Laila og… del 2

Denne novellen er vist 7629 ganger.

Erling og jeg skulle dra sammen på ferie til Spania. To mørke vinteruker skulle byttes ut med sol og varme på sydligere breddegrader. Vi var bare venner. Hvor mange ganger hadde vi ikke sagt det, både til andre og mellom oss selv. Da folk hadde hørt at vi skulle reise til Syden sammen var det ikke tvil; vi var kanskje ikke sammen, sa de, men et forhold det hadde vi helt sikkert. Jeg bare lo. Jaja, de fikk tro det de ville. Jeg visste i allefall sannheten. Tanken på meg og Erling sammen var jo helt latterlig. Han hadde jo vært sammen med bestevenninnen min i fire år, og selv om det nå var slutt, kom han alltid til å være Erling. Typen til venninna mi. Typen man ikke rører.

Selv etter det som skjedde den gangen, da han og Hilda hadde ”pause” var han fortsatt bare Erlend. En kompis. Men det skulle skje noe senere som gjorde ham til et av mine ”fantasioffer”. Det var nemlig slik at når jeg fantaserte, måtte det alltid være om noen jeg kjente. Noen jeg hadde truffet. Noen jeg hadde vært sammen med, eller var sammen med, eller om mulig kunne bli sammen med. Slik var jeg og slik er jeg. Hvis ikke ble jeg rett og slett ikke kåt. Det ble liksom for upersonlig. Av samme grunn som jeg svært sjelden hadde one-nightsands. Det ble rett og slett ikke noe spenning i å fantasere om en fremmed mann uten ansikt. Tvers igjennom upersonlig. En kvinne uten ansikt gikk greit. De få kvinnene som fant veien inn i drømmene mine var kun vakre, deilige kropper uten ansikter. De kunne ha mørkt hår, lyst hår, store pupper eller små pupper, være lave eller høye, slanke eller runde… men de hadde aldri noe ansikt. Rart det egentlig, siden mennene alltid måtte ha det…

Uansett, det jeg skulle fortelle om, er den episoden som gjorde at Erling ble en av mennene i forestillingene mine. En av de mannlige aktørene i mine helt private teaterforestillinger. Erotiske som sådan.

Det var atter en kveld med stort inntak av alkohol. Jeg hadde ganske mange av dem i min ungdom. Ikke det, jeg er jo fortsatt ung, bare 21 år gammel, men det høres jo så pent ut å si; ”I min ungdom, ja DA…” Erling drev og festet på sin kant, jeg og Hilda på vår kant. Man kan vel si at det ble en ganske fuktig opplevelse, siden vi drakk ganske så mye. Hilda drev som vanlig på og rota rundt med faste klinevenner og med noen nyanskaffede. Dette høres vel kanskje litt rart ut, da hun og Erling var sammen, men de hadde helt fra begynnelsen av en ganske så, hva skal man si; spesielt forhold. Det var greit for dem begge å rote rundt, bare ikke sex. Og om de nå hadde sex med noen andre, så skulle de holde kjeft om det. Nå lurer du sikkert på hvorfor i all verden jeg ikke da kunne holde på med Erling? Svaret er enkelt, hun og jeg var venner. Det var det som var hele den lille, store forskjellen.

Kvelden jeg snakket om var vi usedvanlig utholdende på drikkefronten. Vi holdt det gående helt til klokken ble syv om morgenen, før vi omsider vi fant ut det var best å ta kvelden. Vi var, for å si det mildt, ganske fulle. Mer flytende enn gående, som Erling pleide å si om oss når vi kom til det stadiet av fylla. Pussig nok husker jeg faktisk sjeldent godt hendelses forløpet videre.

