Latex trekant

Denne novellen er vist 24902 ganger.

Jeg har lenge hatt et ønske om å eksperimentere mer i sexlivet. Jeg har en fetisj for latexklær og jeg kunne godt tenke meg å prøve to jenter på en gang.  Min kjære Anne har dessverre ikke vært altfor ivrig til og oppfylde disse. Plutselig en dag fikk jeg det jeg ba om og mer til.

 

Min kjære er på en del konferanser og møter, og da får hun ofte tilbud om hotellrom. Det hender at jeg henger meg med og vi gjør det til en kveld eller weekend hjemmefra. Ved en slik anledning før jul kom jeg litt sent på hotellet. Anne skulle være ferdig med dagens møter og jeg skulle møte henne på rommet.

 

Da jeg kom i resepsjonen fikk jeg en nøkkel og en lapp hvor det sto at jeg bare skulle låse meg inn og følge instruksjonene. Jeg tok heisen opp, og låste meg nysgjerrig inn. Rommet var stort med en bred dobbeltseng med silkelaken og en stor lenestol. Gardinene var trukket for, men rommet var godt belyst.

 

Jeg hørte lyder fra badet, og tenkte at det var min kjære som tok en dusj eller sminket seg. På sengen lå det er en liten pakke i hvit silkepapir med sort bånd. Oppå lå det en liten rose og et kort hvor det sto : Smyg inn i dette!

 

Litt spent satte jeg meg i lenestolen i rommet og åpnet pakken. Da jeg brettet til side silkepapiret så jeg at det lå sorte glisende latex klær til meg. De var ferdig innsmurt med silikonspray og luktet opphissende. Det var en trøye, en boksershorts med glidelås i skrittet, og noen lange hansker.

 

Jeg kjente med en gang at blodet strømmet ned i skrittet på meg, og følte en prikkete glede oppover ryggsøylen.

 

Jeg var ikke sen med å få av meg dressen og spraye meg med silkonsprayen som også lå i pakken. Så tredde jeg den trange latex trøya over hodet, og rullet den nedover. Så smøg jeg den blanke shortsen opp og dro opp glidelåsen. Jeg kjente umiddelbart den deilige tette følelsen av gummien mot kroppen. Akkurat som den omfavnet meg. Hanskene dro jeg varsomt på meg, mens jeg ventet spent på hva som nå skulle skje.

 

Det tok noen minutter som føltes som en evighet, mens jeg satt der og kjente sitring i hele kroppen.

Så gikk døren til baderommet sakte opp. Jeg satt i en vinkel som gjorde at jeg ikke så inn. Først så jeg en lang slank arm ikledd lange sort latexhansker som smøg seg oppetter dørkarmen. Den ble så etterflukt av et langt smekkert ben også ikledd sorte latexstrømper og noen korte spisse ankelstøvletter med en tynn stiletthæl i blankt stål. Benet krøkket seg oppover dørkarmen og møtte den latexbekledde hånden. Så strakk foten ut og ble etter fulgt av min kjære. Hun var en sexgudinne!

 

Hun sto der med lange latexstrømper som gikk fra ankelstøvlettene og helt opp til skrittet. Disse ble holdt opp av stropper som hang ned fra et korsett i sort latex som tett omfavnet de små, faste, runde brystene hennes, det gikk så langt ned at det dekket deler av skrittet og rumpa hennes og fremhevet den perfekte figuren hennes, på armene hadde hun lange latexhansker og hun hadde på seg en g-streng i sort latex. Det blonde håret hennes var dratt bakover i en lang hestehale, og hun hadde metallfarget sminke rundt øynene og på kinnene, og munnet var malt rubinrød og skinnende. Ansiktet hennes var delvis dekket av en kattemaske i latex, som dekket nesen og øvre del av hodet. Den hadde et lite katteøre på hver side. Jeg kjente at det sprengte i hele kroppen og jeg kunne sikkert ha fått orgasme bare av å se på henne. 

 

Hun slikket seg rundt munnen og de blå øynene hennes glitret utfordrende mot meg. Så la jeg merke til at hun holdt en tynn metallenke i hånden som førte tilbake til badet. Nå ble jeg virkelig spent.

