Langweekend i Danmark, del 2

Denne novellen er vist 8520 ganger.

Å legge høstturen til Danmark var bra for vårt sexliv. Torsdag og fredag hadde vi tilskuere til vår sexutfoldelse. Bare det var jo veldig spennede, og absolutt ikke noe vi var vant til.
Og mer skulle det bli med dette Danske Datafirmaet som naboer.

Firma hadde i flere år hatt en efterårstur som de kalte dette. Og som de sa, tema for disse turene var grin med sex. De fleste var gifte eller samboende, men det var bare sjefens kone som var med utenom de ansatte, og da i egenskap av å være turleder og ansvarlig for det sosiale samvær. Profilen ellers i firmaet var at det var forbudt å være gift eller samboende med andre ansatte i dette firmaet. Og de fleste var med år etter år.
Det kan vel kanskje sammenlignes med enkelte julebord her i Norge.

Vel nok om det, lørdag opprant med like fint vær som dagen før, og de hadde stor morgenmad samling ute kl 11. Noen fortsatt i bakrus, og andre med trette øyne..
Vi satt på vår terrasse og slappet av da vertsdamen kom og spurte om vi skulle spise morgenmad med dem, men da måtte vi også være med på de arrangement som kom til å skje ut over dagen. Jeg så på Kari, og svarte at vi sansynligvis kom, men jeg ville diskutere dette med henne først. Vertinnen gikk og vi så på hverandre..
Kari sa at hun viste ikke helt, men på den andre siden kunne jo dette være spennede.
Jeg svarte at det hadde vært spennede dagen før, og at jeg hade blitt skikkelig kåt av å se at hun ble pult ved boblebadet. Derfor ble vi enige om å gå over til uteplassen for å slutte oss til de andre.

Der ble vi mottatt med applaus, og muntre tilrop.
Vertinnen kom med et ark til hver av oss, hvor det var skrevet noen enkle regler.
1) alt skulle være med lyst og glede, og nei eller stopp skulle respekteres
2) alle typer sexvariasjoner var tillatt, men vi burde holde oss innenfor husenes område.
3) Hvis noen følte for å gå å slappe av alene, skulle dette respekteres av alle.
4) Og.. sæd skulle ikke gå til spille, men samles opp i glass som var plassert rundt om, Dette for å kunne måles på søndag formiddag i et felles måleglass.

