L og jeg

Denne novellen er vist 6561 ganger.

L jobbet samme sted som meg, men i en annen avdeling. Hun hadde alltid fascinert meg, med sine former og de nesten avgrunnsdype øynene. Jeg grep meg i ofte å stirre etter henne, av og til noen sekunder mer enn hva som er tilfeldig. På sett og vis klarte jeg ikke helt å forstå hva og hvem hun egentlig var. Hun utstrålte på samme tid en sårbarhet, en sensualitet og en uskyld som til sammen tiltalte meg enormt. Akkurat som om hun hadde hatt hundrevis av elskere men aldri ligget med noen av dem, bare fristet dem ut av deres gode skinn.

En fredagskveld det var fest på jobben gikk noen av oss videre ut på byen etterpå. Etter hvert ble det erklært nachspiel hjemme hos en av de andre, og vi havnet der begge to, i et stort hus med en enorm hage som omkranset terrassen vi slo oss ned på. L og jeg hadde snakket en god del sammen tidligere på kvelden, men her på terrassen ble vi sittende et stykke fra hverandre. Gang på gang fant jeg øynene hennes rettet mot meg, noe hun forsøkte ikke å avsløre ved raskt å se en annen vei når jeg kikket hennes vei. Det ble etter hvert sent, og jeg følte behov for en kjapp timeout, så jeg reiste meg og vandret ut i hagen. Lyden fra dem på terrassen ble fjernere, men plutselig skvatt jeg til da jeg hørte noen bak meg. L smilte mot meg: – Har du fått nok?

– Nei, jeg trengte bare en liten pause, svarte jeg. – Enn du? Hun så på meg et øyeblikk før hun svarte: – Jeg kunne egentlig tenkt meg å dra hjem. Eller finne på noe annet. Har du tenkt å bli her lenge? Jeg tenkte meg om, på meg og henne. – Nei, jeg er faktisk egentlig litt lei jeg også. Hva tenkte du å finne på? Hun kom bort til meg, tok hånden min med sin og fortalte at det kom helt an på med hvem. – Om du kan ta til takke med meg, så er jeg med jeg, svarte jeg. Hun smilte forsiktig, lente seg inntil meg, og hvisket inn i øret mitt: – Jeg har lyst på deg. Kom…

Hun trakk meg etter seg, slapp taket før vi kom bort til de andre. Vi hentet sakene våre og gikk fra huset. En liten skog fulgte veien vi gikk langs. Hun stoppet opp, kikket seg litt rundt og begynte å gå innover i skogen. Jeg forstod jeg måtte følge etter. Nesten ute av syne fra veien stoppet hun, trakk skjørtet så vidt opp og trakk trusene av seg, før hun la dem i vesken med et selvsikkert blikk mot meg. Jeg gikk bort til henne, kysset henne sultent. Hånden min gled nedover ryggen, stoppet et øyeblikk på rumpa hennes før jeg trakk skjørtet langsomt opp. Fingrene mine gled over naken hud, mens tungene våre smakte på hverandre mellom leppene våre. Lyden av vellyst unnslapp strupen hennes. Jeg førte hånden min videre ned mellom rumpeballene hennes, videre fremover og fant kjønnet hennes, varmt, nesten pulserende, fuktig. Langfingeren strakte seg forover, strøk over kjønnsleppene, ség så vidt inn en varm og våt åpning, gled sakte inn og ut, inn og ut, inn og ut, fortsatte etter en stund videre frem til tappen hennes, som fingeren strøk over så varsomt den klarte. Hun klynket og ség litt sammen da den nådde frem. Leppene hennes slapp mine og hun stønnet svakt: – Ja, fortsett, ikke stopp, ikke…stopp.

Hun skalv med øynene lukket mot meg. Pikken min var for lengst hard, og stanget mot buksene mine, jeg måtte strekke den oppover med hånden for at ikke glidelåsen skulle sprenges. L åpnet øynene igjen, ombestemte seg tydeligvis og trakk bort hånden min som masserte kjønnet hennes.

