Kvelden jeg ble din… del 3

Denne novellen er vist 8334 ganger.

Jeg går inn til deg og stiger opp i badekaret, vannet er deilig varmt og skummet glir over kanten. Jeg synker nedi vannet og du rekker meg et glass gul enke og trer oppi badekaret selv. Skål da Mister og skål for nye forbindelser og nye opplevelser. Jeg kjenner armen din gli rundt meg, vi har god tumle plass i det store karet. Det tar ikke lang tid før flørtingen starter igjen, jeg kjenen rmeg så speisell i dine armer. Men rives i tanken om lidenskap og ondskap, hva vil du med meg, er det kun når jeg gråter jeg er verd noe, eller er det hele opplegget som gjør oss så flørtende og kåte. Du kysser meg på halsen biter rolig i øreflippen, jeg knytter beina mine rundt kroppen din. Kyssende dine gjør meg hemningsløs og får meg til å føle det finnes en usynlig kjetting mellom meg og din hånd. Du lugger meg og kysser kraftigere, jeg kjenner du vokser under meg du blir mer og mer hardhendt. Kjenner du griper etter pikken din og drar den frem og tilbake over fitta mi… jeg presser meg i mot deg, du glir inn. Jeg vet ikke om det er såpevannet eller om det er jeg som er konstant våt, men du glir inn på et lite støt. Du begyner og bli mer og mer brutal med meg igjen, du klyper i brystvortene mine og støter hardt, du ler litt i mellom stønninga vår. Jeg begynner og bli bekymra over endringen. Og plutselig stopper du opp.

 

Du tar tak i nakken min og får meg opp på den lille sitteplassen i hjørnet av karet. Sitt pent lille du, og spre beina dine og lukk øynene. Jeg gjør som fortalt, herregud hva i alle dager kan du finne på her inne, du skal nok slikke meg igjen. Jeg tar et stort åndedrag og prøver og slappe av. Plutselig kjenner jeg en stikkende smerte som renner nedover brystene. Jeg sperrer opp øynene, ser ned, brystene er dekket med stearin og du står over og drypper og heller over dem mens kuken din vipper foran meg. Lukk øynene dine sa jeg, NÅ!!! jeg lukker øyene i frykt. Jeg kjenner det varm,e renner nedover, jeg kan ikke la være og vri meg da det treffer brystvortene mine. Jeg kjenner tårene er like i øyenkroken. Du skyver vekk skummet fra skrittet mitt og jeg begynne rog skjleve jeg vet hva som skal skje, vi snakket om dette over facebook for noen uker siden. Jeg kunne ikke annet enn å bite meg i leppa og klore meg fast i kanten. Jeg kjenner hvordan varmen stikker og brer seg over fitta, inn mellom leppene, over klitten, det tar aldri slutt. Kjenner det tunges nedi skrittet og kjenner det svir noe intenst. Der stopper det, endelig stoppet det, jeg puster ut, jeg tror nesten jeg har holdt pusten hele tiden. Lukk opp øyenen lille prinsesse. Jeg ser nedover kroppen min puppene er dekket med stearin og fitta er heldekket, du kan se konturen av den igjenom den sorte stearinen. Du stryker hånda di over den, mens du runker kuken din.

 

 

