orgasmen. Hun river nesten av meg håret der hun vilt kaster på kroppen, og hyler i ekstase.
Rolig dabber det av, hun kikker ned på meg, mens hun smiler takknemlig sier hun: stillingen er 1 -1.
En urolig tanke streifer meg der vi nok en gang sovner den natten.

Legg igjen en kommentar