Jeg og Hilda kom sjanglende inn i det mørke rommet. Erling hadde avsluttet sin utskeielse for flere timer siden, men våknet av de fnisende stemmende våre. Vi prøvde begge å holde lydnivået på et dempet og behersket plan. Med tilgjort hviskende stemmer, var vi jo egentlig ganske så støyende, selv om vi personlig trodde vi var sååååå stille. I motsetning til Erlings tidligere bosted, var dette soverommet ganske smalt, og der var ikke plass til en dobbelt seng. Derfor ble jeg plassert på det trange arealet mellom senga hans, og veggen. Med et tykt teppe under, og et litt tynnere over var det vel ikke akkurat drømmestedet å sovne på. Men er man full legger man ikke merke til slike ubetydeligheter, og jeg nesten ramlet ned til det ventende sengeleiet. Hadde vel opprinnelig trodd at jeg ville sovne som en stein rimelig fort, det pleide jeg alltid å gjøre nå jeg hadde drukket alkohol. Men denne kvelden var det noe som holdt meg våken…..

Ikke lenge etter Hilda hadde forsvunnet opp i senga med Erlend, begynte det å strømme mistenkelige lyder ned mot meg. Du skjønner helt sikkert hvilke lyder det var. Smaskene slurpende, stønnende lyder fylte ganske raskt rommet. For å si som sant var ble jeg ganske overrasket, ikke for at de hadde begynt å klå på hverandre, de var jo tross alt sammen, og hadde vært det ganske lenge. Men at de fant på å dyppe stokken i sumpen når jeg lå (våken) mindre enn 30 centimeter unna? Skulle jeg stå opp å gå ut? Nei, det ville vel blitt litt av en fuktdemper for dem begge. Da var det bedre å bli liggende å late som om jeg sov. Kanskje ville jeg faktisk til og med sovne?! Uansett var jeg ganske sløvet av alt brennevinet og ølet som jeg hadde pakket i meg. Tanken på å reise meg og gå ut av rommet var langt fra fristende. Nei, det var nok best for alle parter at jeg ble liggende helt aldeles stille der jeg lå.

Er det overrasende når jeg nå forteller at jeg slett ikke fikk sove med det første. De smattende lydene hadde nok, kan man trygt si, en viss effekt på en spesiell del av meg. Uten at jeg helt ville det, begynte spenningen å bygge seg opp i meg. Bilder av de to oppe i sengen flimret rundt inne i hodet mitt, før de brant seg fast på netthinnen min. To opphissede kropper som gned seg mot hverandre. Under et mørkt teppe møttes to sultne munner i utallige eggende kyss. En liten, myk tunge med en frisk smak av øl. En større, litt ruere tunge nettopp vekket ut av dyp søvn. Tungene viklet seg gang på gang rund hverandre som i en erotisk dans. En dans med kun ett formål: Den forestående nytelsen for dem begge. Om de i det hele tatt var klar over at jeg befant meg i samme rom som dem er heller uklart.

Den etter hvert så fuktige fitta mi ønsket også å delta i sengebrytingen som foregikk i senga. Men jeg visste høvelig sikkert at om jeg reiste meg opp, pirket en av dem på skulderen, og spurte; ”Kan jeg få være med?”, ja da hadde ’fortryllelsen’ helt sikkert vært brutt. Så jeg ble bare liggende der da. Kåt! Usigelig våt, og higende etter noe jeg visste jeg ikke kunne få. Diskret prøvde jeg presse lårene mine sammen, slik at de klemte rundt klitoris. Bølger av nytelse fylte meg hver gang jeg klemte lårene sammen. Den ene hånda mi fikk lirket seg innenfor genseren min og la seg om den ene puppen. Med tommelen strøk jeg gjentatte ganger over den struttende brystvorta. Hadde aldri visst at det skulle så lite til for å få meg kåt. Heller ikke at det tente meg så utrolig å lytte til at to av mine beste venner hadde sex.

Like over meg hadde lydene forandret karakter. Fra å være hovedsakelig smattende hadde det nå sneket seg inn ett og annet stønn. Det, pluss klærne som innimellom kom flygende frem fra teppet, indikerte at de var i ferd med å gå fra forspillet over til hovedretten. Herregud så kåt jeg var! Det var på tide også jeg gikk over på sterkere saker. Godt kamuflert la jeg meg bedre til rette. Tilsynelatende snudde jeg meg i den dypeste søvn, men formålet var alt annet enn uskyldig Nå lå jeg på rygg, med bena lett skilt fra hverandre, og med nok av plass til å flytte på hender under teppet. Helt uten at de to oppe i senga ville merke en eneste ting. Ikke det, de ville sikkert ikke merket noen ting uansett. Begge var beruset og svært så opptatt av hverandre.

