Kvinnen jeg elsker.

Denne novellen er vist 5206 ganger.

Hun sitter og kjeder seg helt tydelig mens hun blar seg gjennom tv-kanalene. Jeg reiser meg opp, går ut på badet og tapper i badekaret. Mens vannet renner tenner jeg noen lys som jeg plasserer rundt på badet for å sette en god stemning. Når badekaret er fult, og vannet er tilsatt litt badeskum går jeg ut i stua for å hente henne.

Jeg tar fjernkontrollen fra henne uten et ord og slår av tv-en. Ser hun skal til å protestere så jeg bøyer meg ned og gir henne et lite kyss og drar henne opp av sofaen. Stoler du på meg, spør jeg. Ja, så klart svarer hun og ser rart på meg. Da drar jeg opp et lite mykt skjerf fra lomma og ber henne binde det foran øynene sine. Hvorfor? Spør hun litt skeptisk. Har en liten overraskelse til deg sier jeg og smiler mens jeg gir henne et kyss på kinnet.
Jeg vet hun er nysgjerrig så det tar ikke lang tid før hun gjør som jeg vil. Jeg sjekker at skjerfet sitter ordentlig og at hun ikke kan se gjennom det. Deretter snurrer jeg henne rundt et par ganger sånn at hun mister retningssansen, før jeg leier henne spørrende etter meg inn på badet. Når vi står midt på badegulvet, samler jeg hendene hennes bak på ryggen og kysser henne lett på munnen. Hun er fremdeles forvirret så jeg lar leppene mine smake på halsen hennes, og kysser meg sakte oppover til øreflippen hennes. Hun stønner svakt. Skal jeg kle av deg, hvisker jeg inn i øret hennes.

Hun nikker lett til svar, og ennå så godt vi kjenner hverandre så blir hun kledelig rød i kinnene av tanken på det som skjer. Smiler for meg selv mens jeg jobber meg nedover knappene på blusen hennes. Jeg legger hendene på innsiden av blusen og stryker meg forsiktig oppover magen. Fortsetter oppover på utsiden av brystene som er pakket pent inn i en sort blonde bh, opp på skuldrene og lurer med meg blusen nedover mens jeg kjærtegner utsiden av armene hennes. Når blusen har kommet så vidt under albuene tvinner jeg den sammen sånn at jeg på nytt har armene hennes fanget bak på ryggen.
Jeg bøyer meg ned og gir henne et kyss på magen rett under navlen. Lar tunga mi sirkle rundt piercingen hun skaffet seg for en stund siden. Mmmm… Du er så utrolig deilig, hvisker jeg opp til henne. Sakte dekker jeg hele magen hennes med små lette kyss på vei opp mot puppene. Jeg bruker tunga langs kanten av bhen og kysser brystene hennes der de ikke er dekket til. Brystvortene henne strutter mot bhen nå så jeg bruker tennene forsiktig på utsiden av stoffet.

Åhhhh… stønner hun når jeg biter forsiktig.

Med et lar jeg blusen falle til gulvet og retter meg opp. Fører armene hennes rundt halsen min og kysser henne kjærlig på munnen. Stryker henne opp å ned langs ryggen mens jeg lar tunga leke med leppene hennes. Hun åpner munnen ivrig og vi står lenge i et deilig tungekyss. Jeg hvisker nok en gang hvor deilig jeg syns hun er inn i øret hennes mens jeg åpner bh hempen bak på ryggen. Lar den falle til gulvet mens jeg sultent søker den ene brystvorten med munnen. Sirkler tunga mi rundt et par ganger før jeg tar den inn i munnen. Kjenner den blir om mulig enda stivere, mens min kjære trekker pusten tungt.
Etter å ha lekt med begge brystene en stund kysser jeg meg litt mer krevende nedover magen hennes, stopper opp ved buksekanten og lar tunga leke litt akkurat i bukselinningen. Så biter jeg tak i kanten rett over knappen og røsker den løs. Trekker ned glidelåsen bretter buksen litt til side og gir henne et saftig kyss på venusberget. Ser hvordan hun får gåsehud på armene i ren forventning av hva som videre skal skje.

Jeg ber henne stå i ro mens jeg trekker meg to skritt tilbake. Hun begynner å smile når hun hører at jeg fikler med klærne mine. Og uten videre seremoni står jeg kort tid etter i adams drakt og betrakter min halvt avkledde kvinne. Hun ser fantastisk ut der hun står med åpen bukse så man skimter trusa, en naken overkropp med to struttende brystvorter, et stort smil om munnen og bind for øynene. Stoltheten min reiser seg i honnør. Hun løfter hendene utålmodig for å ta bort skjerfet, men jeg tar tak i hendene hennes mens jeg sier; ikke riktig ennå vennen. Setter meg på huk foran henne og drar buksa sakte ned over rumpa, videre nedover lårene til den ligger rundt anklene hennes. Ber henne tråkke ut av den og kaster den bort i et hjørne. Kysser meg grådig oppover leggen, over kneet videre oppover innsiden av det høyre låret hennes til jeg når lysken. Gir henne et lett kyss på musa gjennom trusa før jeg lar tunga følge trusekanten hele veien opp til hoften. Hele tiden mens hun stønner lavt.