Hun trakk ned skjørtet, satte seg på kne foran meg og åpnet buksene mine. Underbuksen min strammet over pikken mens hun kjærtegnet den utenpå stoffet og slikket meg fra navlen, langsomt nedover. En dråpe hadde fuktet underbuksen min fra innsiden, hun kjente det tydeligvis og tangerte den med tungespissen. Med to hender frigjorde hun pikken fra underbuksen, som endte ved anklene, mens hun sugde på ballene mine og runket meg fjærlett og langsomt med den ene hånden. Den andre hånden klemte den ene rumpeballen min, både varsomt og bestemt på samme tid. Tungen hennes fulgte skaftet oppover før tungespissen sirklet rundt hodet. Jeg klarte ikke annet enn å stønne, hodet bikket bakover akkurat da hun sakte førte pikken min inn i munnen og langsomt sugde meg inn og ut av munnen sin. Jeg mistet følelsen av tid og sted, lengtet etter at L skulle øke tempoet, suge meg hardere. Men hun stoppet, reiste seg opp, kysset meg, sugde tungen min inn i sin munn, småbet i den. – Kle på deg, vi skal hjem til meg. Stemmen hennes rommet ingen tvil. – Jeg kan knapt vente, svarte jeg. Stemmen var grøtet, hodet svimmelt, hjertet bankende.

I drosjen på vei hjem til henne var stemningen ladet. Vi snakket sammen nesten som et gammelt ektepar, et samstemt skuespill for drosjesjåføren, men jeg kunne kjenne sitringen hennes gjennom armen min som lå over skuldrene hennes. Hånden hennes lå på låret mitt, med lillefingren som forsiktig ertet ballene mine. Hadde turen vart et sekund lenger hadde jeg mistet kontrollen over meg selv.

Jeg betalte og vi kom oss inn døra hennes. Hun snudde seg mot meg, la en finger over leppene mine, jeg skulle være stille. L kledde langsomt av seg ytterklærne, før hun vendt mot seg mot meg og tok av meg blazeren. Så begynte hun langsomt å kneppe opp skjorta mi, knapp for knapp. Trakk den forsiktig av meg, løsnet buksene mine slik at de gled ned. Deretter trakk hun t-skjorta opp over hodet mitt. Pikken min struttet mot innsiden av underbuksa, flere våte merker glinset mot henne. Hun trakk underbuksa av meg for andre gang denne natten, kysset pikkhodet mitt, lot tungen utforske pikken min atter en gang. Så tok hun meg i hånda og trakk meg langsomt etter seg innover gangen. Jeg rakk så vidt å befri meg for sokkene mine underveis, men så jeg var helt naken, med pikken struttende foran meg da vi kom inn på soverommet hennes. L dyttet meg ned i sengen, bøyde seg ned og sugde meg varsomt, langsomt, mens hun selv fremdeles var fullt påkledd. Stønnene mine var all lyd i rommet. Hun slapp brått pikken ut av munnen og runket meg hardt. Den andre hånden klemte ballene med et fast grep, nesten så det gjorde vondt. Igjen stoppet hun, som om demoner sloss med engler inne i hodet hennes og vekselsvis vant og tapte. Ingen av oss hadde sagt et ord siden vi kom inn i huset. Hun reiste seg og kledde langsomt av seg, mens hun stirret meg rett inn i øynene. Da hun trakk av bh-en maktet jeg ikke annen enn å måpe. Puppene hennes var de flotteste jeg noen gang hadde sett, store, formfullendte, med vortene pekende hardt i min retning. Endelig helt naken så jeg at fitta hennes var barbert. Ikke helt hårløs, men med en tydelig stripe hår pekende opp mot navlen, akkurat slik jeg liker det aller best. Hun åpnet munnen: – Jeg sa til meg selv før festen i kveld at jeg skulle forføre deg, du har gått rundt på jobben og fristet meg i alt for lang tid nå. Kan jeg få lov å kjenne at du kommer i munnen min? Stemmen hennes var forførerisk med ett kokett bedende tonefall.

Hun kom mot meg, la seg over meg og vi veltet over på siden. Vi kysset like heftig som noen gang tidligere, jeg tok en brystvorte mellom fingrene og kjærtegnet den ganske hardt, som en takk for sist etter hennes hardhendte hånd rundt ballene mine.