 

 «Møt Frøy,» sa hun og dro lett i lenken. Lenken var festet i et sort halsbånd og med den fulgte enda en gudinne. Hun hadde lange ben, en hard trent kropp og ganske store bryster. Hele kroppen hennes var svøpt i samme glinsende latex antrekk som Anne. Lange latexstrømper som forsvant ned i ankelstøvletter, et korsett som ikke klarte å skjule brystene hennes, og lange latexhansker. Hele antrekket så ut som det var malt på. Hun hadde langt sort hår som flommet ut av kattemasken i latex, og de brune øynene hennes lyste mot meg.

 

Hun holdt opp hånden mot meg og spriket med de latexdekkede fingrene. Før hun krøllet de sammen i en klorende bevegelse.

 

Anne så på meg med sitt glitrende blikk og hvisket: «Nå kommer vi og tar deg…»

 

Så satte de den ene foten foran den andre, det blinket i metallet i stiletthælen og begge beveget seg mot meg. De gikk som modeller med en fot rett foran den andre, slik at hoftene deres duvet lett fra side til side. De kom rett mot meg med blikket festet. Så brøt de av til hver sin side, og gikk rundt stolen min på baksiden. Jeg kjente at spenningen som hadde bygget seg opp i kroppen min gikk over i en svak undring. Så kom de rundt igjen på hver sin side og gikk bort til den store dobbeltsengen i rommet uten å se på meg.

 

Frøy tok et godt tak bak nakken til Anne og førte leppene hennes til sine. Mens de kysset dypt falt de over ende på sengen. Plutselig var det hender og ben over alt, de strøk hverandre, tvinnet benene sammen, og skjøv kroppene sine mot hverandre. Samtidig som de kysset dypt og lekte med hverandres tunger. Det knitret i latexen og de så ut som to slanger som kveilet seg rundt hverandre.

 

Jeg satt der litt forlatt og kjente en svak skuffelse, men jeg viste at noe kom til å skje med meg også og spenningen steg i kroppen igjen.

 

Jeg så at hånden til Frøy smøg seg ned i latexstringen til Anne, og hun kom med noen svake stønnende lyder. Samtidig snudde Frøy baken mot meg og jeg så det stramme latex korsettet stramme seg rundt den hjerteformede rumpa hennes og jeg skimtet hennes string under. Hun snudde fjeset mot meg, og smilte mens hun spurte: «Liker du det du ser?»

 

Jeg nikket ivrig mens jeg kjente det sprengte i hele kroppen. Da reiste de seg opp begge to og kom rett mot meg igjen. De tok tak under armene mine og heiste meg opp, også la de begge to hver sin hånd på brystet mitt og skjøv meg opp mot veggen.

 

De satte seg ned på huk på hver side av meg, også skjøv de kroppene sine oppover min på hver sin side. Jeg kjente de tette gummikledde kroppene deres omfavne min. Anne lente hodet litt frem også ga hun meg et dypt kyss. Så snudde hun seg og gned den latexkledde rumpa si mot skrittet mitt. Jeg kjente at jeg fikk umiddelbar reisning og det banket i underlivet mitt. Hun gned seg sakte frem og tilbake mens Frøys armer gled rundt på overkroppen min.

 

Anne snudde seg og tok et tak med de latexkledde fingrene sine rundt ansiktet mitt. Hun ga meg et langt dypt kyss og sugde til seg tungen min. Så begynte å leke med den med sin egen tunge og munn. Samtidig skled Frøy ned på huk og gned hendene sine rundt på det latex bekledde skrittet mitt. Hun tok ikke på pikken, men på rumpa, pungen og innsiden av lårene. Så tok hun glidelåsen til shortsen i munnen og trakk den ned og rundt. Pikken min veltet ut fuktig og steinhard. Mmm – kom det fra Frøy.

 

Anne fortsatte å kysse meg dypt, mens Frøy tok et godt tak rundt pikken min med de latexkledde fingrene sine. Hun klemte først lett, også hardere. Hun runket ikke, bare klemte på pikken som om den skulle være en pumpe. Så klemte hun til og holdt hardt mens hun åpnet munnen og bet lett ytterst på hodet på pikken. Det gikk som et elektrisk sjokk gjennom hele kroppen min. Så stakk hun frem tungen og slikket lett rundt på hodet. Det var en myk deilig følelse, men samtidig holdt hun så hardt rundt pikken min at jeg kjente det banket.

