Laila og… del 1

Denne novellen er vist 9344 ganger.

Erling og jeg skulle dra sammen på ferie til Spania. To mørke vinteruker skulle byttes ut med sol og varme på sydligere breddegrader. Vi var bare venner. Hvor mange ganger hadde vi ikke sagt det, både til andre og mellom oss selv. Da folk hadde hørt at vi skulle reise til Syden sammen var det ikke tvil; vi var kanskje ikke sammen, sa de, men et forhold det hadde vi helt sikkert. Jeg bare lo. Jaja, de fikk tro det de ville. Jeg visste i allefall sannheten. Tanken på meg og Erling sammen var jo helt latterlig. Han hadde jo vært sammen med bestevenninnen min i fire år, og selv om det nå var slutt, kom han alltid til å være Erling. Typen til venninna mi. Typen man ikke rører.

Ikke det, jeg hadde jo fantasert om ham noen ganger, det hadde jeg jo. Men da hadde vi jo bare sex i tankene mine, så da var det jo helt greit. ”Min tanke er fri…” var det ikke det det het? De første to årene Erling hadde vært sammen med venninna mi, hadde jeg aldri engang vurdert å fantasere om ham. ”Opptatt!” Sto jo skrevet over hele pappa hans. Dessuten var han vel ikke drømmetypen. To meter og 5 centimeter over bakken, 110 kilo på kroppen. Han var jo ganske pen, men litt rølpete av seg. Ikke min type akkurat…

Men så en kveld skjedde det noe. Han og venninna mi hadde slått opp. Eller, de hadde i allefall tatt en pause i forholdet. Av en eller annen grunn hadde jeg som vanlig havnet hjemme hos Erling etter en kveld med hard festing. Jeg bor nemlig et godt stykke unna sentrum, og da er det ikke alltid like lett å skaffe seg skyss hjem sånn midt på natten. Derfor hadde det blitt en vane å tumle inn hjemme hos Erling, i en mer eller mindre tilstand av beruselse etter å ha vært på byen. Nå skulle det jo sies at venninna mi alltid tumlet inn der sammen med meg. Og så presset vi oss sammen da, alle tre i dobbeltsenga hans. Litt sånn hultert i bultert liksom.

Uansett, det var andre kvelden på rad jeg hadde ramlet inn der. Jeg var vel egenlig ikke så veldig full. Som alltid kastet jeg av meg klærne og la meg i senga hans. Like etter kom Erling inn, han var nok en tanke fullere enn meg, men ikke verre enn at han hadde kontroll over seg. Ja det var i allefall det jeg trodde, helt til han begynte å prate til meg.
– Vet du hva? Jeg har alltid hatt så lyst til å se puppene dine. Kan ikke jeg få se dem? Vær så snill?
– Eh… Erling?! Hva er det du driver med?
– Ikke vær så kjip da. Jeg og Hilda er jo ikke sammen lengre…
– Kanskje ikke nå nei, men når hun kommer tilbake fra ferien vil dere bli det! Jeg kjenner da dere godet nok til å vite det…
– Okei da!
Han høres noe snurt ut, men så ble det i alle fall stille en stund. Jeg kunne ikke fatte å begripe hva det var som gikk av ham. Han og jeg? Det hørtes jo helt fjernt ut. Dessuten visste jeg jo at de kom til å bli sammen igjen. Det ble de alltid…

Vi ble liggende der en stund da. Han snudde og vridde på seg som om han hadde fått makk i ræva. Jeg hadde nesten sovnet. Da kjente jeg plutselig en hånd som kom snikende inn under teppet mitt, stanse litt ved ryggen, for så å sette kursen mot det ene brystet mitt. ”Fan!” tenkte jeg. ”Jeg hater det når gutter kommer med en snikende hånd når de tror jeg sover og jeg liksom ikke aner hva de driver med!!” Likevel, jeg kunne ikke unngå å kjenne en viss spenning i kroppen. Æresfølelsen i forhold til venninna mi tok overhånd, og jeg spurte med irritert stemme:
– Hva fan er det du holder på med?
– Eh.. hehe..(nervøs latter).. Jeg hadde bare så lyst til å kjenne litt på puppen din. Bare kjenne hvordan den er liksom…
– Skjerp deg da. Du vet jo godt at jeg og Hilda er bestevenninner. Selv du må da vel skjønne at jeg vil være lojal mot henne?!
– Kan jeg ikke bare få kjenne litt da?
– Nei!
– Vær så snill?

Jeg ble litt nølende. Det kunne da vel ikke skade om han bare kjælte litt med puppen min. Det var jo ikke akkurat som om vi klina eller noe? Bare litt vennskapelig kjæling med puppen. Dessuten trengte jeg jo ikke å si noe til Hilda. Valgets kval altså… Jeg måtte jo innrømme at jeg var litt svak for kjæling. Jeg hadde jo tidligere latt kompiser kjæle med meg. Ikke noe kyssing, ikke noe klining, ikke noe klåing på fitta, ikke noe sex, bare litt kos… Helt uskyldig kos bare…
– Okei da, men ikke noe klining! Du får bare ta på puppen… ja, og kanskje litt på magen, og ryggen… Men du holder unna fitta … ok?
– Er du sikker? (han ble plutselig nervøs, hadde vel aldri trodd jeg ville si ja)
– Don’t puch your luck..!