Jeg tar henne med bort til badekaret, og ber henne bøye seg over mens jeg styrer hendene mot badekarkanten. Helt på eget initiativ sprer hun beina og strutter stumpen sin mot meg, for hun vet at jeg elsker rumpa hennes. Jeg trekker pusten tungt for ikke å gå i dørken, og kjenner at det rykker i pikken idet jeg bøyer meg ned bak henne. Kysser meg oppover på innsiden av det ene låret hennes mens jeg masserer den ene rumpeballen. Hun har en våt flekk på trusa som avslører hvor opphisset hun er, så jeg lirker en finger innenfor trusekanten og kjenner på fuktigheten. Stryker fingeren langs de myke følsomme foldene, som nå er helt glatte av kjønnssaftene hennes.

Hun stønner høylytt idet jeg trenger pekefingeren min inn i kjeden hennes, og muskulaturen nærmest suger seg fast rundt fingeren min. Grådig kysser jeg nå undersiden av rumpeballene mens jeg støtvis beveger pekefingeren min inn og ut av musa hennes. Kjenner en svak duft av opphisselse fra kjønnet hennes som gjør meg spreng kåt. Trekker pekefingeren min til meg og putter den i munnen for å smake på saftene hennes.

Mmmmm… hun smaker så nydelig.

Jeg gir henne et par lette klask på rumpa, og hun svarer med å stønne høyt mens hun vrikker stumpen sin rett foran ansiktet mitt. Da drar jeg trusa til side i skrittet hennes og lar tunga mi løpe løpsk langs kjønnsfoldene. Slurper høylytt i meg kåtsaftene hennes mens hun stønner. Begraver nesten ansiktet mitt i skrittet hennes mens tunga jakter etter klitorisen. Stønnene hennes skifter både toneleie og styrke idet tunga treffer målet, og hun nærmest rir ansiktet mitt en liten stund mens hun hikster ut kåte lyder.

Nå har tålmodigheten hennes definitivt tatt slutt så hun reiser seg opp og tar av skjerfet som har fungert som blindfold. Badekarkanten avslørte at hun befant seg på badet, men hun smiler når hun ser de levende lysene som brenner rundt omkring. Jeg reiser meg opp til henne og hun kysser meg lidenskapelig. Tanken på at hun må smake sine egne safter gjør meg kåt. Hun griper tak i pikken min idet hun setter seg på badekarkanten, og fører den mot leppene sine. Sakte lar hun tunga si sirkle over pikkhodet mitt noen ganger før hun fører hele stasen inn i munnen. Følelsen er så intens at jeg blir helt svimmel, og jeg stønner høyt for å uttrykke min glede. Lar henne holde på en liten stund før jeg trekker pikken ut av munnen hennes og reiser henne opp, kysser henne på munnen og gir henne et saftig klask på baken. Hun gir fra seg et frydefullt lite hyl og gnir seg på det røde håndavtrykket mitt idet jeg ber henne stige opp i badekaret.

Hun lar hode hvile mot skulderen min mens hun lener seg bakover mot brystkassa mi. Kjærlig strekker hun en hånd bakover og pusler med håret mitt mens hun hvisker meg inn i øret hvor deilig hun har det akkurat nå. Jeg lar hendene mine stryke oppover siden hennes og tar et bryst i hver hånd. Elter og masserer dem til hun maler som en katt. Jeg legger nesa mot hodet og snuser inn duften av håret hennes. Vi sitter og nyter hverandres nærhet en stund. Den berusende kåtheten som for et øyeblikk siden satte blodet våres i brann, begynner å dale i det varme vannet.

Så jeg lar en hånd sige nedover magen hennes, over venusberget og ned til kjønnet. Nå skal du bare ligge og nyte, hvisker jeg inn i øret hennes. Og idet jeg begynner å stryke en finger opp og ned langs kjønnsleppene biter jeg henne lekent i øreflippen. Men tvinnede fingre bak nakken min aker hun seg ned til hun ligger behagelig, løfter beina opp av vannet og legger dem på hver sin kant av karet. Nå har jeg fri tilgang til hele herligheten der nede mellom lårene hennes. Jeg veksler mellom å stryke opp og ned, før et par fingre ut og inn og å massere klitten. Det tar ikke lang tid før hun begynner å stønne opphissende.

Åååååååhhhhhhhhh… mmmmmmmm… Ååååååhhhhhh… låter hun, og lydene gjør meg kåte.

Kjenner at pikken begynner å vokse igjen. Og det gjør min kjære også, der den presser mot ryggen hennes. Vet at hun elsker den makten hun har over lemmet mitt. At hun blir kåt av å vite at hun gjør meg kåt. Jeg slipper brystet hennes som jeg har massert hele tiden og strekker meg etter kurven som henger på veggen over hodet mitt. Roter litt rundt til jeg finner det jeg leter etter. Min kjære har sunket ned i sin egen verden av nytelse, så hun legger ikke en gang merke til det. Kjøpte for en stund siden en vanntett versjon av Pocket Rocket. Klitorisen hennes er ikke overfølsom så hun liker ganske kraftig stimulering der. Jeg får den under vann og gnir den litt opp og ned langs musa.