 

Så slapp hun taket og førte tungen ned på undersiden av pikken og ned til pungen min. Hun slikket lett rundt den og på baksiden før hun åpent hele munnen og sugde inn hele pungen i munnen. Hun sugde og masserte pungen min og testiklene mine med munnen og tungen, frem og tilbake og rundt. Samtidig slapp Anne tungen min og skled ned langs kroppen min til skrittet. Hun stakk ut tunga og begynte å slikke rundt på pikken min. Jeg begynte å få stjerner foran øynene. Anne lot pikken min gli sagte inn mellom leppene sine, også skjøv hun tungen opp slik at den gned seg mot undersiden av hodet. Så førte hun munnen langsomt frem og tilbake. Samtidig holdt Frøy på å massere pungen min inne i munnen sin. Plutselig kjente jeg en latexkledd hånd som skled rundt på rumpeballene mine, og en annen hånd på innsiden av lårene som presset bena mine lenger fra hverandre. Forsiktig gled hånda ned fra rumpeballene og ned mot analåpningen min. Jeg kjente en latexkledd finger som roterte sakte rundt åpningen, også presset den mot selve åpningen. Den skled inn mens jeg utstøtte et stønn. «Forsiktig her er jeg jomfru,» hvisket jeg. Fingeren fortsatte å gli sagte inn og ut, og etter hvert roterte hun den rundt litt slik at jeg kjente den traff prostata g-punktet mitt. Samtidig fortsatte Anne å suge meg, stadig litt hardere og raskere, og Frøy masserte pungen.

 

Jeg kjente at det begynte å bli vanskelig å holde igjen. Pikken banket hardere og jeg følte hele underlivet stimulert samtidig. Jeg begynte å stønne svakt og jentene økte intensiteten. Jeg kjente at det begynte å svartne og at det begynte å bygge seg opp til eksplosjon i hele ryggen. Så stoppet de begge to plutselig.

 

«Du vil vel ikke avslutte alt nå?» kom det fra Frøy. Jeg kjente det klarnet for synet igjen, og jeg ristet på hodet. Frøy gikk bort til sengen og fant frem en metall stresskoffert som lå under. Hun åpnet den og fant frem en liten sort sprayflaske. Så smøg hun seg tilbake til oss, og dusjet rundt på pikken min. Jeg kjente en deilig isende følelse, men samtidig kjente jeg at orgasmen trakk seg litt tilbake.

 

Anne grep tak i pikken min igjen, og med et godt tak i den ledet hun meg bort til sengen. Så snudde hun meg rundt og dyttet meg ned på ryggen. Jeg ble liggende der å se på de to glitrende latexdekkede gudinnene. Hva nå, tenkte jeg.

 

Anne la seg ned oppå meg også skjøv hun seg fremover kroppen min helt til hoftene hennes var over hodet mitt, også la hun de lange latexkledde bena sine på hver side av hodet mitt. Så tok hun en hånd ned og dro forsiktig latexstringen til side, slik at jeg kunne se den glinsende barberte musa hennes. Jeg lot tungen min ta et par forsiktige slikk rundt på kjønnet hennes, og jeg kysset lett på klitoris. Hun stønnet av vellyst. Samtidig kjente jeg at Frøy tok et nytt tak rundt pikken min og klemte hardt til. Samtidig kjente jeg tungen hennes begynne å rotere rundt analåpningen min. Det ga meg en ny sitrende følelse som spredde seg oppover i kroppen.

 

Anne snudde seg rundt, og skled hun ned fra fjeset mitt. Hun satte seg bak meg og støttet opp hodet mitt, samtidig tok hun tak i bena mine og dro de opp og bakover, slik at rumpen min stakk frem mot Frøy. Hun reiste seg opp, smilte og åpnet stresskofferten igjen. Ut trakk hun en latex truse med en stor dildo festet foran. Hun smilte ufordrende til meg, og jeg smilte tappert tilbake. Hun snudde trusen og viste meg innsiden hvor det var to dildoer til, en stor og en litt mindre. Frøy fant frem en flaske med gildemiddel. Hun klemte på tuben og ut rant den en seig og glatt stråle.  Hun tok det i de latexkledde hendene sine, også begynte hun og smøre inn de to dildoene på innsiden. Så snudde hun baken til meg, og sakte dro hun ned latexstringen. Deretter ålet hun seg inn i latextrusen, helt til de to dildoene på innsiden stanget mot hullene hennes. Hun satte seg ned på huk, og dro forsiktig i trusen slik at dildoene penetrerte henne litt, så gikk hun bort til lenestolen og satte seg ned på armlenet samtidig som hun trakk trusen helt opp. Hun lukket øynene og ga fra seg et stønn av vellyst.