Hvis det alikevel ble brukt sæd under aktene skulle dette rapporteres og en beregnet liten mengde vann skulle tilsettes for å gjøre målingen komplett. Denne målingen var vistnok med i en intern bedriftscup mellom noen andre firmaer.
Som nyankommende gjestearbeidere ble vi plassert sittende mot hverandre på barkrakker, ved et høyt stort bord som rakk oss til haken. Her fikk vi festet duken rundt hver vår hals, slik at vi ikke kunne se ned under bordet. Foran oss ble det plassert hvitvin og jordbær. Ved enden av bordet gikk duken opp rundt en dør slik at det var umulig å se hvem som kom eller gikk.
Der satt vi da, akkurat så langt fra hverandre at vi ikke kunne røre hverandre.
Plutselig så jeg at Kari skvatt til, men summet seg fort. Hun virret med blikket, og jeg lo.
Har du besøk sa jeg… og hun nikket. Samtidig kjente jeg en hånd opp langs bena mine, og hender tok tak i shortsen min og trakk den av meg. deretter kjente jeg varme lepper som sluttet om min allerede stive kuk.. Jeg lukket øynene og nøt behandlingen. Like plutselig forsvant de igjen. Jeg så over på Kari, som bare smilte og slikket seg om munnen og sa mmmmm….så plutselig var det bevegelse rundt meg igjen, Jeg tror det var 2 som holdt på, en hånd klemte forsiktig på pungen, mens en annen hånd runket, og en munn sluttet seg om meg.
Hærlig spennede……. Plutselig kjente jeg en finger som smurte meg inn bak og så kom en finger opp i anus på meg. Nå skjønte jeg hvorfor setet på barkrakken var 2 delt på en måte.
Munnen som sugde meg gjorde dette helt nydelig, men hvem det var var det umulig å vite,fingre som runket og fingren bak gjorde at dette ikke ville vare lenge.
Fingren som var bak forsvant og snart kjente jeg flere som holdt på rundt meg.
Jeg ble fortsatt sugd, og plutselig kjente jeg en person som ble løftet opp mellom bena mine slik at jeg måtte skreve ut, og jeg kjente en stiv kuk som ble ledet mot rumpehullet mitt.Det måtte være flere som løftet han på plass, og plutselig var han inne i meg. Han pumpet opp og ned, samtidig som munnen sugde meg. Nå sa jeg stopp, jeg hadde ikke lyst til å la det gå for meg enda. Jeg så over på Kari der hun satt med lukkede øyne og beveget seg opp og ned, med et smil om munnen.Plutselig fikk jeg bundet et skjerf over øynene, slik at jeg ikke kunne se, og jeg ble ført vekk fra bordet. Deretter ble jeg ført inn i et av de andre husene og fikk beskjed om å legge meg å slappe av litt. Jeg ville snart få selskap der inne.
Døren ble lukket og jeg var alene. Jeg fjernet skjerfet og så ut mot plassen. Kari satt fortsatt på sin plass og en annen mann var på plassen jeg hadde sittet på. Herfra kunne jeg se at en mann lå på 2 stoler, en ved knærne og en ved skuldrene og kjørte kuken inn og ut av Karis fitte. Det var slik de gjorde det altså… jeg så også at hun runket 2 menn samtidig.
Herfra kunne jeg også se at de byttet stoler på den andre siden av bordet og en lys dame ble trukket opp over lårene til mannen som satt der jeg hadde sittet. Hun ble hjulpet på plass av villige hender, og snart så jeg at hun satt fremoverbøyd under bordet og red han,
Samtidig så jeg at Kari ristet i en kraftig orgasme og liksom sank sammen. Raskt var det en på plass med et skjerf over hennes øyne, og hun ble ført bort. Ikke lenge etter var hun inne hos meg. Jeg lot henne beholde skjerfet på, sa ingen ting, og la henne ned på sofaen.
Der spredde jeg bena hennes og slikket henne. Hun var plask våt og jeg slikket hennes safter som var blandet med sperm. Det smakte faktisk deilig. Jeg reiste henne opp på knærne og tok henne bakfra the doggy way. Jeg kjente det fortsatt var kort veg til mål for meg og stoppet opp. Tok av henne skjerfet og smilte. Det var litt av en start på dagen sa hun og lo en befriende latter. Jeg tok henne med bort til vinduet slik at hun kunne se hva de gjorde der ute.
Hun sa at dette var noe av det sprøeste hun hadde gjort, og dagen var ikke ferdig.
Nå kunne vi se at en jente slikket en annen jente og på motsatt side en jente som slikket mannen, mens hun selv ble tatt bakfra under bordet.
Vi bestemte at vi går ut til de andre for å se hvordan stemmningen er der.

Der ute var det skikkelig liv, knullekonkuranse med oppblåsbar dame og herredukke.
Rundeteller fra bilbane eller noe slikt som registrerte antall jukk.
Det ble gjort på tid, i 90 sekunder. Damene knullet en sort mannsdukke og mennene ei asiatisk jentedukke. Det var heiing og latter, mens de utøvende arbeidet så svetten silte.
Rekorden for jenter var 78 jokk og 125 for gutta. Skikkelig kaninjukking av begge kjønn.
Samtidig var det noen som lå, satt og stod og bedrev sex i forskjellige former rundt oss.
Hele luften oste av sex, og målebegret ble nøye passet på, og etterfylt.
Der svømte det nok masse etterkommere rundt i ring og skjønte ingenting.