I løpet av ganske kort tid fikk jeg lurt den ene hånda mi ned i buksa og innen for trusa. Fingeren ble straks søkkende våt. Det var jo rene oasen der nede. Et hett lite vannhull, omringet av en klynge busker av hår. Jeg hadde ikke før fått sirklet rundt klitoris noen ganger før jeg kunne høre rytmiske støtlyder. Eller, jeg kunne vel egentlig mer føle enn høre dem. Hver støt forplantet seg nemlig fra sengen, ned i gulvet og bort til meg. Og for hvert støt økte min egen nytelse. Aldri før hadde jeg vært så kåt uten selv å være en del av det som foregikk. Langefingeren tok turen ned fra klitoris, gled meget lett inn i den våte, og veldig klare fitta mi, før den vandret opp igjen. Den streifet så vidt borti den bankende knoppen min. Streifet nedover igjen, før så å finne det mest følsomme punket. Det som bare jeg visste hvor befant seg. Ikke det at ikke gutter utallige ganger hadde lett etter det, men foreløping hadde de ikke funnet det lille, men akk så følsomme punktet på høyre siden av klitoris. En anelse for langt ned til å bli viet noe oppmerksomhet.

– Ah…!
– Mmmh..
– Du liker deg nå?
– Jaaa… (fulgt av flere stønn)
– Si du vil ha mer! Si det!
– Mer…jah.. mer….

Lydene som fylte rommet gjorde meg om mulig enda kåtere. Jeg var blitt redusert til en vibrerende klump av ren nytelse. Hadde alltid hatt en svakhet for menn som vikelig levde seg inn i akten, og som ikke var redd for å lage lyder. Ingenting var vel mer opphissende en at noen viste tydelig hvor gra de faktisk var? Blodet bruste hett i årene mine. Nytelsen pulserte fra underlivet og ut til hver en nerve i kroppet. Panna mi var dekket av et tynt lag med svette, og jeg strevde hardt for å ikke gå fra meg en eneste liten lyd. Ikke et eneste lite stønn. Det hadde vel vært ganske så flaut om de NÅ hadde merket hva det egentlig var jeg drev med. At jeg ikke sov så søtt og uskyldig som de kanskje trodde. Jeg bet tennene sammen i munnen, og prøvde å undertrykke et langt fra feminint brøl som hadde bygget seg opp i meg. Fingrene mine holdt på å drukne nedentil der de jobbet under ekstreme forhold. Jeg var ikke så vant til å måtte tøyle meg selv på denne måten. Og så gikk det for meg da. Samtlige muskler i kroppen spendte seg. Tennene var, om mulig, enda tettere presset sammen. Nytelsen fylte meg til randen. Trodde nesten jeg skulle sprekke, så fylt var jeg. Pulserende. Rått. Ekte.

Like etter kunne jeg høre at klimakset nærmet seg, også oppe i sengen. Hos de to det egentlig handlet om. Feminine klinkelyder økte i styrke. Et hes brøl splintret rommet. Tunge avsluttende støt ristet i senga, idet Erling tømte seg i dama si. Uvitende om at jeg lå bankende og tilfredstillet på gulvet like ved.

Det er jo slikt som kan skje av og til dette da. Det var jo ikke akkurat planlagt. Det verste, eller noen vil kanskje si det beste, var at jeg våknet av de samme lydene et godt stykke utpå dagen derpå. En stund etter at de var ferdige med sitt, var det bare å late som om jeg holdt på å våkne. Helt uvitende om hva de hadde bedrevet natten med. Senere har jeg heller alrdi ytret et ord om hva jeg var vitne til den natten. Og det var slik Erling fant veien inn i noen av drømmene mine. Men om du nå tror det eller ei, så sånn rent uten om når jeg fantaserte om ham, hadde jeg faktisk ikke lyst på ham. Møtte både ham og Hilda masser av ganger, men der var utrolig som det nå enn må høres ut, aldri et snev av seksuell spenning mellom oss…

Så hva skjedde da egentlig på denne ferien jeg skulle fortelle om…?

Legg igjen en kommentar