 

Hun fant frem igjen glidemiddelet, og klemte ut en lang stråle på den store dildoen utenpå trusen. Så runket hun dildoen varsomt så glidemiddelet ble spredd utover. Hun snudde seg og sto der rett foran meg ikledd en tett latexdrakt, med penetrerte hull og en stor glinsende dildo som dryppet av glidemiddel og pekte rett mot rumpehullet mitt. Jeg kunne nesten ikke puste, og jeg kjente at kroppen min kriblet av spenning. Anne holdt bena mine godt fast, og hvisket: «Er du klar?»

 

Frøy tok først et fast grep rundt pikken min, også lente hun seg frem slik at dildoen hvilte mot rumpehullet mitt. Jeg kjente først at det strammet seg, også trakk jeg pusten dypt og kjente at musklene rundt hullet slappet av. Frøy merket det, og skjøv forsiktig inn tuppen av dildoen. Først var det en svak smerte, men så fikk jeg en deilig klemmende følelse. Så støtet hun lenger inn i meg og jeg kjente at jeg raskt ble fylt opp av den harde dildoen. Det ga meg en sitrende følelse som spredde seg fra rumpa og opp gjennom skrittet til den knallharde pikken min.

 

Frøy begynte å bevege hoftene sine frem og tilbake i lange seige bevegelser, og samtidig gled dildoen sakte inn og ut av rumpa mi. Etter hvert som hun trengte seg stadig lengre inn begynte hoften hennes å støte mot rumpeballene mine. Jeg kjente at rumpemusklene mine klynget seg rundt dildoen og hvert støt ga en strøm av lyst gjennom hele kroppen.

 

Anne lente seg fremover og tok et godt tak i pikken min med begge hender også begynte hun å ta en og en og en hånd oppover i sakte melkende bevegelser. Samtidig flyttet Frøy latexarmene sine til bena mine og tok et godt tak, samtidig økte hun hastigheten. Kombinasjonen av å bli knullet samtidig som Anne runket ga meg enda en ny strømning opp gjennom hele kroppen. Frøy begynte å svikte svakt i de lange latexkledde bena og bevege seg litt nedenfra og opp. Støtene fra dildoen traff rett på g-punktet mitt og det sendte nye eksplosive støt opp i underlivet mitt.

 

Plutselig trakk hun seg ut, og gjorde en roterende bevegelse med hånden. Jeg snudde meg villig rundt og stilte meg på alle fire, med rumpa rett opp. Anne la seg ned og smøg den latexkledde kroppen sin under meg slik at hodet hennes lå rett under pikken min. Frøy tok et godt tak rundt hoftene mine og lente hun igjen dildoen mot rumpehullet mitt. Så presset hun igjen inn dildoen, så hardt at pikken min sank ned i munnen på Anne. Leppene og tungen hennes klemte til så godt de kunne.

 

Frøy begynte å støte hardt og for hvert støt så gled pikken min ned i munnen til Anne, nesten så langt ned at hun begynte å brekke seg. Jeg så Annes lange ben spredd ut foran meg ikledd de tette glinsende latex strømpene. Jeg prøvde å lene meg ned for å slikke henne på den glattbarberte våte musa hennes, men jeg klarte det nesten ikke på grunn av de kraftige støtene fra Frøy. Hun begynte også å rotere med hofta slik at dildoen traff litt forskjellig for hvert støt.

 

Igjen gled dildoen ut av meg, og Frøy klatret opp på sengen. Hun snudde seg og stilte seg med ryggen mot meg, også førte hun dildoen ned igjen i rompehullet mitt motsatt vei slik at hun på nytt traff rett på g-punktet mitt. Samtidig traff åpenbart de innvendige dildoene hullene hennes så godt at hun begynte å komme med små korte gledeshyl. Anne tok et godt tak i pungen min og masserte testiklene mine samtidig som hun fortsatte å suge pikken min i takt med at den gikk opp og ned i rytme fra støtene til Frøy.

 

Jeg kjente at det begynte å bygge seg opp til en orgasme. Det kriblet i hele kroppen fra ryggsøylen og helt ut i fingre og tær. Men jeg kom ikke, den sprayen som Frøy hadde brukt førte til at det bygget og bygget seg opp mot orgasme, men det siste lille som kunne ta meg over toppen kom ikke. Det var en ekstrem nytelse, og jeg sto på alle fire og skalv av lyst.