Pikken min var så hard at den dunket mot magen min, enda noen dråper piplet ut. Jeg slapp brystvorten hennes, fanget noen av dråpene på fingrene og smurte dem på leppene hennes, før jeg la hånden rundt fitta hennes. Trakk den langsomt oppover, gikk rett på sak, fanget klitoris mellom to fingertupper og kjærtegnet henne, først rolig, så raskere, mens tungen min fant en brystvorte. Jeg bet forsiktig til samtidig som jeg førte to fingre opp i henne. Hun stønnet høyt, klynket. Brått stoppet jeg, slik hun hadde ertet meg. Da hun åpnet øynene hadde jeg akt meg opp slik at pikken pekte rett mot ansiktet hennes, centimetre fra henne. Jeg grep henne i håret og førte munnen hennes ned mot pikken. Hun åpnet munnen og førte pikken så langt inn hun klarte før jeg slapp håret hennes. L sugde meg fort og hardt, mens jeg fanget kjønnet hennes med hånda. Den andre hånda filtret jeg inn i håret hennes og kjælte med det. Jeg kjente at jeg nærmet meg orgasmen, og på lydene som unnslapp meg forstod hun det også. –Ja, ja, sug pikken min hardt, jeg kommer, jeg kommer. Jeg brølte da jeg skjøt sæden langt bak i svelget hennes. Hun svelget tydeligvis det meste, men en liten stripe piplet ut av munnviken der hun lå på siden med to av fingrene mine i fitta og pikken min knallhard langt inne i munnen. Overkroppen vaklet nesten da jeg la meg ned på siden. Hun la seg opp over meg og jeg kjente smaken av meg selv da hun stakk tungen sin langt inn i munnen min. Jeg tok tak i hodet hennes, løftet det litt opp, fanget noe av sæden i munnviken med tungespissen og geipet tungen opp mot henne. Hun oppdaget invitten og sugde tungen og sæden min opp i munnen sin.

Hun flyttet seg, satte seg over ansiktet mitt slik at fitta var tett ved munnen min, og med to fingre åpnet hun kjønnsleppene sine mot meg. – Din tur, var den korte beskjeden. Jeg slikket henne så langt bak jeg kom, og forover, stakk tungen inn i åpningen, pulte henne med den. En ledig hånd fant en brystvorte som jeg behandlet forsiktigere nå. Med den andre hånden søkte jeg meg frem til rumpehullet hennes og lot en fingerspiss rotere rundt åpningen. Hun rykket til, overrasket, og hikstet hennes fikk meg til å forstå hun ikke var vant til å ha noe bak der. Jeg rakk å undres over den vidunderlig vakre skapningen hun var og hvor fascinerende det var å forføres så fullstendig av en så tilsynelatende uskyldig kvinne. Jeg sugde klitorisen inn i munnen og prøvde samtidig å la tungespissen treffe direkte på den. Det gikk tydeligvis på et vis, og hun kom med et hyl ganske straks, mye raskere enn jeg hadde trodd. Pikken min var knallhard igjen, og jeg ville ha henne med en gang, trenge inn i henne, kjenne varmen hennes omkranse meg, høre henne utgyte de vellystige lydene jeg så vidt begynte å bli kjent med.

– Still deg på alle fire, jeg vil knulle den deilige fitta di, jeg vil ha deg bakfra. Hun flyttet på seg, stilte seg opp med svai i ryggen. Jeg stilte meg på knærne på siden av henne, fanget et av brystene med den ene hånda, kjente tyngden av det. Den andre hånda gled langsomt nedover mellom rumpeballene hennes, stoppet ved rumpehullet hennes. En fingertupp gled rundt og rundt på lukkemuskelen hennes, og jeg kjente spenningen i kroppen hennes, før jeg fortsatte nedover til fitteåpningen. – Hun skal få mer der bak etterhvert, tenkte jeg. Jeg knullet hennes med fingrene, først to, så tre, så raskt jeg klarte. Jeg trakk hånden vekk, førte den til munnen hennes og lot henne smake seg selv. Mens hun sugde fingrene mine, en etter en førte jeg pikkhodet inn i fitta hennes, knullet henne helt ytterst, bare med hodet. Hun prøvde å presse seg mot meg for å få hele pikken inn, men jeg holdt henne på avstand. – Knull meg hardt, jeg vil ha deg dypt inne i meg, kjenne hele pikken din, stønnet hun. – Bare om jeg får bestemme litt etterpå, svarte jeg. – Ja, ja, bare du kommer helt inn i meg, hun hørtes nesten fortvilet ut.

Jeg støtte inn i henne så hardt jeg klarte, holdt hoftene hennes fast, reiste meg opp på tærne med bøyde knær, og jog pikken inn og ut av hennes så fort jeg klarte. Med den ene hånden lette jeg meg frem tappen hennes, bare for å påtreffe hennes egen hånd samme sted. Hun grep hånda mi og brukte den for å massere klitten. Det kunne ha gått en evighet, eller bare noen sekunder, men jeg kjente jeg nærmet meg orgasmen igjen, og prøvde å roe ned tempoet. Hun skjønte visst hva som skjedde; – Ikke stopp, ikke stopp, bare kom inn i meg, kom når du vil, kom nååååååå! Hun ropte det nesten ut og samtidig gikk det for henne så hun falt sammen med overkroppen. Jeg kom straks etter med et vræl, og det svarnet nesten for øynene mine.

