Legebesøket som gikk over alle forventninger

Denne novellen er vist 29896 ganger.

Jeg hadde over en lengre periode slitt med for tidlig sædavgang, og bestemte meg for å oppsøke en lege angående problemet. Jeg slo opp i telefonkatalogen under «leger» og fant en kvinnelig lege. Deretter bestilte jeg time, og dagene gikk før mitt legebesøk.

Da jeg ankom legekontoret denne morgenen, hadde jeg ikke onanert på to dager. Jeg ble møtt av en vennlig ganske søt sykepleier i midten av tjueårene, som fulgte meg inn til undersøkelsesrommet. Der ble jeg bedt om å kle av meg, helt naken. Da jeg hadde kledd av meg alle klærne sa hun at jeg skulle legge meg ned på undersøkelsesbenken. Jeg var litt flau der jeg lå, med kun et tynt lag papir under kroppen min, som om jeg var til alles beskuelse. Sykesøsteren sa veldig lite til meg, men ordnet med noen sprøyter og reimer borte i det ene hjørnet.

Plutselig kom legen inn. Hun var en veldig attraktiv dame på ca. 35 år. Hun spurte om jeg lå komfortabelt, fordi dagens undersøkelse kom til å ta litt tid. Jeg responderte med at jeg lå greit, og hun smilte tilbake. Deretter pratet de litt seg imellom, uten at jeg hørte noe av det, før de samlet seg rundt benken der jeg lå. Jeg begynte å få en lettere ereksjon, noe jeg syntes var veldig flaut. De bare smilte, og sa at det var hele meningen med undersøkelsen. Jeg begynte å lure litt, hva slags undersøkelse var egentlig dette?

Sykesøsteren hentet noen reimer borte på pulten, og hun begynte å feste armene og benene mine fast til benken. Jeg ble mer og mer kåt ettersom hun strammet til. Da hun var ferdig lå jeg der med armer og bein bundet så jeg ikke kunne røre meg. Følte meg svært hjelpesløs. Jeg begynte å spørre hvorfor de hadde bundet meg fast, men legen bare krøllet sammen en ball med papir og puttet den i munnen min. Deretter sa hun at det var veldig viktig at jeg ikke pratet, hvis undersøkelsen skulle gå ordentlig for seg.

Legen og sykesøsteren hadde ganske stramme uniformer, som gjorde at rumpene og puppene struttet ut som jeg knapt hadde sett før. Det var utrolig opphissende. De tok på seg hvert sitt par med latex hansker, og legen begynte å beføle penisen min. Sykesøsteren stod over meg med puppene struttende ut i været. Deretter tok de på seg munnbind, sikkert pga. smittevern.

Legen ba sykesøsteren hente en sprøyte med et stoff jeg ikke husker. Dette var noe av det vonde med undersøkelsen. Legen satte sprøyten inn i pungen min, og jeg kan huske det svei som bare det. Deretter begynte hun å onanere meg, raskere, raskere og raskere. Nå gikk det ikke like tidlig for meg som tidligere. Kunne det være noe med stoffet det sprøytet inn?

Sykesøsteren løsnet beina mine mens hun holdt de stramt til benken. Deretter ble de løftet opp i to gynokolog-skåler for beina, og stroppet hardt fast. Mens legen onanerte meg, presset sykesøsteren inn en lengre gjenstand i analen min. Jeg kan huske at det var en kribblende følelse. De snakket svært autoritært til meg når jeg prøvde å vri meg unna, nesten som om de hadde full makt og kontroll over meg.

Etter en stund med onanering og anal tilfredsstilling, trykte sykesøsteren det anale «leketøyet» ekstra langt opp i åpningen, og legen onanerte fortere enn jeg noen gang hadde kjent. Plutselig sprutet det en hel haug av sperm utover servietten som legen hadde lagt utover magen min. Hun sluttet ikke med å onanere før en liten stund etterpå, og jeg kan huske det var den mest ekstreme orgasmen jeg noen gang har opplevd.

Etterpå løsnet de stroppene, og forklarte forsøket for meg. Jeg fikk en resept på noen piller som ville løse problemet mitt med for tidlig sædavgang.

Jeg takket for meg, og ruslet glad som aldri før ut av legekontoret.

Nå visste jeg i hvert fall hvem min kommende fastlege skulle være 🙂

Legg igjen en kommentar