 

«Nå er det Annes tur» sa Frøy og trakk dildoen sakte opp av rompa mi. Jeg kjente et lite stikk av skuffelse, men regnet med at det kom mer. «Men vi kan vel ikke la baken din få være i fred», sa hun, og bøyde seg ned til kofferten igjen og trakk opp en krystallformet analdildo med en liten knekk på. Hun smatt den inn i den gjennomknullede rompa mi, og den skled rett på plass. Den fylte opp rompa, samtidig som den lille knekken gjorde at tuppen traff rett på g-punktet mitt og sendte nye støt av vellyst når jeg beveget meg.

 

Frøy gikk rundt oss å la seg ned på sengen. Hun lå der i all sin prakt i den tette skinnende latexen, med en dildo som pekte rett opp. Hun smilte og øyene henne gnistret mot oss. «Kom og sett deg» sa hun til Anne. Anne reiste seg opp i sengen og trakk ned latexstringen. Hun lente seg fremover med baken mot meg, og når hun bøyde seg frem så jeg at hun hadde en liten buttplugg med en juvel ytterst stikkende ut av rumpa. Dette er lovende tenkte jeg.

 

Anne beveget seg på alle fire som en katt bort til Frøy og svingte det en latexkledde benet over på andre siden av henne. Så senket hun seg forsiktig ned på den glinsende dildoen som nettopp hadde vært inn i rumpa mi.

 

De begynte å bevege hoftene sine mot hverandre, og begge kom med klynk av lyst. Synet av disse to sexgudinnene i skinnende latex antrekk med oppfylte hull og lukkede øyne gjorde at det begynte å banke i pikken min.

Det virket nesten som de hørte det, for begge så bort på meg fra øyenkroken, og krøket hver sin finger i en inviterende bevegelse mot meg.

 

Jeg krøp bort til dem og satte meg på knærne mellom hodene deres slik at pikken min var mitt mellom hodene deres. Fra hver sin side så førte de leppene mot hverandre som om de skulle kysse, men der leppene skulle møtes var pikken min. Ømt førte de leppene sine frem og tilbake over pikken min, samtidig som de begge økte takten. Synet av de to skjønnhetene med kattemasker som beveget rubinrøde lepper frem og tilbake over manndommen min var fryktelig opphissende, men sprayen holdt nok en gang igjen orgasmen.

 

Anne snudde hodet mot meg. Munnen hennes formet ordene: «Ta meg!»

Jeg lot meg ikke be to ganger og krøp bak jentene. Den store dildoen gled inn og ut av musa til Anne og juvelen i rumpa glitret mot meg. Jeg tok forsiktig tak i dildoen idet den var på vei ut for å bytte plass. «Ikke der» sa Anne «Jeg vil ha dere begge,» tryglet hun.

 

Dette hadde vi ikke gjort noen av oss før, men spenningen i kroppen min steg om mulig enda et nivå. Jeg fant frem gildemiddelet og sprutet en kraftig stråle opp og ned på pikken min. Anne så på meg med et nesten bedende blikk mens jeg beveget latexhånden min frem og tilbake og smurte pikken godt inn med gildemiddel.

 

Jeg tok forsiktig tak rundt juvelen og trakk den forsiktig mot meg. Jeg så rumpehullet hennes utvide seg sakte, mens lukkemuskelen klamret seg til det blanke metallet i buttpluggen. Hun klynket svakt, mens jeg førte pluggen forsiktig frem og tilbake. Så trakk jeg den litt hardere mot meg, lukkemuskelen bøyde seg rundt pluggen, også gled den ut. Annes lille rumpehull holdt seg litt åpent etterpå. Det åpnet og lukket seg et par ganger akkurat som hun blunket til meg.

 

Jeg beveget meg frem og lot pikken hvile mot rumpehullet hennes. Dette kom til å bli trangt, men pikken min glinset av alt glidemiddelet så jeg regnet med at det ville gå bra. Mens jeg satt der og lurte på hvor forsiktig jeg burde være, lente Anne seg uventet bakover, og hodet på pikken min gled inn i rumpa hennes. Det klemte noe usannsynlig deilig, og jeg støtet umiddelbart tilbake slik at resten gled inn. Hun ga fra seg et høyt skrik av lyst og spente hele overkroppen i en bue foran meg.