Du rekker meg hånden din og hjelper meg ut av badekaret og stiller meg opp foran speilet. Se her hvordan du ser ut. Endelig fikk du oppleve og se ut som ei tøs, slik som dette er det nydeligste en mann kan se. Glem sminke og sexy antrekk, naken og merkbart brukt er det vakkreste. Jeg ser på kroppen min, jeg vet ikke helt hva jeg skal synes, om jeg liker det eller ikke. Men du får meg til å føle meg praktfull og nydelig. Men det som møter meg i speilet er missbrukt og horete. Jeg rives mellom to verdner, en jeg kjenner og en ukjent som er full i forventning og spenning og et hav av nye opplevelser. Jeg skvetter når du plutselig heller over olje over kroppen min, kjenner dte renner nedover rykken og ned i rompesprekken. Jeg må ha forsvunnet i tanker, for jeg la ikke merke til at du tok frem noe olje eller noe. Du smører ryggen min inn og rompa, mellom rompa og. Over fitta mi. Bare slik at stearinen løsner lett lille venn. Jeg lener meg på badreromsbenken og kikker inn i speilet, møter blikket ditt som har fått et undelig mørkt preg over seg. Plutselig tar du begge håndleddene mine og låser dem fast bak ryggen min, og med det samme kjenner jeg kuken din presse seg bak. Øynene mine sperres opp og igjen treffer jeg blikket ditt i speilet sammen med et giogantisk glis. Begge de store hendene dine legges over den runde hofta mi og med et jukk glir du inn. Jeg måper og får ikke ut en lyd, jeg er i sjokk, du er altfor stor, jeg kjenner jeg blir småuggen av smerten. Du står helt stille med kuken helt inne, kikker på meg i speilet, du ser jeg har mistet hele stemmen og at tårene begynner og trille. I det den ene tåren triller nedover kinnet mitt begynne rdu å jukke hardt og bestemt bak meg. Jeg kjenner meg mer og mer svimmel og uggen. Smerten brer seg utover i kroppen. Tempoet ditt øker og gepet om hoftene mine slipper og du begynner å dra av stearin. Jeg kjenner hvordan stearinen har festet seg til brystvortene og alle småhårene på kroppen. Hele kroppen min får gåsehud, du knulle rmeg bestemt men sent mens du piller av hver minste lille bit. Og under laget med stearin er huden rosa/rød og fitta er verst den er litt hoven og knall rød. Den nakne huden min lyser mot speilbildet og du begynner og ta opp tempoet igjen. Eneste jeg kan tenke er bli ferdig, bli ferdig, bli ferdig…. jeg kjenner meg svak i hele kroppen. Beina mine begynne rog gi etter. Hoftebeina mine dunkes mot kanten på vasken. Plutselig komemr begge de store kraftige hendene dine over brystene mine og klemmer dem hardt og grepet blir låst fast. Da jeg kjenenr du presse deg dypere enn du noen gang har vert inni meg og lar det gå for deg inni meg. Du trekker deg raskt ut og lar de siste dråpene treffe krosryggen min.

 

Pusten min begynne rog bli normal igjen, men ikke faen om jeg klarer å samle beina mine, du kysser meg i nakken og smiler. Men smilet ditt har endret seg drastisk til det bedre. Du ser hvor fornøyd og glad du er. Øyene dine har åpnet seg og du kan se at de lyser opp. Du låser opp hendene mine og stryker meg på overarmene. Jeg snur meg, ser på deg du tar tak i hodet mitt og kysser meg, intenst, jeg kjenner all smerte forsvinner henn i dette kysset. Jeg glemmer tid å sted. Du fører meg inn i dusjen og dysjer av meg både stearin og ditt søl.

 

Vi går inn i senga, jeg kikker for første gang på klokka, 06:43, herregud, hva har skjedd med timene, de har føket forbi. Jeg legge rmeg godt tilrette i armkroken din, du knytter fingrene dine sammen med mine. Vi har utsjekk klokka 14, jeg vil gå litt før deg, så kan du få gå i posen der borte, der ligger det nytt undertøy, og ynglings joggingsen din fra kari traa, og sminke. Så kan du gjøre som du selv ønsker. Du kan også få ha rommet lengre om du ønsker men da må du gi meg beskjed slik jeg kan booke det litt lengre. Du kysser meg over pannen, vi får prøve å sove litt før jeg må gå. Jeg legger meg godt til rette og sovner momentant….

 

Denne kvelden endret mitt syn på sex til det bedre, og jeg er evig takknemmelig for denne herlige opplevelsen.

 

Legg igjen en kommentar