Vi satt oss ned og roet det hele litt, og ble enige om å gå i boblebadet vårt for å slappe av.
Der hentet vi oss et glass cognac hver og satt og så ut over plassen og den orgien som pågikk der. Det var stadig noen borte hos oss, men vi sa at vi slappet litt av, Det var spennede å se på alt det som foregikk mellom husene, munn i fitte, munn rundt kuk, kuk i fitte, kuk i kvinnerumpe og kuk i mannerumpe. Alle variasjoner, men litt mye av det gode kanskje.
Mens vi satt slik sa plutselig en stemme på bergensdialekt, hei, går det an å slå seg ned hos dere litt? Vi tittet opp og så en lys kar i 30 årene, og mellom bena hans hang den største kuken jeg har sett i slapp tilstand. Klart det sa jeg, skal du ha et glass cognac du også?
Dette svarte han ja til, og jeg ba han komme opp til oss i badet.
Jeg gikk og hentet glass og drikke og serverte han. Så gikk jeg ned i vannet med han i mellom oss. Vi ble sittende og prate og han sa at han arbeidet for firmaet i København.
Han begynte her i vinter og dette er første firmatur. De er gale disse danskene sa han.
Han var singel og derfor gjorde det ikke noe dete her, men han kjente jo flere av de andre personlig, med sine respektive. Og de skulle vist om dette sa han…

Kari spurte om det ikke var kjedelig å være singel, og han svarte jo, det var det, men han har et problem som gjør at forholden aldri varer.
Og det er størrelsen på ”manndommen” min sa han, den er for stor, men han skal få hjelp til å redusere den på sykehus, Han står i sykehuskø
Blir den så stor da sa Kari, at den er helt ubrukelig?
Får jeg se og kjenne sa hun.. mens hun strakk seg frem,
Vet ikke om den står, mange som har sugd og runket den i dag sa han.
Men den reiste seg, tykk og lang, nesten som et halvliters ølglass. Jeg skjønner deg sa Kari, mens hun prøvde å gape over kjempekuken, Hun fikk bare litt av hodet inn. Prøv du sa hun til meg, hvis du får lov da? Jeg bøyde meg ned men det samme med meg, fikk inn hodet og ikke noe mer før jeg fikk brekkningsføleles.
Jeg har lyst til å prøve å bli knulet av deg sa Kari, men da må vi smøre.
Hun stod opp og hentet litt vaselin. Etter å ha smørt seg inn skikkelig, og smurt på hans kuk også la hun seg på ryggen på bassengkanten og tok tak i kjempekuken .
Hun førte den sakte mot hullet hennes, men jeg sa at denne vil jeg føre på plass for deg.
Jeg tok og gned kuken opp og ned i spalten hennes og rettet den mot åpningen.

Jeg ba han presse forsiktig på. Hodet forsvant innefor og hun sa at hun sprenges.
Jeg tok den ut igjen og fortsatt med å gni den i åpningen. Jeg måtte bruke begge hender for å holde rundt den. Igjen forsøkte jeg å få den inn, nå gikk det litt lettere. Og cm for cm forsvant inn. Snart var han helt inne i henne. Begge lå helt stille, så begynte han å bevege seg i små bevegelser ut og inn. Før han satte i et brøl og tømte seg dypt inne i henne. Dette var bare andre gangen han hadde pult sa han, men det var en nydelse. Han sa at han så frem til å få den redusert. Kari sa at hun var så utblokket at hun ikke orket mer, men jeg sa at jeg skulle slikke henne til orgasme først. Hun satte seg over ansiktet mitt og jeg slikket samtidig som all spermen hans rant inn i min munn. Jeg svelget og svelget det som kom ut av henne igjen og fikk sprut på sprut fra hennes orgasmer. Så kjente jeg lepper om min kuk, og en som runket og sugde aldeles nydelig. Det var bergenseren og han sa bare nyt og la det sprute.
Det tok i lange tiden før jeg sendte mine dråper inn i han. Det var nydelig sa jeg, og han svarte at han hadde sugd gutter og menn i mange år, som erstatning for kvinner som mente han var for stor.
Og det ble faktisk det siste knullet i den weekenden på Jylland.

Legg igjen en kommentar