 

Jeg begynte å bevege hoftene frem og tilbake i forsiktige bevegelser. Pikken min gled inn i den silkemyke rumpa hennes, og det klemte til rundt pikken min. Jeg kjente også pikken min ligge parallelt med dildoen som beveget seg i musa hennes. Bevegelsene mine førte samtidig til at min egen buttplugg begynte å bevege seg opp og ned, slik at spissen knadde mot mitt eget g-punkt. Foran meg så jeg de to latexkledde kattejentene som vred seg av ekstrem lyst.

 

Det var et ekstremt kick med tre stykker oppå hverandre, alle kledd i latex og med alle hull fylt opp samtidig. Vi beveget oss alle tre rytmisk og stadig mer vilt.  Jeg kjente at det begynte å sitre i skrittet og ryggen igjen, og denne gangen var jeg sikker på at orgasmen kom, men heller ikke denne gangen kom jeg.

 

Frøy var først, hun lå underst med hullene fylt opp av dildoer og hoftene hennes gned seg mot Anne for hvert støt jeg tok. Pustingen hennes ble raskt tyngre og tyngre, brått skjøt hun opp hofta samtidig som kroppen hennes dirret av lyst. Hun så opp på meg med brune øynene hennes med ekstatisk blikk før hun sank tilbake. Frøys orgasme forplantet seg raskt opp til Anne, jeg kjente at kroppen hennes igjen bøyde seg som en bue foran meg og alle musklene i kroppen hennes spente seg under den tette latexen. Så begynte det å rykke i underlivet hennes og pikken min kjente hver eneste sammentrekning mens hun skrek av glede.

 

Begge to falt sammen foran meg får jeg rakk og komme. Men de snudde seg begge to velfornøyd og smilte mot meg. «Nå er det din tur» hvisket Anne.

 

Hun la seg ned foran meg og rullet ned latexkorsettet slik at brystene hennes veltet ut. De var glinsende av svette etter å ha vært inne i korsettet under hele akten. Så tok hun pikken min mellom brystene sine og begynte forsiktig å bevege de opp og ned. Samtidig kjente jeg at Frøy beveget seg bak meg igjen, og jeg kjente at buttpluggen min varsomt ble dratt ut. Rumpa mi ville ikke helt gi slipp på den, og jeg kjente at det klemte til, men Frøy var bestemt.

 

Så kjente jeg spissen av dildoen hennes mot rumpehullet mitt igjen. Hun skjøv den bestemt inn rett på g-punktet mitt. Jeg satte i et klynk og falt nesten fremover. Anne tok tak i pikken min med leppene og førte den langt inn i munnen. Frøy la de latexkledde armene sine rundt brystet mitt og begynte å knulle meg med bestemte bevegelser. Hvert støtt traff rett inn på g-punktet mitt og jeg kjente at det bygde seg opp en spenning der. Samtidig førte hvert støt til at pikken min gled langt inn i munnen til Anne, og hun holdt leppene og tungen tett samlet rundt hele manndommen min. Samtidig tok hun den latexkledde hånden sin opp og masserte pungen min.

 

Jeg kjente at ingen spray eller andre krefter kunne holde igjen orgasmen min lenger. Den begynte å spre seg som en ild fra g-punktet mitt og fremover i skrittet gjennom hele pikken. De varme strømmene gikk oppover ryggraden og spredte seg ut gjennom armer og ben til fingre og tær. Hver eneste muskel i kroppen spente seg, også eksploderte det.

 

De første strålene gikk rett i munnen på Anne, hun klarte ikke å svelge unna og det flommet ut på sidene av munnen hennes og nedover nakken hennes og brystene. Men hun tviholdt på pikken min med munnen. Det rykket i hele kroppen min og støt på støt med sæd strømmet inn i munnen hennes. Hele fjeset hennes og overkroppen ble dekket av orgasmen min. Blikket mitt ble slørete og samtidig kjente jeg hvordan Frøy presset dildoen mot g-punktet mitt og ga meg en deilig, orgasmelignende smerte i rumpa mi. Denne dobbelte ekstasen var det mest fantastiske jeg noen gang har kjent.

 

Jeg kollapset ned mellom de to latexkledde kattegudinnene mine. Totalt utmattet, og ekstremt tilfredsstilt. «Takk» hvisket jeg, og jentene lo…

Legg igjen en kommentar