En nølende hånd strøk forsiktig over den ene puppen. Veldig forsiktig. Det var nesten som om han ikke var borti. Svalt som et vindpust. Pirrende. Han la seg ordentlig til rette for å få bedre oversikt over hva det var han tok på. ”Du har fine pupper!” mumlet han. Jeg lukket øynene. Følte meg syndig. Det var Erling som lå her og kjælte med meg. Typen til venninna mi. ”De har jo pause”, sa jeg til meg selv. Dessuten er det jo helt uskyldig.

Hånda hans var litt ru. Den føltes nesten litt grov der den strøk meg over brystet. To fingre fanget den ene brystvorta mellom seg. Klemte litt. Ikke hard, bare nok til at jeg kjente det. Varme ilinger skjøt fra brystvorta og samlet seg til en varm bankende klump mellom bena. Jeg hadde helt glemt hvor kåt jeg ble av slik kosing. Spesielt den nå pågående ”forbudte” kosen. Nye ilinger bredte seg i kroppen. Jeg måtte nesten undertrykke et stønn. Det ville vært helt utilgivelig om han hadde skjønt hvordan det var fatt meg. Hendene la seg som to skåler rundt puppene, mens tomlene kjærtegnet de struttende vortene.

Da han syntes han hadde gitt brystene mine en ordentlig omgang. Kikket på dem, tatt på dem, vurdert dem, konstatert at den ene puppen nok var en smule mindre enn den andre… da han følte seg mettet, eller kanskje usigelig sulten på mer, strøk den ene fingeren fjærlett nedover magen. Sirklet noen ganger rundt navlen, fant veien oppover og så nedover igjen. Nok en gang sirklet den seg rundt navlen. I stedet for å ta turen oppover atter en gang, tok han helomvending, og satte kursen nedover. Han unngikk elegant den lengtende fitta mi, fortsatte forbli helt til armen ikke var lengre og fingeren hadde kommet helt ned til kneet mitt.

På dette tidspunktet var jeg blitt usigelig kåt, for ikke å snakke om ganske våt. En del av meg ville at han skulle bryte løftet han hadde gitt meg om å holde seg unna fitta, en annen del følte seg skyldig over at jeg i det hele tatt hadde latt det gå så lang som det hadde gjort. Nok en gang måtte jeg påminne meg selv om hvem han var og det faktum at jeg kom til å såre venninna mi ganske kraftig om hun fikk vite det. Nei, ned i trusa kunne han nok ikke få komme, uansett hvor lyst jeg hadde i øyeblikket. Sånn egentlig, og sånn til vanlig hadde jeg jo ikke lyst på ham i det hele tatt. Det var bare nå. Bare mens han tok på meg. Mens fingrene hans kjælte med den utsultede kroppen. Det var kun da jeg hadde lyst på ham…

Fingrene hans nærmet seg stadig det sydende varme stedet gjemt under trusa mi. Tok stadig nye risikoer. Tilsynelatende helt tilfeldig strøk han hånda over trusa på tur nedover. Berørte egentlig ingenting, men kroppen min jublet. Jeg følte meg varm, eller kanskje heller het. Svulmende. Våt. Strofen fra sangen; ”Mellom bakkar og berg ut mot havet….” fikk plutselig en ny betydning. Jeg følte det nemlig som om noen hadde åpnet kranene for fullt, og det nå befant seg et hav (av kåtskap) mellom bena mine.

Da han litt etter stakk pekefingeren prøvende inn under trusekanten våknet jeg av den transen av nytelse jeg hadde befunnet meg i. Nei, ikke innenfor trusa hadde jeg jo sagt. Hånden min skjøt kjapt ut og stanset ham før han kom seg helt innenfor.
– Nei! (sa jeg stille)
– Okei. Jeg gikk for langt. Unnskyld!
– La oss bare legge oss å sove nå. På mandag kommer Hilda hjem, og da blir dere sammen igjen. La oss bare glemme det som skjedde nå. Holde kjeft. Det kommer ikke til å gjenta seg!
– Greit! Vi glemmer det hele…
– Godnatt!
– Godnatt!

Vi, eller i alle fall jeg, sovnet faktisk rimelig fort. Lengtende, men jeg sovnet… I etterkant gjorde vi som vi sa. Vi holdt kjeft. Erling og Hilda ble sammen igjen. Og vi glemte hele greia. Okei, vi glemte det kanskje ikke sånn helt fullstendig. Men vi holdt da i allefall kjeft. Vi gikk tilbake til å være venner. For meg ble han igjen bare typen til venninna mi. Typen man ikke rører. Jeg hadde faktisk ikke noe lyst på ham. Det var kun i det øyeblikket mens han tok på meg… det var da begjæret hadde brust gjennom årene mine. Kun da…

Det var først senere, etter en annen episode, helt ulik den første, han ble et av ofrene jeg fantaserte om…..

Legg igjen en kommentar