Åååhh… ja, jeg elsker deg, hikster hun når hun oppdager hva jeg tenker å gjøre.

Så jeg skrur den på og trykker den mot klitten hennes. Fører den med ørsmå bevegelser opp og ned og sidelengs, mens jeg varierer litt på hvor hard jeg presser den mot klitten hennes.

Aaaahhhh… aaahhh… åååhhhhhh… mmmmm… det er så deilig, stønner hun.

Hun blir bare mer og mer høylytt. Stønner mer og mer stakkato, mens jeg merker at hun strammer musklene i hele koppen. Nå er det ikke lenge før det går for henne. Jeg elsker å ha henne i denne tilstanden. Jeg lar den andre hånda mi stryke ned forbi musa hennes, og lar en finger stryke opp og ned over rumpehullet før jeg bestemt presser den inn så lagt den går. Det får henne til å vippe over kanten, og hele kroppen hennes rister i en kraftig orgasme. Er sikker på at lydnivået hennes vil alarmere naboene, men det er for sent å bry seg om nå. Sakte kommer hun ut av orgasmetåka og det tar enda litt tid før hun klarer å si noe fornuftig.

Når hun får samlet seg nok til å snu seg rundt, gir hun meg det mest lidenskaplige kysset jeg noen gang har fått mens hun tar et godt tak rundt pikken min og runker den bestemt. En påtvunget pustepause får henne til å bryte kysset og jeg foreslår at vi beveger oss inn på soverommet. Så vi kommer oss opp av badekaret, tørker og kjærtegner hverandre, blåser ut lysene og beveger oss i retning soverommet. Det er litt kjølig der for de badevanns varme kroppene våre, men det tar ikke lang tid før vi begge er glødede heite.

Hun dytter meg ned på rygg i senga, nærmest kaster seg over meg, og tar tak rundt pikken min som står stålt og stor til værs. Krevende suger hun den inn i munnen mens hun lar neglene på den ledige hånda raspe over pungen min. Nå er det min tur til å stønne høylytt. Hun veksler mellom å suge pikkhodet og sikke opp og ned langs kuken. Når hun har holdt på en god stund snur hun seg rundt, og legger seg over meg i 69 stillingen. Jeg slikker og fingrer henne like grådig som hun suger på pikken min.

Kåtskapen er til å ta og føle på i rommet nå. Vi hisser hverandre mer og mer opp og jeg er så kåt at jeg kjennet det prikker helt ut i fingertuppene. Med ett snur hun seg rundt igjen og setter seg på skrevs over pikken min. Jeg lukker øynene og bruker all min viljestyrke for å holde igjen idet den sugende varme fløyelsmyke følelsen av kjeden hennes senker seg sakte nedover pikken min til hun har slukt hele stasen. Sakte begynner hun og bevege seg opp og ned på pikken, men det tar ikke lang tid før hun rir meg som besatt. Høylytte stønn fra oss begge blander seg med lyden fra kroppene våre som klasker sammen i høyt tempo. Tar tak i brystene hennes og knar dem mens hun rir. Hun griper tak i den ene hånda mi og fører den ned til musa. Jeg tar hintet og legger tommelen mot klitten. Hennes egne bevegelser gjør at klitten gnir seg mot den. Jeg kjenner at jeg ikke vil klare å holde igjen så veldig mye lenger og sier det til henne. Bare la det gå, stønner hun uten å bryte tempo.

Jeg kjenner at det begynner å knyte seg i pungen, samtidig som en fantastisk nydelig følelse starter å spre seg fra bak i korsryggen. Jeg trekker pusten i korte gisp idet følelsen bare blir mer og mer intens. Pikken kjennes ut som den vokser litt rett før orgasmen tar tak, og jeg lukker øynene idet jeg gir meg helt over i hennes grep på følelsene mine. Jeg er helt på kanten når jeg kjenner at hun lener seg mot meg. Presset mot pikken inne i kjeden hennes forandrer seg. Se på meg, hører jeg henne si gjennom en tåke av intens nytelse. Og idet jeg åpner øynene, strammer hun kjedemusklene sine til rundt pikken min, mens hun ser meg direkte inn i øynene. Jeg er helt viljeløst fortapt i orgasmens nytelse og føler meg underlig naken mens orgasmen herjer kroppen min, og hun hele tiden ser meg rett inn i øynene med et kjærlig blikk. Gang på gang rykker kroppen min til i intens nytelse, mens jeg spruter kraftige stråler med sæd inn i henne.

Hun synker sammen over meg og vi blir liggende lenge å nyte etterdønningene av den siste halvannen timens intense kjærlighetserklæring, uten at det sies et ord eller røres en muskel.

Jeg elsker denne kvinnen.

BigBadWolf

Januar 05

Vil gjerne få lov til å dedikere denne novellen til Stine og Slavinnen som lurte meg til å skrive min første erotiske novelle.

Kommentarer mottas med stor glede.

Legg igjen en kommentar