Vi slapp oss ned på sengen, smilende mot hverandre, andpustne, varme. – Husk at du lot meg få bestemme etterpå, minnet jeg henne på med et forsiktig smil om leppene. – Tenker du på noe spesielt, spurte hun med stemmen fra i sted. –Javisst, jeg tror du trenger å bli besøkt flere steder, svarte jeg med et blunk. Hun forstod øyeblikkelig hva jeg mente, og ble på en og samme tid tydeligvis både litt skremt og litt tent. Hun tenkte seg om, ba meg ligge og slappe av, skulle visst ordne med noe. Etter litt kom hun tilbake med glidemiddel, en uåpnet tube. –Denne fikk jeg en gang i tiden, men har ikke turt å få bruk for den. Før nå, da.

Jeg reiste meg opp, satte meg på sengkanten, halvveis vendt mot henne, masserte glidemiddelet over pikken min, runket varsomt, begynte å bli hard. Hun ba meg stoppe og fortalte at det der var ikke min jobb. Å se og kjenne hendene hennes fikk pikken stiv igjen raskere enn jeg hadde regnet med. Hun begynte å runke meg igjen og jeg måtte slåss med meg selv for å bestemme meg for å stoppe henne. – Legg deg ned på ryggen, og trekk knærne dine så langt opp du får dem. Hun gjorde som jeg sa. Jeg kunne ikke dy meg for å spørre om hun hadde et kamera. – Så åpen som du er nå, tror jeg ikke du har vært før, har du vel? Hun rødmet en tanke og så på meg og nikket. – Din uskyldige forførerske, tenkte jeg. Jeg tok en dose glidemiddel i hånda og begynte å gni det forsiktig inn, rundt rumpeballene, rundt rosen hennes, og førte forsiktig en fingertupp opp i rumpa hennes. Hun strammet til og jeg måtte be henne slappe av. Fingrene mine fordelte glidemiddelet overalt de kom til, hun vendte seg gradvis til det, pustet tyngre, lå stadig mer urolig, løftet hodet og prøvde å se hva jeg gjorde. Straks jeg var fornøyd, tok jeg pikken i hånda, runket langsomt, nærmet meg, masserte fitteåpningen med pikkhodet, gned det forsiktig frem og tilbake over tappen hennes. –Kan jeg? spurte jeg. Hun nikket, bare, åpnet munnen halvveis.

Forsiktig skjøv jeg pikken mot muskelen hennes, lirket litt og gled langsomt inn. Hun stønnet høyt, og pustet enda tyngre. – Åh! Ååååh! Så….åå godt! At det kunne være så godt?!?! Hun snakket høyt med seg selv. Jeg knullet rumpa hennes langsomt og med så varsomme og dype støt som jeg klarte. Hun lukket øynene hardt, nesten helt hinsides, og stønnet uavlatelig, snakket til seg selv med uforståelige ord, så lavt at jeg nesten ikke hørte. Hun åpnet øynene brått som om hun hadde glemt noe viktig, og stoppet meg. Jeg trakk meg ut. –Vent litt, jeg fikk en idé, sa hun. Hun lente seg over til nattbordskuffen og fant frem en ganske tynn liten vibrator. – Ta meg der bak igjen, kommanderte hun. Jeg fulgte kommandoen, og grep samtidig om leggene hennes, la dem litt bakover. Hun hadde startet vibratoren, og førte den inn i seg, pulte seg selv med den. Straks trakk hun den ut og masserte rundt klitorisen med den. Slik byttet hun på, mens lydene våre ble stadig høyere. Orgasmen hennes slo henne nesten helt ut, hun mistet helt fotfestet, vibratoren gled ut av hendene hennes, og også hun selv ble overrasket over hvor kraftig hun kom, hvor intens nytelsen hennes traff henne. – Ojojojo…….ååååååååå! Jeg selv kom så raskt at det var som en bryter som ble skrudd om, og helt ukontrollert og uønsket trakk jeg meg ut og sprutet over hele underlivet hennes og hendene hun strøk seg med. Jeg segnet om til siden mens jeg fortsatt tviholdt leggene hennes. Ingen av oss sa et ord, vi lå utkjørt og stirret mot hverandre. –Oj, gjentok hun. Så begynte hun å gråte gledestårer, mens hun lo mot meg: – Er det noen annen jobbfest vi kan gå på snart?

Legg igjen en kommentar